Да се оттегля ли да търся друга или да продължа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да се оттегля ли да търся друга или да продължа?
преди: 14 години, 10 месеца, прочетена 5698 пъти
Пише ви мъж на 23 години от Пловдив:

Случката е следната:

От известно време излизаме с една колежка след работа, не само двамата, а в обща компания. До известно време не я бях забелязал и я имах само като приятелка, но в един ден тя ми направи комплимент за блузката, че била много хубава и тн, след което се спогледаха с една друга колежка и се усмихваха.

Тогава ми прищрака в мозъка, че може би е проявила някакъв интерес към мен. В същата вечер след като я закарах в тях тя осъществи контакт с мен, докосна ми рамото и каза "утре ще се видим".

След 1 2 дни излязохме двамата само, защото другите от компанията бяха заети - единия на село, другия на Рожден ден и тн. Когато си говорехме тя се забавляваше поне така усетих нещата аз, приятно и беше. Пишем си по скайпа и тн всичко изглежда добре до тук.

Проблема е, че преди около месец е имала връзка с някакъв мъж, за който ми разказа историята си и уж не го виждала отдавна и тн. Преди няколко дена бях в тях на парти организирано от брат и, който познавам бегло и по едно време влезе да се къпе нагласи се и като излезе от банята се нагласи и ми каза, че отива при този мъж, от което естественно не ми стана много приятно. Доизпих си водката и си тръгнах преди да е заминала. Просто тогава ми се сринаха всички надежди.

Доколкото виждам аз нещата, този мъж се възползва от нея само сексуално и не иска да има някакви по задълбочени отнощения с нея поне от това, което ми е говорела тя.

Другия проблем е, че това при жените изглежда поне според мен е нещо нормално. И си мисля, че трябва да се променя, защото от фактите виждам, че трябва да ги мачкаш т.е да ги газиш, за да те харесват и да идват при теб. Просто моята природа не е такава...

Какво да правя в тази ситуация. Да се оттегля ли да търся друга или да продължа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 10 месеца
hash: 1a7980a1fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако все още не си лудо влюбен - бягай с 200! Тя няма в никой случай да се откаже от въпросния мъж - щом ти е разказала, че връзката им е чисто сексуална и няма бъдеще, значи съзнава в каква ситуация е и някакви чувства я задържат при него.Няма нужда и ти да страдаш покрай нейните драми.Все ще си в ролята на добрия приятел, изповедник..Дори да запчнете връзка, когато той и свирне - тя ще тича при него.Едва ли ще си доволен от това положение?

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: c207b36a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момче, не е необходимо да газиш и мачкаш, не съм съгласна, че жените обичат агресията. Бъди добър, внимателен, вежлив, но умната не позволявай да те манипулират и използват, уважавай себе си имаи самочувствие. Така жените ще те забележат...

А тази, виж какво, не си струва да се напъваш за нея, да върви закъдето се е изкъпала, прав и път...

Огледай се, около теб има много и хубави жени, не само колежки, ти просто не си забелязал досега, налетял си на най-неподходящата...
Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: c12f6d78cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Бягай на далече от тази жена .. само като описваш ситуацията просто няма смисъл. Недей да се променяш,проблема не е в теб със сигурност. Все още има и свестни момичета,по-добре си намери една приятелка като хората вместо да се захванеш с тая и да береш ядове после!
Ж17

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: c521d3443d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма ли да е по добре като я изпраща, ако е с кола направо да се пробва да я целуне и тогава ще си покаже всичко?

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 9ac27be0fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Най добре да се оттеглиш, така мисля. А това, че като тъпчеш някого, той те харесва, не е вярно. Също, няма "жените" и "мъжете", има хора и хора

 
  ...


...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: c521d3443d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря на всички. Когато я изпращах в колата я попитах дали има шанс да стане нещо и ме отряза. Продължаваме напред . Мерси на всички


м 23 Пловдив

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 94576ace2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво ти пречи да се забавляваш (не да използваш момичето)? Излизай, изкарвайте си добре, пък времето ще покаже какво ще стане, няма рецепта за успех във всяка ситуация, а и хората не са еднакви, че да съдим щом с комшията се случи, значи и при нас няма да излезе нищо.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 2b5893e41a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   N 7 - покрай "забавленито", много често се зараждат и чувства. Ясно е, че няма рецепти за успешни отношения, но поне може да подбираме котактите си. Защо човек да влага чувства и енергия в една бездънна яма? Да се забавляват, а тя да е обвързана емоционално с друг човек? сами си го правим сложно..

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: d85170c521
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Откажи се от нея, няма смисъл... а това за мачкането не съм съгласна.Искам да ти кажа, че трябва да бъдеш добър, внимателен, всеотдаен и т.н. в рамките на нормалното разбира се, не позволявай да те манипулират Една истинска жена би го оценила

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 78bb3c0d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Жените и парите са сложна система, която мъжът трябва да поддържа в добра кондиция.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d7276391e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Преди един месец бях на купон с приятелки, по едно време се усетих че е пълнолуние и не знам защо точно тогава започна да ми става лошо и си тръгнах от партито. прибрах се нямаше никой у нас и си легнах но не можах да заспя, и отидох да се изкъпя, в спалнята ми имаше отледало аз го доближих и като че ли нещд ме блъсна на пода! на сутринта нашите ме заведоха в болницата и докторът каза че ми няма нищо. после адски започна да ме били главата и майка ми даде аспирин! след като изпих аспирина си легнах но ми се случи нещо странно някв глас ми казваше че съм болна от рак! но и ме предупреждаваше да се пазя!
казах на родителите си и те ме заведоха при специалист! той каза че не съм болна от рак но ме остави за няколко дни в болницата. като стана един чесът през нощта пак чух онзи глас но от друго легло! отидох до другото легло и видях истински дух от плът и кръв! изплаших се но той не ме видя тогава аз бързо се завих през глава и на сутринта майка ми дойде и аз я накарах да извика докторът и му казах за през нощта той претърси стайте и видя паднало око на земята тогава докторът изведе всички пациенти на вън и повика полиция, докторът разбра че една от пациентките я няма. тази пациентка беше същата при която през нощта беше духът! докторът отиде в операционата и видя тази пациентка мъртва а до нея бележка - открих смъртта си почтено отивам в рая! но в другата рък на момичето имаше друга бележка и тя беше - ще убия всички в болницата утре вечер и ще пия кръв до насита. докторът пусна само мен да си вървя! другите пациенти останаха в болницата! на вечерта духът дойде в моята стая в къщи и ето какво си говорихме :
аз - защо си тук знам че не съм болна от рак!
той - искам да пия кръв
аз- в болницата ина кръв
той - но твоята е по - вкусна!

изплаших се но взех сили станах от леглото взех един нож и се порязах пръста нарочно! духът ми разказа и ми каза че силата която го е направила такъв ще застигне всички който посегнат над чуждото! аз му се усмихнах и се успокойх! на сутринта открих една бележка от него - смъртта няма да застигне другите а само мен! сестра ми казва че съм си одарила главата и съм сънувала но беше толкова истинско моля ви помогнете ми! всичко беше толкова истинско но вече и аз мисля че като съм била на купона както казах ми е призляло и съм сънувала или съм припаднала!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker