Най-добър приятел или любим - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Най-добър приятел или любим
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2182 пъти
Здравейте,
искам да попитам за съвет. Става въпрос мой приятел. Познаваме се от години, много сме близки и се обичаме, но не съм убедена как. Аз ту си мисля че го обичам като мъж, ту само като приятел. Веднъж на един купонсе напихме и тъй като алкохола беше на привършване отиохме до тях ( в същата кооперация на руг етаж ) да вземем още. Когато се качихме той ме сграбчи и започнахме да се целуваме. Винаги съм го искала, но тогава ми дойде като гръм от ясно небе. Правихме секс и се върнахме на купона. Мен обаче ми стана неловко и си тръгнах. Странното е че когато го гледам, го искам, когато го няма си въобразвявам интимни моменти, но когато станем интимни все едно не е той а е друг мъж ( непознат ).. Бяхме още няколко пъти заедно и всеки път се чувствам така. Нормално ли е. Ако е е ужасно, защото си затварям очите докъто го правим, за да си го представям, а той реално е срещу мен... Ще се побъркам. Незнам дали той се чувства така и не смея да го питам. Незнам какво чувства към мен. И двамата сме обвързани и тъпото е че излизаме всички заедно.. Той обикновенно е иницяторът на забежките ни и винаги е по страстен.. а това ме страяска, защото както ви казах свикнала съм да съм близо о него, мога да го целувам нон стоп по бузите, но стигна ли до устата... Край... почвам да го виждам като чужд.. дори сякаш лицето му се променя.. Много съм объркана и подтисната. Не мога да му споделя. Моля ви помогнете ми. Какво става с мен. Побърквам ли се или съм свикнала да го гледам от разстояние и за тва е така. Това ме обърква, защото реално не съм наясно със себе си... незнам как го обичам, нито той мен. Приятел или любим?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 28a3150b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом дори и се замисляш дали да ти е приятел или любим, то избери първото. Ако го искаше, или ако гледаше на него като на любим нямаше и за секунда да си помислиш да ти остане само приятел. Поне това е моето мнение.. За да не си развалите хубавите отношение дай пас. Но пък каквото и да решиш, направи това, което ще те направи щастлива. Успех,

аНаБел

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6b634cd80f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това сте вие жените. Никога не сте наясно със себе си. Вечно не знаете какво и кого искате. Днес едно, утре - друго. Как да ти кажем ние какво искаш? Че ти самата незнаеш. Шашава работа. На никого не пожелавам да има този "късмет" да се занимава с жени като тебе.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 34fc83d4db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   от Авторката
Благодаря на номер 1.. Мисля, че си права. Ще дам пас и ако пак стане нещо ще му кажа, че съм объркана... и да спрем до тук, за да не скапем нещата.
На номер 2 пак благодаря и искам да му кажа, че и на мен не ми е приятно и за да стигна да пиша това очаквайки помощ в мнението на неангажирани към мен хора, значи наистина съм объркана. Никога не ми се е случвало да не съм наясно със себе си. Още повече винаги питам и не ми пука. Но него обичам така, че съм по плаха и не смея да направя каквото и да било, за да не си капем отношенията.. Както и да е. Благодаря ви!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c479cf5aad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2 е прав. По-добре сама пред себе си осъзнай и разбери какво искаш, а след това се разбери с момчето. Много е важно в такива отношения първо да се разяснят отношенията, тъй като много хора казват, че приятелството между момче и момиче е невъзможно. Та накратко.. реши какво искаш.

Г

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8047d05b68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не ти е нито едното, нито другото. В обща компания сте и изневерявате на гаджетата си. Това не е приятелско и не ви прави чест да го причинявате на половинките си. Време е да помислиш върху собствената си връзка. Успех!

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6461884f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   А преди това имала ли си "по-интересни" отношения с момчето? !

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 34fc83d4db
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз май не съм се изразила много правилно..Може би ми липсват години опит. Реално не съм имала много връзки и предполагам тва е проблема :)
Аз знам ,че го обичам . По скоро незнам дали е нормално когато сме интимни да го виждам като друг...и да си го представям ....? Това беше реално въпроса ми към вас..
А гаджетата ни...не ми пука ! Колкото и грозно да ви изглежда. С моя не сме толкова отдавна нито пък чувствам че ще е нещо сериозно, а той с неговата все се събират и разделят...
Просто се чудех дали моята любов не е друга..само като към приятел и за тва да не мога да се отпусна? Исках да знам дали се е случвало на някого , това е ! И ако е какво е станало...Гаджето си мога да загубя,но него не ..той е друго..

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 28b82427c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз съм №6. Нещо не разбирам ка го виждаш като "друг"?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 34fc83d4db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От Автора:

Към номер 6
Истоярията е стара и дъла. Преди да имаме нещо общо аз си го харесвах. Сприятелихме се и тъй като тий не ми е правел намеци за нещо различно от приятели, аз му станах просто приятелка..Първия път беше на купона за който съм споделила.
И тогава и сега е все същото дори незнам как да го обясня. Когато го гледам го харесвам, когато ме прегърне потъвам в прегръдките му , чувствам се страшно спокойна, целуваме се по бузите, държим се за ръце и всичко е наред...Но когато посегне да ме целуне по устата и го видя по този начин, нещо се обърква: все едно лицето му се променя, просто не е той. Цялата му физономия е различна, абе с една дума някого когото не познавам...никога не ми се е случвало. Истината е че често си мисля за него, фантазирам си някакви неща и когато той реши да направи по инимна стъпка към мен , аз ставам дърво...много се притеснявам( не му го покзавам де).Когато се държи с мен като с жена , а не приятелка , аз имам усещането че някакъв мъж на улицата върви след мен, обръща ме към себе си и ме целува...а аз го виждам за първи път. Толкова шашкащо ми идва,че веднага си затварям очите ( не от страст) ,а за да си фантазирам лицето му ( истинското му лице), а не онова което виждам. Това е и единствената причина да не предприемам някакви действия към него незнам като какъв го обичам. Дали е възможно да го обичам само като приятел,който съм превърнала в идеал, а всъщност не го харесвам за гадже ? Или пък го харесвам като любим, но дългите години приятелство , преди да се сллучи това между нас ме кара да не мога да го възприема интимно? Може би не съм свикнала да го гледам помантичен към мен, знам ли..Много съм объркана. Трябва да намеря някакво решение, докато нещата не са цъфнали наяве и хем да си разделим с гаджетата си ( което рано или късно ще стане) , хем да се окаже че ще го подведа..Незнам . Ние реално сме били 4 пъти заедно и няколко пъти просто сме се целували, нищо повече. Секаса с него е супер. Когато е гол и го гледам нямам проблем, той си е, но приближи ли се към мен, вече не го познавам. наистина ще откача. В петък ще се видим, а аз се чудя дали въобще да изляза или да кажа че съм болна,щото последния път ( преди 4 дни) ми налетя да ме целуне, а аз не можах и се дъпнах уж някой да не ни види.. Незнам. Може би трябва да помисля.Аз за тва и питах тук,ако някой е преживял такова нещо да каже какво става. Грам не съм наясно със себе си! Това е отвратително наистина .
Благодаря на всички !

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: a08cf34c73
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пак е №6... хаха. Според мен го виждаш по този начин от притеснение(незнайно защо) вие момичетата сте такива, аз съм в подобна ситуация. А на каква възраст сте? Поговорете ако не се притесняваш в което съм 100% сигурен(то не е притеснение, а страх)! А от неговото поведение се подразбира, че не си "просто секс" за него. Може би и той се притеснява да си признае, че е хлътнал(обикновенно така става след секс за една нощ). А нещо притеснява ли те да сте заедно освен, че става друг в твойте учи, някакви друга фактори има ли?

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4f44f3989f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   P. S.
Забравих да добавя отностно срещата не отказвай, може да го отблъстне(ще се осети, че има нещо)
П. Х. 17 г.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 34fc83d4db
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към номер 6
Прав си. Аз се притеснявам и страхувам да говоря за тези неща с него, защото ми пука какво мисли. Ако трябва да съм откровенна незнам дори какво искам той да мисли... след като не съм наясно със себе си. За това и не смея да го питам. А относно секса.. незнам. Там нямам притеснения всичко си почва както трябва и завършва така (ако не го гледам в очите ), тогава ми става странно.
Нямам други притеснения освен описаното преди. Обичам го много, но съм объркана как. Това е кофти черта у жените, някой път да бъркат едната с другата любов.. А тъй като не искам да греша с него съм по предпазлива. Истината е, че му звъннах в понеделник и му казах че трябва да говоря с него, а той ми каза ок.. още не е намерил време за разговора ни, а всеки ден се чуваме по различни въпроси ( но не и за нас). Днес пак като говорихме преди да затворим той каза : Айде целувам те... Аз не мога да му го кажа, незнам защо и все казвам... ок и аз. Знам, че мъжете не искат да говорят и да се обясняват и за тва и не искам да го притискам с въпроси. А и какво мога да го питам? Здрасти какво мислиш за нас? Какво се случва. Винаги когато той направи нещо после прави така че да няма как да говорим ( влачи приятели след себе си ) и така до следващия път. Аз обаче все съм на тръни какво може да направи. Точно си мисля... Ок той нищо не иска, оставаме приятели и той след ден два, ме изненада или с реплика по телефона или с действие, което няма как да предвидя. Примерно, отидем за цигари, лафим си по пътя и точно преди да се върнем при компанята ( буквално на крачки от входа, той ме дръпне и целуне... А аз се стягам някой да не ни види и оставам без думи.. Казвам му какво по дяволите правиш, някой ще ни види... А той : Извинявай просто исках да те целуна... И на следващия ден : НИЩО... Все едно не е било... Имам чувството, че даже не иска да говорим за тва.. И аз не питам. Мразя досаните жени и не искам да съм от тях.
П. П. На 23 г см, той също!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 27f8b5ed52
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   №6
Стана ми интерестно!! " Ако трябва да съм откровенна незнам дори какво искам той да мисли... "(май те е страх). Значи или те "използва", но пък ако се съди по действията и думите май не е така. ТРЯБВА ДА ГОВОРИТЕ (знам колко е трудно, това може и да е краят). Попитай го да кога ще продължавате така, но внимавай какво говориш за да не се дръпне, какво мисли за всичко това. Но първо се изясни ти какво искаш!!! Но знай разговорът си е нож с две остриета!!! Ако мислим логически, ако той искаше нещо повече от това "приятелство", тоест връзка щеше да ти го каже.
Може би да е ЛЮБОВЧИЯ.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 34fc83d4db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 6 : Ти си голям сладур :))
Прав си за почти всичко. След като прочетох коментара ти разбрах: Нищо май няма да го питам. Сега наистина се уплаших, че тоя раговор може да прецака нещата. Определено утре няма да излизам :)). Не съм готова! И без тва брат ми беше болен, ще кажа че и аз нещо съм зле. До другата седмица ще видя какво ще измисля или пък ще гледам да не оставаме насаме, за да не се налага да искам да говорим. Това вече проължава 3 години. Преди беше по препазлив, а сега прави рискови работи. Мисля, че ако малко се дръпна от компанията лятото може и да поодшуми... Поне до сега ставаше така. Далече от очите, далече от сърцето.. А иначе аз съм по-голям любовчия от него :)). Мисля, че и за тва той никога не ми е казвал нищо, щото все казвам, че ми е като 2 брат. Аз не съм романтичка и съм малко рязка. Хората около мен твърдят, че никога не знаят какво мисля. Не показвам чувства и не говоря за слабостите, които имам. А и винаги когато той ми каже: Трябваше да се съберем ( ама го казва като пийне и уж ей така без умисъл ), аз отвърщам : Дааа... ама нищо нямаше да излезе.. и после се усмихвам (казвам го защото ми става неловко ). Както и да е. Ще изчакам пък ще видя. Както ти казах, не съм по обясненията, нито въпросите.. А и прекалено държа на него, за да рискувам заради свои терзания..
П. П. Благодаря ти номер 6, незнам дали осъзнаваш, но въпреки че си по-малък от мен ми помогна!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1c9df7ca6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   №6
Радвам се, че съм помогнал обикновенно така става(не мога да си помогна на мен за съжаление). Тогава остави нещатата да продължат така до когато може, все пак това са 3 години. Пък ако има нещо да става, ще стане... А относно разговора ако ти не подхванеш темата, той няма да пита(почти съм сигурен). НЕ СЕ ОТДРЪПВАЙ, това е най-лошото в тези взаймоотношения в момента го изпитвам... УЖАСТНО Е!!!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 34fc83d4db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Ей номер 6
Ако момичето което харесаш смяташ, че е объркано по- добре ти говори с нея. Много се разглезихте мъжете и чакате момичетата да кажат какво чувстват. Вярвай ми на нас е по трудно щото когато едно момче харесва едно момиче и й каже... Получава или любов или всичко си е по старо му. Обаче ако жена каже на мъж, а той не е сигурен какво иска... Тогава тя губи всичко, той я отбягва, показва влечение към други пред нея и т. н.
Ако мацката е готина и се разбирате, то действай ти:)) Виж какви хубави съвети ми даде... Приложи ги! На теб ще ти отива повече:))

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2d4bffc931
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   На 23 г. и не ти пука, че изневерявате и двамата. И двамата не сте стока. Пускайте хората и като толкова много не ви пука им го кажете в лицето. После ходете да си правите секс. Вие сте... нямам думи. И двамата.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 34fc83d4db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Е, ноемр 20 може би си прав/а. Аз не твърдя че съм стока, все пак съм жена :)). Няма как да кометирам казаното от теб, тъй като определено не разбираш за какво говоря. Аз имам проблем с възприемането на човека в различните ситуации, то ако погледнеш самото заглавие задава въпроса. Ако знам че така наречения ми " приятел " всъщност е любимия ми... Нямаше да пиша тук, а направо щях да действам, за да сме заедно.
Няма как да ме разбере никой, ако не е изпадал в такава нелепа ситуация :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2d4bffc931
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Ами нелепат ситуация си я създаваш ти. Да не ти свалям аз панталона или полата... А дали се стока, се определя от употребата. Стока - материален продукт, създаден с цел продажба и употреба. Може и само употреба. Жената е нещо друго. Обикновено е наясно с кого спи, вижда него и чувства него. А ти к'во си не ми се обяснявай. Аз си създавам ситуации с хора, които обичам, виждам и нямам халюцинации. А сега ми дай дефиниция за услуга, като толкова знаеш. Да ти отговоря и каква услуга вършиш!
И не знай много, навреме ти казвам, че както се научиш, така ще и вървиш. След 5 години няма да си спомняш с любовника ли се легнала вчера, или с мъжа си. Съвземи се навреме, още жена не си станала!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 34fc83d4db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Благодаря ти номер 22. Може би за някой неща си прав. Въпреки че Аз не търся упреците, а по скоро съвет.. Сама се упреквам за това което чувствам и ми е остаътчно. Най- вроятно тук не е мястото :)) а в главата ми.
Незнам на колко години си, но щом твърдиш, че още не съм станала жена, предполагам си по голям от мен.. :))
Въпреки всичко, май номер 6, колкото и да е по малък от мен, успя да разбере въпроса ми и по някакъв начин да ми помогне.
Както и да е :)) и твоето мнение е полезно, въпреки че не съм съгласна с него. А да ти се обяснявам :)) не мисля, че има смисъл, няма да ме разбереш. А за жените какво чувстват ще ти кажа едно : Можеш само да гадаеш! Жените обикновенно показваме онова, което искаме мъжете да видите, а дали го чувстваме... не винаги. Ние просто искаме. Колкото и гадно да прозвучи : на жените по лесно ни минава и ако един мъж реши, че сме негови... О, това е мига в който вече ни е загубил :))

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2c9df661bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Незнам. Мисля, че харесваш момчето и то теб, но годините приятелство най-вероятно ти пречат. За съжаление ние жените като вкараме някой в графа "приятел ", нещата стават сложни. Аз съм опитвала с приятел да имам нещо повече и го има тоя елемент с това че го виждаш различно, но той си е той. Просто ти не си свикнала да го гледаш в подобна бизост. Поговорете си. Виж как се чувства и той. Любовта с приятел е възможно най-трудната, но ако се случи си заслужава, тъй като винаги ще сте много по-близки.
Не обръщай внимание на казаното от номер 22. Най-вероятно не му е приятно да вижда, че и жените имаме колебания или е бил в ситуацията на гаджето ти. Горе главата. Потърпи и виж кога ще можете да говорите в въпросния ти приятел. Не бързай! Ние жените често се двоумим, но и прибързваме да правим заключения.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker