Не знаеш как могат да се объркат нещата... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знаеш как могат да се объркат нещата...
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2242 пъти
От къде да започна..

Преди една година и половина реших да се впусна в една ненормална връзка. Аз съм висшистка и в мениджърски екип, той е строител и без образование. Какво харесах в него? Не знам, просто ми стана интересно да го опозная. Душа на компанията, с хубаво тяло, веселяк, и позитивен. Казах си защо не? Отначало се правехме и двамата на интересни, после станахме секс френдс, после си извъртяхме по някой друг номер, после се разделихме за един месец и кусур, но нищо не беше изчезнало и все се връщахме един към друг.

Имахме странна връзка. Барове, ресторанти, секс, разговори, но нищо общо с това как виждам аз една връзка. Никога не отидохме някъде на почивка или на екскурзия, защото него това просто не го интересуваше.. Аз пък никога не му се отдадох изцяло и не исках да правя в секса неща, които не ми се искаше да правя. Той каза че това му тежало. Ама какво ти тежи бе човек, аз да не съм надуваема кукла?

Правех си страндартен секс, нормален, и никога не можах да се отпусна и да си затворя очите например и да правя секс с него при условие че 5 минути по-рано той ме беше обидил или нагрубил..? Е това нормално ли е? Нали трябва да си поговорят двама души, да се разберат и после каквото стане стане..

Както и да е. Заради тези разногласия преди месец побеснях и си тръгнах. Казах край и тръшнах вратата. Излизах, срещах се с приятели и тн. Но преди една седмица ми стана адски мъчно. Не разбрах защо тази сантименталност и слабост но реших да му напиша смс. Не очаквах нищо от него, просто исках да му кажа здрасти.

Той дойде направо у нас и пак започнахме с нашите караници и спорове. И двамата си казахме че сме имали хубави моменти, но че сме се разминали и въпросът за евентуално сдобряване също беше повдигнат. Аз му казах че съм готова да направя компромиси и да опитаме пак.... и тук дойде секирата... Той каза че си преусмислил всичко, че му било супер гадно този последен месец, и че си взел решението. Искал да бъде сам и да си събере мислите в главата. Този отговор направо ме закопа. Та аз му подавах ръка и се опитвах да върна нещата, а той ми я отказа...?
Защо?

И има ли възможност нещата да се върнат пак както преди?

Само да не забравя, че въпреки че искал да бъде сам и да си остане сам.... от тази седмица насам, всеки ден ми е звънял и се виждахме често. Без нищо, без секс, само приказки.

Защо ако иска да бъде сам, продължава да ме търси?
Адски съм объркана и съм наранена, за това че аз опитах да направя нещо, а той вече не ме иска.... Какво всъщност иска този мъж и има ли възможност да бъдем отново заедно?

Благодаря предварително за мненията ви

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 5909790e2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Аз съм висшистка и в мениджърски екип, той е строител и без образование. "
Класика! :-D

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5909790e2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Как се запознахте? ! Иначе.. карай го по-спокойно. Нещата ще се наредят. ;)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 76d481cb7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Сама казваш, че е ненормална връзка. Явно и споровете ви са идвали от социалните ви различия. Чувстваш се отхвърлена, наранена... Казваш, че си му писала без да очакваш нищо, пък след това си се разсърдила, че не е приел да се съберете. Успокой се и продължи напред. Гледай да не се връщаш към него. След като ти е трудно да поддържате просто приятелски контакт- спри да се виждаш с него. Или поне докато ти поотмине. Той се среща с тебе, защото най-вероятно те цени като човек, като приятел и не иска да загуби тази връзка, но не влага друго. А ти все още си влюбена и грешно възпиемаш срещите ви.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: ffd2b3f2d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изтъкваш че си висшист и мениджър а пишеш -ПРЕУСМИСЛИЛ, питай строителя който те чука как се пише правилно.
А за твоя случай той чука друга вече според мен и му е по добре

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4773938264
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Никога не прави компромис.
Когато правиш компромис със себе си, винаги губиш.
Каква "връзка", какви 5 лева. Защо искаш да си с човек, който те обижда и нагрубява? С когото се караш и не се разбираш?

Какво развитие и бъдеще може да има подобна връзка, щом от самото начало са такива нещата... странни са ми такива като теб, които смятат, че си е в реда на нещата някой да ги обижда.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4f85be6add
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Правописни грешки прави всеки. Други също... Но не е в това въпроса. Просто си задавам хиляди въпроси, защо стигнахме дотук и защо така се объркаха нещата. Дали той чука друга, не знам, но знам, че държи на мен колкото и странно това да е.
Запознахме се по случайност, бях на една вечеря и той беше там. Имаше си тогава приятелка и аз излиза с друг мъж. С времето станахме познати, но нищо повече. Година след запознанството ни обаче той вече беше сам, а и аз. И всичко стана на майтап и без обвързване, а накрая се заговорихме и за чувства и някои като мен например бяха и са огорчени. Луд свят... Само че чудя как ще го реживеч сега, липсва ми, но няма смислъл да му се обаждам повече, а той звъни...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker