Втора ръка човек ли съм ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Втора ръка човек ли съм ?
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2418 пъти
Здравейте, ще разкажа накратко своята история. Вече на 22 завършил успешно висшето си образование, висок, не грозен но адски комплексиран. Преди 5 години излизах с едно момиче, но родителите ми не я одобряваха и ми казваха, да не се занимавам с това момиче и прочие. След като ми съсипаха връзката, която ми беше и първата почнах да изпитвам и някакъв страх да си намеря нова приятелка. Така с годините страха нарастваше, докато миналата година не срещнах едно мимиче. След това почнах да се разчупвам отново и да изпитвам наслада от живота, докато не се заговори за секс. Аз съм още девствен но на 22 години това е срамно и много хора миха ти се подиграли. Не посмях да и кажа и започнах да се държа студено с нея и накрая съсипах всичко. Въпроса ми към дамите е дали съм постъпил грешно? Как вие бихте реагирали ако излизате с момче като мен примерно и разберете, че съм девствен или, че до сега съм имал 1 приятелка. Това би ли ви отблъснало? По добре да се каже такова нещо или да се пази в тайна? Почнах да си мисля, че и вече не заслужавам любов при условие, че ми е трудно да я давам..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: c54cba7f23
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мен по-скоро биха ме отблъснали родителите ти. Няма нищо, което човек не може да научи в живота, няма нищо, с което да сме се родили научени, но ако се оставяш и днес родителите ти да ти се бъркат - да, тогава си втора ръка МЪЖ и никоя нормална жена няма да иска да се занимава с теб.
Останалото се учи. Кажи си в началото, нямаш проблем - лиши ти и без това.
Аз на твое място бих ползвал услугите на професионалистки обаче за първите няколко пъти. Просто тези жени си знаят добре работата и има какво да научиш. Твои избор...
Както и да решиш, ти ще си втора категория МЪЖ докато се оставяш мама и тати да те командват - иначе си първа ръка, защо да си втора?

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f6ddb2ff48
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не би ме отблъснало това по никакъв начин, както и всяко друго нормално момиче(жена). Само някоя тъпа лигла би го намерила за смешно или каквото там. Не се притеснявай, да може някои да са го направили на 15, но всеки е различен. Не си мисли, че на 22 си едва ли не престарял и изпуснал, нищо такова. Намери си момиче, с което да изградите взаимно доверие, като мине време след това й кажи, че не си го правил, обясни й причините, тя ще те хазбере, хем и на теб ще ти помогне това да превъзмогнеш психологическата бариера. Тогава нещата ще станат от самосебеси.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 02be9a4d15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ти питаш дамите, но ето и един отговор от момче на твоите години - изобщо не бих казал, че да си девствен на 22 е "срамно" - срамно е примерно да си принудил момиче да спи с теб, за да не скъсаш с нея, или нещо от този род, може да не е толкова често срещано в днешно време, или да е знак за проблем в общуването с жените, но "срамно" не е. Не мисля, че си човек втора ръка, но комплексите те дърпат сериозно надолу, работи върху това, успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 746a126708
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз мисля, че не би ме отблъснало това, че си девствен. Смятам, че ако момичето държи на теб и е намерило в теб нещо специално, което я привлича ще прояви разбиране. Но както и да реагира партньорката ти недей да бягаш от темата "секс" или по-точно от преживяването, наречено секс, защото така или иначе все някога трябва да го направиш. Нормално е да имаш притеснения, но въпреки всичко един ден ще трябва да проявиш смелост. А и жените нямат толкова лошо мнение за девствените мъже. Има много момичета, за които твоята неопитност в секса няма да е голям проблем, а и не си единственият 22-годишен девственик, има и други момичета и момчета като теб. Не си мисли, че си "втора ръка човек" или че не заслужаваш любов. От написаното не се разбира да си чак толкова грешен, че да не заслужаваш да бъдеш обичан. Ти всъщност не си направил нищо лошо освен, че си се разделил с момичетата, които си обичал по разбираеми причини, но все пак причини, които биха могли да бъдат избегнати с повече усилия и желание. Най-добре не се страхувай, сексът не бива да те плаши.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 869a16259e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   отблъскват ме мъже, които са спали с 100 жени и искат само секс!! бих била супер щастлива да го направя за първи път с приятеля ми. изгради връзка, дай време да се развие, правилното момиче ще го оцени. не ходи при проститутки, няма нищо по-хубаво от взаимното доверие и близостта!! абсолютно НЕ си втора ръка, а просто нормално момче на 22:)))

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 15d1185667
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здраве,
ти нали се сещаш, че повечето мъже които казват, че са имали 100, са имали всъщност 10 :))
Аз мисля, че не трябва да казваш на жената до тебе, че си бил девствен. Секса не е толкова голяма философия, а по- скоро въпрос на усещане. Няма как нищо да не направиш. Аз съм жена и искам а ти кажа, че има мъже които и с опит са много зле... тъка, че ще се справиш :)) Важно е да не си мислиш по време на самата любовна игра, че жената ти е първата а да се отдадеш изцяло на чувства и усещания.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 61161ab41a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На мене пък, като жена, ще ми стане голям кеф да знам, че приятелят ми е девствен и, че евентуално ще му бъда първата :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker