Имам връзка с момче, а изгарям от любов по друг.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам връзка с момче, а изгарям от любов по друг....
преди: 14 години, 10 месеца, прочетена 4238 пъти
Здравейте. Най-накрая реших и аз да споделя своята история, която страшно много ми тежи. Имах връзка с едно момче, обичах го много, той мен също. Бяхме много влюбени, всички ни завиждаха. Проблемът беше, че той не харесваше моите приятели, а неговите просто искаха да спят с мен.
Той беше ужасно ревнив и не понасяше други момчета да се въртят околко мен. Много интриги имаше околко нас, много хора ни завиждаха и в крайна сметка ни разделиха.
Бяхме заедно няколко месеца, но се обичахме.

Боли ме, защото много хора се намесиха във връзката ни, а ние им позволихме. Защо трябваше да се разделим, не защото един от нас не иска да е с другия, а защото ни пълниха главите с глупусти.

Мина време и аз тръгнах с друго момче, може би за да го забравя, да го накарам да ревнува и т.н. А не усетих как това момче се влюбва в мен, как месеците летят и как тази моя игра започва да става опасна.

С бившият ми приятел започнахме отново да си говорим, да си пишем, да си спомняме времето когато сме били заедно. Отново я имаше тръпката. Но след време всичко приключи до там и отново спряхме да поддържаме някакви отношения.
Аз си останах с приятеля си, макар че обичах другото момче. Така мина вече година и половина, аз съм още с него, а с другият просто се гледаме отдалече. Но когато го видя нещо в мен изтръпва и просто полудявам.

Държа на приятеля си и имам чувста и към него, но дълбоко в себе си мисля че обичам другият. А не мога да говоря с него на тази тема, защото мисля че най-много ще го разсмея. Незнам какво да правя, толкова време, а никаква промяна в мен.

Знам, че много от вас ще кажат да оставя приятеля си и да се боря за другия, но не става. Не искам да го оставям, защото съм свикнала с него и не съм безразлична.
А и да го оставя, не мога да се боря за другият, защото едва ли ще мога да си го върна. Не знам какво очаквам да чуя от вас, но ще съм много благодарна на тези, които ще ме разберет и ще ме посъветвам каквото и да е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 10 месеца
hash: 5ea3a7452d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче, другия е вече минало, не наранявай приятеля си.
Успех и не позволявай някой да ви раздели!

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: f4670ffe99
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила и аз съм в същото положение но при мен е малко по сложно... и да искам няма как да се откажа вече защото говорим за брак деца и т.н. налагасе в най-скоро време да замина в чужбина при приятеля си и това че няма да видя повече никога другия ме побърква и тросто трябва да остана само с хубавите спомени за него и да го погребе с сърцето си... да ти кажа честно незнаем какво да правя имам чувството че ще полудея но вече е късно да се откажа връщане назад няма... затова ако питаш мен по добре се опитай да оправиш нещата с този който обичаш истински за да не стане късно и да не съжаляваш... УСПЕХ!!!

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 17bb577961
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Момичета и аз съм в същото положение ... имахме връзка две години и половина, от близо 4 години не сме заедно, а аз съм с друго момче почти две години и половина. През последните години не си говорихме, но преди около месец нещата се промениха и сега старата страст ме изгаря брътално от вътре. А виждам, че не е едностранно...бившият също е с дълга връзка зад гърба си ... Така че и аз ще се радвам на съвети по този въпрос :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 45ee80b0be
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мамка му! Прочетох изповедтта ти и посегнах веднага кам бутилката уиски. Не съм отчаян алкохолик а мъж, който дори мрази алкохола, но съм в същото положение. същата история като твоята.едно към едно. да му се не види..а съм от хората, които винаги намират решение. доброто в моя случай е, че посягам към чашката а не към пистолета... :) имаше един идиот навемето, 3 пати се беше опитвал да се самоубие и все не успяваше. Поздрави от мен! М25

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 7d56944e63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Благодаря за коментарите. Ще се радвам на още, защото много ми помагате чесно казано :)

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 59674a12d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не позволявай на любовта да те заслепи.Всичко има начало и край.Продължавай напред.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker