Нуждая се от съвет! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нуждая се от съвет!
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 1608 пъти
Здравейте,
аз съм момиче на 20год., студентка съм в - задочно. От известно време работя в едно читалище в градчето на момчето, с което живея! Той е на 24 години, а в последствие той почна работа пък в моето градче.
Аз не искам да живея в малко градче, а искам да се преместя в София, за да мога да се реализирам по някакъв начин, а той не иска... Той е свикнал да стои близо до майка си.
От известно време имаме и лични проблеми. Относно отношението на брат му към мен и това, че аз искам да се изградя като човек, а той спира всяко едно мое желание, всяка една моя мечта с изреченията "Има време и това някой ден ще стане" и "Аз пък не искам да живея в София". Много пъти брат ме е обиждал, казвал ми е да си събирам багажа и да оставя брат му намира, че само съм го тормозела и т. н., а приятеля ми никога не ме е защитавал и винаги е мълчал... Тежко ми е и ми е много трудно да живея с човек, който няма мъжка дума и който не защитава жената до себе си..
Никога не ми е правил подаръци (освен на един мой рожден ден), никога не ми е подарявал цветя, никога не ме е карал да се чувствам единствена... Ревнува ме страшно много от всички. Не ми дава да излизам без него и това ме задушава страшно много.
Искам съвет, за това дали е редно да стоя с него и да си провалям бъдещето или да си хвана багажчето и да си поема по пътя, така както ме съветват родителите ми и така както ми се иска да можех да направя, но за съжаление ме е страх да не остана сама :( ;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 38ca74f0d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами твоята е най-лесна - биеш шута на този и в София. Да ти имам и проблемите. Иначе - той не е влюбен в теб, а в майка си (чети малко за Едиповия комплекс). Така погледнато той има мъжка дума и защитава жената до себе си, но това не си ти, а МАМА. Честито!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1201d62a1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Знам какво е да те е страх да останеш сама, но си заслужава да опиташ и още повече щом той не те подкрепя и те спира да си изживееш мечтите. Живеем един живот и трябва да го изживеем пълноценно. Аз също съм на 20 и напълно подкрепям варианта да го оставиш. Любовта е нещо, което трудно се контролира, но ако не се предадеш ще се справиш!! Дори и да се почувстваш сама в началото, не се отчайвай. Продължи напред и следвай мечтите си, намери си други занимания и с времето ще свикнеш. На тази възраст има още много неща, които трябва да видим и направим, за да се изградим като хора. Започни отначало, дай си нов старт и ще видиш, колко много още неща има които не си видяла, няма и да видиш с това момче. Успех!!!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 630c38c53e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тя софия не е панацея. Някои са готови на всичко, за да мизерстват в София, но като си отидат после на село да кажат, че живеят в София. Българска простотия. С обикновена работа в София и без жилище, ще си в същото положени както във всеки друг град. Най-доброто, което може да направиш като начало е да напуснеш мухльото при когото живееш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 25 дни
hash: acd90416d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката: Благодаря ви за съвета! Навярно сте много прави, че трябва да продължа без него, но ще почакам още малко до лятото... :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker