Празна надежда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Празна надежда
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 1784 пъти
Винаги момичетата са се подигравали с мен, но това не ми е правило ппечатление. Винаги съм си мислел, че любовта е много важна. На 21 години съм, нямал съм гадже до сега, но не съм и красив. Скоро се запознах с едно момиче, в което се влюбих, излизах ме често и естествено предложих и.... Работата се получи, но след 5 дена всичко се оказа лъжа, скъса с мен. Скъса с мен защото имала чувства към бившия, попитах я защо тръгна с мен, имаше ли чувства към мен? Тръгнала с мен защото съм бил мил и добър, искала да забрави бившия, но да не ме наранява. Някакви съвети чувствам се доста гадно??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: afd736bdd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Радвай се, че са били само 5 дена, можеше да са 5 месеца примерно, тогава щеше да ти е още по-кофти! Важното е, че не те е лъгала дълго време и няма да ти е кофти дълго време. Спокойно, ще ти мине :) А ти си само на 21, живота е пред теб, имаш толкова много време да срещнеш момиче, което ще те оцени като личност, нали знаеш, всяко гърне си има похлупак :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 0832744e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нормално да се чувстваш гадно. Бил си използван по един от най-долните начини. Мисля, че това момиче определено не си заслужава, щом те е използвала само!
Относно мнението ти, че си грозен.. Всеки човек има различно схващане за това кое е красиво. За едно момиче може да си грозен, а за друго - принцът от приказките. Нищо не се знае. Хората са го казали - за всеки влак си има пътници!
Не се отчайвай. Ще дойде и твоя ред да се влюбиш в правилното момиче, което няма да те използва, за да забрави бившия.
Нямал си гадже, а си на 21 години? ! Какво значение има? Не се сдухвай! Горе главата, вдигни си самочувствието по някакъв начин и ще видиш света с нови очи! Аз например работя върху своето самочувствие със спорт, въпреки че тежа нормални килограми за възрастта и височината ми (т. е. нямам нужда да отслабвам), но това ми доставя удоволствие!
Успех!

Момиче, 19 години

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: fc00221394
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Споко пич, не си мисли, че си единствен в тази ситуация. Това се случва постоянно с почти всеки. Повече от половината двойки, които виждаш по улиците и които ти изглеждат супер щастливи, са заедно поради много различни причини, но не и любов. Използвот се взаимно, докато не се намери по подходящ/а. Ако не го намерят пък започват изневери през ден и така. Много са малко двойките, които наистина се ценят и обичат, останалото са просто интереси, удобно наричани от някои хора "уважение". Не се отчайвай, дори да ти се случи отново, трябва да продължиш напред. Все пак не всички жени са смотани.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: a7375e00d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ми аз останах с впечатлението че за жената външния вид не е от значение. Имам съученички които ходят с космати, грозни и дебели мангали, разни дядки които не са богати и грозни, надути мамини синчета и говна..
Стига да я забаламосаш и готово. Бившата ми, ми изневери така с едно лапе от нейния курс, ма един грозен, правил се на нещастен че бившата му го е зарязала и некви такива глупости и тя наивна и глупава тръгна с него от съжаление сигурно, и голяма радост, фука се, държа се гадно с мен. И в крайна сметка на 3 я месец разбра че всичко е било лъжа и че той е зарязал приятелката си и др. Заряза и нея а тя дойде при мен, рева ми, искаше пак да тръгнем и аз се съгласих, изчуках я грубо и я оставих. А преди това ходехме от 3 години, така че горе главата всичко е въпрос на психика :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker