Влюбена съм в по-възрастен мъж! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена съм в по-възрастен мъж!
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 6467 пъти
Най-големият страх на моя баща беше да не се влюбя в негов съученик;) Доста дълго време отричах тази възможност... Казвах си това "никога" няма да ми се случи! Омъжих се млада. Бях на 22 год. Съпругът ми беше на 23год. Млад, красив по мое мнение, въпреки че обикновено се влюбвам в грозни;) Родих дъщеря- любовта на моя живот, което установих впоследствие. Не знам дали е странно и дали не е грубо от моя страна да го кажа, но като се роди моето дете не знаех какво ми се случва. Даже я обърках няколко пъти в родилния дом. Бяха ми дали едно момченце по погрешка и аз половин час не разбрах това... Няма да задълбавам в моята разсеяност;)
След няколко месеца последва развод. Самота. Силно желание да обичам някого и той да ме обича. Всичко ми случва прекалено бързо. Бързо се влюбих, омъжих, родих, разведох;) Не съм получила и едно цвете от бившият ми съпруг, дори когато ни изписаха с новороденото ми дете от болницата. Имах огромни разочарования и не обичам големите компромиси, може би затова сложих край на брака си...
И така след години лутане и търсене на смисъла на моя живот, неспирайки да вярвам в любовта, ми се случи най -неочакваното. Осъзнах, че аз съм изключително повърхностно същество. Мой колега с близо 30 години по-възрастен от мен, правейки ми комплименти, усмихвайки ми се, даже ми прави кафе- сутрин с много пяна и две бучки захар;), малки жестове и подаръци- просто ме спечели. Не мога да спра да мисля за него. Според мен е най -красивият и умен мъж на света, даже си мисля, че го обичам. Честно казано съм пред побъркване. Искам да му го кажа, защото знам, че и той чувства същото. Мечтая си за общо бъдеще. Представям си години напред. Мисля си, че ако имам 10 щастливи години с някого ще е стократно по-хубаво от 50 години базирани на компромиси... Може и да съм далеч от истината, но по-щастлива не съм била от години. Дори да е повърхностно просто не спирам да мисля колко добър е той с мен. Истински кавалер! Досегашният ми опит с мъжете е потресаващ-аз съм ги канила на срещи, плащала съм сметките, подарявала съм им цветя, купувала съм дрехи, обувки. Аз издържах и бившия ми съпруг... Ремонти вкъщи-всичко аз.
Сега се чувствам просто жена и ми харесва... При това много;)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 8645e0aee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами, успех, Авторке. Няма лошо, стига и мъжът да е свободен. Аз съм с много по-възрастен мъж от мен и мисля като теб, а ето - не само 10, а цели 15 г. имаме вече щастливи зад гърба си и не съжалявам с нищо. Имаш си и детенце, какво повече? Деиствай, живей за себе си и си гледай живота, не робувай на глупави задръжки и „морал“. Никому не вредиш и няма какво да губиш. Хората иначе ще говорят, но всяко чудо за 3 дни. И баща ти ще свикне и дори ще открие приятел в мъжа до теб, защото няма начин, ще се разбира по-добре с човек на неговата възраст. -)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 76928f5ef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   давай смело без задръжки всеки заслужава да бъде обичан и истински щастлив щом човека те прави щастлива какъв е проблема успех ти желая

f24*

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 883a250b85
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Ахаха, усетил човекът (все пак врял и кипял в живота, натрула опит), каква си наивница и ето ти как лесно те е оплел.. Лошо няма, но само гледай да не останеш пак излъгана.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 97c366f75d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Еми браво, че си щастлива, но никъде не пишеш дали е свободен, заедно ли сте?

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6e80e5baf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Че то сред вашето поколение останаха ли мъже изобщо?! Не ходят казарма, мама ги гледа и лиготи, те се бръснат и гелосват като гейове, а повечето са си и такива... Дрогират се, не четат книги, от училището и да искат - нищо не могат да научат, дори не ходят на кварталното игрище да ритат мачле, а цъкат на компа, докато в по-късна възраст шкембетата им увисне до коленете... Това за природа не са и чували - представата им за екскурзия е от колата на барбекюто и обратно. Или гонят някаква глупава кариерка с още по-прости шефове от тях, покрай което забравят за всичко останало. Естествено за парички, с които уж после да се правят на големи мъже, ама за техен ужас никоя вече не им връзва на меките пишки.

Съвсем нормално е да се влюбиш в такъв човек - по-възрастен, но истински мъж и човек. Направете си една хубава връзка и едно здраво семейство, и оставете по-младите помиярчета да си джафкат с пръст в устата!
Пък тези приказки дето когато ти си станела на 40 той щял вече да е на преклонна възраст, изобщо ги забрави! Ти да не мислиш, че с някой от съвременните гейчовци ще изкараш повече от 5-10 години?!

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 88546dad97
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   5, звучи логично всичко, което казваш, само дето не е винаги вярно. Има млади мъже, на които чичаците не могат да стъпят и на малкия пръст. Хората са толкова различни, звучиш като озлобен чичо, дето се дразни на младоците и гледа да ги оплюе по най-смешния начин, ама звучи все едно им завижда за младостта, или само така ми се струва. Всяко поколение си има мърша, но си има и своите свестни хора. Много тъпо изказване, нищо, че са се втурнали да го харесват всички, аз не съм съгласна, ама изобщо.
Ж 25

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: b17bc4dac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6, е не позна! Не съм чичо, а "леля", имала горчив опит покрай "младоците" на дъщеря си.
Може би не винаги е вярно, но в 95% от случаите - да!
Поживей малко и сама ще се убедиш. Дано не съм права де.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker