Жените май сериозно не знаят какво искат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жените май сериозно не знаят какво искат
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 4424 пъти
Здравейте,
искам да споделя тук моята история. Преди 6 месеца се запознах с едно момиче, в което се влюбих веднага... след като я опознах чувствата ми само се засилиха, въпреки някой трудно неща в характера й. Първо искам да побързам да кажа, че с нея не сме ходили. Но прекарахме доста време заедно...
и сега ми се иска на базата на някои неща, които ви споделя да ми кажете - аз ли нещо бъркам, или тя просто не знае какво иска?
Между нас е имало някои форми на близост, но всички те са били в следствие само и единствено на желание от нейна страна. От самото начало и признах за чувствата си, и тя много добре знаеше, че я харесвам.
Веднъж спа вкъщи... и искаше от мен да и галя косата и талията, защото това й харесва, да и мачкам гърдите!!! Когато сме се разхождали няколко пъти ме е хващала сама за ръка. Имаше случай, когато е сядала в мен, гушкала се е и т. н. Правила ми е еротично шоу по скайп. В тях се е разхождала по бельо пред мен. Тя сама е искала да и държа примерно чантата, чадъра... и разбира се аз като кавалер винаги гледам да и отварям вратите на магазини и заведения, но това го правя от възпитание и с всички момичета, не само с нея. Сама си е харесвала цветя и ми е казвала, че ги иска... съответно аз съм и подарявал няколко пъти. Сама ми е казвала в даден магазин, че нещо много и харесва и много го иска... и съм и купувал. За капак ми се е налагало да гледам как други момчета и се натискат и да си тая ревноста и болката в себе си. Правил съм много услуги за нея, когато ме е молила за такива. И знаете ли какво излиза накрая??? Че АЗ съм се държал с нея все едно сме гаджета???
Знаете ли какво е най-интересното - тя в самото начало ми каза, че ОТ МЕН зависи дали ще сме заедно... квото и да значи това. А много пъти след това... включително и съвсем наскоро ми е заявявала, че ако не съм бил ТЪП, между нас сигурно щяло да излезе нещо. Друг е въпроса, че за нея повечето хора са ТЪПИ.... и си има няккви си нейни критерии за интелект явно.
Моля някой да ми обясни.... къде в цялата работа е моето държание "все едно сме гаджета"... какво е нейното държание мамка му? ! И тя изобщо наясно ли е кво всъщност иска?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8bcdfe1bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Да, определено е наясно - иска те, но ти си голям баламурник и май ще изпуснеш момичето. Ще те търпи, ще те търпи и ще си намери истински мъж. Много е унизително за една жена едва ли не да се предлага на гаджето си. Или я взимай, или я остави, но определено момичето иска интимност, секс и истинска връзка, но ти си прекалено голям баламурник, за да го разбереш или си просто хомосексуален, знам ли, но не познавам „мъж“ като теб, който не би взел такава жена, а би чакал тя да си проси едва ли не милувчици по косата, когато ? се иска много, много повече, но ти си тъп да го направиш.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2d18f39cad
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Къде се запознахте?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e2b7b0d809
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   от автора до номер 1: не знам колко голям баламурник съм, но първо - момичето е девствено и изобщо не си наясно с характера й, второ: тя уж много държи на мен, но същевременно често ме изолира... и трето: тя сама ми казва що съм се бил държал, все едно сме гаджета??? !
Баламурник съм, да.... женската логика и най-големия гений няма да я схване!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 350a06f567
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж кво, дори не ти прочетох историята и адски се изнервих от заглавието и първото изречение! Та значи, запознал си се с ЕДНО момиче, но жениТЕ не знаели какво искат!!? Ай, сиктир, няма и да те дочета, мрънкало! Писнало ни е от такива като теб, ето това го знаем ВСИЧКИ ЖЕНИ!!!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8bcdfe1bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Авторе, да не би девствените момичета да не си падат по мъже и да нямат нужда и желание за секс? Всички сме били девствени. Жената много добре си иска, но ти нещо не се сещаш да ? дадеш (като жена ти го казвам). Дори един Петинг не си ? предложил, не си я задоволил, дори тя трябва да те моли едва ли не за едно милване по главата. Ами какво очакваш да ти каже?
Купи си кондоми за всеки случаи иначе ? предложи да ходите, цуни-гуни и след 1-2 седмици дествай, защото тя определено ще си намери друг, който ще се сети да ? даде това, което ти не се сещаш да ? предложиш.
Жените винаги знаем, какво искаме, с кого и кога го искаме, но има мъже, които не можете или не искате да ни го дадете затова сте осъдени да гледате тъпо в ъгъла, когато сме с други.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e2b7b0d809
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   От автора до номер 4: Това, че жените не знаят какво искат, не съм го измислил аз (пък и аз съм много ТЪП за да го измисля)... но за съжаление много пъти съм се убеждавал в това от личен опит. И то не само от това момиче. Заглавието ми не е с цел да обиждам цялото женско съсловие, но явно тук ще коментират точно жени, които са се засегнали от това, без изобщо да са ми чели историята. Съжалявам.... ако някой се е засегнал от заглавието - да се замисли защо се е засегнал. Може би е видял себе си в него, знам ли.
Надявам се да получа повече смислени и полезни коментари, от колкото чисти заяждания, и обиди!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e2b7b0d809
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   от автора до номер 5: аз кондом си нося с мен винаги... ей така, за всеки случай.
Само, че не случайно обясних, че момичето е с особен характер - и нека се поясня какво имам предвид:
тя е с разбирания, че едва ли не ще спи с човека, за който се омъжи - наистина ли се очаква от мен да опорствам против волята й едва ли не и да я насилвам да прави секс, ако самата тя не е готова за това? Мислите ли, че не мога да преценя кога наистина иска или не иска нещо. Опитвал съм съвсем тактично... без да я пришпорвам, но НИКОГА не е показала, че е истински готова нещо такова да се случи между нас. Другото си е чисто и просто бушуване на хормоните й, което е нормално, защото е вече на 21 години и още не е правила секс. Освен това, не е ли най-нормалното нещо първо да покаже, че иска да сме заедно, а след това нещо повече да се случи? Еми тя един път го показва, в следващия момент едва ли не иска да сме си само дружки.... и после пак прави неща, с който ми показва друго... и после пак така.... и накрая чак ме обвинява, че аз едва ли не се държа, все едно сме гаджеета??? Е как се държа? Какво правя? Нито я насилвам, нито нищо... винаги съм бил внимателен... опитвал съм да я целуна, не ми е позволявала... опитвал съм сам да я прегръщам и галя, понякога ми е давала, понякога се е дърпала... но тия неща съм си позволявал да ги правя, след като съм видял преди това индикации от нейна страна. Айде някой да ми обясни какво точно иска това момиче? Нямате си на идея за какви простотии ми е вдигала скандали насред центъра на града... колко пъти ме е унижавала, обиждала.... а аз колко пъти съм и помагал и съм и се отзовавал за всичко, което е поискала. И за 8-ми март и направих подарък, и постоянно гледам да и правя някоя мъничка изненада, но без да прекалявам, защото наистина все пак не сме заедно и не искам да изглеждам като някакъв заблуден маниак. Постоянно се грижа за нея... когато и е лошо и взимам лекарства от аптеката, когато е гладна я водя някъде да хапне.... и накрая какво?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: bcd81713fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Извини ме авторе но когато тя ти каза да я галиш по кръста и гърдите е искала точно секс или поне е била доста близо до секса. Но ти какво очакваше да ти каже сега ме гали по косата, сега ме гали по кръст а, сега му гали по гърдите, сега ми гали клитора, сега ми го вкарай???
Жените знаят какво искат, но как очакваш от детствено момиче да ти каже "гали ми клитора или сега ми го вкарай" Мъжете са ловците и все още в леглото те са силният пол. Ако очакваш от газела да ти каже "сега ме набоди на копието си" може и да не дочакаш този момент. Виж мамут може да те покани да го набодеш на копието си.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5158462f4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не знам защо въобще си пуснал темата. Защо просто не седнете двамата и да си изясните отношенията? Ти си влюбен в нея, явно и тя си пада по теб, просто се увери за това, като я попиташ. Важно е в такива отношения да се знае накъде отиват нещата. Мацката, че иска секс - иска си го. Просто поговорете и се изяснете. Късмет (:

Г.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 173eeee1c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   авторе, би ли обяснил това изречение: "Между нас е имало някои форми на близост, но всички те са били в следствие само и единствено на желание от нейна страна. "
твърдиш, че обичаш момичето, тя ти се натиска, целува те, прегръща те, а ти стоиш като пън! ами щом я харесваш, обичаш, действай! тя ти е дала повече от достатъчно да разбереш и ти е казала в прав текст, че иска нещо повече, т. е. нормална връзка.
кое не ти е ясно в случая? (чак правиш заключения за всички жени, че не знаели какво искат:-))))

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 659684957f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Пич, жените наистина не знаят какво искат от наша гледна точка, но... Запомни, че жената иска мъжа до нея да я РАЗБИРА! Жените искат мъжа да я предусеща, да предугажда желанията и, да я кара да се чувства добре с него без да казва какво иска, тоест ти като мъж сам да се сещаш. Звучи малоумно, но е така. У жената няма никаква логика, тя ти казва едно, мисли друго, върши трето! Жената иска мъжа до нея да бъде уверен, инициативен, винаги да има интрига, да получава всичко, което иска, но без да си казва. Звучи страшно, но ако искаш една жена да бъде вечно твоя, ще трябва да се научиш да четеш мисли!!! Ако жена си каже какво иска и го получи, се чувства зле и разсъждава така: „ето той не е емоционално интелегентен, не се сеща сам, все аз трябва да му казвам, защо не се сеща сам”. Жените днес изобщо не познават мъжкия начин на мислене. Такива са повечето съвременни жени, за съжаление и затова на нас съвременните мъже ни е толкова труден живота. Жената иска пари, иска да и създаваш емоции, които да я карат да лети.

Ако се заслушаш в женски разговори, ще откриеш наистина странни неща. Когато жените говорят за мъже например, те не говорят така открито като нас, а сякаш използват някакъв странен и закодиран език. Жената говори с намеци, със знаци, у нея логика няма, има интуиции, емоции. Това е така, защото днес патриархалния семеен модел на практика е унищожен и жените са тези, които дърпат конците в повечето семейства. Те така възпитават дъщерите си с личен пример, а именно да правят муцки, да се сърдят за да постигат своето (после не са щастливи от това, защото... не си се сетил сам) да манипулират, било със сълзи, било с обикновена хитрост. Може да си най-милия, най-грижовния, най-прекрасния мъж, но ако горните неща не ги схванеш, накрая те зарязва като куче и се чудиш защо. Ако я разбираш, а това е почти невъзможно (защото колкото по-голем мъжкар си, толкова по-логически разсъждаваш), тя ще се чувства добре с теб. Не и се умилквай, не търси постоянно одобрение от нея, не и ставай слуга, дръж се мъжки, вземай приоритетно решения, нея питай къде и се ходи на почивка, къде и се излиза на заведение, не и угаждай. Ако жена ти се качи на главата и ставаш скучен и безинтересен. Те мразят да си предсказуем, обичат да има интрига. Забележи, че където има женски колективи винаги има интриги, става кокошарник и клюкарник.

Разбира се, не всички жени са такива, но о моите лични наблюдения и от опита ми с жените считам, че повечето съвременни жени са така. Това особено силно важи за самочувствените, красивите, независимите, самоуверените жени, които няма как да впечатлиш с обикновени комплименти, мило държание, подаръци. Ако правиш всичко това, тя в главата си разсъждава така: „тоя пък, знам си, че съм красива, кажи ми нещо ново”, „кво се опитва да ме купи с падаръци”, „тоя къв мъж е, че постоянно търси моето одобрение”. Обърни другата страна, индикирай, че си силния, който не търси одобрение, че ти избираш, че теб трябва да те впечатли жената, шегувай се с нея по забавен и негруб начин, карай я да се смее постоянно, прави неочаквани неща. Това е. Повечето днешни жени просто са така.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e7a4d51797
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Жените може да не знаят какво искат винаги, но това момиче определено ти дава знаци, че иска секс. Аз лично, не мога да те разбера, може би си млад и наивен още. Ако една жена дори даде най-малкия знак на необвързан мъж и той го види, веднага ще тръгне след нея. Ти си имал интимни моменти с нея, а не си поискал секс? ! Възползвай се, ако не е твърде късно, грабни я, разцелувай я, рискувай и ще разбереш какво е имала в предвид.

М20

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8bcdfe1bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Авторе, това „тя е с разбирания, че едва ли не ще спи с човека, за който се омъжи - наистина ли се очаква от мен да опорствам против волята й едва ли не и да я насилвам да прави секс, ако самата тя не е готова за това? “
ТРЯБВАШЕ ДА ГО КАЖЕШ В САМОТО НАЧАЛО, както и това, че момичето е на 21 г.
Като жена ти казвам, така както описваш поведението ? - тя има нужда от секс, тя иска секс от теб и да - може би и връзка, но това с брака? Да не е някаква туркиня?
Ако не е туркиня или циганка, ДЕИСТВАЙ.
Всички момичета сме били девствени и всички сме мечтали за Принцове, бели рокли и глупости, но нейното време е дошло. Ако ти не ? го дадеш, то ще се намери друг мъж, истински мъж, който няма да ? цепи басма.
В едно си прав - жените понякога говорим глупости, които не мислим истински. Нея я е страх от първия път или да не я помислиш за лека, но така я тресе хормона - нормално, че нищо чудно да се държи така и с други мъже да кажем в дискотеката. Познавам такива момичета, които се пазеха, пазеха и накрая се из...с най-големите боклуци, защото такива като теб чакате и чакате. Излиза такава жена, пийва си мъничко и се събужда недевствена и щастлива. После не можеш да спреш такава жена - всеки ден с друг боклук затова по-добре да си ти.
Съвет - много лесен трик- почни да я галиш по гърдите, ако ти позволи - почни малко по малко да стигаш до това, което крие от 21 г. между краката - гали, прави - ако ти даде тя на сто процента ще ти даде и секс, а и си го иска!!!
Аз съм жена, която също сравнително късно започна полов живот - на 19 г. Съвсем познати са ми тези начини на поведение и желанията на приятелката ти. Непознати са ми нейвността, че ще трябва да се женим и глупости. Мисля, че тя само така говори.
Ти откъсни плодчето (задължително с кондом) пък тогава нека те принуди да си се оженил за нея. Готова е за секс, тя самата не го осъзнава, но като го направите няколко пъти и тръгнете истински като нормална двойка всичко ще се нормализира. Нещо повече - тя самата ще почне да се държи нормално, защото ще е задоволена и спокойна. Не е зле предварително да ? кажеш, че живеем в 21 век и ви е рано за брак и глупости, но за секс - определено.
Ако държи на брак и глупости - БЯГАЙ. Тази е някаква ненормалница. Жени достатачно - говоря за НОРМАЛНИ жени. Твоята нещо ? хлопа дъската или идва от куку-руку семейство, етнос.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 659684957f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   11 номер съм

Всичко, което ти написах е по принцип за жените, но в твоя конкретен случай е повече от ясно, както ти пише и номер 12. ТЯ ИСКА СЕКС!!!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7e041d4ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Изобщо не се занимавай с тая кифла. Очевидно те мотае и те използва. Защо търпиш такова поведение от нейна страна? Закача се с теб, кара те да ? купуваш някакви неща (ти портмоне ли си ?? ) и в същото време се натиска с други момчета пред очите ти? А ти сигурен ли си, че знаеш какво ти искаш всъщност?

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f81c2191b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Намеците от нейна страна са леко съмнителни. И мен ме караха да мачкам гърди през дрехите, ама като пипнах под блузата се почна с превземките.. Много често нещата не стигат докрай, повярвай ми.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 26c7d2e1aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Май, май...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fbc6b84247
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   " Заглавието ми не е с цел да обиждам цялото женско съсловие, "

Ами защо си го турил ТАКОВА тогава!???? Напиши, "ТЯ не знае какво иска", макар, че от историята става ясно, че тя знае отлично какво иска, а ТИ не можаш даго СХВАНЕШ!!!

И не изкарвай неразбирането на това, което ти пишем, че виждаш ли, били обиди към теб!!! АМа, явно до толкова ти стига акъла в разбирането на другите хора... Историята го илщстрира ПЕРФЕКТНО!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fbc6b84247
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   "Айде някой да ми обясни какво точно иска това момиче? "

Умникоооо, откъде накъде НИЕ ще ти обясняваме!?? Ами попитай я НЕЯ!!! Нещо да не те е бъз да чуеш истината или имаш сливи в устата!???

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e2b7b0d809
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   от автора: номер 18 и 19 сте същия човек и под номер 4, нали така? Изобщо няма да се хабя да ви отговарям повече!
Благодаря на другите, които са ми дали насоки, съвети.... изключително съм благодарен на номер 11 и 13 за подробните мнения!
Ще се опитам да вмъкна още някои неща, за да има повече яснота:
първо към номер 10: точно това твърдя.... аз в началото съм предпазлив и особено с нея не искам да изглежда, че едва ли не искам само да я изчукам... а и то не е така. Тя когато ми е правила тези намеци, аз съм се възползвал.. и тук искам да кажа и към другите, които ме винят едва ли не, че тя си го искала, ама аз не съм можел да й го дам - в такива ситуации... а те бяха няколко, аз съм опитвал да й покажа, че ако е готова можем да стигнем по-далеч.... но тая готовност в нея не съм я видял. Тя иска да си седи до натискането и прегръдките, но не е решена да мине границата... може би все още. Не знам.
За тва време, в което се познаваме, аз не съм стоял пасивен... и не съм чакал само тя да си поиска нещо, за да направя нещо за нея... само, че когато няколко пъти опитам да я целуна и не ми позволи.... какво да направя?
Държа се мило с нея, правил съм и няколко пъти и различни изненади, но все пак не мога и да прекрача тая граница и да изглеждам точно като няккъв маниак... и както тя ме обвинява едва ли не, че аз съм се държал с нея все едно сме гаджета. Ето това е, което не мога да разбера.... кое точно в държанивето ми е такова... и в крайна сметка как очаква от мен да се държа. Тя ми дава сама разни индикации.... и после какво - аз при всички положения съм все виновен - ако опитам някаква интимност и и правя изненади - се държа все едно сме гаджета.... а ако нищо не правя - съм баламрник, щото тя ми показвала ясно какво иска, ама аз не съм можел да й го дам. Ами не... не ми показва ясно.... точно там е работата.... че в един момент показва едно, в следващия друго.... и тия неща постоянно се въртят. И характера й е такъв, че понякога се стига до спорове и караници, които аз всячески се опитвам да избегна, а тя сякаш имам чувството, че точно винаги гледа да има някаква интрига... и аз как да се чувствам сега.... не съм никакъв с тва момиче, а тя понякога се държи с мен, все едно ходим от години.... и в същото време накрая ме изкарва мен, че се държа с нея като с гадже. Поне да ми посочи кое точно в държанието ми е такова? Или пък като ми казва, че съм бил тъп.... ма ако не съм бил тъп можело и да излезе нещо между нас. Тва са направо невероятни причини, с много логика и съдържание в тях. Ако дадено нещо не и харесва в поведението ми може директно да го посочи с примери.... щото иначе ми се струва, че тва е някакво извинение за собственото й объркване от това, че тя самата наистина не знае какво иска.
Някой беше попитал как се запознахме.. не знам дали това има голямо значение но - на кратко - запознахме се на един купон. Вероятно първо ми направи впечатление основно чисто физически, но когато поговорих с нея.... наистина добих представа, че е доста специален човек, с много различно от стандартното мислене за много неща... открих у нея и сходни интереси с моите... и изобщо.... много неща, които силно ме впечатлиха. Но наред с това го има и едно по детски найвно мислене в нея за много други работи.... един много сложен характер, при който в единия момент се държи супер мило и може да е едно срамежливо и добро момиче... а в следващия да е доста груба й да прави скандали. Обиждала ме е понякога наистина сериозно и супер грубо, а аз нито веднъж не съм й казал нито една обидна дума. За това време ми се е извинила точно 1 път... в деня за прошка. През останалото време явно голямото й его не и позволява да го направи.... а за огромен процент от всички скандали и караници, аз лично не намирам вина в себе си. Жените ще кажат, че щом тя ми се е ядосала, значи вината е била в мен.... но реално погледнато, е точно обратното. Ядосва се за простотии и сякаш си търси поводи за кавги. Как го виждате това - отварям и вратата в магазин, и тя ми казва, че много рязко съм я билотворил... ми ако съм я бил ударил.... тва прераства в мега скандал на улицата от който ми казва да се махам и че не иска да вървя с нея? ! Или... вали дъжд, аз и държа чадъра и тя се навежда да си опрая ботушите.... изправя се и леко главата и се докосва до чадъра - що съм го държал толкова ниско, не съм знаел как се държи чадър.... ми ако се била ударила по-лошо. Абе.... абсолютни глупости. След тоя случай с чадъра взе да ме нарежда, и тогава аз лично не издържах и сам си заминах. Но в крана сметка.... дали ще отстоявам себе си или не... при нея не играе голяма роля. Така, че нещата изобщо не са толкова прости, колкото може би изглеждат.
А защо се занимавам още с нея - защото е човек, който е изтърпял някои много тежки неща в живота си.... и аз наистина държа много на нея, искам да съм до нея, искам да и помагам, искам да я зарадвам понякога... но разбира се - и защото я обичам... и съм влюбен в нея много силно.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8bcdfe1bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Мерси, Авторе! (11/13)
„точно там е работата.... че в един момент показва едно, в следващия друго.... и тия неща постоянно се въртят. “
...
както и да го въртим - момичето е страхотно незадоволено и затова се държи така. Опитай се и ти 2 седмици само да не се празниш да видим дали няма да си нервен. Жените ни избива просто в подобно поведение, а тя има проблемът, че не знае, какво ? липсва точно. Инстинктивно го иска от теб, но ти си личността, която трябва да се сети да ? го даде.
Много прагматичен съвет - направи тестът „гърди-клитор“. Другият път като сте сами и гледате филм почни по своя инициатива да ? бъркаш под блузката. Дава ли да ? докосваш и масажираш бюста?
Прави го към 20 минути и я целувай и гледай влюбено при това. После минаваш с ръката под дънките ? и там масажираш 20-тина минутки. Ако и това ти позволи, значи ти е на сто процента навита и нямаш от какво да се страхуваш. Следващят път подготови романтична обстановка и легло КОНДОМИ ЛУБРИКАНТ (не е нужно предварително да ? казваш какви са ти намеренията. Действаш пак с гърдите и обработването между краката, молиш я да се съблечете и малко по малко я въвеждаш в изкуството на любовта. Възможно е така да се разпали (тя е много напрегната, ама много), че да иска веднага да я вземеш, но не бързай.
След като си я задоволил сексуално ще се промени с времето и цялото ? поведение. В началото ще е нужно по-чест секс. Натрупало се е голямо напрежение. Ще стане по-уравновесена, по-спокойна, по-нормална с времето, но ще трябва редовно да се грижиш са сексуалната ? удоволетвореност.
Ако не можеш да я задоволиш сексуално, не мъчи момичето, а остави място за друг мъж. Тя страда. Подобно е като при животните - виждал ли си разгонена котка или страдал ли си ти така, ако не се самозадоволяваш дълго да кажем? При подобно момиче с годините се е събирало това напрежение и избива в подобно поведение.
Хормоните са толкова силни, че дори могат да причинят кисти при нея, рак на яйчниците - тя има сексуално дразнение от теб, но не бива задоволявана. Това напрежение се трупа и избива в здравословни и психически проблеми. Или ще я задоволиш, или ще я оставиш на друг мъж да го стори, но някой трябва да го направи. Ако ти пука за нея - или я задоволи, или я остави. Тя е дълбоко сексуална личност, но се страхува от това, а и няма опит. Или ще ? го дадеш, каквото иска, или я остави на истински мъж.
Няма нужда да имаш гузна съвест, ако ползваш кондоми, лубрикант, внимателен си и имаш чувства към нея. Гузна съвест трябва да имат само мъжете, които забременяват жени и ги изоставят, който използват телата им и ги зарязват, а точно така ще се случи с това момиче, ако ти не ? помогнеш. Тя с думи няма как да ти го обясни това, защото не знае чисто съзнателно какво ? липсва. Ти като мъж би следвало обаче да си го разбрал и усетил това отдавна и да си я задоволил, вместо да я мъчиш така!!! Като жена ти казвам - или я задоволи, или я остави, но не продължавай така, защото последиците ще са за нея много лоши - кисти, рак на яйчниците, хормонални изменения, психически проблеми.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0062ee0ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Хахааа, № 11 изби рибата с тия умни разсъждения. Нищо, продължавайте да си мислите така и после се оплаквайте, че жените не знаели какво искат. Докато разсъждавате така повърхностно, никога няма и да разберете и ще имате проблеми наистина с всички жени, които влизат в живота ви.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4a1f786c20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Авторе, като момиче също на 21 ще ти кажа, че според мен тя иска да е с теб, но по написаното ми се струва, че си има някакви си нейни проблеми и си изкарва яда на теб, за съжаление. Това с чадъра и другите случки, които си описал, е точно поради проблеми, които не са свързани с теб. И аз бях така нервна преди. Повечето мъже биха си тръгнали веднага при такива обстоятелства, но личи, че наистина имаш чувства към нея щом си бил търпелив.
Ако искаш да сте заедно, моят съвет е да и отвориш очите, най-важното е да седнете и да говорите, и не да се чудиш и да питаш непознати хора за съвет, а да говориш с нея и да си изясните отношенията. Бъди уверен и дано тя осъзнае, че иска да сте заедно, защото прилича на много объркано момиче.
Аз също бях объркано момиче преди, и приятелят ми си имаше проблеми с мене, и благодарение на това, че беше търпелив и упорит той (за съжаление не и аз тогава), сега сме заедно и най-после всичко е наред и аз съм вече спокойна и щастлива. Проблемите се решават с търпение стига да иска човек, разбира се.
Ако смяташ, че не ти е толкова важна, може просто да си тръгнеш, но не мисля, че това е случаят, тъй като дори пускаш тема за съвет във форум.
Успех! И запомни, в дадената ситуация, ти трябва да си увереният и действащият!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1ea769bc3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Играе си с теб! Затова ти е казала, че от теб зависи дали ще сте заедно. Поради същата причина те е сметнала за тъп. Не очаквай да имаш връзка с момиче (което да НЕ ти къса нервите), ако и даваш да те манипулира

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 66720f0668
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Мн хора (без значение от пола) не знаят какво точно искат и обикновено като получат това, което са предполагали, че искат или се разочароват или се отегчават. Въпреки че съм момиче съм съгласна, че явно не знае какво иска или пък се прави на интересна и чака да види колко ще я изтраеш. Съветвам те да не и се връзваш толкова.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5bf95dc403
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Авторе, не си глупав, а лековерен. Вярваш, че:
1. тя е девствена.
2. ти имаш някакъв шанс с нея.
Най-вероятно тя:
1. те използва, за да си убива времето и
2. си играе с теб, защото й доставя някакво извратено удоволствие да се чувства господарка на положението (а и на теб самия като част от цялостната картинка). Само мачкане на гърдите и галене на косата, както и талията? Да ти е предлагала да се къпете заедно или нещо друго, което е чула по телевизията от "големите каки"? Девствена е и според коментарите ти намеквала за секс (т. е. първия й път), но се разхожда по бельо пред теб и ти прави еротично шоу по Скайп? Да, всяка жена постъпва така, ако не е била с мъж. Не, всъщност го правят само една група жени. На колко ли други е правела такива шоута и се е показвала по бельо... бедна ти е фантазията за това!

Най-сериозно ти предлагам да си намериш друга. Иначе тя ще те разкара с някое глупаво оправдание, щом се наиграе. (Всъщност тя вече ти го е загатнала - ти си тъп, а тя е гениална и дори стотици IQ тестове не могат да оборят това нейно мнение. Да живее самозаблудата и надутото самочувствие! )

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e2b7b0d809
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   от автора: Не, че не ми е минавало през има, че може да ме използва, манипулира и да си играе с мен... но истината е, че съм толкова влюбен, че ми е трудно да преценя.
Най-тъпото е, че както казах понякога сама си харесва нещо и ми казва, че много го иска... и аз съответно когато имам възможност и го взимам... обаче в същото време... веднъж когато бяхме се скарали и исках да и се извиня (макар, че не аз бях виновния, но винаги така се получава накрая), бях и купил нещо... и тя ме изкара, че едва ли не съм се опитвал да я купя, но тя не можела да бъде купена с подаръци. Наистина не знам какво да кажа. Аз самия вече доста се обърках покрай нея.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8dfabd040a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Пич, ти си мазохист! Не трябва да има напрежение в една връзка, разбери го това! Не трябва да те е страх как ще реагира тя на нещата, които правиш! Знам какво ти е, защото съм имал подобна "връзка". Не можах да и угодя на госпожицата, каквото и да правех. Беше голям тормоз за мен, но ми писна. След този случай пак съм попадал на няколко жени с подобни "проблеми", но бързо прекратявах всякакъв контакт и не се стигна до нищо сериозно.
Имам обаче един приятел, който, според мен, си падаше баш по такива жени. Колко тичаше по тях, направо мъчно ми е ставало. Това беше най-добрият ми приятел. Казвал съм му: "Човек, какво правиш бе, не виждаш ли, че само си играе с тебе! Нищо няма да излезе от това! " А той: "Абе виж колко е хубава, специална е за мен, влюбен съм в нея... " ала-бала.
И познай какво - в крайна сметка с нито една от тях работите не се получиха. Само си загуби времето.
Сега ти се чудиш защо така прави, как да и угодиш, в теб ли е проблемът и други глупости... Да, същите глупости, които се чудех и аз. И да - хората са прави - не всички жени са такива! Има много, които знаят какво искат и в това можеш да бъдеш убеден!
Не искам да ти давам съвет какво да правиш. Просто ти споделих своя опит в тази "област". Животът си е твой и единствено от теб зависи как ще го живееш!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 350a06f567
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   "Айде някой да ми обясни какво точно иска това момиче? "
Ъъъъъ, а ние да не сме врачки?? Ванга и тя умре... Ще ти се наложи сам да я питаш, няма как!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6bc6462eb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   абе човек, за да те кара да и мачкаш гърдите и талията не можеш ли да разбереш, че именно секс е искала леле колко си зле па после ревеш, че не можеш да разбереш жените

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker