Има ли истинска любов? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли истинска любов?
преди: 11 години, 21 дни, прочетена 1963 пъти
Има ли обвързан мъж или женен мъж, които да не заглежда чуждите жени, дори когато неговата жена е с него? На 21 години съм и имам '' уж сериозен приятел'' от почти 3 години, но от известно време мисля, че искам и трябва да се разделим. Опитва се да изглеждам добре , опитвам се да му угаждам както мога правя всичко за него, а на среща нищо не получавам. В началото всичко беше добре, но от известно време почти винаги е недоволен и почти винаги мрънка за нещо. От известно време забепязвам, че заглежда и други жени, дори когато аз съм там, опитвах се да не обращам внимание, но не мога повече. Има едни приятел с който постоянно обсъждат други жени сякаш ме няма. Колкото и да искам да не е така нищо не става, незнам какво не ми е наред и защо се промени отношението му към мен, но мисля, че незаслужавам това. Той е на 27 години. Съществува ли изобщо истинската любов или е някаква измислища? Всеки отвързан мъж ли започва да изневерява след продължителна връзка с една жена

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 21 дни
hash: 8b38ce7664
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не всеки обвързан мъж изневерява, но които не го правят са изключение. В общия случай рано или късно хората си омръзват. Кажи му че действията му те нараняват. Ако не си промени поведението значи не те уважава и трябва сериозно да се замислиш над връзката ви. Другото, което моцеш да направиш и да се опиташ да разнообразиш връзката ви. Предложи му да отидете на някое ново място, да направите нещо различно, да опитате нещо ново в секса... Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 21 дни
hash: 1db4647aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, съществува, но в твоя случай я няма. Зарежи го тоя, не те обича. И как така в присъствието ти ще говори за други жени? Дори и да не си там... при положение, че си има приятелка, какво го е грижа за другите... Очевидно не е влюбен в теб, или просто бройката му не е достатъчна. Типичен женкар. Зарежи го!!!

 
  ...
преди: 11 години, 19 дни
hash: 440ed07088
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Затова трябва да има правила в една връзка. Ако не ти е приятно да се заглежда и обсъжда други жени му кажи да престане. Ако не спре, да си ходи при тях. Прав му път. Аз така правя. Или е само с мен или с всички останали, с които иска. Ако ти се оправдае, че това е мъжката природа и такива подобни, покажи му, че и женската природа е такава. Но любовта потиска тази природа. Ако при него не действа, значи няма любов и ти си излишна. Не се мъчи, а бъди принципна и си дръж на достойнството. След като той не те оценява, има ли смисъл тази връзка? Тя не е едностранна. Колкото и да ти е трудно, трябва да отстояваш твоята гледна точка. И на мен не ми беше лесно с моя съпруг. На 3-тата година и той реши, че трябва да се разнообразява. Сега съжалява и знам, че цял живот ще съжалява. Аз още повече. Простила съм, но не съм забравила. Казах му, че ако не е щастлив с мен да си търси щастието, но аз няма да присъствам в живота му. Той реши, че аз съм най-важна и се промени коренно. Сега сме вече 11-та година заедно. Надявам се да има истинска любов между нас. Наистина си поомръзнахме малко, няма страст, няма тръпка. Но засега не можем един без друг. Като един организъм сме вече. Ако единият го няма, другия трудно ще съществува дълго. Не знам дали това е истинска любов. Ревнуваме се още. Караме се за глупости. Сърдим се от време на време. Странни са понякога отношенията между мъж и жена. И всичко е индивидуално. Влюбването и пеперудите в стомаха винаги преминават за съжаление. Дано да съм ти помогнала с нещо. Успех;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 18 дни
hash: 36eca43e09
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абсолютно съгласна с момичето над мен. Няма какво повече да се добави

*Габи*

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker