Един нерешителен мъж... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Един нерешителен мъж...
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 3599 пъти
Запознахме се случайно, а може би нарочно преди около 7г. Аз на 23, а той на 27г. Отделението по УНГ. Оперирани от сливици.
Практиката е да се оставят по- възрастните пациенти да пренощуват, заради евентуални усложнения.
След като се гледахме любезно около минута (и двамата не можехме да изкараме и звук, заради операцията) той изкара телефона си и започна да пише: "Казвам се X" подаде ми го за отговор. Започнахме да си го подаваме и да си пишем. Накрая разменихме номерата си. На сутринта ни изписаха.
Спомням си сега, че още около 10-тина дни не можех и дума да кажа, камоли да се сетя да говоря по телефона.
Денят на сватбата на най- добрата ми приятелка... Кипи приготовление. Прическа, маникюр, грим. Телефонът ми звънна и фин мъжки глас с ясна дикция ми проговори: ''Здравей, X е. Искаш ли да хапнем сладолед". Сватбата беше вечерна и приех, като се извиних, че ще изглеждам префърцунено за хапване на сладолед.
Разликата от болнична пижама до вечерен грим с прическа отвори темата за сватбата и той попита: "А на теб иска ли ти се да се омъжиш? " Не скрих отговорът си. Казах, че само преди месец много бих искала, но се разделих с приятелят си, с който имахме дълга връзка и сега съм във фазата на авантюризма. Казах му, че след раздялата много се забавлявам, флиртувам но не искам обвързване и не споделям интимности с никой.
Той заразказва, че е обвързан с жена, но разказът му беше като оплакване от нея. Звучеше отегчен. А сподели и за нейни изневери, зад което на мен ми се прокрадна, че това му е извинение, че сега е с мен. По- късно сама се убедих, че тя го прави системно.
Започнахме да си пишем често по Skype. Тогава не изпитвах влечение, а по- скоро любопитство към този мъж. Имаше интересна работа и множество странични занимания, остър ум и умееше да говори с часове по Skype без да ми стане скучен.
Заради връзката му се виждахме тайно. Всичките ни срещи бяха наситени на емоции, а местата им избирани специално.
Веднъж бяхме извън града на един хълм и гледахме светлините на града. Когато се прибрахме си признах пред себе си, че това се превръща в увлечение. Той също осъзнаваше това, но никога не съм го карала да изпитва смут от чувствата ни. Знаех за това, че е обвързан и спазвах дистанция. Аз спазвах дистанция и с необвързаните мъже, камоли с този.
Работата му беше в друг град, в който имаше и квартира. Една приятелка живее точно там. Реших че това е удобен начин да го видя и казах, че ме е поканила и имам малко време, ако иска да се видим. Пихме кафе през обедната му почивка.
След седмица ме попита дали не искам да отида пак. Този път, за да прекараме повече време заедно. Отдавна искаше да се разходим без да го е страх, че ще го видят. Резервирах си хотел и отидох. Пихме кафе в градския парк. Следобед се разходихме до зоологическата градина. Вечеряхме италианска храна в едно кокетно ресторантче. Изпрати ме до хотела. Оказа се че в хотела има винарна и решихме да поприказваме на по чаша вино. Имах пеперудки в стомаха... Но не можех да си позволя аз да съм тази, която да направи решителната крачка. От морална гледана точка. Въпреки това, че има проблеми във връзката си той беше обвързан. Непрекъснато ме питаше какво да прави, но нито веднъж не си позволих да дам мнение и да наклоня везните в моя полза. Исках го, но исках той да ме поиска.
Реши да ме изпрати до етажа. Отключих вратата и се облегнах с гръб на нея. Той ме хвана за ръката и тогава мислех, че ще ме целуне. Заеквайки ми каза лека нощ, после ме прегърна и... отворих вратата, толкова бавно, че да му дам време да реши дали да влезе...
Тръгна по коридора.
Затворих вратата отвътре и с това затворихи чувствата си. Нямах право да се влюбя в този мъж. Легнах и си мислех: "Красива съм, умна, много мъже ме желаят. Не не точно този. Обвързан е. Неее. Нерешителен е. "
Лятото заминах да работя на морето. Докато бях там друг мъж идваше всяка събота и неделя. Не мислех вече за X. Този мъж ме накара да се почувствам желана. Правеше ми много мили жестове. Ухажваше ме по невероятен начин. Не изпитвах същото като с Х, нямаше ги пеперудките, но мъжът си струваше. Беше невероятно мил и внимателен. Не бях правила секс повече от година след като се разделих с приятелят си. При едно от идванията на този мъж до морето се случи. Спах с него. Малко след това се прибрах удома. Всичко ставаше много бързо. X беше разбрл, че съм се върнала, но не знаеше за връзката ми. Реших да се видим, за да му кажа, че се срещам с мъж и че съм щастлива с него. Пихме кафе и той ми каза, че приятелката му е бременна.
Аз също съм била бременна тогава и то съвсем съзнателно, правехме секс без да се пазим с приятелят ми(сегашният ми съпруг). Само, че към онзи момент все още не знаех, било е на дни.
С Х поддържаме приятелство. И двамата имаме синове с два дни разлика. Моят се роди недоносен 2м по-рано.
Преди около месец ми се обади и ми каза, че са се разделили с приятелката му. Съжалявам за него, но съм безкрайно щастлива със съпруга си. А той явно сега е решил да показва чувствата, който е имал тогава. Попита ме защо тогава не съм го спряла да бъде с нея. Припомни ми онзи миг на вратата и ми каза защо не ме дръпна за ръката и не ме вкара в стаята.
Закъснял е. Много е закъзнял. Странното е, че ме заболя. А плашещото е че въпреки притесненията си, който имам заради това, че започна да ми показва старите си чувства не мога да му затръшна вратата на приятелството, което чувствам към него. Но ПРИЯТЕЛСТВО. Дали е възможно? Или ще ми се наложи да натисна DELETE.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 902b281e4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хубава история!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 0f7317f64d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   страхотна история. изтръпнах на няколко пъти..

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2152e6052f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Вече е късно. За съжаление хората много често така се разминаваме. Аз, обаче мисля, че човек среща истинската любов не само, веднъж в живота. Няма, смисъл да се рови в миналото. Не вярвам в " приятелството" между мъж и жена ( от опит го казвам) Преживели сте нещо хубаво, и не го разваляйте.

ж-30

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 306844dea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Останали са недовършени и неизречени неща-просто времето ще покаже ще има ли продължение и какво ще е

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker