Усмивки на алеята - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Усмивки на алеята
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 1958 пъти
Здравейте,
Отдавна се чудя дали да споделя историята си.
Миналата година от юли месец започнах да ходя на работа пеша. Вървя всеки ден по една алея, която има пешеходна и велосипедна част. Извървявам някъде към 3 км по нея и за това време срещам много хора (пешеходци и велосипедисти). За една седмица вече взех да ги запомням дори, а и те също. :) Не мина много време и един от колоездачите започна да ми намига, на другия ден да ми се плези и да прави разни физиономии. Аз отначало не му обръщах внимание, защото ми се приличаше на сваляч, а аз не си падам по такива. По едно време взе да ми се усмихва всеки ден. На мен ми ставаше приятно някой сутрин да ме поздравява с усмивка и реших и аз да се усмихвам. И така почти всеки ден се засичахме и усмивките продължаваха. Аз съм на 30 години, а той вероятно е на към 35-36. Не съм сигурна, но на толкоз ми изглежда. Симпатичен (даже бих казала хубав), спортен, синеок. Лятото караше гол до кръста. Въобще струва ми се, че жените си падат по него. Аз имам приятел, който обичам и нямам никакви апетити към колоездача. Но все пак ми е приятно всеки ден някой да ме поздравява с усмивка. Интересно ми е, че и той не прави нищо повече, не спира с колелото да се запознаем, което ми е малко странно за мъж с такъв характер (тип мачо). Може и да е женен и просто така да се закача. И така дойде зимата и аз започнах да ходя на работа с транспорта. От март месец реших пак да започна пеша и отново го видях, той ме помнеше и много ми се зарадва като ме видя. И така усмивките продължиха. Всеки път се усмихва, маха ми и даже наскоро започна да ми казва здравей. И така по старому. Преди две седмици видях, че още един от велосипедистите ме гледа и за два дни започна и той да ми се усмихва. След още два дни започна и да ме поздравява и да ми маха. Той може би е по-млад от мен някъде на 26-27 ми изглежда.
Та така на тази алея много усмивки и поздрави от съвсем непознати хора. Приятно е всеки ден преди работа някой да ти се усмихне и някак денят ти започва по-ведро. След работа също ги срещам. Преди два дни се разхождахме с гаджето по алеята и видях 35-36 годишния и той ме погледна, но нищо не каза. Мислех, че може да спре да ме поздравява и да ми се усмихва, но той продължи.
Та така с усмивките на алеята. Ще ми е интересно ако чуя вашите коментари и ако разкажете ваши подобни случки. Хубаво е когато виждаш усмихнати хора.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 16ef4d7462
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Когато учех в гимназията по пътя винаги се пресрещах с един мъж, който ми се усмихваше, той сигурно тръгваше на работа, понякога беше с жена си, но въпреки това не пропускаше да ме погледне и да ми се усмихне скришом. В началото мислех, че си въобразявам, но не би. Как не го беше срам поне от жена му, да не говорим, че аз бях ученичка!
На друго място пак по пътя за гимназията два поредни дни срещах един все на едно и също място се разминавахме и на третия път се усетих, че го виждам пак и след като се разминахме се обърнах. Той също се обърна и от тогава все ме зазяпва като ме засече, но и той беше много по-голям от мен и ми беше неприятно.
Като ти се усмихва само един човек и се чувстваш специална, но ако станат повече и е някак си гадно, поне аз се чувствах като наивна и лесна глупачка.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 41af2f7df4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ти да не си от Бургас? :)
Много сладка история! Мисля, че е прекрасно, че така те поздравяват и, че ти отвръщаш. Не е задължително да имат особени симпатии към теб, просто им харесва да посрещат деня като теб - с усмивка. А и се засичате всеки ден - вече се знаете. Може след време дори да вървите заедно и да си говорите. Аз сутрин като си хващам автобуса за работа, гледам едни и същи хора на спирката. Казваме си "Добро утро" с тези, с които редовно се засичаме и се знаем. Дори има две жени, с които си говорим докато чакаме автобуса. Знам къде работят, с какво се занимават децата им, колко са големи внуците им... :) Така :)
А история от морето.. сещам се за една. Много странна!
Преди години ходих с една видеокамера сама край морето, за да снимам клипче. Бях си се вглъбила, опитвах се да нарисувам сърце на пясъка, но морето все го миеше... И от някъде се появи едно момче - такова красиво момче с хубаво тяло и прекрасен ясен поглед - подаде ми една мида (не за ядене, а от онези белите, дето са по брега), погледна ме в очите, усмихна се и продължи да се разхожда. Не знам какво означаваше това.. Може би с това ми показа, че съм му направила впечатление, може би се очакваше, че ако съм заинтересована от момчето, да почна разговор..
Сърцето ми беше заето тогава и нищо не направих, продължих да си снимам клипчето. Но това момче ми създаде наистина прекрасен спомен! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker