Не я разбирам... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не я разбирам...
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2440 пъти
Здравейте, пиша за първи път в подобен сайт и за подобни неща, но реших все пак, че е възможно някой от вас да изкаже полезно мнение за мен по въпроса.

Та ситуацията е такава - запознах се с момиче на 18г. аз съм на 22, комуникираме всеки ден в интернет, въпреки че съм много против този тип виртуални взаимоотношения, но за нея пък е един вид начин на живот, нон стоп е в мрежата и няма как. Разговорите ни вървят доста леко, говорим си за всякакви теми, понякога има намеци, съвсем повърхностни и от двете страни. Не съм и казал, че я харесвам или нещо от сорта, че искам нещата да се развият по натам, но не вярвам да не го е осъзнала и без да казвам нищо.

Големия проблем е че много трудно се навива да излизаме където и да е. Излизали сме два три пъти, при които аз не съм правил никакви опити за нещо, не съм и се обяснявал, по никакъв начин не съм я притискал. Тя наистина не излиза много, а дори когато го прави е предимно с приятелки, общо взето е по затворено момиче.

Мислил съм си и че просто не съм нейн тип, а не може да ме отреже директно и съм се заричал да не я търся, обаче не минава дори ден и тя го прави. Имам чувството че иска да я чакам, а не знам до кога и взе да ми писва.

Вие какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 8eba32af96
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен не те харесва, щом не иска да излизате, постоянно ти прави намеци да спреш да я търсиш. Ако не е в това причината, макар че съм на 100000000% убедена, че е в това, ще ти кажа, че като цяло днешното поколение е доста затворено, ако не си го забелязал. Много по-малко са хората, които обичат да излизат и да хайманосват по цял ден, където и да е, само за да са навън и с приятелите си, вместо пред компютъра пред фейсбук, от тези, които нон стоп прекарват времето си в интернет. Дори в телефоните си имат интернет, в у-ще, на работа... навсякъде. Хората са болни на тема интернет. Дечицата вместо да играят навън, предпочитат да играят на компютъра и да прекарват цялото си свободно време там, вместо навън. Явно и това момиче е болно на тази тема, и единственото, което я интересува са коментарите под снимките й в фейсбук и ръчканията от някакви 'пичове'. Нищо не можеш да направиш. Всеки търси внимание, всеки проявява в днешно време егоизъм и то голям.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 3471aad0ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   виж сега ще прозвучи пресилено но й кажи че я харесваш дори и да те отреже ще сте приятели не знам дали ще искаш
така де все пак нали си пишете всеки ден и ти е приятелка няма никак да ти е хубаво да почне да ти пише кое момче харесва
щом я харесваш кажи й го и не се бави за да не я загубиш...

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 254c497db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Говори с нея. Кажи и как се чувстваш - че я харесваш, че ти е приятно да излизате заедно и да си говорите не само онлайн, че за теб е важен личния контакт. Помоли я да ти обясни защо предпочита социалните мрежи пред истинския живот - може да е травмирана от нещо и това да причината да избягва личния контакт с хората. В общи линии трябва да се опиташ да влезеш в главата и, да разбереш какво я мъчи и да и помогнеш да го преодолее. Но само ако наистина държиш на нея и си готов да жертваш времето си в името на нейното "излекуване" и евентуалната връзка с нея. Иначе не си заслужава - накрая тя ще се чувства излъгана, а ти ще чувстваш, че си изгубил времето си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 886dafe52d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кое точно те кара да мислиш, че една жена която не те иска ще те отреже окончателно?

Хем не е социална, хем все пак има приятелки и излиза с тях. Даже за приятелка не се класираш като интерес. Странно, а?

Хем не иска да се видите, хем те търси онлайн Странно, а?

Като поувехне малко интереса в разговора "има намеци". Ах, колко сладко :)

Честито, приятел :)

Много жени копнеят за внимание. Ти го предлагаш удобно и евтино срещу натискане на 3 бутона и не досаждаш излишно. Удобен и лесен за подръжка. Мечтата на практичната домакиня :)))

Защо да те реже момичето, винаги може да е от полза някой, който да ти подържи чантата, да се вдигне от другия край на града да дойде да ти премести шкафа или на чието виртуално рамо да помрънкаш какъв смотаняк е новия и приятел.

Избий си от главата че между вас има нещо, поне на този етап. Една жена ако иска да е с теб земята ще разцепи и ще дойде ако има интерес, как се връзва "кафе с приятелки и скайп с теб" на този фон те оставям да си прецениш сам

Или не и допадаш физически, или не вижда в теб мъж, а приятелче. И в двете няма нищо страшно, случва се постоянно, просто въпроса е как да реагираш ти по-нататък

Прецени си сам дали ситуацията те устройва. От някои такива жени излизат сносни виртуални приятелчета с които да си размениш някоя шегичка от време на време. От други - досадни пиявици, които ще ти надуят главата когато на ТЯХ им е скучно и ще минат офлайн когато на теб ти се говори, а на тях - не.

С две думи - не се филмирай за разни любови, връзки, чакания, игри на недостъпна и т. н и си подръжай контакта доколкото НА ТЕБ ти е приятно, а не защото си длъжен с нещо на човека отсреща. Говори ти се цяла нощ - давай, счупи си клавиатурата от писане щом те радва. Гледа ти се мач, приятел те вика да излезете - "упс, изникна нещо, ще се чуем някой друг път" и виртуален шут в седалищната област

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4f923bccf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Най - вероятно тя не е напълно наясно с чувствата си и е доста нерешителна. Но ми се струва, че те харесва

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 0664cb5584
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Уау, 4 доста подробно и точно го е казал! Ако някое момиче иска да е с теб, няма да играе игри. Аз поне никога не съм си играла с търпението на момчета, разбира се, не съм се впускала с лека ръка в нова връзка и преди да опозная човека срещу себе си, но ясно съм показвала на отсрещния човек, че съм заинтересована.
Според мен чатенето е губене на време. Досега съм имала три сериозни връзки (повече от година и трите), и нито една не е започвала онлайн. Предпочитам да правя нещо друго пред това да опознавам хора онлайн, за мен е пълна глупост, чатя си по фейсбук само с колеги от университета, с роднини и с приятеля ми, когато действително има нещо за казване.
Когато видиш някого наживо, имаш интуиция, сам си правиш изводи за човека и то несъзнателно (по жестове, говор, знаци, поглед и тн). В някакъв чат, тези знаци се губят, една усмихната емотиконка нищо не значи, когато отсрещния човек, пращайки я, е начумерил лице и си чопли пъпките, с извинение...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: e22f1d4a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен наистина иска да чакаш, но не съм сигурна какво. Може би още не е готова да започне връзка с някого. Иначе от това, което си писал мисля, че те харесва и знае, че и ти я харесваш.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7adbc4f68f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Благодаря на всички за мненията! Все още съм раздвоен защото тя е доста специална или поне аз така я виждам :)
Имаме уговорка да се видим през уикенда, по нейна инициатива, което е новост. Ще пиша по натам как вървят нещата. Още веднъж благодаря на всички за отделеното време!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker