Една щастлива история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Една щастлива история
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2043 пъти
Здравейте и от мен!
От известно време следя сайта и по мои наблюдения тук се публикуват основно тъжни истории, което е нормално. Все пак това е сайт за споделяне и всеки си казва каквото му тежи. Именно по тази причина реших да пиша. Само че аз ще споделя една щастлива история. Надявам се да е интересно четиво за някои, а на други да вдъхне кураж и надежда!
И така да започвам....
Бях изпаднала в една много голяма дупка в живота ми. Не че се е случило нещо кооой знае какво. Просто в един момент се чувствах съвсем сама сред тълпите от хора. Случайно в нета се запознах с него. Не му обърнах много внимание, занимавах се с поредния идиот... След известно време пак взехме да си пишем, а аз бях вече съвсем необвързана. Започнахме да си пишем. Изглеждаше интелигентен, пишеше кадърно, но (голямото НО) е на другият край на България.
Продължихме да си пишем, после и да се чуваме. Винаги ме разсмиваше, когато ми беше най-тъжно. Изговорили сме хиляди минути и стотици левове за телефони :Д Един ден решихме да се видим реално. Как? Къде? А де, нали сме на двата края на страната! Накрая избрахме "неутрална" територия по средата. Буквално! Дойдох с влака от едната посока, той от другата. Неговият влак пристигаше два часа след неговият. Той ме чакаше на гарата. През това време обиколил по магазините и ми купил няколко сладки работи и от там (носеше ми неща и от неговият град). Аз също бях подготвена. Иии така, слезнах от влака и го видях! Беше страхотен! По-готин от снимките, по-сладък от на камера! И разбира се страшно притеснен :Д След като ме видя и ме позна ме прегърна и завъртя във въздуха! Останахме в този град 3 или 4 вълшебни дни. Аз трябваше да се прибирам, той беше на работа... И така. Но съдбата явно си имаше свои планове, след като се оказа, че ще кандидатствам в един град със сестрата на негов приятел и той щеше да го придружава. Видяхме се пак! И този път ме чака няколко часа (влакове, какво да се прави). Вече се бяхме опознали, а имах чувството че го познавам цял живот! Направихме следващата стъпка-отидох в неговият град! Всичко беше чудесно! Още една стъпка- дойде при мен! Понеже аз уча тук, а той работи там, няма как да се спрем на едно място. Затова постоянно пътуваме. Така сме вече две години и малко. Нито ми е омръзнало, нито нищо. Мисля че разстоянието ни сближава, защото винаги имаме емоции и какво да си кажем! Сега живеем заедно, само че на две места :Д Не всичко е цветя и рози, но се справяме! Вече мислим за наша къща, а той иска и татко да става, но всичко с времето си!
(Който е дочел до тук-БРАВО! )
Пиша цялото това нещо, защото искам да знаете НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА НЯМА! Има ли желание, има и начин!
Белатрикс

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: a770d86389
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Браво на вас двамата! Бъдете все така щастливи и занапред! Хехе, много ми хареса идеята да се избере територия по средата. И аз ще го приложа това, защото съм в подобно положение :Д

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9e4802f98c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   При колкото и желание да има, начин - никакъв! Явно ще бъда тъжна до края на дните си. Като стана на 30 г. ще си осиновя момче и ще го кръстя на името на недостъпния, в когото съм влюбена, за да ми напомня за него.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 343d4c0999
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тази история ме накара да се усмихна искрено. Пожелавам ви още много, много любов.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: dfcf33985e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Нямам думи просто.
Супер сте, на истина много весела история!
Желая ви всичко най-хубаво.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 732ca68f02
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Желая ви много щастие любов късмет здраве и всичко! :)Аз съм на 15 и се намирам в такава ситуация, но ние не можем да се видим просто така, защото сме непълнолетни. Много го обичам. И ако имате някакви идеи ще съм ви благодарна много.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: e849452666
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте! Аз съм авторката, Белатрикс!
Първо много благодаря на всички за хубавите пожелания! Целта ми беше, когато хората прочетат, да се усмихнат!

После, НОМЕР 3 НИКАКВО ОТЧАЙВАНЕ! Никога не знаеш какво ще ти предложи живота и кого и кога ще срещнеш! Не знам каква е твоята история, но щом той е толкова "недостъпен" за теб, може и да не те заслужава или да не те оцелява, а може и да бъркам и утре да се съберете! А дали ще си сама зависи от теб. Ако се изолираш от всички, може и да се случи... Просто НЕ ГУБИ НАДЕЖДА!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: fad3b57e04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   (HUG)
Много щастие и от мен!
Аз също като теб съм си мислела да споделя подобна история. Замислям се, защото анонимно е по-сладко. Ако е реално, пред познати хора, все ще се намери някой, който да зависи.
Късмет, мила и да не ви е уроки ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker