Какво означава да се бориш за любовта си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво означава да се бориш за любовта си?
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2921 пъти
Здравейте приятели. Аз съм момче на 18 от Пловдив. Преди известно време имах приятелка. Тя беше лудо влюбена в мен, но с времето всичко се промени, били й истинали чуствата, не съм правил нищо за нея, не съм поддържал огъня на любовта и т.н - по нейни думи.

След раздялата се чувахме 2-3 седмици, молех я да се върне при мен, подарих й дори скъп подарак за Коледа с надеждата, че ще си промени мнението, пишех и любовни смс-и преди лягане, но тя се повтаряше, че не съм влюбен в нея и не ми вярва, че я обичам.

Постоянно ми повтаряше да се боря за нея и , че имала много желатели.

Само, че аз й бях много ядосан за някои неща и дори спрях да я търся след тези 2-3 седмици и започнах да се държа грубо с нея, не съм я обиждал или нещо такова, но й говорех с половин уста и т.н след което тя спря да ме търси както и аз.

Според вас сгреших ли? Какво значи да се бориш за любовта. Какво можех да направя в моя случай? Има ли смисъл да се борим дори? Бихте ли се борили ако разберете, че приятеля/лката ви са влюбени в друг човек?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 275ced6ace
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си виновен ти, остави я, и не я търси повече в никакъв случай. Причината не е в теб, а в нея - тя само си търси оправдание да не е с теб, и те напада и говори тези глупости. Причината може да е всякаква - най - вероятно има друг човек в живота и, но не го мисли и не се рови в това. Продължи живота си, бъдещето е пред теб. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 902a8e272d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   какво значи да се бориш? това да не е война? просто можеш да покажеш на човека чувствата си и ако са взаимни, ок, ако не - дотам. естествено нямам предвид еднократно показване, а в някакъв период, но повече от това не можеш да направиш.
в конкретния случай сте се разминали, но явно е за добро - тя те е оставила, това е било нейното решение. не е било плод на яд или моментно настроение, така че няма за какво да се обвиняваш. направил си каквото си можал, звънял си й, тя ти е правила фасони. значи явно не държи на теб, а иска да й тичаш след задника.
споко, ще я забравиш! успех!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 3810d869df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Първо мисля, че е крайно време администраторите на сайта, да слагат подобни истории в тийн съвети, защото се получава една боза.
Второ, няма да обсъждам написаното, защото с времето ще промениш много вижданията си, но пък за сметка на това ще ти отговоря на въпроса който си задал:
"Какво означава да се бориш за любовта си?" -
това млади ми приятелю означава, че някъде някой се е опитал да ти се прави на интересен или да се чуди как да те разкара, а пък ти заради мазохизъм или его се опитваш да промениш мнението му. Горе долу тогава се появява описания от теб израз, който е крайно безумен според мен.
За любов можеш да се бориш, само ако искаш страшно силно желание да изневериш например, но не го направиш, защото уважаваш и цениш човека до теб. Ако работата ти би била във вреда на връзката(брака) ти и ти поради тази причина, колкото и да не искаш напускаш, за да запазиш отношенията ти със партньора ти и т.н.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker