Има ли бъдеще смесен брак - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли бъдеще смесен брак
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 6095 пъти
Има ли бъдеще брак между мюсюлманин(религиозен) и христянка(атеистка)? Когато двамата са на различно мнение, относно вероизповеданието на бъдещото поколние, но живеят в България? И като цяло целия негативизъм събран в психиката на "различния" заради лоши спомени и заради тях да е докачлив за дребни неща на тема произход и вяра?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: beebcda525
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не, няма бъдеще, ако не сте толерантни един към друг.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7ee15c8f40
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Бъдещето на такъв брак възможен само с много компромиси. От смесен район съм, обикновено практиката показва, че тези смесени бракове оцеляват, в които едната страна (разбирай жената) правят много повече компромиси от другата. Компромисите се изразяват в това децата им да носят мюсюлмански имена, да се възпитават като мюсюлмани... абе въобще да се заличи българската страна. Без подобни компромиси обикновено връзките се разпадат.

Един мюсюлманин винаги ще се опитва да се наложи, брак с такъв човек ще означава една борба за запазване на идентичността, защото той винаги ще се опитва да се наложи.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7f88b34047
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Има бъдеще, но пак си е според зависи до ЧОВЕКА аз съм дете на баща Арабин и майка нашенка на 22 съм. И след 20 години брак нашите се разведоха, православни християни сме с брат ми, тъй като така сме възпитани. НО е трудно миличка :)

Дано съм помогнал с нещо

Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 40b07e9d81
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Искам да помогна с каквото мога, затова ще ви напиша добри и лоши качества от, който може да вземете своите решения :)

Това е много сложна тема, коята напоследък става все по задавана и по трудно обяснявана, но любовта преди всичко. И да и не, може и да има бъдеще , може и да няма :)

Първото което искам да напиша и добре да си помислите е : дали наистина сте готови да тръгнете по този път пълен с рискове и трудни ситуации в който може и да сте напълно сами?

второто : Сигорни ли сте, че това е човека с когото искате да споделите своят единствен живот? Определете добри и лоши черти, които ви привличат и отблъскват в тази връзка и в определения човек.

третото : Ако, наистина вече сте решили, че искате това на 100% искам да ви кажа какво може да стане, за да го имате в предвид :)

Той може да се ожени за вас, за да получи българско гражданство, но всъщност вие нямате полза от това а само ТОЙ, а и може да има някъде някоя жена, да не сте само вие, трябва много добре да проучите всички възможности.

Ако заживеете заедно известно време, той може да поиска нещо от вас и то да бъде : Да заминете за малко в неговата държава, а това е едно нещо което може да направи толкова много проблеми за вас, че дори и не си предстравяте :(

Може да ви използва за наистина много неща, а и най - вече трябва да имате винаги едно на ум '' че вие може и да не сте единствената, която го обича и която той обича '' Това е много гадно за вас, защото арабите знаят как да получат това, което искат независимо колко време ще отнеме. Любовта е сляпа, осъзнайте се на време ако имате някакви съмнения по добре ги разнищете и помислете преди да направите каквото и да било. Вие сте българка , за тях това е една много лесна плячка, която може да стане тяхна робиня, за жалост!

Добро също е възможно да стане след като се вземете, но мисля, че в мръсното им подсъзнание не се крие един спокоен и чист живот :( В кръвта им е да лъжат, защото те самите повече, от тях са отгледани от такива семейства, а и доста са останали сами от малки... така, че не мечтаите за добро и розово облаче да падне над вас!

Искам да ви пожелая само : Вземете правилното решение, това което сърцето ви посъветва и нека то да е правилното :) Аз лично знам още много неща за тях... А-и аз лично бях с много араби от, които си взех много поуки, които обаче ми играят лоша шега, искам да кажа че веднъж почнал ли с арабин няма лесно отърване, те са като дрога :(

Loser :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5afa78e015
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз съм, така да се каже, плод от смесен брак. Майка ми е християнка, а баща ми мюсюлманин. Но той не е особено религиозен. В къщи празнуваме всички празници, но аз съм си християнка, ходя си на църква и спазвам християнските традиции. А когато има мюсюлмански празник поздравяваме баща ми, майка ми му приготвя нещо традиционно, според обичая за празника и така... Като цяло никой, никога не е обръщал внимание на тези неща и не са ставали повод за обсъщане. Но ако приятелят ти е религиозен и държи на традициите ще ви е трудно. Ще трябва компромиси, толерантност, уважение и много любов и от двамата....

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4f03e0535b
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

6.   Познавах едно момиче влюбена в едно турче но я отведе в Анадола и се появи след 9 години. Неузнаваема променена много състарена изглеждаше поне на 45 год а беше на 31 год състарена само каза че е лудо едно момиче да вземе да живее със турчин. Каза страшно е за тях сме животни и геройство да вземат гяурка.. ужаси я чакат които сама по филмите сценарист със болна фантазия може напише.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 51eadc8469
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Християнка (атеистка)???

Ахаххахахахха. Айде са обясни, как хем си християнка, хем си атеистка!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker