Не се виждаме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не се виждаме
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 3749 пъти
Здравейте!
В момента съм в може би най-сериозната ми връзка досега. Заедно сме от почти 6 месеца и чувствата ми към него с всеки изминал ден стават все по-силни, но (винаги има "но"... ) не усещам той да ми отвръща със същото. Обичам го страшно много и той твърди същото, но действията му ми говорят друго. Много съм раздвоена - хем му вярвам на думите, хем се съмнявам заради действията. И така, стига съм дрънкала... Да обясня същността на проблема:
От около 1 месец вече не сме се виждали, наскоро спряха телефоните ни - не сме се чували от 1 седмица и какво ни остана - скайп... Дори и в скайп вече не водим кой знае какви разговори... Говорих с него хиляди пъти, питах го да не би нещо да съм му направила и не иска да ме вижда - не е това, просто не му се излизало. По всевъзможни начини му намеквам колко ми липсва и колко искам да го видя - не отстъпва. Не знам какво да правя вече, не знам какво да си мисля. Имам чувството, че изобщо не му пука как се чувствам, какво искам и т. н. И това ме навежда на мисълта, че не ме обича толкова, колкото твърди... Дайте ми съвет, моля ви...
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: f7cd1d149e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Остави го момчето да си стои у тях... и на мен не ми се излиза и не излизам... всеки си има подобни периоди... просто го подкрепи!

БеЛиЯ МеЧоК

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d054b25c38
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Сериозна връзка" по скайп? !
На колко години сте?
Изобщо, за каква връзка може да става дума, след като комуникацията ви е индиректна... и защо?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ea1b9c8718
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   с бившият ми приятел стана същото - уж ме обичаше, а пък се виждахме веднъж месечно. настоящето ми гадже е от друг град, а го виждам по-често от бившия, който живее на. 20 минути от мен.. и познай как се разделихме - той беше пиян и ми призна, че изобщо никога не е имал чувства към мен, просто е искал да види дали съм толкова наивна да му вярвам близо година.. след 2 дни, вече изтрезнял, потвърди казаното. нарече ме наивна глупачка и ми се подигра, каза, че няма как някой като него някога да ме обикне.. от тогава мина адски много време, а аз се чувствам като безполезен боклук.. след като не иска да излиза с теб, значи изобщо не държи на теб и връзката ви, съвсем очевидно е

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0dd7c42fba
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   От авторката към:

1 - Опитвам се да го подкрепям, но защо трябва да се държи студено.. разбирам, че не му се излиза, но поне да ми покаже някак, че държи на мен и на това, което имаме.

2 - На достатъчно години сме. И комуникацията ни е индиректна от около 1 седмица - чети по-внимателно.

3 - Виж сега, той твърди, че иска да ме види, но просто не му се излиза, просто е такъв.. необщителен..

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e486678cd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Дай му време. Може да има труден период, който да иска да изживее сам. Бъди до него и не се отказвай щом имаш чувства. Възможно е да е объркан и да иска да си подреди мислите.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 37899b0f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Моят приятел също е необщителен, не му се излиза никъде, както казва 1 подкрепи го, трудно е да не обръщаш внимание на това, но се опитай. Но пък, от друга страна, ако усещаш, че няма чувства скъсай с него, макар и да ти е много трудно, ще премине, ще го преодолееш. Ти си знаеш какви точно са ви отношенията. Успех от мене!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 50975c811a
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

7.   Аз съм жена, но все пак със сходно поведение на приятеля ти, така че ще споделя какво ставаше в моите връзки.
Харесвах момчетата, след време и мъжете, с които следователно излизах, но винаги съм предпочитала да съм си самичка, най-добре у дома. На всеки, на който съм казала, че го харесвам/обичам, съм казвала истината, но аз наистина не изпитвах нужда да ги виждам всеки ден или дори всяка седмица. Как да ти кажа.. вглъбена в себе си съм. Един вид, съм си самодостатъчна или поне бях, де.
Настоящият ми приятел, с който сме заедно от 6 години и повече, по някаква неблагоразумна причина наистина се влюби в мен и намери начин да стане важна личност в живота ми, както и се вмъкна в сърцето ми. Той просто подходи с огромно търпение и разбиране към моите чести периоди на нежелание да излизам. Само първите 2-3 пъти се муси, след което осъзна, че с цупене няма да ме промени и прояви невероятно разбиране. Не ме обвиняваше задето не сме се виждали месец и половина без да сме разделени от наистина важни причини, не ми мрънкаше като си изключвах телефона за няколко дни без да го предупреждавам... Абе изобщо изтърпя всякакви капризи на душата ми. Търсеше ме умерено, не се натрапваше, само дотолкова, че да осъзная, че не ме е забравил дори сред продължително мълчание; че си мисли за мен и такива работи. Уговарянето на срещите оставяше в мои ръце, когато аз му кажа, че искам да излезем, излизахме. Не ме питаше той и това беше много добре, защото мъжете преди него най-редовно ми втръсваха от гледна точка на това, че не приемаха личността ми.
Та сега вече с приятеля ми живеем заедно. Наистина го обичам и уважавам. А той ме спечели с това, че бе ужасно търпелив и макар да не му е било приятно това, че не може да ме вижда всеки ден, го изтърпя и то вече отмина, защото вече не съм си самодостатъчна - имам нужда и от него, чувствам го като част от себе си.
От личния си опит предполагам, че на твоя човек му трябва това търпение и в известна доза хладнокръвие. Винаги съм осъзнавала колко е дразнещо приятелката ти (в твоя случай: приятеля ти) да отказва 4 срещи от пет, които си й(му) предложил, но за да не търпиш това просто не му ги предлагай. Изчакай го, но може дълго да чакаш, той сам да поиска да излезе. Говорете си междувременно за каквото искате, но не и за това как той не показва чувствата си и видиш ли колко е виновен пред теб. Това не е правилен подход.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0dd7c42fba
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   От авторката:
Много ти благодаря, 7! И аз вътрешно си знам, че той е такъв и досега не ми го е показвал, за да не ме отблъсне, но във всяка връзка идва моментът, в който всеки показва истинското си Аз. Наистина искам да запазя това, което имам с този човек, затова ще послушам съвета ти и ще проявя търпение, колкото и да ме дразни това сега. Благодаря!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b81327efa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   за ква връзка говориш, като не се виждате пък и рядко си говорите. Според мен тук връзка и то най сериозната НЯМА
фер27

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fb427cec5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

10.   Той на работа ходи ли или изобщо не излиза от тях? Защото преди години имах приятел, който много рязко почна да не му се излиза. Бях в паника, нищо не разбирах. И един ден не издържах и отидох до дома му, настоях да вляза, за да поговорим. Човека беше болен от шарка, целия в пъпки. Мислел си, че ако знам, че е така, ще го изоставя. И чакал да му мине.

Та си викам при твоя приятел причината може да е аналогична.
А може и по този начин да иска да сложи край на връзката ви - знае, че го обичаш и не иска да те остави той, а се държи така, за да ти писне на теб и ти да го оставиш.

Виж, най-добре иди до дома му. Там ще ти се изяснят нещата. Поискай да седнете на масата и като зрели хора да обсъдите отношенията си. Кажи му, че искаш да знаеш какво се случва между вас. Бъди естествена, обясни му как се чувстваш и му кажи, че това, че не се виждате те убива отвътре. В крайна сметка, ако е решил да се разделите, поне да каже, за да изстрадаш болката по-скоро, за да са по-кратки страданията ти.
Много съм ревала за мъж аз! От сърце ми се иска да не страдаш много, защото усещам, че си с нежна душа!
Пиши тук какво е станало, ако ти се пише..

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 81ecb5c0c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

11.   Ако на един човек му пука за теб, няма да издържи месец без да те види! ( освен ако няма някаква извънредна ситуация, но в историята ти не виждам такава)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker