Как да го накарам да се срещнем? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да го накарам да се срещнем?
преди: 14 години, 10 месеца, прочетена 5243 пъти
Зравейте,аз съм на 29год. Преди година в един сайт се запознах с момче, което е по-голямо от мен с 2 години. Не си писахме много там влизаше рядко каза ми, че ще работи като тираджия, а това означаваше, че почти или изобщо вече няма да си пишем. Беше ми предложил в началото да се видим, а аз отказах не можех да излезна с човек, който почти не познавам.

Харесваше ми и въпреки това аз не се отказах и продължавах да му пиша с надежда, която беше оправдана. Преди нова година се беше върнал и се надявах да се видим но уви само се чухме по телефона. Месец по- късно пак се засякохме в същия този сайт и му дадох скайпа си, и от там нататък ние всяка вечер си пишехме, за 8 месеца дали сме се чули и 5 пъти.

Пролемът е, че той всяка вечер ме виждаше докато аз нито веднъж само на снимките, които ми беше пратил, но бяха отпреди 4-5години. Обещаваше ми, че ще си направи и ще ми прати, но така и не стана, беше ми обещал, че първото нещо като си дойде е това да се видим и до ден днешен все още чакам, защото се върна и се чухме аз просто не издържах и му се обадих и то не веднъж като последния път ми каза, че е ядосан и направо ми затвори.

Не исках и все още не искам това да е края макар и може би да съм го знаела. Единственото нещо, което не мога да си обясня как мъж като него, който ми пишеше, че ме обича и желае всичко с мен изведнъж изчезна сякаш се уплаши. Мисля че знам достатъчно за него, за да отида до града, в който живее и да го намеря но нямам куража, затова се опитвам через други от неговия град да разбера нещо за него, но явно не всеки би казал нещо за друг човек при положение, че непознава другия отсреща. Искам да се видим и всичко, за което сме копняли и двамата да стане дори и само един миг да трае това. В общи линии е това.
Кажете ми какво да направя искам си го обратно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 10 месеца
hash: f0e19bdd3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо искам да ти кажа да не се влияеш от мненията от рода: "няма любов чрез интернет и тн." Защото една от главните идеи на Интернета е именно комуникацията.А какво по-хубаво след една такава комуникация да имате нещо повече?

Сега по темата...
Или има друга, или човека е адски зает защото да си шофьор на ТИР е много ангажираща работа особено ако те пращат извън страната, или го е страх от тая евентуална среща.

От друга страна може би от теб е търсил забавление или кореспонденция.Отделно щом в началото е настоявал да се видите може би е имал сексуални нужди, а сега вече не му трябваш.

Мисля, че не трябва да си правиш грешни илюзии.Как може тоя човек да ти казва, че те обича, но въпреки тва за толкова време една проста АКТУАЛНА снимка да не си е направил.Като че ли е толкова трудно - да се щракнеш веднъж! Работа за 1 минута.
Ако имаш куража и си решена да се бориш за него можеш да го навестиш, но може би не сама..
Замисли се.Може и да греша, но все пак това е моето мнение :)
Успех!

*Syndrome

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 915d1fed8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мое мнение е зарежи го. С него нямаш переспектива. Манипулира те и те лъже. Забавлява се. Голяма жена си замисли се. Как е възможно да те обича и изобщо да не си направи труда да отдели малко време да се видите. Повярвай ми, човек ако е влюбен ще направи всичко възможно. А той дори и минутка не отделя да ти прати снимка. А възможно е и тези снимки които да ти е пратил да не са негови. И накрая не може да се ядосва, че му се обаждаш и да се изнервя. Кой му дава право да те залъгва и после да се изнервя.
Такъв човек изобщо не ти трябва. Само неприятности ще имаш.

Може и да е женен и когато е на път и е сам да се забавлява с различни жени от интернет да им приказва глупости и да си поддържа тръпката и егото.
И пак ти казвам голяма грешка правиш като си губиш времето с него и се самозаблуждаваш. Очевидно е че няма никакви намерения към теб.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: a223cb488b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Моето мнение е ако искаш продължи да си пишеш с него, но не ходи да го виждаш, защото може да се почувстваш много излъгана!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 9869686b31
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А аз мисля,че има нещо друго. Човека е притеснен, това се падразбира. Но защо ли? Не ти ли минава през ума, че той може и да не изглежда като на снимките които е изпратил преди време. Просто това може да не е той. Дано да не е така, но помисли и за този вариант. Той може и истински да те харесва и да иска повече, но ....може и да няма сили да ти сподели истината. Желая ти успех.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 1ec32763b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   А ако е женен и всичко е било само игра на думите? Или ако е свободен, но е дал чужди снимки, а сега не знае как да ти признае? Поптий го някак. Яснотата е за предпочитане.
И нещо друго може би ще те обезвери- с колко жени си пише дори ирядко да влиза в сайта.

 
  ...


...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: da1945c374
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Oт автора: сякаш съм убедена в това което сме си писали , с държанието което имаше към мен дори и на моменти да небеше добро и все пак аз недоумявам какво се случи , какво има, защо поне не ми обясни да знам за собсвено спкойствие защо се държи така аз просто искам да знам заблуда ли е било или какво и ако е било защо? благодаря за коментарите

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 51ffdcb99b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Една приятелка постъпи както ти си мечтаеш и съжалява до днес. Интернет запознанствата в 98% са обречени на провал. А с непрекъснатите си набези към него само си признаваш колко си го закъсала и как нямаш шанс за нормални взаимоотношения с някой около теб. Насочи вниманието си към някой местен, или иди да поработиш в друг град, запиши се на курс или нещо от тоя сорт, но не разчитай на виртуален тираджия, който не иска и да се сети за теб.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 15fa05da27
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не ходи, ако не искаш да ревеш

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: c961708417
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз също се запознах с човек по интернет, беше от съседен град.На третия ни разговор по скайпа поиска да се видим защото минавал от тук. Казах му че без да съм го видяла поне на снимка няма да тръгна по срещи. Естествено че ми изпрати снимка, но когато се видяхме очи в очи беше съвсем друг човек. Снимката която получих от него беше на чернооко набито момче, а сега виждах висок рус мъж със сини очи.

Естественно е да остана малко разочарована защото ме беше излъгал, но след няколко разговора в скайпа се разбрахме. Направил го е защото наистина е нямал снимка в компютъра си по това време беше 2006г.тогава не бяха навлезли още дигиталните фотоапарати.И понеже му казах че няма да се видим щом незнам отсреща кой ще ми се появи той е изпратил чужда снимка само и само да се навия на среща.

И така вече 3 години сме заедно и много се обичаме, но и той и аз сме семейни и няма как да бъдем заедно. Мисля че и твоя човек е семеен и за това избягва срещата ви, а не е изключено и да се е представил за съвсем друг човек.Твое е решението дали искаш да го разобличиш, или ще си вярваш на това което ти казва.Успех пиши какво е станало.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: c961708417
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Този сайт да не се казва "лове"?

 
  ...

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 4c29bd53bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Факта, че се държи така показва, че крие нещо и лъже. Вероятно е женен и му се иска, ама не му стиска.А щом не ти праща снимка може и да е грозен или да е някой циганин.
Ти как може да се влюбиш на тази възраст като 15-годишна.Зарежи го!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker