Влюбих се в интернет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в интернет
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2766 пъти
Привет на всички!
На 24 години съм и се мисля вече за луда, защото се зарибих с един пич, само от фейсбук!! А никога не съм го виждала... От 6 дни не сме се чували а липса все още чувствам.. и преди сме се дрънкали.... но после сме се "сдобрявали" ако мога така да се изразя... Преди месец се скарахме доволно и ме болеше много дори плаках но вече приех, че няма да сме заедно, защото имаше възможност да се видим след месеци, защото на този етап дори не сме в една страна... Объркана съм защото ми липсва виртуалното му присъствие, свикнала съм една година има няма драскаме.... Аз му казах, да не пише вече, защото е безполезно... боли ме двойно, когато се отнесе грубо... не съжелявам. защото виждам и нещата от другата страна.... споделете случвало ли си се е и на вас? Как да изляза от омагьосаният крък? ! Кажете ми че е нещо нормално, и не се случва само с мен!! Благодаря! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 03b0c9dba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, много си наивна - има една единствена причина един мъж да ти обръща такова внимание - надеждата за секс един ден. Човекът сигурно е бил самотен в един период от живота си, мислил си е, че ще те чукне при възможност, дори е имал няколко рибки на въдицата.
Явно една му е клъвнала и за разлика от теб живее в държавата му. Възможно е и да се е нанесла вече при него и да няма време за драсканици в нета, кой знае. Ще ти се обади при всички положения, когато е в държавата ти, за да чукне лесно. После ще те забрави.
Пълно е с такива мъже.
Съвет - продължи с живота си и друг път не си губи времето с такива мъже, а дори да се запознаеш с някого във фейса гледай възможно най-скоро да пренесеш връзката ви в реалния живот. Всичко друго е само игра и за любов е глупаво да се говори.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fd1655b4ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Казваш, че дори не си го виждала. Може да се поспори по въпроса дали си влюбена... В какво си се влюбила? В снимките му, в разговорите ви? Не мисля че точно в този случай трябва да продължаваш да поддържаш отношения с този човек, както казва номер 1 изглежда повече на някой, който просто си търси забавления. За съжаление жените понякога сме така - влюбваме се твърде лесно. Случвало ми е е да харесам някого много на снимка и да ми е приятно да си чатим и да граничи с някакво влюбване, но то се осъществява наистина, когато се видим на живо с човека. Ако бях на твое място нямаше да се занимавам, твърде много време е минало, а не се видели в крайна сметка...

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2a19d307c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Да. С мен се случва същото от около година. И ДА, ВЪЗМОЖНО Е ДА СИ ВЛЮБЕНА, но в характера му. А всъщност характерът = него. Просто другите не са го преживяли, няма как да те разберат, а аз те разбирам отлично. За съжаление не мога да те посъветвам нищо...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5bea6492ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря за разбирането! Номер 1 имаш право! Голяма найвница съм! Болката е временна, както всяко нещо в този живот! Ще ми мине просто явно трябва да мина по - този път и да положа усилие да продължа живота си напред реално, без илюзий за него! Серияла свърши! А това беше последният ми епизод!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8d097adfde
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Мила, изобщо не си мисли, че си единствената, която се е влюбила по този начин, има страшно много хора като НАС, който се влюбват точно така! Не е задължително да видиш някой на живо, за да се влюбиш в него! Иначе как "звездите" ще имат толкова много влюбени фенове, които умират за тях? ! В момента аз преживявам абсолютно същата история с малката разлика, че с моя човек ни свързва скайп и че не е в чужбина, но от една седмица го няма и се чувствам така все едно са ми потънали гимиите, чувството е не по малко болезнено от реално разделяне, така че те разбирам напълно, защото и аз се чувствам така. Другата разлика е че ние не сме се карали, всичко беше наред и не знам каква е причината за неговото отсъствие :( така че мила, има и други като теб... прегръщам те!
Нели

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 49cb24dcfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   аз се запознах с най-голямата ми любов във фейсбук. месеци наред пишехме, бяхме си казали, че се харесвахме, но не знаехме кога ще се видим. той беше в чужбина. в крайна сметка се срещнахме и си прекарахме добре. не може ли и вие да се видите?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c8a929060d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз пък се влюбих в Mozilla.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3653910896
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Истината е, че аз съм в чужбина!! Той си е в България!!
Бяхме се разбрали да се видим септември месец, защото ми предстой да правя сезон лятото. Каза, че ще ме чака, защото ме иска. Но в последните дни все нямаше време за мен, да пише или да звънне... държеше се се отдалечено и странно! Аз го разбирам зает е, работи на смяни.. но в началото как винаги намираше време за мен? ! бях на 1во място!! Зная от баща ми, че един мъж иска ли една жена нищо не го спира!! Явно го отблъснах с моето държание, дори си изтрих фейсбука, защото казваше, че няма време а харесваше на другите момичета снимките!! После благодарение на "ВАЙБЪРА" контактувахме... но слабо... От там си направих извод, че явно досаждам!! А аз не искам да се превръщам в досадница! Ето защо му казах, да не се чуваме повече! Нормално е да си помисля, че има друга! Просто не иска да ми го каже за да не ме нарани! Той е интелигентен, мил, възпитано момче е! А в България има толкова много красиви момичета! Какво да си мисля? ! Той е свободен! Има право на нормална връзка, не съм принцеската от приказката...
Найстина избързах, но шестото ми чувство подсказваше, че нещо куца! Опитвам се и правя всичко да приема, че всичко приключи!! Но сърцето ми.. казва друго.. Господи хора благодаря, че отделихте внимание и писахте, че не ми се случва само на мен!!
Може би се чувствам и аз малко самотна тук съм със семейството имам приятели но тук са с друг манталитет, не е моята среда!! А пък той се появи точно в този момент, когато се оставих с екс гаджето ми! В него виждах всичко, което бившия не намирах! След толкова години разбрах, че българина си е българин, но пак зависи от човека!! Не зная как стана, че толкова много се зарибих! Робиня съм на времето и се моля той да ме потърси, колкото и глупаво да е! В събота се пребирам на България, за Великден и да видя на новороденото ми племенниче. найстина съм много щастлива но ме боли, че няма да го видя а сега имахме малка възможност, макар че ще остана само две седмици, защото после работа ме чака! Зная, че до септември много вода ще изтече.... но чувствам също, че той ще остане в мислите ми...
Номер 5 (Нели) и аз те прегръщам мила, зная как се чувстваш! Просто си вземи една интересна книга, и чети, или пък отиди да тичаш, Той ще ти пише, явно е зает.. Може да има работа, или проблеми, който го правят ангажиран! Аз зная, че каквото и да ти кажа ще е излишно, защото всяка минута която минава си в очакване и не лети а изтича като цяла година... Търпението е майка на всичко! Но ако не издържаш и имаш номера му драсни смс, няма нищо лошо, попйтай го къде се губи... аз самата не зная какъв съвет да ти дам, защото съм по-объркана от най - объркния, но зная че живота продължава и времето е ценно, и ако сама на себе си не помогна никой няма да ми помогне!! Изключително ви благодаря за разбирането и за отговорите!!!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 03b0c9dba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   " но в началото как винаги намираше време за мен? ! бях на 1во място!! Зная от баща ми, че един мъж иска ли една жена нищо не го спира!! "
Правилно, но как докато ти не се спреш да досаждаш на мъжете, те ще бягат. Излез малко, харесай си някой от местните мъже и стига търси хора от България - те си имат свои живот, най-много някой нехранимайко да „тръгне“ с теб само, за да му намериш работа в чужбина и така нататък. Човекът си е намерил приятелка, но не ти казва не, за да не те нарани (не му дреме), а защото мъжете са си такива - да има резервичка. Лесна такава. Ако му се отдаде случай, би те чукнал, ти какво си мислиш. Прибери се в бг-то, кажи - тук съм и те чакам и гледай. Но гледай да е по-близо до тях, защото никой не иска да си прави труда за преследваща го жена. Секс никога не отказват мъжете, но друго не търси у него - той не те иска, досадна си му и дори може да го е страх от теб.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3653910896
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Зная, че той си има свой живот, аз мой!! Това му казвах и аз той настоявше и казваше, че иска мен!! Аз найвната повярвах! Повече от ясно ми е, че един мъж няма да откаже едия секс!
Не съм саката, грозна, дебела.... Имам обожатели, колкото и нескромно да звучи... но изляза ли на кино за него мисля, изляза ли с приятели за него мисля, каквото и да правя ТОЙ е в мислите ми!!
Не търся хора от България! Защо да търся, когато искам сериозна връзка а не флирт, като съм на ясно, че живея тук... Не искам интернет връзка... Но ме боли, че имах нагласта да сме заедно септември месец! Боли ме, че му повярвах! Не го обвинявам, че ми е говорил, мили неща а аз се навих! Вината си е само моя! Прекалено найвна съм.... да вярвам, че хората, които стоят отсреща са като мен....
Не ме е срам да си го призная! Не ме е срам, че всяка сутрин се събуждам всяка вечер заспивам с мисълта за него!! Не искам никого, от местните не ме привличат, не трепвам дори и за миг... това, което чувствам когато комуникирам с него, никога не съм го изпитвала, чувството е уникално, сияех... Какво ли остава ако съм близо до
него? ! Нищо не търся вече от него, той е добре и без да знае как съм!
Не мога да кажа нищо дали съм му досадна, дали го е страх от мен или не! Това той си го знае!!! Но не виждам смисал и да го разбирам... безполезно е! Когато го преживея си пожелавам да си влюбя пак така но в правилният човек!!!

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4e74a54721
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Преглътни гордостта си, обади му се и кажи това което написа по- горе и престани с това да мислиш че досаждаш
Поздрави
за протокола мъж на 45 години

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 46766fbd69
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И на ме ми се случи такова нещо съвсем на скоро. От различни градове сме с момчето, но решихме след 2 седмици чат, да се видим. Той дойде във Варна, видяхме се, говорихме си, след това последва и прегръдка. Разбрахме се утре отново да се видим, а междувременно си пишем и много се харесваме. Напълно те разбирам, нищо че съм малко по-малка от теб. Колкото и налудничаво да звучи за някои хора съществува и интернет влюбването.. Съветът ми към теб е да му признаеш чувствата си и да му покажш, че имаш интерес към него и, че се интересуваш. :) Надявам се да съм помогнала, макар и малко.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d30b173c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Съвет 1: Повиши грамотността си!
Съвет 2: Не вярвай на фейсбук тръпката си! 90% от фейсбукаджиите са там, за да забият нещо или да чуят клюките. Намери си някой друг, с когото да си пишеш, докато преболедуваш своя любимец. И запомни, че не си длъжна да се влюбваш и в новия - просто си пишете! Защо някои хора се надяват да уредят любовния си живот тук, където е пълно с какви ли не хора?
Съвет 3: Що за заглавие е "Влюбих се в интернет"? Гаджето ти едва ли се казва Интернет, а така написано звучи объркващо и странно.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 67c9db6a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Благодаря за съвет 1дно винаги има на къде....
Вярвам на "ФБ" тръпката ми, защото я усещам отвътре!
Не бих си намерила никой друг, и да си губя времетео!!!
Ще запомня да не се влюбвам... но не го определям аз то става само... не зная някога дали си изпитвал такива чувства! Навсякъде в света е пълно с какви ли не хора стига да го разбереш!
А що се отнася до заглавието си е така влюбих се в интернет пространството... не съм се влюбила в магазина, или на улицата!!
Той, не се казва Интернет и не ми е гадже!
Отговор номер 11 послушах теб! Благодаря за съвета! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker