Бившата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившата
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2345 пъти
Влюбена съм в един мъж (на 25 г. ) вече повече от година. Той се държи добре с мен. Чака ме почти година, докато правим секс. Когато се разхождаме заедно, обикновено ме хваща за ръка или прегръща. Веднъж от една екскурзия ми купи едно сувенирче, което си харесах. Исках аз да си го платя, но той искаше да ми остане за спомен. Не ми е правил сцени, но си личи, че ревнува и не му е особено приятно, ако около мен се навърта някой друг. Канил ме на гости в дома си. Веднъж техните бяха заминали за цяла седмица и той ме покани да прекараме тази седмица у тях. Веднъж ходихме на кино и той предложи да отидем по-рано. Бяхме първи в салона и той започна да ме прегръща и целува. Натискахме се там, докато не дойдоха другите, т. е. явно има физическо привличане. Спорим понякога. Но смятам, че това е в реда на нещата. Това е относно отношението към мен.
Преди мен е бил с друго момиче. Не знам поради каква причина са се разделили. Той никога не е разказвал с подробности за предишните си връзки, а и аз не съм го разпитвала. Важно беше как се развива нашата връзка. Тази жена обаче все още има чувства към него. От време на време харесва нещо, което е публикувал, търси го. Случайно прочетох някакъв техен разговор от времето, когато са били заедно и изпитах ревност. Тя работеше в чужбина. Но сега се е върнала и това засили страха у мен. Доколкото знам, той е продължил живота си. Не знам причината да не са заедно. Но ако е било заминаването й в чужбина, то вече не е фактор. Страхувам се да не го изгубя.
Той ми е казвал, че ме обича, и наши общи познати са го казвали... Но аз въпреки всичко се страхувам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7e3e3ecee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Случайно прочетох някакъв техен разговор от времето, когато са били заедно и изпитах ревност. Тя работеше в чужбина. Но сега се е върнала и това засили страха у мен“
Виж, целият ти разказ описва една несигурна в себе си млада жена, която същност е попаднала на добро момче.
Това, че не говори за бивши връзки също е позитивно, значи поне уважава жените и не иска да ги омаскарява пред други жени, а и може би не иска да преживява отново нараняването от тях. Естествено е иначе да има някакво минало един човек. не знам дали си имала друго момче преди него, но за хората над 18 г. е нормално да са имали някакъв опит, а един мъж/жена на 25 г. може да е имал не една, ами 10 приятелки и това е било ПРЕДИ теб - не ти дължи някакъв отчет.
Ако беше по-уверена в своята стойност като жена и човек, ти нямаше да имаш от какво да се страхуваш. Хайде, тази е някакъв призрак от миналото, но ти как живееш с хубавите жени на улицата, колежки негови или просто момичета, които е възможно да си го харесват? Ами трябва да се обесиш тогава или какво?
Успокой се, имай повече доверие на партньора си и му показвай повече неговата стойност за теб. Не само той трябва да се стреми към теб, но и ти започни да работиш над връзката си, защото колкото и да е търпелив един човек, няма по-уморяващо, тежащо в една връзка от несигурният, комплексиран и ревнив партньор. С такъв човек в крайна сметка не можеш да си щастлив дългосрочно, задушаваш го и прекратяваш връзката. Промени се или се провали.
Ако не можеш да се пребориш със страховете си, не е срамно да потърсиш помощ при психолог.
Какви са ти първите детски преживявания? Чувствала ли си се пренебрегната от единия си родител (майката особено), разведени ли са вашите, имало ли е някакви трагедии в живота ти? Определено преработваш или се бориш с нещо в себе си, което не вярвам да има общо с тази връзка.
Работи над себе си, защото явно момчето те обича и харесва и си в състояние да съсипеш една иначе чудесна романтична история с чудесен млад човек, а и заслужаваш много хубави моменти, любов и увереност!
Успех ти желая и спокойно - нямаш конкурентки - ТОЙ ОБИЧА ТЕБ.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 41e52da127
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чудесен коментар №1 :) много се радвам когато видя трезвомислещи хора тук. И съм напълно съгласна с теб.
Авторке и аз мисля, че трябва просто да гледаш позитивно над връзката ви и да даваш всичко от себе си за нея!
Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7911117312
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Бивши винаги ще има. Не можем да изтрием нито своето минало, нито това на хората до нас. А и честно казано е глупаво. Сега позволяваш страха ти от тази бивша да надделее над разума ти. По-добре наблегни и виждай положителните неща във връзката ви, радвай се на хубавите отношения, които имате. Иначе с тези негативни емоции ще си докараш само ядове. Признавам, че и аз съм ревнувала от бившата на мъжа ми и то не малко време. И знаеш ли какво - докато аз се терзаех дали още изпитва нещо към нея, дали тя прави опити да се свърже с него и т. н. толкова съм се вглъбила в тази идея, че не забелязвах как лошите мисли са ми изписани на лицето, а човекът до мен прави и невъзможното, за да ме зарадва или разсее... без естествено да знае причината. Стигна се до там, че дори беше помислил, че вече не го обичам, че ме дразни. Защото една жена, дори и много да обича мъжа до себе си, започне ли да ревнува (било то и неоснователно) почва да се държи с него гадно съвсем несъзнателно. Не позволявай да се получи така и при вас. Живей за мига, цени връзката, която имаш и не гледай в ничие минало.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 20 дни
hash: ce1a648711
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом не я споменава и те е изчакал 1 година, за да му пуснеш.. няма смисъл да се притесняваш. Тя за него е минало. И ако имаш повече самочувствие така и ще си остане. Ако обаче мацката стане много нападателна ще е добре да вземеш мерки. Като за начало ги следи в социалната мрежа дали има игра между тях.. дали си харесват неща и т. н.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker