Ще горя ли в ада?!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ще горя ли в ада?!?
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2520 пъти
Аз съм жена в разцвета на живота, на 32, живея с бащата на детето си от 10 год, но единствено това ни събира, сина ни, отдавна сме изстинали един към друг. Преди 2 месеца се влюбих безумно в мъж, 2 години по малък от мен, необвързан. Първо станахме приятели, после се породиха по-специални чувства. Говорехме си с часове по телефона, споделяхме си всичко, помагахме си. Според това което виждах в очите му и той ме искаше така както и аз, но факта че имам семейство го спираше.. Един ден просто каза че имам цялата му обич, но е страхливец и напусна живота ми... Оттогава мина месец а аз още се надявам че може да се обади някой ден. Не спирам да го мисля за секунда. Не спирам да се питам, дали всичко което изговори през онези дни е било истина или просто си е запълвал времето? ! Толкова много искам да му се обадя да го чуя поне как е... Ако някой може да ми помогне със съвет какво да направя ще бъда много благодарна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9f21c16bc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Оттогава мина месец а аз още се надявам че може да се обади някой ден. Не спирам да го мисля за секунда. Не спирам да се питам, дали всичко което изговори през онези дни е било истина или просто си е запълвал времето? “
Ами ти и сега гориш в Ада.
Иначе имаш два избора
- да останеш с мъжа си и да си натискаш парцалките
- да се разведеш и чак тогава да си търсиш мъж, с който мислиш, че ще си щастлива.
Всеки, тръгнал по средното положение, всеки искал всичко в живота без да се откаже от нищо, накрая е горял, гори и ще гори в Ада, но не постмортем, а приживе - в ада на невъзможната любов и брака по задължение, навик и изгода.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6aeb98e377
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съгласна съм с 1, само ще добавя - и всеки, който търси сигурност, да се вкопчи някъде за нещо, за някого и разчита на друг/и, а не на себе си. Това е нашия ад - той е тук, в нас, между нас, а не някъде другаде.

Адът не е място, а състояние на съзнанието, такъв е и раят - предполагам, знаеш това, нали?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c3960677f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   И аз бях в същото положение. С огромната разлика, че нямам дете. При мен беше по-лесно да го напусна, въпреки 10-те години общо минало. Но мъжът, с който исках да го заменя се оказа по-лош. Моят беше най-добрия и аз го обичам, въпреки че не ме привлича отдавна. Мислех много какво да правя, беше адски измъчващо. Проблемът при теб е че освен за себе си ти трябва да мислиш и за детето. На мен ми отне 8 месеца време, за да преценя с кой ще съм по-щастлива. Всичко е индивидуално. Съществената разлика между двамата е, че оня ме привличаше до полуда и беше страстен, луд, с гореща кръв, докато съпруга ми пълната противоположност - леден принц, човек без грам емоция, като робот. Знаех, че с който и мъж да се събера пак ще ми писне все някога и влюбеността рядко се задържа дълго. Прецених, че не си струва и избрах отново ледения принц, който ме обича истински. Сложно е, но с много разсъждения може да стигнеш до правилното решение. Не вярвай на приказки. Вярвай на действия.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 910b728502
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много е вероятно да е споделил с един-двама приятели и оттам да е тръгнало всичко. Обичайната реакция е: "Ти луд ли си? Има си дете и мъж, твърде сложно, ще стане на здрава глава - болест. " Вероятно за себе си са прави, но щом е изгубил смелост, това не говори добре за него. Според мен го потърси, поговорете, ако видиш, че нищо не се е променило, си тръгни завинаги.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker