Да се оттегля ли да търся друга или да продължа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (97794)
 Избор на редактора (167)
 Любов и изневяра (23015)
 Секс и интимност (11343)
 Тинейджърски (20292)
 Семейство (4906)
 Здраве (7881)
 Спорт и красота (4117)
 На работното място (2205)
 Образование (6019)
 В чужбина (1305)
 Наркотици и алкохол (937)
 Измислени истории (735)
 Проза, литература (1510)
 Други (13354)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да се оттегля ли да търся друга или да продължа?
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 4700 пъти
Пише ви мъж на 23 години от Пловдив:

Случката е следната:

От известно време излизаме с една колежка след работа, не само двамата, а в обща компания. До известно време не я бях забелязал и я имах само като приятелка, но в един ден тя ми направи комплимент за блузката, че била много хубава и тн, след което се спогледаха с една друга колежка и се усмихваха.

Тогава ми прищрака в мозъка, че може би е проявила някакъв интерес към мен. В същата вечер след като я закарах в тях тя осъществи контакт с мен, докосна ми рамото и каза "утре ще се видим".

След 1 2 дни излязохме двамата само, защото другите от компанията бяха заети - единия на село, другия на Рожден ден и тн. Когато си говорехме тя се забавляваше поне така усетих нещата аз, приятно и беше. Пишем си по скайпа и тн всичко изглежда добре до тук.

Проблема е, че преди около месец е имала връзка с някакъв мъж, за който ми разказа историята си и уж не го виждала отдавна и тн. Преди няколко дена бях в тях на парти организирано от брат и, който познавам бегло и по едно време влезе да се къпе нагласи се и като излезе от банята се нагласи и ми каза, че отива при този мъж, от което естественно не ми стана много приятно. Доизпих си водката и си тръгнах преди да е заминала. Просто тогава ми се сринаха всички надежди.

Доколкото виждам аз нещата, този мъж се възползва от нея само сексуално и не иска да има някакви по задълбочени отнощения с нея поне от това, което ми е говорела тя.

Другия проблем е, че това при жените изглежда поне според мен е нещо нормално. И си мисля, че трябва да се променя, защото от фактите виждам, че трябва да ги мачкаш т.е да ги газиш, за да те харесват и да идват при теб. Просто моята природа не е такава...

Какво да правя в тази ситуация. Да се оттегля ли да търся друга или да продължа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1a7980a1fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ако все още не си лудо влюбен - бягай с 200! Тя няма в никой случай да се откаже от въпросния мъж - щом ти е разказала, че връзката им е чисто сексуална и няма бъдеще, значи съзнава в каква ситуация е и някакви чувства я задържат при него.Няма нужда и ти да страдаш покрай нейните драми.Все ще си в ролята на добрия приятел, изповедник..Дори да запчнете връзка, когато той и свирне - тя ще тича при него.Едва ли ще си доволен от това положение?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c207b36a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Мило момче, не е необходимо да газиш и мачкаш, не съм съгласна, че жените обичат агресията. Бъди добър, внимателен, вежлив, но умната не позволявай да те манипулират и използват, уважавай себе си имаи самочувствие. Така жените ще те забележат...

А тази, виж какво, не си струва да се напъваш за нея, да върви закъдето се е изкъпала, прав и път...

Огледай се, около теб има много и хубави жени, не само колежки, ти просто не си забелязал досега, налетял си на най-неподходящата...
Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c12f6d78cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Бягай на далече от тази жена .. само като описваш ситуацията просто няма смисъл. Недей да се променяш,проблема не е в теб със сигурност. Все още има и свестни момичета,по-добре си намери една приятелка като хората вместо да се захванеш с тая и да береш ядове после!
Ж17

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c521d3443d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Няма ли да е по добре като я изпраща, ако е с кола направо да се пробва да я целуне и тогава ще си покаже всичко?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9ac27be0fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Най добре да се оттеглиш, така мисля. А това, че като тъпчеш някого, той те харесва, не е вярно. Също, няма "жените" и "мъжете", има хора и хора

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c521d3443d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря на всички. Когато я изпращах в колата я попитах дали има шанс да стане нещо и ме отряза. Продължаваме напред . Мерси на всички


м 23 Пловдив

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 94576ace2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Какво ти пречи да се забавляваш (не да използваш момичето)? Излизай, изкарвайте си добре, пък времето ще покаже какво ще стане, няма рецепта за успех във всяка ситуация, а и хората не са еднакви, че да съдим щом с комшията се случи, значи и при нас няма да излезе нищо.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2b5893e41a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   N 7 - покрай "забавленито", много често се зараждат и чувства. Ясно е, че няма рецепти за успешни отношения, но поне може да подбираме котактите си. Защо човек да влага чувства и енергия в една бездънна яма? Да се забавляват, а тя да е обвързана емоционално с друг човек? сами си го правим сложно..

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d85170c521
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Откажи се от нея, няма смисъл... а това за мачкането не съм съгласна.Искам да ти кажа, че трябва да бъдеш добър, внимателен, всеотдаен и т.н. в рамките на нормалното разбира се, не позволявай да те манипулират Една истинска жена би го оценила

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 78bb3c0d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Жените и парите са сложна система, която мъжът трябва да поддържа в добра кондиция.

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: d7276391e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Преди един месец бях на купон с приятелки, по едно време се усетих че е пълнолуние и не знам защо точно тогава започна да ми става лошо и си тръгнах от партито. прибрах се нямаше никой у нас и си легнах но не можах да заспя, и отидох да се изкъпя, в спалнята ми имаше отледало аз го доближих и като че ли нещд ме блъсна на пода! на сутринта нашите ме заведоха в болницата и докторът каза че ми няма нищо. после адски започна да ме били главата и майка ми даде аспирин! след като изпих аспирина си легнах но ми се случи нещо странно някв глас ми казваше че съм болна от рак! но и ме предупреждаваше да се пазя!
казах на родителите си и те ме заведоха при специалист! той каза че не съм болна от рак но ме остави за няколко дни в болницата. като стана един чесът през нощта пак чух онзи глас но от друго легло! отидох до другото легло и видях истински дух от плът и кръв! изплаших се но той не ме видя тогава аз бързо се завих през глава и на сутринта майка ми дойде и аз я накарах да извика докторът и му казах за през нощта той претърси стайте и видя паднало око на земята тогава докторът изведе всички пациенти на вън и повика полиция, докторът разбра че една от пациентките я няма. тази пациентка беше същата при която през нощта беше духът! докторът отиде в операционата и видя тази пациентка мъртва а до нея бележка - открих смъртта си почтено отивам в рая! но в другата рък на момичето имаше друга бележка и тя беше - ще убия всички в болницата утре вечер и ще пия кръв до насита. докторът пусна само мен да си вървя! другите пациенти останаха в болницата! на вечерта духът дойде в моята стая в къщи и ето какво си говорихме :
аз - защо си тук знам че не съм болна от рак!
той - искам да пия кръв
аз- в болницата ина кръв
той - но твоята е по - вкусна!

изплаших се но взех сили станах от леглото взех един нож и се порязах пръста нарочно! духът ми разказа и ми каза че силата която го е направила такъв ще застигне всички който посегнат над чуждото! аз му се усмихнах и се успокойх! на сутринта открих една бележка от него - смъртта няма да застигне другите а само мен! сестра ми казва че съм си одарила главата и съм сънувала но беше толкова истинско моля ви помогнете ми! всичко беше толкова истинско но вече и аз мисля че като съм била на купона както казах ми е призляло и съм сънувала или съм припаднала!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker