Кой е по-правилно да избера? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кой е по-правилно да избера?
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 1680 пъти
Здравейте! Имам проблем, който започва да ме кара да се замислям все повече и повече с всеки изминал ден. Аз съм момиче на 20 години и съм студентка. От почти година си имам приятел, който е мой колега. В началото всичко беше супер-излизахме двамата, споделяхме си много неща, той се стараеше да ме впечетли по всеки възможен начин, имахме добър сексуален живот. Всичко беше идеално до в момента, в който той спря да си прави труда да ми прави впечетление ( може би, защото вече разбра, че е постигнал своето), спряхме да излизаме само двамата-винаги сме в нашата компания, мъкне всички наши приятели навсякъде с нас. Не иска да прави секс с мен-винаги измисля оправдания като: " Зле ми е", "Напрегнат съм", " Не ми се прави секс точно днес, дай да го оставим за утре" и така в продължение на близо 2 месеца. През този период, в който той се държи по този начин се появи друг човек-момче, с което израстнахме заедно, но поради доста обстоятелства не се бяхме виждали от години и така се случи, че през седмицата, в която бяхме заедно се влюбихме. Започнаха да прехвърчат искри между нас, това момче ме желае. Вече сме наясно с чуствата си и химията между нас е огромна. Въпросът е там, че приятеля ми също е много влюбен все още в мен. Личи си по погледа, с който ме гледа, начина по който ме прегръща, но държейки се с мен като само и единствено приятелка накара чуствата ми да изстинат. Не искам да го нараня, а и обстоятелствата са такива, че през цялото си обучение трябва всеки ден да сме постоянно заедно, защото сме колеги, а и сме в една компания. Чуствам се виновна за това, че се влюбих в друго момче и ще нараня сегашния ми приятел. Е, има двама страшно влюбени в мен момчета, а аз не знам как да постъпя. Едният е много влюбен, но не се държи с мен както със своята половинка, а като с приятелка, а другият ми показва с всичко колко е влюбен, колко иска да е с мен, колко ме желае ( само да вметна, че с второто момче нищо не съм направила-споделихме си чуствата чак когато замина и ще се видим чак след няколко месеца, така че не съм изневерила физически). Тъй като тук дават съвети много по-зрели хора от мен, искам да ви помоля да ми помогнете с решението. Ситуацията е доста сложна. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 116d103992
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма човек, които да не иска секс! При някой е повече, при други по-малко всичко е до индивидуалностната нагласа! Както при жените (най-вече заради емоционалното състояние), при мъжете (работа или друго напрежение в личния живот, кредити, пари и т. н), това може да е временно, но повярвай ми без секс е тежко! Ако искаш да интригуваш сексуално повече един мъж има хиляди варианти- сексапилно бельо, малко повечко разкрепостеност към его, постоянно намеци за секс...!!! Аз например скъсах отдавна с жената в което бях влюбен преди и от тогава търся своята полавинка! Харесвам много едно младо момиче, но всичко зависи от нас двамата! Не зная дали е заета или не, но ако обича друг няма да се преча, важното е, че направила своя избор! При теб нещата са подобни и ще ти кажа да избереш този който повече харесваш, но избереш ли... чукайте се яко! Сексът заздравява връзката, той е много важен, но все пак не е всичко! Изясни си какво е за теб на първо място и сподели с гаджето!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: ac9c72292f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом си студентка - ясна работата...

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: ec2f87f4f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ох…ох. Поредната объркана дама.
Преди да решиш, че те нападам ми кажи следното - говорила ли си с приятеля си за проблемите ви и споделила ли си с него колко са сериозни за теб? Вярно че понякога мъжете сме недосетливи, но и мисли не можем да четем. Ако си говорила с него и пак не попива значи вече наистина те има за даденост и знаеш какво да правиш. Един съвет - разделете се като хора, никакви мръсотии зад гърба му. Ще разбере, повярвай ми.
Ежедневието винаги влиза в една връзка поне в някаква степен. Да с разбирателство огънят се поддържа но тръпката винаги попреминава. Няма как да желаеш нещо до болка познато както нещо ново.
И тук идва това върху, което искам да акцентирам: понякога в една връзка се случва така (за съжаление се случва предимно на дамите) че просто не са щастливи. След като изчезнат пеперудите в корема, решават че чувствата са изтинали и не разбират защо. Тогава се влюбват в нов човек. Но не мисли, че с него пак няма да има рутина. Ако очакваш всичко да е както в първите месеци на изпепеляваща страст... ще те разочаровам.
И моля те да погледеш добре ситуацията... щом казваш че познаваш момчето от преди ме съмнява да е с лоши намерения, но никога не се знае. Казвам го защото между нас мъжете има едно гадно племе от индивиди, които гледат само как да боднат. Оглеждат се за "познати" момичета с проблемни връзки и хвърлят въдицата. Това не ти го говоря наизуст, а от горчив опит. С бившата ми приятелка имах такъв случай. Появи се едно момче, стар познат. Явно за нея връзката ни се беше поизносила и тя искаше нещо ново, но още ме обичаше силно. Тя обаче реши да не говори с мен, а почна да трупа негодувание в себе си.. Та този симпатяга почна да я работи с клишетата: защо си унила; крива си нещо; не че ми е работа но той твоя е дебил... ако бях аз. Ясна ти е картинката. Тя реши че той я разбира и съответно е по-добър от мен. Не казвам, че не е така, но всичко това беше театър... изигран от него много прецизно. Та Г-н идеален я нае*а 4-5 пъти и я изхвърли като куче. За 6 мес. мина през още 3ма явно все по-добри и по-добри, или пък пеперудите в стомаха са почналида мрат по-бързо. Не казвам пе случаят ти е същия... просто говоря от моя опит.
Та така. Съветът ми към теб е, ако все още обичаш приятеля си и не сте говорили за проблемите говорете. Ако сте, пак говорете катп натъртиш какво ще стане ако не промени нещо. Ако пак не реагира, всеки по своя път. Щом имаш желание пробвай с новия. Само не си прави илюзия че вече го обичаш, най-малкото не го познаваш как се държи във връзка. Със здраве от мен и дано направиш оравилноя избор.
М25

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 40b759a5be
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката: Номер 3, разговарях с него доста пъти. Аз съм директен човек, така че точно и ясно му заявих какво не ми харесва и искам да променим. Отсреща получих САМО обещания как ще се промени и все още очаквам тази промяна, но уви няма я. Затова и реших да пиша тук, искайки съвет-просто нещата не вървят на добре и това е...

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9fd8907b45
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От номер 3: Значи изхода ти е ясен...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker