И в крайна сметка вълкът нравът мени ли си, освен козината си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

И в крайна сметка вълкът нравът мени ли си, освен козината си?
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2220 пъти
Здравейте,
терзае ме един въпрос от известно време. Имам връзка от 6 месеца с човек, който твърди, че съм жената на живота му, че иска деца от мен, че всяка секуда иска да е с мен, пред приятелите си ми казва, че ме обича. Аз наистина му вярвах, докато не започнах да се вкарвам в някакви филми, че се интересува от други и т. н. НЕ веднъж ми се е вричал в любов, плакал е от щастие, че съм с него.
Аз самата съм много ревнива и постоянно го гледам на къде гледа, като в банята му влизам в историята на браузера да видя какво е гледал, наняколко пъти видях, че е гледал снимки на жени и просто не можах да си замълча. Нормално ли е това, че гледа снимки на момичета във фейсбук? Той беше много разочарован от това, че съм му ровила в хронологията. Той е готин и си пада малко женкар, до сега на всичките си приятелки е изневерявал постоянно и не му е дремело, но ми каза, че с мен било различно и не го вълнува никоя друга. Иска ми се да му вярвам, но има един страх в мен- страха да от изневяра, както при всяка жена. Дори да има малък интерес към някоя би ме обидило и наранило. Винаги съм искала мъжа до мен да се интересува само и единствено от мен, възможно ли е това? И възможно ли е човек да се промени, или е просто временно явление? Благодаря ви предварително, надявам се да получа адекватни отговори от мъже, а не от наранени и лъгани жени, които са афектирани.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: f5a51ae34a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, не е трябвало да му ровиш в хронологията, да гледа снимки е НОРМАЛНО, човешко. Иначе трябва да се съмняваш винаги по отношение на мъж, който толкова лесно и бързо ти обещава звездите и луната. Сериозните мъже са по-скоро дистанцирани и не бързат с обещанията

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a7b92b1779
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не слушай едно изобщо не е нормално да гледа снимки. Аз съм момче на 24 и никога не гледам порно и голи снимки, предпочитам да мога да пипна жената пред мен. Порното и голите снимки са за тинейджъри, твоя мъж явно не е дорасъл да има връзка. По-добре вземи го зарежи, не си губи времето с него ще страдаш.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: b8c943baf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   и ти си сигурна, че те обича само защото ти го е казал пред приятелите му?
Иначе аз също съм ревнива, но от личен опит ти казвам, че мнителността отблъсква мъжете. Успех :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 00ab0de567
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За мен не е нормално обвързана жена/мъж да гледа нон стоп чужди снимки и да пише коментари, или пък да е "абониран" за някой в фейсбук. Такива неща развалят връзката... ако СЕГА пренебрегнеш тези неща, за в бъдеще виждам все повече изневери от страна и на двата пола.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5ed7eb26cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз имах същите притеснения, когато започнах връзката си с мъж като описания от теб, даже по същия начин гледах хронологии и се притеснявах и по същия начин ми се обещаваше. При мен развръзката е положителна, но няма да ти кажа нищо повече как си подредих всичко, понеже си написала изрично, че искаш мнение само от мъже.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: fb4e12b258
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз съм жена, но не съм "наранена" и/или "афектирана", но сигурно съм била и лъгана. Любовта не е обсебване и постоянен контрол на мъжа до теб, а взаимно доверие, взаимно развитие при запазване на личната свобода (което не значи изневяра). Остави го да гледа, не знаеш защо го прави. А, трябва ли? Ако един партньор иска да изневери, той/тя винаги ще намери възможност да го направи. Има един специален тип мъже, които наистина обичат една жена, но и редовно изневеряват (може би, защото не могат да се контролират или не искат "да изпуснат"; мъже, пишете вие защо, моля). Но и те си намират жени, които ги приемат такива, каквито са. А има и други, които гледат, но не изневеряват. Други пък се правят, че не гледат... и т. н. Не се тормози сама, времето ще покаже. Но постоянен контрол и "превентивни разговори" могат да отблъснат всеки, мъж или жена. Има различни фази на (само)развитие в нашия живот. И от вълка може да стане овца, но и от овцата вълк.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 3c7e4a04bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Колкото повече го ревнуваш и колкото повече се вкарваш в филми, толкова е по-голяма вероятността сама да го тласнеш към изневяра. Няма човек, които да не се засегне от обвиняване в нещо, което не е станало и няма такъв, които да не иска да има лично пространство само за себе си, дори и женените хора с години. Прекрачват границите на уважението и доверието междо вас като му ровиш нещата, било то на компютъра или на телефона. Постави се на негово място, няма ли да се почувстваш задушена от вниманието му и няма ли да ти писне нещо такова. Ревността не е признак за любов, а за приема на даденост. Спри се, вземи се в ръце, докато не е късно. Не си затормозявай мозака с излишни глупости. Никога повече не го прави и не търси под вола теле. Там където няма скандали, с това ти поведение само ще предизвикаш такива. Не си създавай проблеми. Ревноста е признах на ниско самочувствие и самоуважение. Такава ли искаш да бъдеш?

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: ddcc658277
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От опита, който имам директно ти казвам не. Имах връзка с подобен тип жена-няма оправия. Не го слушай какво ти говори, на приказки винаги е много лесно. Дразненето, че му ровиш в хронологията е ясен знак. Дразни се човек, който има какво да крие. Във всичките си връзки до сега гаджетата ми са имали пълен достъп да телефоните ми, скайп, фейсбук и т. н. Просто никога не съм имал какво да крия, нито пък съм се дразнел, когато ми разглеждат телефона. Пробвай на твоя човек да му поискаш внезапно телефона, примерно за да играеш някоя игра. Реакцията му ще ти каже истината най-точно и ясно.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: b2ce5e879f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Каква наглост - гледал е снимки!!! А представяте ли си някой ден сигурно и ще си говори с друга жена...! Мръсник!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: f5a51ae34a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   „Дразненето, че му ровиш в хронологията е ясен знак. Дразни се човек, който има какво да крие. “
Аз нямам какво да крия, но пак се дразня, защото ако някои почне да ти рови по нещата те подозира и ти няма доверие - без доверие по-добре да няма връзка. Ако ще ходите с хора, само за да ги шпионирате - ами станете частни детективи и поне някой лв. ще вземете.
Никога не бих ровила в нещата на мъжа си, защото го уважавам и му имам доверие. Ако ме измами някой път, то ще си е за него. Той губи, не аз!
Според мен само комплексираните, несигурни и невротични хора ровят без причина в нещата на партньора си, а с такъв човек не можеш да имаш връзка

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 27ed5b5976
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   ОТ Авторката:
Прочетох някои неща в коментарите ви, които наистина се отнасят за мен, но и такива, които нямат нищо общо. Телефона и компютъра му винаги са отворени за мен, дори и фейсбука. Проверявала съм му ги пред него и зад гърба му, той никога не е имал какво да крие или да го притеснява, че ще видя нещо. Единствено беше адски обиден като му проверих хронологията и видях, че е гледал снимки на момичета. Кълнеше ми се, че няма интерес към тях, гледал ги е "просто така" без никакви умисъл, даже за някой не помни, че ги е отворил. Както и на една наша обща позната, за която беше казал, че е хубава. Иска ми се да вярвам, че това са нормални и че е нормално един мъж да харесва женската красота, но това, че той забелязва други доста ме обижда. Може би наистина имам проблем със самочувствието и имам комплекси. Знам, че всичкото това ровене в личните неща отблъска мъжете. Аз самата съм изневерявала в предишни връзки и може би това ме кара да бъда съмнителна. Постоянно се притеснявам, че той ще го направи, постоянно търся знаци за това, страх ме е да не се случи. Не мога да бъда щастлива така.
Номер 5, бих искала да чуя твоята история как си се справила с такъв мъж.
То очевидно проблема си е главно във мен, но един мъж, който е бил женкар също допринася за моите терзания.
Благодаря ви за отговорите!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8f5853ba9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Бе бий му шута. По-добре сега от колкото като надуеш корема от него.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 3c7e4a04bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторке проблема си е само в твойта глава и сама ще си създадеш проблеми там където ги няма. Ти няма да бъдеш щастлива с никой мъж, докато не си решиш твойте проблеми с комплексите и съмочувствието и страховете. За да имаш доверие на някого, трябва да имаш доверие първо на себе си.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 0e455232f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не не си мени нрава, но това се учи с опита :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4033513bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Няма да промени нрава си на женкар. Права си да искаш да има очи само за теб. Той очаква същото от теб, нали? А и интелектът и мисленето за човека до теб би трябвало да предопределят действията ти. Независимо какво мислят мъжете и че смятат, че е тяхна природа и право да унижават партньорката си, зяпайки други жени, това е въпрос на умение да се владееш, на уважение към жената до теб, и на акъл. Защото на тях никак няма да им хареса да видят, че си зяпала други мъже. Просто е - след като знаят, че това е неприятно и неуважително, да не го правят.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker