Оказа се пълен идиот. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Оказа се пълен идиот.
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 1674 пъти
Преди да се запозная с Д. /името му/.. се бях запознала с един негов приятел с, който си писахме в фейбук. С него
си пишехме и продължаважме и се харесвахме. Виждахме се и тогава ми писа Д. , който и той ме харесваше. Ние тримата започнахме да секараме. Д. ми казваше, че приятеля му ме използва и, че не ме е харесвал-а той ми казваше обратното. Мина време и още продължаваха споровете. Ето, че скъсахме с приятеля му и след известно
време станах гадже с Д. Бяхме се виждали само два пъти-постоянно се оговаряхме да се виждаме, но той си търсеше оправдания. Въпреки всичко с него си пишехме мили неща, той каза, че ме обича.. И аз му повярвах! Но той си пишеше постоянно сърца с едно момиче. И си пишеха, че се обичат.. Някой го беше питал кой си харесва и той каза, че си харесва нея. Питах го дали е вярно.. Той каза, че го е казал нарочно. Спорехме много, но останахме заедно. Мина доста време, но си останахме гаджета.. Той започна да ме кара да си пишем за секс. Той искаше да правим секс и то без презарватив! Искаше да си пишеме перверзни неща.. Искаше да го възбудя и аз му пишех сякакви глупости! Той ме караше да правим секс някъде аз му казах да спре да ми пише само за това.. Той ми пишеше само за секс и на мен ми писна.. Всякъш беше с мен само заради това! Преди 3 дена случайно видях, че си пише с едно момиче.. Пишеха си, че се обичат.. И някакви такива. Писах на въпросното момиче дали е гадже с Д. Тя ми отговори с 'да' тогава аз и казах същото и се изяснихме.. Писах да Д. и той ми написа ' мисли каквото си искаш', а аз просто го попитах, защо ме е лъгал, а той просто ми написа ' ако ме обичаше щеше са ми вярваш ', а всъщност само той ме използваше. Спорехме много той каза, че обича само нея, че мен никога не ме е обичал и някакви такива.. След това се сдобрихме той каза, че ме обича.. Но ето, че той продължи да ходи с нея. На него не му пукаше за мен. Но ми стана тъпо, като ми написа, че не ме бил използвал.. Държах се, като идиотка просто.. Знам, че ще започнете да ме хейтвате, но не написах това, за да ме хейтвате, а за да ми дадете съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: ffcccb84ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По писането ти разбирам, че си на 12-13. Има много време пред теб, така че бий му шута. Ще има и други не се излагай. Всяко нещо с времето си и ти ще срешнеш свястно момче. А и още нещо... не те ''хейтвам'', ама моля обогати си речника.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f9895e4201
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се излагай, момиче.. какъв е този глупак, че да се държи така с теб и другото момиче? Вземи го разкарай и намери някое свястно момче с амбициий и цели, а не мърльо искаш единствено да ви "обича" хах.. Няма как и двете ви. Има и по-добри не си хаби нервите за един глупак, който не знае какво иска ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker