Личи ли си когато бившият те иска още? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Личи ли си когато бившият те иска още?
преди: 14 години, 10 месеца, прочетена 14519 пъти
Здравейте. Преди доста време преключих отношениета си с едно момче. Бяхме заедно само 3 месеца, но аз бях доста влюбена, както и той поне така твърдеше. Разделихме се защото нещата не вървяха, мненията ни се различаваха страшно много, той не харесваше моите приятели, а аз неговите... и така се стигна до това аз да сложа край, макар че страшно го обичах.

След раздялата в началото си пишехе, защото така бяхме свикнали, но постепенно се забравихме. Минаха няколко месеца и всичко пак започна, пишехме си по скайп, говорихме си за времето, когато сме били заедно, той намекваше и че иска да спим заедно и т.н. Но и това приключи, оставих всичко така. Сега не знам какво чувства той, а много би ми се ислало да знам. Прекалено е горделив и дори не си говорим вече, нито си пишем. Как мога да разбера, дали има нещо към мен още, но без да бъда явна и директна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 10 месеца
hash: 12b3cac062
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ем щом е спрял да ти пише значи няма чувства и те е забравил...направи и ти същото и го забрави!!! Ако пък си мислиш, че има още чувства към теб го питай директно иначе няма как да разбереш!!!

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 41218b5b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По-важно е да си направиш равносметката дали Ти имаш чувства към него.Ако имаш опитай се ти да подновиш и запазиш този път връзката ви ако мислиш че нямаш чувства, ако това момче е бреме за теб и ше ти саздаде само главоболия и неприятности, тогава какво значение за теб има той дали все още те желае или не.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 6f7137bc98
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Мило момиче, бившият е вече минало. Макар и да имаш някакви чувства към него и дори той към теб, не си струва да подновяваш връзката, защото нищо вече няма да е както е било преди.
Гледай напред, бъдещето е пред теб и успех!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 072a2665d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мился че в теб говори твоето самолюбие само - дали той те харесва още. И да е таке при първите му опити и твоето безразличие му е станало ясно, че секс с теб едва ли ще има повече. Изводът е, че каквото и да е имало то е останало в миналото.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 88ac421e8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Той си е казал каквото има да казва. Иска да спи с теб пак но нищо повече. Замлакнал е след като не го е огриало. Ако е искал друго е щял да бъде по търпелив и ти със сигурност щеше да разбереш.Мъжете или си казваме или започва да ни личи по недвусмислен начин.
Ралф

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1cc02644c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   В тази връзка и аз искам да попитам нещо. Моята ситуация е почти същата. С приятелят ми се разделихме преди 3 месеца... да кажем защото нещата не варвяаха и беше по-добре и за двамата да се разделим. Аз бях склонна да се опитаме да си спасим вразката, но той каза, че не иска да ме лъже и че в момента не е готов да опитаме отново и че ме обича, но по начина, по който ме обичаше преди. Убеди ме, че иска да си запазим приятелските отношения и че не иска да спираме да се виждаме, да пием кафе и тн... Аз му казах, че едва ли ще се получи, защото тоий не е такав... но ок... В общи линии, аз се опитах да бадем приятели, обадих му се за кафе, пращах му смешни снимки или линкове, като мейл, но беше само от моя страна.... :( и после спрях... защото, в крайна сметка за всяка вразка дори и приятелската са нужни поне двама души... Един ден се ядосах за нещо... и написах в статуса си в скайп... че " ще разочаровам един определен индивид, но не си мисля по цял ден за него и че той е пожелал да е вън от моя живот и такъв ще си остане. Аз не говоря лошо за него и го моля и той да не го прави... " Странно... аз не бчх написала, за кого се отнася, а и след цял месец, в к'йто не сме комуникирали с бившия... тои ми писа " ех, че злобно обръщение, но съм сигурен, че не се отнася за мен :Р " аз не му отговорих... на следващия ден той пак ми писа " ти да не би да ми се сърдиш и да не ми говориш? " Аз бях заспала и не видях, 4е ми пише и тъй като не му бях отговорила той ми написа" е хубу де, айде чао-чао :Р... " и така, аз пак не отговорих.... бях почнала уж да се абстрахирам от чувствата си и това, че ми липсва... но истината е, че адски много го обичам, въпреки, всичко... и естественоь, че искам да знам дали и той мисли за мен и дали му липсвам... казвам, си " стегни се, мацко, ти вече не съществуваш за него.... той не мисли за теб... " Но не съм обеденена.... и просто искам да го гушна... Та имам нужда от вашето мнение... дали според вас... и на него му липсвам... и какво да правя....

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ec3dc708c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравейте. И аз имам подобен въпрос. Преди два месеца се разделихме с приятеля ми. Бяхме заедно една година. Имахме чудесна връзка, не се карахме и бяхме щастливи. Той е малко странен и моята приятелка не го харесваше. Подсъзнателно се подадох на нейното влияние и се отдалечих от него. Тогава той сложи край. Каза , че вече не е същото и че винаги когато усети отхвърляне охладнява. След като се разделихме, не се виждахме два месеца. . Видяхме се миналата седмица за да му дам някакви негови неща. Дойде на срещата много нагласен и променен. Подстриган, обръснал брадата и много добре облечен, при положение, че не е много по контенето. Говорихме за разни неща , в разговора каза, че съм му липсвала и дори е мислел какво би станало ако не бяхме се разделили. Тъй като е много потаен знам че не би направил първата крачка по евентуално връщане не връзката, но аз не знам как да разбера дали още има чувства за да я направя аз. Дайте съвет моля.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker