Защо жените станаха толкова превзети - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121269)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18547)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо жените станаха толкова превзети
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 9133 пъти
Защо? Напоследък ми прави впечатление, че жените в нас започнаха да се мислят за голямата работа. Да, имаме много красиви жени, няма спор. Но чак пък такова самочувствие. Някои направо ме е страх да ги погледна да не ми набият шамарите. Хубаво поне, че не съм много слаб, че иначе може наистина така да стане. Ако трябва да съм честен, от много време не съм заговарял някоя ей така, говоря само с познати. Ама то смее ли човек? Та може и само така да изглеждат, ама наистина е странно. В държавите, в които съм ходил не е така. Моля голямата хранилка по мой адрес от страна на всички жени да започне сега.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 89

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1b1e26f4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

1.   Ако нашите жени ти се струват „превзети“ отиди малко на Запад, най-вече в САЩ. Там не само ще ядеш шамарите, но може и да те вкарат в затвора за „сексуален тормоз“. Жените у нас сме си още съвсем нормални, но евала - въпрос на време е да осъзнаем правата си и да почнем да се защитаваме срещу „големите“ мъже. Няма да ставаме втора Индия. Знаем си цената!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b0b28d03eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

2.   Ето за това говоря. Даже без някой да напада, вие пак се отбранявате. Не само, че ще набиете някой, ама и в затвора ще го вкарате. Големи мъже, втора Индия, за какво говориш?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 447b0b54fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

4.   Напротив! Ти ни нападаш!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8affac618c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Ако преди 20 години хората са се заговаряли ей така без да се познават, времената и порядките днес са други, хората са много по-резервирани към непознати. Опитвай да се сближиш с жени, които вече познаваш.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4032556dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Номер 5 е прав/а. Днес наистина е различно. Преди 20г е имало медийно затъмнение относно това и хората са живеели по-спокойно. Авторе, нормално е жените да реагират така. Постоянно по новините слушаме да убийства, изнасилвания и всякакви откаченотии. Разбери ни, ти се знаеш какъв си ( че не си изнасилвач, насилник и т. н. ), но ние как да го разберем?
Белатрикс

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ace3987f32
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

7.   Повечето жени биха били трогнати, че са направили впечатление на непознат, но повечето жени не биха били особено щастливи непознат да ги заговаря. Щото отде да знаеш какви са му намеренията, дали не е някой досадник, перверзник, психопат... на мен много упорито са ми искали телефон, скайп и т. н., което честно казано ме е отблъсквало и съм си казвала "само да се отърва от тоя досадник", поради което може да съм изглеждала "превзета", че бързам да го разкарам. Особено по-хубавките, които са свикнали да им се лепят от кол и въже, може би са по-груби в такива случаи. За мен лично винаги е било голям дискомфорт да си ходя/седя и някой непознат да се залепи за мен и да държи да си говорим и да ми иска скайпа, телефона, фейсбука... Ужасно смущаващо е, в крайна сметка не съм длъжна никому да давам лични данни, особено ако не ми е симпатичен, а ако е много нагъл, имам пълно право да му се озъбя, че да ме остави да си гледам работата. Все пак много от нас са обвързани и е нормално да не искат никакъв контакт с непознати на улицата. Ако е просто неангажиращо отчитане, че съм му симпатична и размяна на две-три приказки, няма проблем, но почувствам ли се притисната да си говорим и да му давам лични данни, веднага режа. Съжалявам, ако това се смята за надменно и превзето, но това е.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b0b28d03eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не, не, аз не се опитвам с никого да се сближа. Аз изразявам наблюдение.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b0b28d03eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Белатрикс, не смятам, че живеем в чак толкова опасни времена. Мисля, че параноята идва малко в повече. По-скоро, поне според мен, отговорът е в някакво свръх самочувствие, което не винаги е оправдано.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1b1e26f4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Подкрепям 7. В Австрия едно радио дори беше направило телефон, който дамите да дават на подобни досадници. После записваха досадника и го пускат по радиото за гъргара.
Всеки си има стратегия да се спася - аз давам грешно име, телефон и така нататък или се правя на глухоняма. Открила съм, че нищо друго не помага - ако щеш да кажеш, че си омъжена с 4 деца, пак не става!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4032556dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   До номер 9 от Белатрикс
Случвало се някакъв мъж да ме зяпа в градският транспорт, постоянно, по време на целият път. Да ме погледне и да ме харесса, добре, съгласна съм. Ама непрестанно да те зяпа 20-30 мин не е нормално. Ако такъв човек ме заговори няма да съм щастлива...

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ca19dec768
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Много са нагли някой жени, по-принцип изглеждам добре, но никоя не смее да ме заговори. Аз пак си седя без гадже, просто не ми се занимава с такива жени. Гледам ги по улицата колко красиви са жените и просто не мога да ги заговоря защото ще ме помислят за идиот, който се нуждае от жена. Тези жени имат нужда от внимание, а аз не им го давам, за да летят в небесата и си намират друг.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ace3987f32
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   13, последно нагли ли са, че не смеят да те заговарят, или са нагли, че са красиви, а ти не смееш да ги заговориш? И последно гледаш ли ги, че са красиви, или не им обръщаш внимание? Много противоречия, много чудо.
Колкото до автора, ти на кои точно жени обръщаш внимание и кои се опитваш да заговориш? Щото ако се опиташ да заговориш някое пълничко момиче с акне, едва ли ще ти се стори превзета и надута. Ама признай си, гледаш силиконовите кукли, тежащи 40 килца, които са свикнали всичко живо да ги зяпа и за тях си поредният зяпач и нищо повече, затова те вледеняват с поглед, да не би да си направиш илюзията, че имаш шанс. То с такива девойки аз не бих се опитвала да общувам, ама както и да е...
От номер 7

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5593b28160
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Авторе, смотаняци и дървета има и от двата пола. Много зависи в какви среди движиш, как подхождаш към хората и т.н... Познавам точни мацки, дори от най-младото поколение, които раздават шамари и въобще не си поплюват с досадниците, но попаднали в ръцете на правилните пичове - омекват като восък. Та пак ти казвам - много зависи какво впечатление правиш, как подхождаш. На практика всеки може да подходи арогантно и грубо, да подразни и нарани другия, но много по-важното е как двамата да намерите начин да направите нещо истинско и хубаво като общуване помежду си, дори на по-късен етап да установите, че не си допадате. Има модели на поведение, които неминуемо водят до усмивка, отваряне и приемане от другата страна, особени при по-интелигентни жени, към които, вярвам, се стремиш. И дори не е необходимо да си професор по психология за да напипаш правилните стратегии!

Така че успех и не си пълни главата с глупости - в каквото вярваш, такива хора привличаш около себе си и в крайна сметка и това ти се случва.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ec0f1474ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Първо, никоя нищо няма да ти каже, освен ако не я изпиваш с поглед... то ващо си е направо ч*киджийска работа. След всяка жена се обръщате и гледате като тапунгери. Нямате право да сте толкова зле... Та, как искате жените да се отнасяме с вас, За друго не мислите.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0c53341ee8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   автора:

Ааа, няма да се разберем Казах, че не съм опитвал да заговарям никоя на скоро, аз даже не бях в България последната година. Просто споделям какво наблюдавам, така ми изглеждат жените - превзети. А относно зяпането, за което споменахте няколко пъти - мисля, че пак ви идва в повечко параноята. Аз например често гледам в някаква точка и мисля за нещо. А и ако наблизо има жена, тя със сигурност ще си помисли, че я гледам, а аз дори няма да съм забелязал присъствието й в цялата картинка. То човек даже и в краката си да гледа все някоя ще помисли, че гледа точно нея, щото е много яка мацка и й мисли най-лошото - от изнасилване до не знам и аз какво. Това с гледането е много относително. Аз често имам чувството, че ме наблюдават жени, но едва ли е баш така - по-скоро гледат дървото зад мен, или нещо подобно.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5183eea231
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   До 1: Напротив, точно жените в САЩ са много топли и винаги усмихнати. Тук става въпрос по-скоро за това, че българките изглеждат твърде студенти, недостъпни, надути, което създава впечатление за превзетост. Случвало ми е се е да мисля дадено момиче именно за превзето... но след кратък разговор съм осъзнавал, че въобще не съм бил прав в преценката си. Мисълта ми е, че българките не са превзети, но просто трябва да се усмихват повече, това се относя и до мъжете - българите сме наистина едни най-мрачните и намусени нации.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9ba429739d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Авторе, да ти заема бронежилетка и каска? Като чета номер 1 май ще са ти нужни. :)
Иначе мога да кажа, че си прав. Жените в наши дни се държат сякаш всички са роднини на английската кралица. Някои може и наистина да са, но едва ли всичките. Решението е и ти да се държиш така и да видим коя жена първа ще съобрази, че трябва да си спомни как са се държели жените в миналото. Иначе двамата ще си кукувате сами, но поне ще се разминеш с боя и вкарването в затвора. :)
Номер 1, говориш за правата на жените, но пък заявяваш, че си знаете цената. Трябва ли да ти казвам как се възприема подобно изказване в целия цивилизован и най-вече капиталистически свят? Съветвам те да го махнеш следващия път, когато солиш злите мъже, защото вместо феминистка ще изглеждаш като някоя от онези, които вървят по магистралата. И не мъжете ще са ти виновни за това, че не се изразяваш правилно!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d317c93ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Авторе, аз те разбрах. Ами това, което си забелязал може би е вярно, не се бях замисляла. Получава се така, защото както и сам си констатирал, повечето момичета и жени у нас са красиви и са свикнали да получават внимание и жадни погледи. Заради това и самочувствието е на значително по-високо ниво...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d538148777
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Къде са пак тези неземно хубави български красавици, че аз нещо не ги виждам? Хърватките са много по-красиви.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f3f99ba40c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Моето наблюдение е колкото по-прост е един човек, толкова по-голямо самочувствието, в пълна сила важи за мъже и жени. Вероятността повечето от надменните жени, които срещаш да са прости, е доста голяма. При мъжете също го има, но те показват самочувствието си по други начини.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c247d7258f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Белатрикс, спокойно би могла да говориш за мен :) Хрумвало ли ти е, че в градския транспорт може да няма нищо по-интересно за гледане? Ако от едната ти страна седи някаква баба, от другата се вижда анонимен задник или чанта, а ти си сравнително по-красива — да, теб ще гледам и ще си мисля, че животът все пак е хубав. А в метрото даже и през прозореца няма какво да се зяпа, тъй че… Между другото в Австрия (или може би Германия) в автобусите започнаха да слагат специално оцветени седалки — който се разположи там, демонстрира, че е настроен за флирт или дори, опазил Господ, запознанство.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: aacc664164
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

24.   Първото, което е- ОМРЪЗНАЛО НИ Е всеки мъж да ни зяпа като ходим по улицата, заведенията, университета, работното място.... и да ни гледа с ВЛАЖЕН ПОГЛЕД. Чувстваме се като парче месо! Дори до магазина не мога да отида без да ме зяпат всички, все съм на ревю. НЕ СИ МИСЛИ, че си едниственият зяпач.
Второто, което е- аз бях много усмихнат човек и общителен. Но когато си приветлив, всеки си пробва късмета и си мисли, че щом се СМЕЕШ НА ШЕГИЧКИТЕ МУ, значи ще го огрее. После изникват усложнения, защото човекът вече си е наумил нещо и става все по-настоятелен, нахален, досаден. Най-лесно и за двете страни и да не си губят времето взаимно, е да те скова с леден поглед казващ "НЕ СИ И ГО ПОМИСЛЯЙ".
Трето, човек трява да си реална преценка за възможностите си -къде има и къде няма шанс. Не може например да си тъп, грозен, ограничен наркоман без бъдеще и да очакваш, че мацката с визия на модел, стабилна кариера, с образование и т. н. ще предпочете теб при големият избор, който животът и предлага. Та ти на нейно място щеше ли да го направиш?
Четвърто- да не говорим, че не знаете и как да се държите с една жена и как да я задържите.
Пето - повечето сме ОБВЪРЗАНИ хора. Според теб добре ли е приятелката ти да си върви по улицата и някакъв идиот да я оглежда и заговори с някое изтъркано лафче и какво трябва да направи тя да се спре, да флиртува с него, при положение че е обвързана? Ама гледате само от ВАШАТА КАМБАНАРИЯ и целият свят ви е крив!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1b1e26f4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   Подкрепям номер 24!
Вече съм стигнала до извода, че такива не стига да ги игнорираш, ставам дори агресивна, а който ПОСМЕЕ да ме докосне - „Махай се, бе ЗАДНИК! “
И аз бях като 24, но сега спазвам една разумна дистанция. Предпочитам да ме мислят за надута, но да си живея спокойно, отколкото да ме преследват и тормозят. И аз си имам мъж, когото обичам и искам да бъда оставена НА МИРА. С него като излизаме няма такива глупости, но и до магазина не мога да отида, без да ми бъде подхрълено някакво подмятане, свирене зад гърба ми и всякакви балкански излагации!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b0b28d03eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   автора:

24, тук наистина съм съгласен! Щом се държиш като приветлив и усмихнат човек всеки ще си мисли, че ще го огрее. Даже аз като мъж съм имал проблеми с приветливото поведение, защото хората започват да мислят, че могат да получат всичко от теб и че едва ли не си им длъжен, само защото се държиш добре - започва се едно искане на услуги, пари и какво ли още не. Всичко, което си изброила до някъде оправдава това поведение на жените и обезмисля въпроса ми.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b0b28d03eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   автора:

Пропуснах да добавя и че аз разсъждавам спрямо моите разбирания - никога не съм бил нахален и не обичам (да не кажа направо мразя) нахални хора. Но за съжаление, явно, доста жени са тормозени от нахалници и това е нещо като защитен механизъм. Може би времето, прекарано в чужбина, малко е объркало представите ми.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cf7390c700
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

28.   Номер 24, заради изказвания от типа на

"Не може например да си тъп, грозен, ограничен наркоман без бъдеще и да очакваш, че мацката с визия на модел, стабилна кариера, с образование и т. н. ще предпочете теб при големият избор, който животът и предлага. "

мъжете масово мислят всички по-хубави жени за меркантилни курви. От едното гледане можеш само да видиш дали съм хубав или не и евентуално да си направиш някакви по-общи заключения от това как съм облечен. (Банковата ми сметка не се е отразила значително на гардероба. ) Да разбереш дали съм тъп и ограничен обаче не можеш, нито пък аз да ти видя образованието, перспективата или дали си обвързана, ако нямаш пръстен на дясната ръка. И защо си мислиш, че всеки, който те гледа, иска непременно да те ***? Бахти самочувствието вадите, честно. Ще използвам малко твоята логика, за да видиш докъде стигаме така.

Един след обяд е, срещу мен седи иначе хубава млада дама на около 22-23 г. С тежък грим, по 400 кубика във всяка цица, садо-мазо ботуши, екстьеншъни и отегчена физиономия се опитва да не си счупи нокътя в айфоня. Сигурно учи вишу — психология. Вечер ходи в която там е най-вървежната чалготека и прави свирки в тоалетната с тайната надежда славата й да стигне до някое биче с порше, което да й викне "Чшшш, коте, яла тука, ма, ей! ", тя да му завърти главата, а той да й купи вила, яхта, миникупър и колекцията на Д&Г. Това го видях за 15 секунди, между другото.

Та така. Никой не те кара да нямаш критерии или да се усмихваш на всеки, просто не слагай всички е един кюп. Лек ден.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c9bb1a20b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   14, кажи какви са тия модели на поведение, за да се ограмоти малко народът.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1b1e26f4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

30.   н. 28 - не „мъжете“, а визираният тип мъже „тъп, грозен, ограничен наркоман“. Ти, ако беше такава жена „мацката с визия на модел, стабилна кариера, с образование“ би ли тръгнала с такъв? Приятно ли ще ти е такива ТИПОВЕ да те тормозят по улици, на работното място, в обществения транспорт или дори магазина за хранителни стоки?

„ С тежък грим, по 400 кубика във всяка цица, садо-мазо ботуши, екстьеншъни и отегчена физиономия се опитва да не си счупи нокътя в айфоня“

Колко такива жени има? 10% - масата НОРМАЛНИ жени ни е писнало от НЕНОРМАЛНИЦИ.
Знаеш ли какво правим накрая - ние се качваме в дебелите коли, затваряме прозорците и ИГНОРИРАМЕ такива ненормалниците, които те притесняват иначе навсякъде. Качваш се в колата и от работа - у дома. Просто не можеш да живееш СПОКОЙНО с разни балкански субекти навсякъде. Ако се изчерпваше със зяпането - пак добре, но подмятанията, гнусните подсвирквания и така нататък са ми писнали вече. Случвало ми се е дори с майка ми да се разхождам из града и да ни свирят - С МАЙКА МИ. НЕНОРМАЛНИЦИ! Българският мъж е масово примитивен и се мисли за голямото чудо на природата, а е станал на 35 и още живее при родителите си и чака приятелката му да го покани на кафе или ресторант, но виж - за големите приказки и закачки е ПРЪВ!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9073e99710
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Хубаво, разбрах какво искаш да кажеш, даже се съгласих. Само че имаш ле-еко нереалистични представи — процентите на описания типаж отдавна не са 10. В масата от простаци го отнасят и свестните мъже, в масата от курвета — и нормалните жени, това е истината.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 040068c707
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

32.   Айде-айде.... Ние винаги сме нормални, проблема е в другите. Кой ми се изака в гащите?
Проблема е на този който не може да се справи с другите дето уж се мислели за голяма работа. Та те са най - лесни... Без значение дали е мъж или жена.
Колкото ненормални мъже има, толкова ненормални субекти и от другия пол се срещат на балканския полуостров.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b0b28d03eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   До 30:

"Случвало ми се е дори с майка ми да се разхождам из града и да ни свирят - С МАЙКА МИ. НЕНОРМАЛНИЦИ! " - въпрос на гледна точка. Явно ти имаш проблем със всеки и със всичко. Защо просто не приемеш подсвиркването като комплимент. Никой не е дошъл да ти досажда, просто хората показват, че те харесват. Друг е въпроса колко е възпитано това. И все пак не иска ли това една жена - да бъде харесвана. Просто гледай по-позитивно на комплименти, подсвирквания, не е нужно да обръщаш внимание на хората, които ти ги правят. Ще ти дам пример - в Италия е нормално даже да се аплодира след една жена - знак, че я харесват. Изглежда грубо, но като се замислиш какво толкова е станало.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ae339dcb42
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

34.   Само клишета и комплекси в тази тема.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1b1e26f4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   33 - изобщо не си прав! Чувството е като парче месо на пазара. Случвало ми се е да съм се замислила за нещо - красивите жени също имат болести и близките им умират, имат си свои живот и проблем - и такива мъже да ми свиркат и да ме плашат. Като ученичка много ме беше страх дори от такива. И на майка ми не ? е приятно - на 50 години жена е и пак не ? е приятно. Защо на Запад никой не те закача? Хората имат култура и възпитание. И там иначе има клубове, дискотеки, места за такива работи и мъжете знаят как да те накарат да се почувстваш красива, желана без да се държат като селяндури и да те плашат в ежедневието ти.
Никога никоя хубава жена не гледа позитивно на такива прояви. Свиркайте на грозните жени, те имат нужда от внимание. Хубавата жена си го получава и по нормален начин от нормалния си съпруг. Има и други жени - защо не тормозите тях? И те са хора, нали това било позитивно - ами свиркайте на грозните жени, те със сигурност няма да са „превзети“. Игнора (превзетостта в очите на някого) е единственият метод да се държиш с подобни мъже. Следващият е агресията!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 08eec0a398
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   35, мила, по-добре не стъпвай в Испания.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1b1e26f4ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   36 - съгласна съм за Испания, Италия, Турция и тем подобните южни страни - те са си още по-зле, но българите иначе по манталитет са по-близки до средните европейци, а в това нещо се излагат. Нещата са се пооправили в по-големите градове, но в селата и провинцията е жестоко.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f3f99ba40c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   За подсвиркванията и подмятанията мога да кажа, че тези жени винаги ще са недоволни. Ако никой не им обръща внимание, още по-зле, тогава били грозни, дебели и нежелани. Ако имат маса от обожатели, били простаци и не ги искали, никога няма да има угодия. Имали приятел, ама другите не им обръщали внимание, значи нещо не е наред и приятелят им сигурно ги лъже, че били красиви. Ако пък имат приятел и другите им обръщат внимание, тогава са нахалници, че свалят обвързана жена.

От друга страна, никога през целия си живот не съм чул мъж да се е оплакал, че получава внимание от жени, та каквото ще внимание да е. На нас си ни харесва и го признаваме.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d538148777
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Ами гледайте ни вие тогава? Ние мъжете нямаме нищо против да ни оглеждате, но вие не го правите.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d317c93ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

41.   Знаеш ли защо така се получава, авторе. Защото българската жена се чувства доста комплексирана и недооценена. Винаги зад привидно високото самочувствие се крие един неуверен и комплексиран човек. Тя подсъзнателно иска да те игнорира и отблъсне като се държи надменно, именно защото отвътре е смачкана, неуверена.. Това е! Не гледайте толкова първично. Момичетата масово гледат как тези с по 400 кубика и нацупената физиономия си оправят живота. А тя търпи унижения по 12 часа на ден за 400 лева. И се чуди- тази пък как успя да събере 10 000 лв. за тези кубици, как може да е облечена с тази и тази дрешка... Всичко това смачква смаочувствието на една жена. Българския мачо до нея ще си счупи врата да се обръща след кубиците.. Колкото и да се правят някои, че са "над нещата", е заложено в женската природа да е суетна и да иска да бъде харесвана и ухажвана.. Просто тук в България има прекрасни жени, но за съжаление мъжкото съсловие и живота, който водим ги е смачкало.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8c81d40524
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Искам и аз да оставя мнението си.
Мъж на 28 години съм. Не мога да разбера, защо и какви комплекси избивате някои от жените, че ме гледате накриво, без нищо да съм ви направил?
Това, че не ви харесвам, не означава, че непременно трябва да го демонстрирате. И аз не харесвам със сигурност 80% от жените в БГ, но не го показвам, държа се възпитано.

Преди да съдите другите, погледнете първо себе си! Самочувствието ви е в повече, определено в повече.

пп - Сред останалите 20%, при тези които ме харесват, често чувствата ни са взаимни :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d48f59e640
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   това е въпрос, който и мене ме интересува, ( въпреки, че съм жена).

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f55316cd59
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   а на нас ни е омръзнало да няма мъже.. ние да сме водещите, да решаваме, да им оправяме бакиите, а те да се правят на мъже и да се репчат. Едниствения мъж, който съм срещнала е баща ми, но той за жалост почина и сега всичките домашни функции съм поела аз, а мъжа ми е само мъж на хартия. Съжалявам за изказването, но е факт/поне при мен/. Наконтен и нафукан, а когато аз се опрявя- ревност/казвам оправя, защото не ми остава време да се огледам дори в огледалото/

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d0cb45c839
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Мен лично това, че много от жените са доста превзети не ми пречи. Може би си мислят, че така ще са по-интересни. Пробвай да се държиш по същия начин с тях и превзетостта им изчвзва на момента... даже понякога стават досадно любезни :-)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4095b8deff
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

48.   28 написа:
"Не може например да си тъп, грозен, ограничен наркоман без бъдеще и да очакваш, че мацката с визия на модел, стабилна кариера, с образование и т. н. ще предпочете теб при големият избор, който животът и предлага. "

Не може ама интересно, че точно това се случва

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2be3aad39d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   Когато жените са истински са по-хубави!!! Просто живота може да ни мачка, l но това е продължаваме напред! Не трябва да се преследва една жена, а трябва да се почувства желана, като я оставиш да избере "правилното". Всичко зависи от мъжете, но понякога прекаляваме с ласките и ставаме предвидими. Когатао си го показал достатъчно спираш да преследваш!!! Ако тя те пожелае- ще те намери! Нека хубаво да помисли и да избере това което търси!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7ba5a55a4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   Оффф... и свестни мъже има... и свестни жени има. Ама не стигат за всички... :-)
Някои са толкова късогледи... и цял живот противоположния пол ще им е виновен :-)

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9ba429739d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

54.   Номер 24, тогава как ще ни обясниш случващото се? Защото точно описаните от теб са предпочитани пред останалите. Ти се намираш в ситуация подобна на онази, при която твърдиш че няма такова нещо като извънземни, но зад гърба ти се намира летяща чиния, а от нея се подават малките зелени човечета. На очите си ли да вярваме или на теб? Ясно е, че ще вярваме на очите си!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 426b74f381
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   №48, не ти е крив №28 (собствено аз), това беше цитат от №24. Мацката има… хм, необикновени очаквания, да сме по-меки :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: b0b28d03eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

56.   Това не съм го измислил аз, но мисля, че е точно по темата.

1) Жените никога не знаят със сигурност дали искат или не към тях да бъдат отправяни сексуални желания. В следствие всички мъже са комплексари.
2) Когато са в цикъл, жените имат проблеми с настроението... и с мъжете. Тогава всички мъже са комплексари.
3) Всички мъже са или комплексари, или са заети, или са гейове (а. к. а. геюви). Според жените.
4) Всички мъже са комплексари.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 862fcc171d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

57.   Айде, айде " на мен ми е писнало да ме заглаждат"
И мен ме заглeждат, ама не писва... Защо да се правим на интересни? Не всеки мъж, който ни зяпа е психопат.
И не всеки, който се държи любезно с нас ни сваля.
Бъркаме, често възпитанието със свалки.

Жена 29г.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 19c9af9a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

59.   Много са ми интересни тия, които все се оплакват, че ги били зяпали. Имам една такава приятелка и не мога да и се начудя на акъла. Седнали сме три кокошчици на по кафе, кудкудякаме си и по едно време мацката разправя, че някакъв не спрял да я гледа в продължение на половин час от съседната маса. Обяснявам и, че ако самата тя престане да го зяпа, може пичът да миряса. Да, ама не, тя принципно изобщо не го била забелязала първоначално, но той бил толкова настойчив, че случайно си обърнала погледа към него и така разбрала. Аз и обяснявам, че няма начин да видиш, че те гледа човек, когото самият ти не гледаш, ама тя ми разправя, че съм имала проблем с периферното зрение. То вярно, че аз съм си кон с капаци по принцип, а когато се отнеса става страшно, та по тая причина доста хора са ме възприемали като надута, ама не мога да го разбера туй с виждането на зяпащия, когото не зяпаме и това си е.

 
  ...

1-50 от 89
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker