Нова връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нова връзка
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2385 пъти
Здравейте! Преди половин година се разведох. изживях тежко целия фарс на прелюбодейката, с коят живях. Сега постепенно излизам от филма и колкото повече време минава, толкова по-добре се чувствам. Питането ми е следното. не съм бил с друга жена през това време, но напоследък се зарибих с 2 и нещата са ясни. Всъщност май ще се ориентирам към по-настоятелната. Мацката е супер, а снощи ми звънна в 11 часа вечерта за да ме пита как съм и какво правя. Е, беше малко поркана, ама кво да се прави. Та въпроса ми дали вече мога смело да пробвам? Мъжете по принцип сме доста предпазливи след опарване, но пък и сам не се живее.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 36333a3e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти явно не подбираш. Не само вече си се опарил, но си и напът да тръгнеш с жена дори по-лоша от бившата ти. Кой каквото прави, за себе си го прави - ще ревеш, да знаеш!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7e34b15ad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ти май не си си взел поука...

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1234b67786
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Била малко поркана - ти на 20 ли си и пияна жена ли си търсиш??? На толкова ли се самооценяваш??? Ами на толкова ще те оценяват и другите...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4f9a3bd5c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Автора съм

Като пишете коментари, дайте аргументи. Защо решихте, че е по-лоша кандидатката? Заради това, че е била пийнала ли? Не виждам нищо лошо. Млада е, била е на рожден ден, весело и станало, мислела си за мен обадила ми се. Та, бившата като се правеше на добро момиче, което не пие, не ходи по заведения, та кво? Накрая започна и да пие и да пуши и по заведения да ходи, а аз да гледам детето, щото реши да се прави на тийнейджърка. По-добре е една жена да се налудува като млада, щото после неизживяната младост избива около 30-тата година, както се случи при нас. Поне така си мисля на база опита.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 36333a3e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Уф, Авторе - не познаваме момичето, как искаш да ти дадем правилен съвет! Пробвай, защо не? Няма какво да губиш. Хубаво е, че си избрал млада жена без ангажименти и деца от своя страна, че става лошо и сложно.
Само те съветвам едно - не създавай семействно с НИКОЯ жена, докато не си поживял с нея, не си ? видял кътните зъби. Това значи едни 2-3, дори 4 годинки поживей с жената, ходете на почивки, излизайте, виж я в различни ситуации какво представлява.
Бягай от тежко „порканите“ иначе!
Прав си, има много уж добри момичета, които само се правят на такива или им избива всичко наведнъж, но бъди сигурен, че лошата си е лоша. Търпение-търпение
И още един съвет - ако решиш да правиш отново семейство някога с деца, имай предвид, че след раждането у много жени се отключват разни неврози - много е сложно за обяснение, да кажем, че се променят изведнъж особено към мъжете си. ЛЕКУВА се състоянието с психоанализа. Причините са в ранното детство на жената. Гледай много добре от какво семейство е значи жената, КАКВА Е МАЙКАТА и какъв е бащата. Особено първата е от значение (и при момичетата). Ако родителите са разведени -кой е бил първият мъж в живота на жена ти (чичо, дядо и т. н. ). Прави си сметката и много, много внимателно деиствай. Имаш време! ТОЗИ ПЪТ ПОДБИРАЙ ВНИМАТЕЛНО!

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4f9a3bd5c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Автора

Номер 5: Ето такъв коментар като твоя исках да видя - смислен и ясен. Всъщност от бившата имам дете. На 30 години съм. Въпросната жена, която пие бирички колкото и душа иска е на 25 години, готина, забавна, не се прави на важна, не се фръцка и най-важното не е меркантилна като повечето жени днес. Изключително земна, народна жена, облича се прилично, небрежно, не се надува, доста е пострадала от предишни неуспешни връзки. Освен това е красива, интелегентна, чаровна и някак си естествена. Не съм се юрнал веднага да правя ново семейство, това не става току-така, а и за семейство, колкото и грубичко да звучи си трябват доста пари. Бившата просто избяга при доста по-заможен мъж, който иначе е кръгла нула, не работи и т. н., но родителите му са фрашкани с мангизи и много имоти. Е, и аз си имам собствено жилище още един апартамент, но оня е фул макс с пари. Та жена дето мисли само за пари не ми трябва, щото макар да не съм бедняк, има много мъже, които си играят с мангизи и множество жени бягат при тях, щото мислят за себе си, а не за децата си.

Впрочем мацката, за която говоря не е няква пиянка, и вчера ми каза, че на работа и било цял ден гадно и и се случвало едва за втори път в живота да отиде така на работа, което според мен означава, че е принципно отговорна. Иначе петък и събота си купонясва, а това, че обича да пие биричка и да гледа футбол лично за мен е голяма радост, щото бившата все мрънкаше, че пия бира и гледам мачове. Не ми трявбат сухарки, които се мислят за принцеси и все намират за кво да те критикуват и са вечно недоволни. Искам нормална жена, умееща да ме оценява по достойнство, с която да имам нормално общуване и да не се притеснявам да бъда естествен.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 3c1dc31215
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Еми това си е жив "мазохизъм"! Не съм тръгнал да се женя, а да си намеря яко маце! Пък кой знае... може и да ми пристане? !!! Доверие, разрирателство, страхотен секс... , мнооогооо целувки където да е... и е да и е много гот. Тази "порканата" просто се е забавлявала!!! Няма лошо, само да не стане перманентно, че и аз не съм светец... и аз съм имал тежки моменти, но е по-важното контрола! Тя знае защо, крайностите водят до гибел, освен ХУБАВИЯ СЕКС С ПОСТОЯНЕН партньор!!! Е няма такова нещо!!! Освен това не съм тръгнал да бъда с майка и, а с тази "порканата", която ми къса от време на време нервите, но това е за добро!!! Хубаво е от време на време да ми налива акъл... , защото все се съмнявам в нея!!! Ама, че дрънкам дай маце да говорим по същество...

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 36333a3e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Номер 7 не ми се вярва да е Авторът.
Аз съм н. 5

Ами ти си знаеш, ние не можем да знаем от няколко думи описание. Просто ти казвам - млад човек си, момичето е младичко, този път не бързай. Мисля, че да заживее човек заедно не е бързане - тук ако ти липсва човек до теб в дома ти, няма лошо да ? предложиш да живеете заедно. Жените харесваме сериозни и ангажирани мъже и ако живееш сам /МОЛЯ БЕЗ РОДИТЕЛИ/, лошо няма да я поканиш. Ако живееш с родители, изнеси се от там. СПЕШНО!
Не избързвай обаче с детенцето.
Колкото до бившата ти - това е твоята история, нейната е ясно, че ще е различна, но дори да си на 100% прав - бъди разумен също, не се карай с нея, делово се разберете за детето и не го настроивай с-у майка му и приятеля ?. Знаеш иначе как звучи от страни - сякаш си някой супер комплексар, който не е успял да задържи жена си и сега плюе новият ?, по-способен партньор. Не казвам, че е така, но ако не те познава човек точно така изглежда. Спри да товариш хората с тези обяснения, излагайки се, излизай по-чесо с новата си изгора на мачове с биричка (има и доста за гледане), направи си го готино.
Съвет-съвет - поживейте дълго заедно, реализирайте си мечтите, тогава правете семейство. Не очаквай от която и да е нова жена да стане майка на детето ти от друга, но изисквай учтиво поведение, да прави компромиси и да не се закача с детето. Аз съм женена за мъж с деца от предишен брак и няма да те лъжа - не изпитвам майчински чувства към тях, но не се и правя - винаги са добре дошли, но аз си оставам чужд човек и така трябва и да бъде. Нечестно е да искаш друго от дете и от партньорка (която и да е). Ако си паснат е друго нещо. Колкото по-малко е детето, толкова по-голяма е възможността за това. Не отлагай и със запознанството на приятелката ти с детето. Аз познавам такъв самотен баща, които има от 7 г. приятелка, с която се крият заради ревнивата му малка Принцеска. Това е лошо и за детето, и за връзката ти.
Иначе - няма какво да губиш. Ти поне си сторил своя си опит и изводи, но не бъди като кон с капаци - освен меркантилността има къде-къде по-сериозни проблеми на жената. Отваряй си очите на четири и внимавай каква жена ще вземеш, от какво семейство и с какво поведение, навици, начин на живот, ценности, мечти и желания.
Само дългата връзка под общ адрес ще ти разкрие всичките тези неща. Успех

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4f9a3bd5c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Автора

Номер 5, наистина тоя коментар на номер 7 не е мой и нищо не разбрах от написаното. Моята история е самият факт и тя си го признава, макар в началото да се правеше на влюбена в оня. Истината е такава - просто господина е богат и така. Иначе не се карам с бившата, но тя се държи отвратително и настройва детето срещу мен и то дори пред детето и предпоследния път като се видяхме едва запазих самообладание. После насаме и казах, че е курва, каквато сама се нарече когато преди повече от половин година призна за връзката си с онзи, а тя злобно отвърна: "ами да, курва съм и ще си уредя живота, теб яд ли те е, че съм курва"? Та сама си отговори дали историята ми е измислена или преувеличена. Дори приятелите ми, когато съм им разказвал какви ги е вършила в последната година от брака ни им настръхваха косите. Чудеха се как съм изтърпял всичко. Преди да започне аферката си, а и след това дори, нееднократно тя ме обработваше баща ми да ми припише апартамента, в който живеем, защото е на негово име! Слава Богу, не направихме тази глупост, защото тогава духането на супата щеше да е доста продължително!

Не очаквам никоя жена да стане майка на сина ми. А колкото до съветите ти накрая, ех ако навремето знаех тия неща... Но така сме ние мъжете, тръгваме урболешката и като отдадем сърцето си на жена сме способни за нея да се изколим (Троя и хубавата Елена). И после ни се изсират на главите подобни жени, които са егоистки и мислят с путките си. Ама пък не съжалявам за нищо, имам си прекрасен син, па макар и от такава жена. Иначе, абсолютно вярно е, че каквато е майката, такава е и дъщерята. Какво имам предвид ли? Ами на бившата и майка и и баба са разведени, а майка и е сменила мъже цял футболен отбор и ги е помпала за пари, ама накрая последния и любовник преди няколко години и би шута. Та, крушата не пада по-далече от дървото.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 36333a3e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, не ме разбра правилно - на най-близките си разказвай, но на НЕПОЗНАТИ недей - излагаш се просто. Който те познава ще си направи правилните изводи, който не те познава или тепърва се запознава, ще си каже
„Да бе, ясни са ми такива - гоздето е кисело“.
Запази значи истините си за себе си, а и така унижаваш детето, защото едва ли ще му е приятно да разбере един ден, че баща му нарича майка му из града „курва“.
Тя като настройва детето с-у теб, бъди по-умният и не го прави, защото детето не ти е виновно и ти си избирал майка му - не то. Говоря ти го от опит, защото мъжът ми има подобна бивша жена, която правише подобни магарии, но не се изкуши от своя страна да намесва децата и за неговите проблеми с нея знаем към 5-има човека роднините му от първа линия. Не разказвай и ти на повече, особено колеги, познати и така нататък. Аз самата не съм се проваляла в брака и не блестя с опит в сверата (слава Богу), но виж - мъжът ми си има цял списък с неща, които е гледал и това ти казвам и на теб - най-важното е семейството. Той като млад така си е казал за първата си жена - „какво е виновна горката за майка си“, да ама не! Няма да изпадам в подробности - майката е била лека жена и е имала много деца от различни мъже, коиот е тупвала при бабата. Каква да стане дъщерята на подобна майка например? Ами тя не е познала от своя страна майчина обич, как да я даде. Разумът и интересът се появяват там, където няма сърце.
Ти си само на 30 г. и може в момента изобщо да не ти е до семейство, но ще видиш, че ще ти се прииска след няколко години сериозна връзка, то просто си е в природата, в реда на нещата. Когато влюбването прерастне в любов, обич, привързаност, когато почнете да делите всичко с Жената, то ще ти се прииска да имаш и дете от нея. Затова съвет от мен - гледай В НАЧАЛОТО, с каква жена се забъркваш, защото накрая ще ревеш. Дай си време, виж я какво представлява, поживейте заедно (моля без родители, поне без свекърва, свекър не е проблем за повечето) виж я какво представлява, виж я в добро и лошо и тогава си кажи - евала, това е Жената. Не се притеснявай да създадеш семейство с такава жена, деца (е, няма с едно да останеш, срамота! ), защото такъв е пътят на човека, а твоят сега започва, няма смисъл да се отказваш от най-хубавото в живота заради една грешка на младини.
Стига се тормози, виж го сега това момиче какво представлява, ако не е твоята Жена, продължавай да търсиш - няма да умреш сам, споко. Живот и здраве след някоя и друга година пак ще прекрачиш прага на Родилното и не отричай - всеки мъж си мечтае за красива малка Принцеса, която да глези -)
Син е много хубаво да има човек, но син и дъщеря - това си е друго нещо. Моят мъж вече чака така погледнато четвръто дете, а като се запознахме се кълнеше, че никога няма да се женил и да имал деца. Никога не казвай никога!

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5c625059c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До №5,
Извинявай приятелю, но въобще не съм съгласна с твоя коментар. Какво значи гледай семейството й? Да не би всяка жена израснала с един родител да е негодна за брак и деца? Моята майка си хвана багажа, когато бях на 13, но това означава ли, че аз не мога да създам едно нормално семейство или ще направя това, което майка ми направи? Не! Напротив, това което успях да видя и да си взема урок от нея, е че каквото и да става, аз няма да изоставя мъжа и децата си. С очите си видях и със сърцето си усетих болката, която тя причина на мен и баща ми. Остави ни съвсем сами потънали в дългове и ни скара с всичките роднини на баща ми. Това е нечовешко и нелепо след 17 години брак да пратиш всичко по дяволите.
Но остави това на страна. Има жени, израснали под крилото и на двамата си родители, от нищо не лишавани, обичани и получавали грижи, но пак си тръгват. Но не всичко опира до жените все пак. В днешно време да намериш сериозен и грижовен мъж си е направо да спечелиш от тотото!
Живота е нещо, което не можеш да разбереш и 100 пъти да се прераждаш. Днеска си един, утре идва нещо и променя живота ти коренно - ставаш друг. Така, че и проститутката може да бъде жена на място, ако поиска и има кой да я подкрепи и разбере.
И най-накрая по темата. Авторе аз те съветвам да опиташ. Няма да разбереш какво е докато не се опариш и никой няма да ти даде гаранция, че няма да те нарани. Прекратил си брак - окей, давай напред и нагоре, мисли положително, раздай се, ако не сега кога? ! Момичето било пийнало, ами да пие и аз пия, и приятелите ми пият, и баща ми пие, и всички, които познавам си пият от време на време. Какво лошо в това? А ако не се получат нещата има и други жени.. Например аз опитвам, докато не разбера кой наистина ще бъде мъжа за мен, честна съм, опитвам да проявявам разбиране, но си имам и лоши черти, ако не му допаднат да си тръгва, не съм го спряла или обратното и не съжалявам. Всеки край е едно ново начало.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 36333a3e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   До 12 от 5
Права си, но първо ти си била достатачно голяма като са се случили тези неща, второ - всяко правило си има изключения. Извинявай, ако съм те засегнала. Съжалявам за случилото се. Така, че и проститутката може да бъде жена на място, ако поиска и има кой да я подкрепи и разбере.“
Тук само не съм съгласна - бивша проститутка няма. Най-малкото винаги ще и остане в главата опцията за лесно изкарваните пари.
За съжаление много родители повреждат децата си. Най-важни са първите 7 г. Аз самата за себе си съм направила извода, че такива травми се преодоляват само с дълга терапия и желание (като при теб) за промяна.
Успех в живота и споко - не си като майка си, ако не искаш да бъдеш!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker