ПРОДЪЛЖЕНИЕТО: Как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

ПРОДЪЛЖЕНИЕТО: Как да постъпя?
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2080 пъти
ПРЕДИСТОРИЯ:
Здравейте, реших да споделя моята история с надеждата да получа и съвет. Преди малко повече от година започнах връзка с един човек, той е 10 години по-голям от мен. В началото разбрах, че е в процес на развод, има и дете. Бракът му е продължил 10 години и малко повече. Нещата тръгнаха добре, той замина да работи в чужбина и през това време поддържахме връзка и се опознахме. Върна се и всичко беше наред. Тогава се и разведе, но разбра, че жена му е бременна от друг и има връзка. Това го срина, защото не иска друг мъж да е около детето му, а той едва ли не е излишен, отделно има и проблеми в работата. През цялото това време бях до него, дори говорихме много. Тогава още му казах, че ако му преча, по-добре е да се разделим, а той отвръщаше, че всичко е наред. Това продължи 5 месеца и един ден просто ми каза, че не може да има сериозна връзка в момента, че има много проблеми и че не съм виновна за нищо. Не сме прекъснали контакти, виждаме се и се чуваме. Предсто и му пътуване отново по работа за лятото, и се надявам да осъзнае, че му давам възможност да живее в настоящето. В момента сме в неангажираща връзка, но тои се държи все едно сме заедно, особено ако реша да се дистанцирам от него. Това ме обърква още повече. Наясно съм, че много му се насъбра и не е лесно да преживееш развод за ден или два. Моля за съвет дали да остана до него и да го подкрепям, защото имам чувства към него и се надявам след кризисния период да сме заедно. Благодаря ви!

ПРОДЪЛЖЕНИЕ
Здравейте отново! Искрено благодаря на всички, които ми дадоха съвети и насоки, в моята ситуация.
Проблемът е, че неговото състояние се влошава. Заради това че скоро заминава, не може да вижда често детето и има много работа. Последните няколко дни само работи, от сутрин до вечер, не иска да излиза, станал е затворен и раздразнителен. На мен ми тежи да виждам колко страда, а по принцип е добър и забавен човек, винаги усмихнат и духовит. Сега няма и следа от този човек. Не го притискам и не му досаждам, но ме боли. Знам че скоро заминава, 5 месеца, ще сме разделени, просто искам той да е добре. Обичам го, и искам да му помогна, за себе си нищо не искам, дори и да не сме заедно. Моля Ви помогнете с идеи или съвети!
Благодаря Ви!
СН

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 919b444bd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, мъжете, както и жените си имат свои кризи. Според мен дай му време да се отърси от целия този водовъртеж в който се е оказал. Стискам палци всичко между вас да се оправи!
Белатрикс!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c7aab67d7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   мисля, че трябва да го оставиш да изживее болката си, той не е готов за теб, само ще останеш наранена и неразбрана, много съжалявяам да го кажа, но това е което си мисля.
млада си, потърси човек, който е необременен и отворен за любов, за жена. много кофти звучи, но той едва ли има сетива за тебе в момента, остави го. нека той те потърси когато е готов

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2bf58e2f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Благодаря ви! Обичам го прекалено много за да се откажа от него. Особено когато знам, че след 20 дни заминава и няма да се виждаме, вече ми се къса сърцето. Искам да му покажа, че може да разчита на мен, и че ще съм до него. Не искам да го загубя, а да се боря.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 751d5dc935
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм в същата ситуация. Влюбена в мъж, който е преживял наскоро мъчителен развод. Знам че ме харесва, но не може да забрави всичко и да започне начисто. Жалко, че няма мъже, които да кажат как и кога са се справили с депресията и са били готови за ново щастие.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker