Какво мислите за кофти държанието на отрязаните? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво мислите за кофти държанието на отрязаните?
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 1936 пъти
Здравейте, приятели въпроса ми се подразбира и в заглавието-Какво мислите за мъжете, които хвърлят ''помия'' зад гърба на момичето, което са харесвали и харесват, но са били зарязани от нея, поради причината че тя не отговаря на неговите чувства, уважава го като човек и личност и го цени като приятел, просто не изпитва онези любовни чувства? ! Наскоро ми се случи такава случка.... момчето като цяло е свясно, не е лош човек, просто аз го приемам като много добър приятел, уважавам го , но нищо повече, няма я нито тръпката нито пеперудите, нито приятното свиване на корема при вида на любимия. Не исках да го залъгвам, но и не исках да го нараня защото той беше наистина добър или поне така си мислих... докато не му казах че не изпитвам нищо освен приятелски чувства, обясних му че е прекрасен човек, че ще си намери по-красиво и прекрасно момиче, което не само ще го обича, ами ще го обожава. И от този момент до ден днешен//а оттогава мина почти година//този човек не спира с обидите. Било то в социалните мрежи, скайп, наживо прави разни лоши намеци//учим в един университет, един клас//. Наскоро се пусна и не много приятен слух за мен, за който той е отново виновен. Разбирам го, наранен е, но това положение в което ме поставя започва да ме изнервя и натъжава, защото много го уважавах и го мислих за свясно и кадърно момче, а то излезна противоположното на това за което се е представял. Досега не съм отговаряла на нападките му, тъй като се поставях на негово място и разбирах че не му е лесно, но вече мина доста време, а той не спира. Според мен постъпих правилно, както се казва-По хубаво да те зашлевят с истината, отколкото да те галят с лъжата! , а и сърце не ми дава да съм с човек към когото не изпитвам нищо, освен безразмерни приятелскаи чувства. Абсурд да разговарям с него... отбягваме като прокажена. Та въпроса ми е... какво мислите за такъв тип мъже при които първоначално те галят с перце, но когато разберат че не могат да те притежават си забиват ножовете и сякаш си изливат омразата върху вас, въпреки че сте изпитали честност спрямо него? Жалко ли е? Защото според мен е именно жалко и долно такова поведение, след като доскоро си обичал това момиче, сега да я плюеш като боклук едвали не! Какво вие бихте направили в такава ситуация? Ще се радвам да чуя различни мнения! ... Благодаря за отделеното време! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: c87c392f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми какво да ти кажа глупак. И мен са ме рязали и да зависи как точно ти казват нещата може много да се ядоса един човек. И аз съм се ядосвал дори и по най милия начин да ми кажат "ас не те харесвам", но това е за няколко секунди. Но цяла година и то при положение, че сте се познавали от преди... глупак.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: e598e349de
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятелството между мъж и жена е отвратително ако няма секс.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 50a590d799
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Този човек не заслужава уважението и вниманието ти, в същото положение съм като неговото, момичето което харесвам обожавам и обичам и трите глагола са слаби да покажат какво чувствам към нея, ми каза че на този етап (преди 5 години) не може да ми бъде нищо повече от приятелка. По принцип не съм лесен и думите "обичам те " ги изричам много трудно, не съм и някой беден сдухан мухльо който незнае за какво живее. През тези 5 години до момента нито за миг не съм спирал да мисля за нея, все още сме в приятелски отношения излизаме си насам натам правим си изненади един на друг, чуваме се поне по 1 път на ден по телефон отделно чатове и т. н. Тя тъкмо беше излязла от травмираща връзка и не беше сигурна какво иска, беше наранена, изтормозена, смазана психически от боклука подиграл се с нея, беше забравила да се усмихва. Аз и дадох обещание, че ще я чакам колкото е необходимо, дори и години да минат, и наистина 5-та година по-късно още продължавам да я обичам, тези чувства няма да изчезнат никога, в сърцето ми има място само тя и НИКОЯ друга. А този боклук който те тормози просто спри да му обръщаш внимание, ще му стане безинтересно и ще спре. И не проумявам как на човек когото довчера си обичал, можеш да кажеш - мразя те!

М 24г.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: f832dc51b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поредния комплексиран мъж с наранено его. Изобщо не му обръщай внимание, няма смисъл... А на слуховете отговори подобаващо, или пусни и ти някакъв за него... или му кажи да спре да си ги измисля, щото много жалък изглежда отстрани. Ако не спре, не му обръщай вниманието, което си проси в момента. Безразличието е по-гадно и определено ще го подразни факта, че не ти е интересен вече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker