Съсипана съм! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съсипана съм!
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 3755 пъти
По някога се чудя как може да не ми върви толкова много в този живот. От известно време насам, направо се побърквам ... на 21 години съм, нито имам нормално семейство, на което да разчитам, нито имам приятелки, нито пък се разбирам с приятелят ми ... !

Родители те ми са разделени от доста много време, приятелки нямам - защото съм на мнение, че приятели няма, има само познати! В последно време не се разбирам и с единствения човек, които мислех, че уж бил до мен и ми помагъл - приятелят ми / с него съм повече от година/. Намеша се в живота ни едно момиче, но намесата му в живота ни не е сварзана с изневяра, на приятелят ми .... просто намесата на това момиче доста промени връзката ни, въпросното момиче е приятелка на брат му... но е доста елементарно момиченцето.
Само завижда, злобее, насочва приятелят си срещу мен и приятелят ми има и други подобни неща, които прави тя .. Караме се с него за дребни нещица главно.

Просто много ми е тежко, ходя всеки ден на църква моля се, надявам се, че един ден сланцето ще изгрее и за мен, но .. не знам! Ходя, често и по врачки.
Моля ви помогнете ми, даите ми и вие съвет, какво да правя ... ! Как да премахна това момиче от живота си,з ащото преди нея, всичко беше доста добре ..!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: 045a4d6b9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Миличка виж и аз съм така както теб все си мисля как може толкова да не ми върви.Съпругът ми ми изневери със една долна никаквица и сега съм сама със детето,нямам работа нито приятелки както казваш ти просто познати и незнам кога и на мен ще ми тръгне в тоя живот направо съм се отчаяла и аз като теб.Казват че след лошото идвало хубаво но кога вече и аз незнам кога ще е?

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: b33c080978
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Здравей,на 23 съм и аз като теб май въобще не ми върви.. Имах приятелка до преди месец, бяхме много влюбени (уж), но явно се е намесило едно друго момче, за което разбрах в края и сигурно затова вече не сме заедно...от опит казвам само , че тези неща са много важни9в случая намесата на друг , без значение в каква посока).

Предполагам , че ти е много трудно, но някакси трябва да събереш сили и да стиснеш зъби.В никакъв случай ходенето по врачки не е вариянт , може би малко те успокояват , но само това.Трябва ти някои на които може да споделиш и някои който да ти даде опора да превъзмогнеш кофти момента.Явно гаджето ти не е,така ,че се огледаи ,може да намериш подкрепа там кадето най-малко си очаквала.
успех:) Митко

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 928bb667ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Здравей! Попадал съм няколко пъти в подобни ситуации. От личен опит мога да ти кажа, че когато човек злобее много му личи. Не е сигурно, че приятелката на "девера" ти плете интриги. Ако нещо във връзката ви с приятеля ти не е в ред, не е задължително вината да е в трети човек, който изглежда щастлив, докато твоята връзка куца.

Вгледай се в собствената си градина -казваш, че приятелят ти не ти е изневерил... Не прави живота му сив с лошото си отношение към живота на брат му, защото в такъв случай и това ще стане и то не с въпросното момиче -просто ще си потърси друга...

Наложи си повече самочувствие и влагай повече въображение в своята връзка, ако искаш да я запазиш, а не в подозрения, дори ако ти се струва, че имат почва. Подозренията винаги убиват доверието, а какво е връзката без доверие?

 
  ... горе^
преди: 15 години, 26 дни
hash: 0736693403
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Църквата е свято място.аз не съм от най-религиозните хора, но вярвам в Бог а подкрепа търся единствено в себе си. Разчитам единствено на себе си.Поради тази причина никога не съм бил предаван.Имало е случай да не ми стигнат силите. Тогава се изправяш, поотупваш се...теглиш му една майна, поглеждаш нагоре и ако все още слънцето грее...значи си жив. Затова сме на земята-да живеем и да се учим от грешките. Всеки ден е нова страница...а ти пишеш живота си. Поздрави!
Ралф

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker