Как да се отърва от чувствата към най-добрия си приятел? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се отърва от чувствата към най-добрия си приятел?
преди: 14 години, 9 месеца, прочетена 4050 пъти
Не мога да си обясня как години наред изобщо не ме е впечатлявал с нищо, прекарвали сме по цели нощи заедно, виждала съм го не дотам облечен и т.н. - нищо! Докато всичко се случи съвсем случайно, както една вечер играехме на джаги, нещо в мен се преобърна и ми призлява да го кажа, но ми се видя адски секси. А преди изобщо не мислех така... най-лошото е, че вече всеки път, когато ме прегърне или целуне (чисто приятелски), ми става супер гадно, защото ме обземат какви ли не неприлични мисли. Всичко у него ме влудява - усмивката, ръцете му, дори и мекия му говор (от който той за толкова години в София така и не се отърва напълно!!). Просто понякога се чудя как да му кажа да не стои толкова близо до мен!! След като аз хлътнах по него, а той ме отразя на бързо, стояхме настрана един от друг месеци наред, но една вечер се срещнахме случайно на улицата и той заряза приятелите си, за да отидем на кафе и оттогава пак всичко тръгна по старому.

Аз и сега се мъча максимално да разреждам срещите с него, но всеки път, когато го видя просто не искам да си тръгвам от него. Не разбирам как може той да настоява да излизаме, да върви километри да ме изпраща до вкъщи, но стане ли дума за секс, пък било то и на пияна глава, би се обърнал към първата случайна, но не и към мен. Всички момчета, които са се държали по този начин с мен, винаги са целяли да ме свалят. Ако изобщо се намират мъже да четат подобни сайтове, моля, пишете възможно ли е чак такова перфектно приятелство? Аз сега съм принудена да се правя на безразлична, както преди слушам за любовните му похождения или терзания и давам "женски" съвети или го обиждам, че е безчувствен кретен, намерих си сериозен приятел (двамата не могат да се понасят!), но не издържам вече!!

Има ли начин да го спечеля или да продължавам да се мъча да си го избия от главата, както вече от 2 години насам! Фактът, че той не е първа хубост и си няма сериозна приятелка от близо 3 години никак не ми помага! Всеки път, когато си казвам, че държа на гаджето си или сексът между нас се получи особено хубав, решавам, че съм приключила с другия, но и при най-малкия контакт с него, ми трябват няколко дни да се опомня и да си повтарям, че нищо никога няма да се получи. Моля, споделете, ако някой е попадал в подобна ситуация, аз нямам приятелки, които да са в близки приятелски отношения с мъже, а неговите приятели са убедени, че спим заедно, но си мълчим пред тях... Уморих се да се преструвам, но и не мога да се оставя той отново да разбере, че си умирам за него. Всяка среща с него е огромно изпитание, защото съм толкова щастлива и ми иде да крещя, че го обичам. Единствено когато съм с него, се чувствам жива, но ще трябва напълно да се изолирам от него, ако ще трябва вече наистина да го изтрия от съзнанието си. Ще се радвам, ако се намери някой в моето положение или изобщо с някакви идеи по въпроса...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 месеца
hash: c64cb3c089
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се отказвай от любовта си,само това ще ти кажа!!!

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 7b2fc4292f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен няма никакъв смисъл да се мъчиш да си с него. Имала съм такъв случай и съм вийдала такива. Мъжете когато те възприемат като приятелка и нищо повече после немогат да те гледат с други очи. Както ти едно време неси гледала на него като нещо друго освен приятел, така и той продължава да гледа теб и едва ли ще иска друго. Не е невъзможно, но се случва много рядко.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 1740a0164b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   В същата ситуация съм, но от другата страна. аз съм М38 а тя е на 24. Това което ме спира да съм интимно с нея е че познавам повечето с които е лягала преди това и сме приятели с някои от тях. Не че е някоя курва-не ме разбирайте погрешно. Иначе много си я обичам виждаме се често и тя го иска, но... аз съм до там.

Може би ако си легна с нея и всичко ще приключи, дори и чисто приятелските взаимоотношения-поне така си мисля и аз ще бъда един от всички останали. А не искам да съм такъв.
А и неизбежно след това идва и чувството за собственост, ревност, скандали и т.н. а не искам да я загубя. Просто споделям - не знам при теб дали ще е същото. Според мен едно чисто приятелство е по-добре от една мимолетна сексуална връзка. Ти си преценяй.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: fe8bca784e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря на тримата души, които са ми дали съвет. Наскоро беше рождения ми ден и той ме засипа с внимание и комплименти, но дотам... Страшно се измъчих от това да е край мен, определено ще гледам да си го избия от главата.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 383354f703
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз бях в подобна ситуация. В началото бяхме само приятели, много близки, разбирахме се с половин дума, често се виждахме, защото моято гадже беше неговият най-добър приятел. Получи се добре познатият ни триъгълник. Той започна да ме харесва вече не само като човек, но и както момче харесва момиче. Ревнуваше ме, караше се с гаджето ми, а когато се засичахме някъде само двамата, не се отделяше от мен. Последва разговор, в който му обясних, че имам чувства към гаджето си, а към него конктретно само приятество мога да му дам. Това не промени нищо в него, но започнахме да се виждаме по-рядко. Когато след време се разделих с гаджето си, малко по малко пак започнахме да излизаме заедно ( но пак само като приятели). След месец-два аз вече можех да гледам на него, както той на мен- като момиче към момче, а не като в предишното безполово приятелство. Искахме се страшно много, но никога не се получи. Имахме си уважението към бившия ми приятел и въпреки че той вече не ни беше близък и нямаше да разбере, нищо не сме правили и предприемали. Сега пак се виждаме, стараем се пак да сме си безполовите приятели, които са си само приятели, но има такова напрежение и електричество между нас! Триъгълника вече е само с два ъгъла, които никога няма да се срещнат.

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 650d9d33b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   повтаряй му че го обичаш, непрекъснато му признавай чувставата си. ех мечтая си за такова момиче

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker