Защо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо?
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2312 пъти
Защо момичетата ме приемат само като приятел? Преди време някой беше публикувал тук такава история и отдолу всякакви момичета писаха коментари от рода на: "Ние мечтаем за момчета като теб! ", "Къде избягаха свестните като теб? " и така нататък... Имам доста добър външен вид, знам как да се държа с едно момиче, действам, когато ми се отваря възможност, но все не се получава... Харесват си разни мускулести фейсбук звезди и популярни момченца(не че и аз нямам хубаво тяло, тренирам супер много и спортувам редовно, но уви). Едно обръщение към момичетата: Защо казвате, че мечтаете за някой свестен тип, а когато този същия се появи и ви заговори с цел да се запознае с вас, го режете и му се присмивате след като си тръгне? Защо когато ви покани на среща, вие си измисляте оправдание? И защо когато действа, а вие сте необвързани, не му обръщате внимание? :) Не говоря само за кифли със самочувствие до небесата в тази тема, говоря и за съвсем обикновени и нормални момичета, но и с 2-та типа резултата ми е бил един и същ. Момче на 20...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: e5e5268727
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И те не могат да ти отговорят, защото не знаят какво искат! Ти си го казал добре, но никоя от тях няма да те разбере!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a0b920db36
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пич, на пълно те разбирам. И аз бях така. Истината е, че в много случаи самите момичета не знаят какво искат. Първо, не се занимавай с кифли - ще те зарежат и толкоз. Второ, помисли да не би да е проблемът в тебе... Казваш, че знаеш как да се държиш с едно момиче, тогава значи не е за теб ако те отрязва. Продължавай да спортуваш, учи се и вярвай в себе си и възможностите си. След време ще започнат да се лепят ГАРАНТИРАНО.
Аре и успех с тях :)
М, 36

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: b412425e22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз съм момиче. И си признавам, че сме много трудни за разбиране. Дори аз понякога се чудя как може да се държат така с момчетата. Проблем е че момичетата си мислят, че владеят света и че могат да си играят с момчета. Те сами се закачат и се дразнят-повечето са така кифли или не. Много момичета няма да ме подкрепят, но това е моето мнение. Аз все пак съм само на 15 и мисля, че рано или късно ще намериш подходящата и силно се надявам, защото всеки го заслужава. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5fb74117c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За съжаление не мога да ти помогна с отговор на въпроса защо момичетата го правят. Истината е, че аз си намерих свястно момче и сега съм много, много щастлива от доста години. Някои момичета просто не знаят какво изпускат в лицето на "непопулярните" мъже. Иска се малко повече акъл и проницателност, за да го разберат обаче. Не страдай за кухи лейки, само това ще ти кажа - не ти и трябват такива, които не те оценяват. Друг е въпросът и че трябва да има привличане и химия. Все някъде ще се получи :) И най-свястното момиче може да не е виновно, че изпитва само приятелски чувства към теб, а пък на сила хубост не става.
Ж. 25

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 0e9ab32e04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Такъв е живота, приятел и аз съм така... Жените не мож' ги разбра какво искат, поради простата причина, че и те не знаят.
XII

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2069ba60e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Има много да се учите още!!! След като мините 40 ще разберете какво е секс и удоволствието от него а и свободата и щастието. Аз вече минах всички мои съученички на които преди не обръщах внимание!!!
М 47

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 53fa5e3dd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Просто не си попаднал на момиче.. или пък проблемът е в теб, но не виждам да имаш проблем, щом знаеш как да се държиш с момиче. Друг е въпросът какво знаеш де. Ще се радвам да споделиш какъв опит имаш със срещите (как са минавали - разговори, места).
За спортуването - супер, че се занимаваш. Тялото е първото нещо, което забелязват момичетата у едно момче. Е, аз се интересувам от усмивката и очите (не цвят, форма и п. е., ами поглед по-скоро), мускулите изобщо не ме греят, но да не се занемарява, а поддържа (! ) е нещо задължително. Естествено, важен е и акълът, но повечето момичета се интересуват от това момчето да им плати сметката в кафенето или да им купи нова чанта от мола. Аз съм от изключенията - сама си плащам моята част от сметката, както и дрехите.
Когато бях необвързана, съм ходила на срещи с различни приятели.. но никога не са завършвали секс. Не защото момчетата не са били красиви и п. е., а защото съм търсила "нещото" у тях, което да ме привлече, а не да ме задоволи за една вечер. И моят сегашен приятел е бил с нагласата, че на един купон ще ме мине и толкоз, ама така прекарахме нощта в разговори (чак на сутринта се целунахме), че се влюби в мен. Оцени ме - не бях момичето "за една нощ", а за нещо повече. Да кажа, че преди този купон той беше само близък познат за мен, нямах чувства към него, но тази една нощ ме промени.
Също така моето момче не е "здездата на града", съвсем обикновен е. Дори носи очила, което мен не ме притеснява и даже не ги забелязвам вече, а би отблъснало доста момичета. Аз също не съм от "звездите във фейсбук", които се снимат полуголи (даже голи). Ама и той ме е харесал.

Ще ми е интересно да споделиш какъв опит имаш с връзките и освен това с какви момичета си излизал, по какви си падаш. Всичко това е от значение, за да разнищим сагата ти. :P

Момиче, 19 години.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4f6d383788
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Автор: Няма да изпадам в подробности 8, само ще кажа, че при излизанията ми с момичета те някак усещат, че имам интерес към тях(но не го натяквам) и при следващите излизания се отдръпват или вземат с тях 3-ти човек, или пък си намират оправдание да не излязат на 2-ри път с мен. По принцип до сега не съм имал приятелка и не съм правил секс, но не мисля, че това е нещо ненормално. Изобщо не съм някой грозник или някакъв заекващ девственик... Може би не съм попаднал на правилния човек?

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: cffc42da18
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много е изписано по тази тема. Предлагам ти да погледнеш тази тема http://spodeli.net/4/story-33498.html .
Прегледай коментарите, аз съм писал коментар 14 и мисля, че ще ти свърши работа.

K-Man

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 931e78f10e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   K man, прочетох коментара ти в другата тема, не мисля обаче че авторът трябва да взима пример оттам. Истината е, че за много неща си прав, но това е само определен тип жени, които ти си описал. Ако авторът иска да срещне действително свестно момиче, едва ли ще си помогне ако играе такъв театър.

Истината според мен е друга, човек сам трябва да открие
този баланс, колко е нужно да дава и как да се отнася към другия. Например, прав си за това, че човекът очевидно трябва да има своите интереси и да не прави компромис със себе си, угаждайки на другия.

Но от друга страна, връзка без компромиси няма. Затова човек трябва разумно да преценява кога е необходимо и кога не.

Така че за мен изкуството е там, да знаеш къде е границата и кога добротата ти към другия става в повече.

Както е грешно да не правиш нищо за другия човек, така е грешно и да се раздаваш максимално. И в двата случая не се получават нещата.

Дори същото важи и в обратния вариант. Ако една жена е изключително добра и още в началото на връзката се раздава без още да е преценила дали си заслужава или не, тя изглежда отчаяна в очите на своя партньор и той я приема за даденост.

Моят съвет към автора е като излиза с момичета, да се държи добре с тях, да бъде джентълмен, но да не прекалява с това/

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker