Мисля за развод 6 месеца след сватбата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мисля за развод 6 месеца след сватбата
преди: 11 години, 15 дни, прочетена 6722 пъти
Здравейте,

Преди да започна искам да помоля да не ме съдите.

Отраснах в много лошо семейство - баща ми биеше майка ми пред мен и брат ми и никога не са се разбирали. Обидите към нас и нея не спираха за ден. А бях добро дете - отличничка и от деня, в който станах на 18 не съм поискала и стотинка от родителите си. Сама си извоювах образование и квалификации.
Копнеех за семейство по-различно от моето, исках да съм отдадена съпруга и верен приятел на мъжа си и всичко да делим и да се подкрепяме.

Преди около 4 години срещнах добро момче на работа, миличък, вежлив, винаги ме слушаше. Месеци наред ме преследваше и молеше да излезем и накрая се съгласих.. Станахме двойка, но никога не съм била лудо влюбена в него, нямаше тръпка, нямаше плам. Но ми харесваше това, че не беше боклук като повечето, не пуши, не пие, не обижда жени и не бие. Няколко месеца след началото на връзката забременях и сама отидох и махнах детето, решавайки да сложа край на отношенията си с него. Това не се случи - макар да ме остави сама в този момент, не успях да сложа край - постоянно плачеше и ме молеше да продължим. Съгласих се, но много трудно преодолях аборта и болката след него. Толкова ми беше трудно, че реших да замина за Англия да работя, за да се опитам да забравя. Той ме чакаше да се върна 2 години и постоянно си пишехме и споделяхме и постоянно говореше как иска деца, брак и ще ми даде щастие. Прибрах се, намерих си хубава работа тук и след няколко месеца решихме да се оженим. Някак си не изгарях от желание за тази сватба, нещо ми пречеше да се зарадвам и да се чувствам щастлива.
Неговото семейство е много по-различно от моето. При тях е обратното - майка му ги е държала под чехъл, прибира парите на мъжа си и само командори. След като се запознах с нея разбрах защо е толкова послушен и изпълнителен :) Просто не му е давано да има мнение и да се обажда.

Както и да е, женени сме от 6 месеца и нещата постоянно се влошават. Той стана безразличен и дори малкото, което харесвах в него си замина. Поставя себе си и неговите интереси пред мен, не ме кара да се чувствам жена, оставя ме сама да се оправям със всичко и като се разболея дори не ме поглежда :( Не искам да говоря дори за това, че дори не проявява инициатива за да плати сметки, храна, разходки, кола и т. н. Което според мен си е работа на мъжа....
Много ми е тежко. А разбирате ли, не мисля, че заслужавам това. Хубава съм, имам (благодаря на Бог) престижна работа и съм високо ценена, интелигентна съм, образована, говоря 3 езика свободно, нищо даром не съм получила, всичко е ставало с борба и денонощна работа..
От както съм с този човек не вярвам в себе си! Нямам желание за нищо. Когато се прибера у нас и видя празния му поглед ми иде да се обърна и да се върна на работа или да се скитам навън безкрай! Нямам желание да го целуна и прегърна дори.. не го обичам.

В кръга ми има човек, който е коренно различен от мъжа ми (а преди сватбата не вярвах че има по-добър от него). Буквално си четем мислите и предусещаме чувствата. Кара ме да съм весела и да се чувствам добре със себе си. Не мога да кажа, че имаме връзка, но се познаваме от много време и то добре. Преди време случайно се целунахме на едно събиране и ми призна, че ме обича от година и го е било страх да ми каже.. и лошо е да го кажа, но тайно се надявах това да стане някой ден. Иска да има семейство с мен и е готов на всичко. Сега ме чака да реша... купил е пръстен и чака да му кажа какво искам! А аз не мога!!!

От една страна са родителите ми и цялото семейство - консервативни до болка! Някак си ми пука какво ще кажат ако се разведа толкова скоро.. После е съвестта ми и страх от етикета 'разведена на 25'...
Но пък от другата страна е мъжа ми, който знае, че ме губи, неколкократно съм го молила да се промени и не прави нищо по въпроса.. само обещава и обещава.. Ако мъжа ми си мръдне пръстта и започне да се бори за мен, постави ме за 1во място и ако стане по-грижовен съм склонна да се опитам да запазя брака си.. но минаха повече от 3 години без ефект...

Моля ви, дайте съвет! Ще съм благодарна! Струва ли си да бъда с мъж, който не обичам и да се надявам някой ден да се промени и да стане поносим? Струва ли си да дам шанс на другия мъж и да започна от нулата?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 14 дни
hash: b3733ccab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мъжът ти няма да се промени, той си е той, а дори и да го напуснеш, след време ще поопознаеш и новият ти ухажор и ще видиш, че и той има ред кусури, вероятно ще изпаднеш в сходна ситуация със сегашната, е, пак ли ще се разведеш? Не те укорявам, казвам ти най-вероятния сценарий. Всички хора имат някакви кусури, щом като не можеш да приемеш тези на партньора си, не бива да се жениш.

 
  ...
преди: 11 години, 14 дни
hash: d73690c702
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей:
Много ме трогна твоята история, и за това реших да ти дам съвет. Макар и да нямам житейския опит с браковете! Ти сама в началото на твоята изповед казваш че си израснала в семейство, което не се вписва в твоите мечти. А от разказа се разбира че и с досегашния си мъж, към който нямаш голяма пламенна и изпепеляваща тръпка и любов, също не е това семейство от мечтите ти! Щом сама си постигнала образование квалификация, значи си смел и борбен човек, но явно и много съвестен и чувствителен! За човека за който разказа, явно имаш чувства към него и то май по - силни от колкото към мижа ти! А другия мъж от своя страна е готов да ти се врече в обич с бленувания за всяка /е не за всяка ама за повече от 50%/ от жените годежен пръстен! Сама казваш че от 6 месеца сте заедно и вместо това да се най - яките, най - невероятните месеци с летящ старт в живота, то обратното! Еми щом сега не е това, то няма как да дойте и след 10 години! По - добре сега да сложиш край на нещата, а не след 15-20 години, да осъзнаеш, че това не е човека! И от възпитанието си и съвестта и морала си! Ти не си била щастлива и разбирана! Тогава ще ти е много по - трудно, от колкото сега! Родители те искат децата да са им щастливи! Няма какво да те притесняват, както и твоите години! Моя съвет е прекратявай брака, докато е време, и се хвърляй там където има тръпка! Там където ще те ценят като жена с нужното уважение и разбирателство! Иначе ще влезеш в статистиката на нормалните бракове, приключили след 15-20г. съвместен живот! Давай действай, другия мъж ще те разбере и ще те подкрепи! Успех от мен и поздрави!

 
  ...
преди: 11 години, 14 дни
hash: 56769faf57
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   На първо място - ти сама си усещала, че не си влюбена в него, но въпреки това сте се оженили?!?!?

Явно си неуверена (макар и да твърдиш, че не си) и си искала на всяка цена свестен мъж, неспособна да изчакаш любовта.

Ами извинявай, но сама си си виновна,
кой те е карал да се жениш за него,
като ти е бил по-скоро приятел?!

А и си личи, че е доста жалък и безволеви индивид.
Не знам как може да те привлече такова безгръбначно.

Заслужила си си го - ИЗБРАЛА СИ СИ ГО.

Затънала си здраво,
но аз бих те посъветвала да го оставиш този "мъж".

Вярваш ли си, че ще се промени?!
Да бе.
АКО се промени ще е за месец, два, три, пет - няма значение!
После ще е същия льохман.

За аборта нямам думи - ДА УБИЕШ СОБСТВЕНОТО СИ ДЕТЕ...
Можеше и сама да си го отгледаш... потресена съм.
А после и се жениш за този мъж.
ЩО ЗА БЕЗУМИЕ...?!?

Определено макар постиженията ти аз имам доста ниско мнение за теб.
Каквото и да си постигнала
(ако е така браво на теб, искрено го пиша)
постъпките ти, които си описала тук са крайно неадекватни.

И не искам да те съдя, не ги пиша с лошо тези неща.
Но мисля, че трябва да започнеш да мислиш трезво,
защото яко си си оплескала живота САМА (!!!) с глупавите си, БЕЗУМНИ решения.


Успех!

- Еделвайс

 
  ... горе^
преди: 11 години, 14 дни
hash: 1e9943f372
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако не го обичаш - защо да му даваш празни надежди? Начина е един - разделяте се. А родителите може би няма да те разберат по най-добрия начин... но те не могат да решават с кого да си. Кажи им, че не си щастлива, че не го обичаш... Не си длъжна да го правиш, но тъй като са консервативни определено ще искат обяснение след обяснение, все ще се сърдят, като че ли те са женени за него.

 
  ...
преди: 11 години, 14 дни
hash: 41ce022582
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Разведи се, твоят брак е преключил! Не бързай с ново бракосъчитание, то не е гаранция за щастлив живот, подписът не означава нищо, само робство и задължения! Обичай и бъди обичана, това е символът на живота! За всичко останао има време и никога не е късно!

 
  ...


...
преди: 11 години, 14 дни
hash: aac3f34d2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Разведи се. Бъди честна със себе си и него. Търси си щастието. Успех...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 14 дни
hash: b7dd57ed6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Млада си, не се заробвай с такъв човек. Разведи се, докато е време, защото ще ти вгорчи живота. Сама казваш, че не го обичаш... какво чакаш? Не може заради общественото мнение и това на родителите ти да се заробиш с подобно мекотело. Не зависиш от никого, работиш и си млада! Изобщо не се колебай и мисли повече следващия път.

Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 14 дни
hash: 9675ff21ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Абе как така все се сещате, че нещата не вървят точно когато се появи друг... Имаше скоро подобна тема на друга жена - тя едва ли не жертвата, но като се появил другият, тогава се сетила.. Само стърсите оправдание и най-вече одобрението на куп непознати.... Ти сама си се докарала до това положение, сама можеш и да излезеш от него!

 
  ...
преди: 11 години, 14 дни
hash: 82540b2c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Направи това, което ти се иска без да се влияеш от мнението на семейството ти и от някой друг. Ти си още млада и имаш пълното право да си щастлива, а няма защо да пропиляваш щастието си заради някой друг. Ти сама каза, че не обичаш съпруга си, а и той вече не се отнася така добре към теб. Колкото и да е трудно - остави го. Нямаш причина да си при него. Най-голямото наказание е да живееш с човек, който не обичаш. Бягай далеч от него! Дано вземеш правилното решение, все пак животът си е твой.. Коя съм аз да ти казвам какво да правиш - една жена, на която дори не знаеш името. Но послушай ме - няма да сгрешиш. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 13 дни
hash: bc87ef5a15
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Забрави я тая история с " ще се промени"- няма такъв вариант....
Щом са минали само 6 месеца и вече се чувстваш така, представи си какво ще стане след 2, 5, 10 години...
Щом не си щастлива няма какво да чакаш и да отлагаш. Не е нужно да си пропиляваш времето и годините с някой, който не те прави щастлива!

 
  ...

...
преди: 11 години, 13 дни
hash: f4dd6c4288
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Подкрепям Еделвай. Доста си объркала нещата, защото си знаеле той какво представлява и пак си решила да се жените. А все пак често пъти хората след като се оженят се променят - не че са различни хора, но просто вярват, че вече си сигурна и не се борят да ти привлекат вниманието, не се стараят да изглеждат добре за теб, забравят за малките неща, които ще те направят щастлива... общо взето не се стараят да те задържат, защото вряват, че са те вързали. И това не е само за мъжете - има и много такива жени. Малко ли истории се пишат тук точно за такива проблеми.
ИЗходът е развод. Щом сега не си щастлива с него, няма как да си щастлива с него и по нататък. По-добре се разделяйте преди да имате дете. И хич да не ти пука какво мислят родителите ти - то с това мислене майка ти е била малтретирана цял живот. Съжалявам майка ти, но искам да ти кажа, че тъй или иначе разводът ти и сега и след 5 години няма да бъде приет. Важното е ти да мислиш за себе си - друг няма кой да го направи.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 13 дни
hash: f00c5ddc01
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Никой не тръгва от нулата, та така и ти. Постъпките, които правиш се трупат през живота ти и се отразяват на бъдещия ти живот. Неминуемо, ако оставиш мъжа си, ще носиш някаква вина. Тъй че, мисли, и оставяйки го, избирай по-внимателно, за да не повториш грешката си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 13 дни
hash: 6aee8445e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Моят съвет е да послушаш сърцето си и да си дадеш шанс да бъдеш щастлива. Нито си първата нито ще си последната разведена жена, не пропускай възможността да обичаш с цялото си сърце и също така да бъдеш обичана... при започването на нова връзка риск винаги има, но ти си млада и животът е пред теб.
Успех във вземането на решение :)

 
  ...
преди: 11 години, 13 дни
hash: 30822ebdfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Лелеее, това е като моята история! Само, че аз почнах да мисля за развод 2 месеца след сватбата. И аз не знам какво да правя.. Но нямам човек, който да ме ухажва и да иска да сме заедно. Но пък имам заем и общо имущество, което усложнява решението ми за развод - така де, после няма да мога да си купя жилище и ще трябва да живея на квартира.
Омъжена съм от малко повече от година и ми остава надеждата, че твърде от скоро сме заедно и може би като минат още година - две, ще се променят нещата и ще си станем хубаво семейство!

 
  ...
преди: 11 години, 13 дни
hash: 389fec6d65
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Да отраснеш в такова семейство си е голямо бреме и вероятно това поражда такава нерешителност в любовта.. Каквото и да стане напред, дано е за добро. Ако човек не е щастлив е логично да се опита да бъде. Раздяла ще е трудна и болезнена, но ако това ще те направи щастлива - дерзай!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 12 дни
hash: db3d116d89
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   До вас развеждащите се - някой да ви е карал да се жените!?

 
  ...
преди: 11 години, 12 дни
hash: e55d40dc07
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Според мен искаш да се изкараш жертва, толкова глупаво си постапила, че сега търсиш вината в другите хора като в мъжа ти. Според мен мъжа ти няма вина, а само ти. Защо се женищ за мъж, когото не обичаш? За да избягаш от собственото си семейство? Съвсем нормално да е брака с някой, които не обичаш да не се получава, защото ти по този начин не виждаш хубавите неща, а само недостатъците. Докато е нямало друга опция като другия мъж всичко е било поносимо, кротък, спокоен мъж. А сега вече, се сещаш, че трябва да си отлетиш там където си мислиш, че е правилно. Мъжете не са остров, при които да се спираш и да търсиш спасение. Навярно ще тръгнеш с другия, но повярвам ми и той ще има някакви недостатъци и пак нещо ще те спира. И знаеш ли защо проблема ти е някъде по дълбоко, още когато си била детенце. Докато не простиш на собствените си родители и незабравиш тяхните проблеми, няма да бъдеш щастлива. Житова не е приказка и не е съм и не всичко е както го учакваш. Поговори с твойте родители на първо място. Научи се да бъдеш самостоятелна без даден мъж поне за известно време. Не бързай да се втурваш отново в брак с някого, колкото и да си мислиш, че си уверена и стабилна вътрешно сама знаеш, че те е страх от това да имаш семейство.

 
  ...
преди: 11 години, 11 дни
hash: 39b4bfb596
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   "Еделвайс" -№3, познато ми е това име.. на всяка манджа меродия.. :)) И все много знае..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 дни
hash: 6923c67248
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   И с друг мъж, и без друг, изходът е един - да се разделиш с мъжа си. За да се промени към добро една връзка, трябва да влагат усилия и двамата. Щом той не иска да положи някакви, за да те задържи, значи на този човек му е все тая дали ще си или няма да си до него. А след като е така, няма смисъл да продължаваш да хабиш живота си с такъв човек. Още повече, че за любов и човешко отношение не трябва да молиш, нито да ги изискваш - иначе стават изпросени, по задължение или трофей. Когато ги има, те се проявяват от самосебе си. Не ги слушай тия, дето ти казват, че вината била само и единствено в теб - типично за нашето закостеняло общество някак удобно пропускат поведението на мъжа и нежеланието му да се оправят нещата. Постъпи така, както ще бъде добре за теб, хората ги остави да си приказват, те и без това си умират да съдят онези, които се осмеляват да променят живота си към по-добро.

 
  ...
преди: 11 години, 11 дни
hash: b1f58a5a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Ееееее, стига сте поучавали! Според мненията всеки втори се изкарва жертва - ами такава е, жертва на проблем, който споделя! Съветът ми е да бягаш, докато нямаш дечица да страдат. Ти не го обичаш, той е безразличен - какво ще спасяваш? Дори да нямаше друг, пак това бих те посъветвала.

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 дни
hash: 10b8380b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Разведете се, млада си, ще срещнеш любовта

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 дни
hash: caa4a8e1e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Много тъжна история:-( Казвам тъжна, защото и аз съм в много близка на тази ситуация и знам какво е. Със сигурност със сегашният ти съпруг бъдеще нямате, даже никакво. То ако е имало в началото тръпка, с времето чувствата изезват, а какво да говорим за твоя (и моя) случай, когато още в началото всичко е било формално. Казват някои, че и другия мъж един ден щял да стане същия - напълно възможно е, но в началото е имало тръпка и тя изживяна! Това е съвсем различна. А колкото до аборта - постъпила си много разумно и изобщо не трябва да се упрекваш. Усетила си, че това не е бащата на твоето дете и правилно си постъпила. Сега можеше да отглеждаш едно дете без баща и без нормално семейство. Нито ти, нито то щяхте да сте щастливи. В тази ситуация е най-труден момента, когато трябва да се поеме по пътя към раздялата. Ще си укорявана от много хора, дори и много близки, ще ти дават много "ценни" съвети как един ще се оправите, и колко "нещастна" ще си ако го напуснеш. Никой в такъв момент не мисли колко проблеми след време може да си навлечеш, включително и здравословни. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 9 дни
hash: 0004066bed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Разведи се, но имай предвид, че до 3 г. след сватбата не може по взаимно съгласие.
Аз на твое място бих се изнесала за начало и бих си гледала своя живот, а когато минат 3 г. бих се развела. Можеш и да се разведеш и преди това, питай адвокат. Не си губи времето повече и моля те - не гледай друг мъж. Дай си малко време за себе си, поживей малко сама и другия път не бързай с белите рокли.

 
  ...
преди: 11 години, 8 дни
hash: ac6067ce5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Здравей, моят съвет към теб е бягай колкото се може по навреме, почти в същата ситуация съм, но при мен е и дете на 3 год. заради което е много трудно да направя тази крачка. Успех за напред и следвай сърцето си, не мисли за хорското мнение както правя аз в момента и немога да се реша.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 дни
hash: c05ab8952f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

25.   До 24. Да трудно е да се омъжиш на бързо, да решиш, че едно дете решава всички проблеми и да качиш краката на масата, чакайки нещо значимо да се случи, без да положиш грам усилия. Сега пък било трудно, защото нали все пак някой трябва да ти плаща сметките, пък ти дори не си благодарна за това, ами се чудиш от къде да си набавиш тръпка.

Авторке на теб какво да ти кажа? Това е все едно да взема една мотика, да прекопая 3 лехи и после да обвиня мотиката че ги е направила криви. Бях писал нещо подобно на скоро и общото с твоята история е че си прилича по всичко с онази, както вероятно с много бъдещи такива.
Общо взето бях нахвърлил мисли за това, че е много лесно да се вадят изводи, след като мозъкът вече ти е влязъл в режим "заблуда". Най-лесно е да се разведеш, утре ще срещнеш човек, в който ще се влюбиш, ще се хвалиш пред всички приятелки как "онова" недоразумение е свършило, как се чувстваш облекчена и окрилена и уж всичко ще ти е наред за има няма година, докато и този не се окаже несполучлив избор. Разбира се отново няма да гледаш себе си, твоето хъркане, сумтене или трески, а ще гледаш чуждотои на финала ще се питаш, защо по дяволите все на теб се случва :)
Разбира се според мен консуматорите станахте толкова много, че би било нелепо даже да се повдига на въпрос подобна тема.
Рядкост са хората, които са способни на социална изолация, мислейки трезво и да стават с мисълтта, че не бива да са в товар на други хора, спрямо всяка своя прищявка, товарейки ги с очаквания, завишени критерии спрямо моментно настроение и други такива.
Вятърничева работа.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 703e84e8b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Моя съвете е дайте си малко почивка един от друг. Един или два месеца няма значение, ако трябва излез на квартира, но не се разделяйте. След този период ще си решиш. Трябва ти време за да разбереш какво искаш. През този период не се хващай с другото момче. Той, ако наистина те харесва няма да те притеснява. Колкото и да звучи зле вие жените сте като маймуните. Не пускате клона докато не хванете другия.
Остани сама помисли трезво и не си мисли само за недостатъците, но и за плюсовете на човека.
Не е лошо да си приятел с партньора си. Тези тръпки идват и си отиват.
Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9f9c025910
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Авторке, напусна ли го?
Как ти се разви животът?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: dfa99bddbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Ами той я е търпял, търпял и накрая е охладнял. След тия аборти и заминаванки за 2г в чужбина, ( не прочетох смислена причина ), биха дошли в повече на всеки.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 528bdbd1ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

30.   С мамино синче няма оправия. НИКОГА! Бягай надалеч, докато не сте се обвързали още повече.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 0ec21fa4e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   и какво стана? Какъв е живота ти сега?

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 847a210b58
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Номер 3 - Еделвайс, дали ти мина през акъла, че представените нещата от едната страна може да не са точно тако, че и противоположни? Но със сигурност повече обидни епитети които си използва могат чудесно да опишат ТЕБ!


*Преди време случайно се целунахме на едно събиране и ми призна, че ме обича от година и го е било страх да ми каже.. и лошо е да го кажа, но тайно се надявах това да стане някой ден. "


Като е толкова стара историята и не пише, авторката може да е щастлива вече.

То така случайно стават целувките. И жените казват: "В живота ми се появи мъж". А мъжете го разбират - държала се е като разгонена и някой я е "уважил". Авторке, не е лично по-скоро принципно. Но впечатли ме: че те обичал от една година??? !!! Това не са ли свалки за момичета от прогимназията? Някой да ти е навит и да те обича има огромна разлика. Може да ти е навит и след месеци връзка (не да те гледа отстрани) може и да стане.

Може ли някоя жена да разтълкува какво значи - тръпка? И как е по-добре - боклук и тръпка за няколко месеца или свестен без "тръпка" особено, ако се и оглеждаш през цялото време?

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: af695985ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Ако, ако, ако ако това ако онова ами какво щели да кажат хората. Еми и ти си като мъжа ти мекушава. Разбираш че не е за теб но не ти стиска да го зарежеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker