Сънувам го често, а не сме се виждали от години - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сънувам го често, а не сме се виждали от години
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 3578 пъти
Здравейте,
Обичах много един мъж, бях наранена, тъй като сме твърде различни и просто нямаше как да бъдем заедно. Лошото е, че мина страшно много време – години, а аз все още го усещам сякаш всеки ден сме заедно. Не мога да преживея факта, че не съм с него. Сънувам го често, почти година вече не спира да е в сънищата ми, а ние не се разделихме по нормален начин и може би много неща останаха неизказани. Сънувам го дори само като силует, без някакви контакти, но знам, че той е там... Понякога ме целува, понякога сме заедно.. понякога просто минава и го забелязвам, но е винаги там - в съня ми! Вярвам и опитвам да си внуша, че е едностранно, понеже той не ме е търсил. Искам да се отърва от всичко това и да продължа напред, а чувствам, че живея само за него. Много боли.. на няколко пъти съм била на косъм от това, да направя контакт с него, но съм се спирала, защото се сещам как се е подигравал с чувствата ми. А адски ми тежи, това, че не сме поне добри познати... Не искам като се видим да се подминем, но не искам и да го търся и да се унижавам. А сънищата ме тормозят ужасно... Не знам какво да правя... Не искам да заспивам със сълзи на очи повече! ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 0ba4e65d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не искам... не искам... не мога...
Знаеш, че не винаги става онова, което искаме. Налага се да се примиряваме за едно или друго, ако не искаме да ни зашлевят поредният шамар. Голяма част от сънищата ни са подсъзнателните ни желания. В голяма степен дори не осъзнаваме, че наистина мислим и искаме дадено нещо. Тогава почваме да го сънуваме и сме подвластни на случващото се в сънищата ни. Точно това се случва и с теб. Може и да не ти хареса това, което ще напиша, но се примири, че това трябва да остане само сън. И на мен ми се е случвало да сънувам някого, с когото по ред причини не сме заедно... имало е моменти, в които точно заради тези сънища в продължение на седмици съм се самонавивала, че трябва да се свържа с този човек, защото явно нещо трябва да се случи. Е, нищо не се случваше, освен, че съжалявах след това.
Не мисли за това. Не му отдавай такова значение и ще видиш, че скоро няма и да се сещаш за това.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 37758a006d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трябва да се отървеш от този образ. Или си намери друг човек и насочи мислите си в друга посока. Винаги може да направиш контакт с въпросния човек, но помисли си-заслужава ли си. Ако все пак много го искаш, направи го. Може да се окаже, че тогава той на теб ще спре да ти е интересен.. по една или друга причина. И тогова наистина ще се отървеш от него... или ще започнеш отново... Кой знае...!? :) Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: cb0d6e67b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Всичко, което си написала все едно съм го писала аз. Ужасно е, въпреки че сънищата са хубави, няма как да бъдем заедно, защото, ако искаше щеше да ме потърси. Щом не ме е потърсил значи не е държал толкова на мен. Единствено, което ми остана за тези сънища. Сънувам го поне 2 пъти в годината. По принцип съм винаги заета, но така м/у почивките все нахлуват мисли за него, не знам какво да сторя, за да спрат. Може би както написа, именно нещо недоизказано м/у нас предизвикват сънищата. И аз като теб съм била на косъм да му се обадя, но не мога. Все си мисля, че ако срещна човек, който поне на 90% ме накара да изпитам това, което изпитах с него сънищата ще спрат, но дали, кой знае. Не искам един ден да се омъжа, да имам деца, и това да не е приключило.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: feaa57a45a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей. От моя опит мога да ти кажа, че много от жените имат този сконфузен и труден за споделяне проблем. Спрямо това мога да направя някои нахвърлени изводи:
Първият гласи, че щом има толкова много жени, сънуващи и мислещи за някой бивш, то има поне толкова баламурника, които живеят с мисълта че жените им са верни както тялом, така и духом.
Вторият извод гласи, че обикновено жени сънуващи бивши мъже, имат вербален недоимък или обърканост емоциите. Тоест, той бил върха, обаче щом е бил там, защо е бил зарязан, или ако те е зарязал, поради каква извратена причина ти реши че той е супер, щом не те е оценил.
Трети и последен извод казва, че от 10 истории на жени сънуващи мъже, в края на краищата ще се окаже че има максимум 2-ма мъже които делят. Разбира се всичко това, само защото в България все по-често се срещат мекушави темерути, които живеят на принципа "Какво искат жените" и намаляващите мъже от типа " Прави каквото е правилно, пък да става каквото ще" прогресивно намаляха.
Успех все пак.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5c4df48748
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   сънищата никога няма да спрът. аз от близо 3 години съм разделена с бившият. а от 1 и 9 месеца вече съм с друг мъж живеем заедно и всичко е прекрасно но често ми се случва да сънувам бившият ми. всичко се свежда до там че ния жените сме мазухистки и винаги под съзнателно копнеем за този които ни е наранил.

 
  ...


...
преди: 11 години, 25 дни
hash: 5bb5757e47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От Авторката: Благодаря на всички за коментарите :) Мисля, че ако човек сам не си помогне, няма кой да го направи вместо него. Така е във всяка една сфера на живота. А и този човек никога не е заслужавал обичта ми.. просто аз ближа рани прекалено дълго. Може би се дължи на ниско самочувствие.. не знам :) Както и да е. Животът продължава и това ще мине, както всичко друго :) Късмет и на вас!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e99cf7498d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво става? Сънуваш ли го още?

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 1e81eab93b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И аз сънувам едно момиче вече десетки години, но не минава и това е. Явно ще е до живот:)

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 273d392939
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Сънувате по две/три години.... Аз сънувам вече 16 години и знам, че ще продължи...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 13 дни
hash: 47e1b0aea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   До №10
Мъж или жена сънуваш?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker