Правилно ли е това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Правилно ли е това?
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2126 пъти
Здравейте, аз съм едно момче на 19 години. Винаги момичетата не са ме приемали за повече от приятел и аз понеже съм доста мекушав с тях, съм приемал условията им, и съм предпочитал да не си развалям отношенията, като съм се утешавал с мисълта, че това не е човека за мен...
Наскоро се запознах с едно момиче в една от приятелските ми компании и си говорим за най-различни неща. Тя много ми харесва и реших да направя следното нещо: Ще действам търпеливо с нея, ще говоря повече време с нея, ще я опозная внимателно и в един момент ще я поканя да се видим. Ще и кажа какво чувствам и ако се повтори същата ситуация като предишните ми, просто ще стана, ще кажа едно "чао" и ще си тръгна. :) След това няма да я търся повече и ще оставя всичко в нейните ръце... Ако ме потърси - чудесно, ако не - здраве да е, преди да се запознаем съм живял и без нея, нали?
Започнах да смятам, че, когато едно момиче си мисли че си и в кърпа вързан, не цениш времето си и пренебрегваш себе си заради нея, я отблъскваш. Или тя си мисли, че си прекалено добър за нея и не че ти не я заслужаваш, а че тя не те заслужава... Мисли си, че една евентуална връзка би ви развалила отношенията след раздяла...
А какво мислите вие? Бих искал да чуя и мъжки и женски мнения. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: b06ceff389
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля че прекалено много мислиш:). С момичетата, момчетата, мъжете и жените - еднакво е, няма значение възрастта, би могло да се получи нещо ако има искра. Щом са ти казвали - приятелство - значи искра не е имало. Има ли взаимна искра, приятелството не е опция:). В заключение - не спирай да опитваш, иначе се лишаваш от шансовете си предварително

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 64247f7c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имах такъв приятел, беше като залепен за мен, някои даже ни мислеха за гаджета. Живот щях да си живея, ако бях успяла да погледна на него като на мъж, ама на-възприемах го като братче и за мен беше кощунство да започна сексуална връзка с него. Въпреки емоционалната ми привързаност, го освободих от себе си и това е първото смислено нещо, което кифленската ми персона успя да направи за друг човек. Загубих най-добрият си приятел, но поне му дадох шанса да си намери жена, която да го обича по начина, по който той заслужава да бъде обичан.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a4940534ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Давай.........
заслужава си .

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5a20853709
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много правилно си решил! Недей да си слагаш нищо близо до сърцето.
Успех
А М

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 987e5b4384
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Случи ми се веднъж. Много харесвах едно момче, тръгнахме и той беше перфектен. Адски мил, много точен, много свестен, съвсем осъзнато момче. В последствие започнах да се замислям, че аз не съм толкова мила, нито толкова идеална за него. Той наистина беше перфектен в отношението си към мен, докато аз бях по-емоционална и объркана. Та той ме питаше дали може да си легне, когато си пишехме вечер. Изкарахме 5 прекрасни месеца и много взе да ме гризе съвестта, отношението ми се промени, не можех да се отпусна, притеснявах се, че ще объркам нещата и скъсах с него, като му обясних всичко и исках да останем приятели. Предполагам не бях достатъчно пораснала, че да мога да бъда с него. Минаха чак 2години, когато се почувствах готова да бъда с такъв човек и знаех как да се държа и да се контролирам около него. Но това момче вече се беше "развалило" от една друга девойка, която подобно на мен не беше достатъчно пораснала, но за разлика от мен, тя не се и досети, че може да му навреди. Тоест направи това, от което аз най-много се страхувах.

Извода е, че за всеки влак си има пътници. Имаше период, в който такива момчета ме отблъскваха (от страх да не ги разваля), имаше такъв, в който ги търсех... а сега просто искам да намеря някой, който да ме разбира. Обвързването е странно. Понякога половинките ни поставят нас на първо място, при което е редно и ние да поставяме тях и всичко да е наред. В друг случай всеки поставя себе си на челна позиция и така пак би се получило. Но ако единият слага другият там, а той също слага себе си за най-важен, то определено няма как да се получи нещо.
Авторе, опитай с момичето, покажи и интерес, флиртувай, говорете си за връзки, питай я дали харесва някого, признай и за чувствата си когато си готов, пък каквото стане. Или ще е готова за теб, или няма да е. От теб се изисква само да пробваш, какво ще се случи зависи от съдбата.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: e79d2a26ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен е много, много погрешно като някой ти каже, че не изпитва по-специални чувства към теб - да прекъсваш всякакви отношения с въпросния човек. Това е загуба на приятел, на човек, на който държиш и за мен си е чисто предателство и егоизъм!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker