Как да разбера дали и той ме харесва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да разбера дали и той ме харесва
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 1959 пъти
Здравейте, много си харесвам едно момче. Израснали сме от деца, винаги сме си помагали и сме се обичали. Проблемът е че май го обичам по друг начин, ревнувам го, сънувам го и т. н. Годините приятелство ми пречат да му споделя. Всичко започна преди три месеца. До тогава сякаш нямах такива чувства.
Бяхме на рождения ден на обща приятелка там се видяхме( от година не го бях виждала ). Всичко си беше ок, забавлявахме се и той ме изпрати до нас и там ме целуна. Аз се стаписах и не отговорих много на целувката, защото по-скоро не очаквах и не бях мислила за НАС като нещо друго. Понеже бях объркана не повдигнах темата и се опитах да забравя. След седмица бяхме на дискотека, после отидохме у тях. По едно време видях, че хората си тръгват един по един и аз реших да тръгна. Той ми каза да изчакам и ще ме изпрати. Но не го направи! Седнахме на дивана и се заговорихме за детството и игрите и той пак ме целуна и после сещате се какво последва. Пак не говорихме. Аз обичам да се правя че не ми пука от нищо и реших пак да го направя. След седмица той ми звънна и ми каза че му липсвам, аз обаче не отвърнах, защото родителите ми бяха при мен и ме хвана срам ( вечеряхме ). аз нямам гадже и какво а кажа.. А и пак не очаквах. Исках да говорим на другия ден. Така и стана. Обаче преди да отида на срещата ми се лепна една приятелка, която не можех да изгоня и тя се натресе. Но и по добре щото и той беше с приятел. Не ни оставиха и 5 минути. Той е студент и сега му е натоварено и все отлага да говорим. Незнам защо.
Вече втори месец мина, а той не казва нищо. Преди 2 седмици случайно се видяхме в едно заведение ( бяхме доста хора ). Той уж неволно ме прегръщаше и ми хвана ръката. Опитах да я дръпна, защото ми стана неловко, но той не ме пусна. После повървяхме и точно пред нас пак ме цеуна. Беше много страстен. Казах му : Какво става? Но в този миг видях майка ми и не можахме да говорим. От тогава се опитвам да говоря с него, но той все отлага. не мога да разбера защо.
Моля ви помогнете ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 75c15e050b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей,
Аз бих казал, че си играе с тебе. Усетил е че си пасивна (не се дърпаш) и сега чака да се смажеш от напрежението, което се е събрало в тебе. Веднъж смачкана, ще те разиграва както си иска (ще си резервният вариянт за него - гадже на повикване).
След като те е целунал, трябва да ти е казал зашо го прави. Щом него прави, значи си играе с тебе.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker