Понякога се чудя на себе си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Понякога се чудя на себе си
преди: 14 години, 10 месеца, прочетена 3119 пъти
Здравейте на всички! Надявам се да ми помогнете да взема решение какво да правя.

На 24 съм и съм от Габрово. Запознах се преди месеци с едно момче в един сайт за запознанства. Може да ме помислите за ненормална, че стигнах чак до там да си търся мъж, защото много е кофти да си сама и да гледаш как другите са намерили своите идеални половинки, но аз не. Понякога се чудя на себе си как може да не ми върви толкова много в този живот, дори и в любовта. И така накратко се опознахме с въпросното момче и няколко пъти излизахме на по кафенце и това. Стигнахме до там, че си разменихме и скайповете.

Исках да кажа,че след този период аз започнах да осъзнавам лека по-лека,че изпитвам влечение към това момче и това започна да ме плаши,защото ме смята само за приятелка и нищо повече.Един ден всичко се промени-не за мен,а а за него... Всичко това започна от момента в който той започна да се държи странно към мен започна да ме избягва и да не ми пише вече с седмици, докато аз ако пиша ми отговаря де.

Сигурно вече си мислите,че съм една глупачка,която не е наясно с себе си или просто едно уплашено момиченце,което незнае какво да прави.Една част от мен ми казваше да стоя настрани от него,да не се подавам на това което чувствам,защото това е невъзможно и неправилно,но сега се убеждавам,че човек не може да заповядва на сърцето си.

Днес незнам как ме прихвана да му напиша някои и друг ред и да го накарам малко да се замисли и да разбере какво чуствам към него,а той дори не си даде сметка затова.Започнах да флиртувам с него,но той се прави на разсеен и дотам.

Това,е което чувствам и имах нужда да споделя доста време,искам само да живея нормално,но не мога да забравя това момче и обърквам всичко защо?Незнам защо съдбата си играе с мен по този начин,боли ме и не знам това колко ще продължи...

Стигнах даже дотам,че се запознах с друго момче което иска да е с мен и ми призна,че ме обича по някав странен начин без да се срещтнем и видим защото е от друг град и ми дойде малко повече за една вечер.И аз на шега или на просто наивна игра му казах че и аз изпитвам нещо,но уви излагах.За първи път излъгах и ме боли.Може сега да ме вините за тази грешка,но исках по този начин да се запознавам с други и напук на него.Не искам да го наранявам,защото поне той истински ме обича,но аз не мога да му отговоря с същото и не по този начин.
Иска ми се да бъда с моето момче и да сме заедно,но не знам как ще свърши всичко това....

Ако някои има отговор или съвет да коментира
ще съм благодарна на всеко смислено обяснение
благодаря ви предварително
Иванова

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 10 месеца
hash: 27cddf66ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виртуалните познати всъщност са непознати, как може да се увличаш толкова бързо неразбирам. Първо трябва да го опознаеш тогава да го обичаш. Не си малка замисли се. Напълно нормално е да искаш да обичаш и да бъдеш обичана, но не бързай толкова, първо опознай човека. Ако този за когото пишеш не ти обръща внимание забрави го, намери си друг приятел. Млада си живота е пред теб. Не страдай, усмихвай се повече и бъди оптимист, хубави момчета има много! Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 49f995637b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Запознах се с моя приятел в сайт за запознантва ! Писахме си 8 месеца в този сайт ... след това по телефоните и той започна да ме отбягва тогава разбрах че има друга (искам да кажа че може да има и друго момиче в твоя случеи) ! след около 2 месеца ме потърси отново , защото искаше да се видим и се видяхме вече 1 год и малко сме заедно ! тай че зависи на какъв си попаднала ! Но аз сам жив пример че запознанствата в нета не винаги свършват зле !
Не те съветвам да го забравиш всичко в живота ни е с цел -съдба , щом чувстваш нещо може той да е твоята съдба! Разбери защо те отбягва и пиши какво е станало!
К

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: cf8a1ac8c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Много кофти поведение от негова страна, но за съжаление има и такива мъже както и такива жени. Не е трябвало да влагаш толкова емоции за такъв период от време, едва ли си го опознала толкова добре.

Знам че си много наранена , но не постъпвай по същия начин с другото момче, той не го заслужава.
Не се отчайвай , още си млада и живота е пред теб.
Пожелавам ти в скоро време да откриеш споделената любов която да дава смисъл на всичко което правиш.

Е. Иванова

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker