Влюбена в доведения ми брат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121234)
 Любов и изневяра (29717)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21898)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3180)
 Образование (7305)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18535)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в доведения ми брат
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 5002 пъти
Здравейте! На 16 години съм и тъй като това е анонимен сайт реших да ви споделя.

От две години майка ми и пастрока ми са заедно. Много са щастливи и се обичат, аз безкрайно много се радвам за тях и той се държи с мен сякаш съм негова дъщеря. И има син. Той е на 18 години.
Докато майка ми и втория ми баща, (така ще го наричам тук) не се ожениха аз и един път не видях сина му. Но сега като са женени, четиримата живеем заедно.

Проблема ми е, че още от първия миг в, който си разменихме погледи, веднага щом се запознахме, аз се влюбих лудо в него, не само във външния му вид, но и това, което разбрах, че има вътре.
В деня в, който реших да му споделя чувствата си, бяхме у дома и родителите ни ги нямаше, тъкмо бях готова да му кажа, явно се беше досетил, и ме притисна, целуна ме и ми каза, че и той ме харесва.
Но това харесване прерастна в обич и ние сме побъркано влюбени един в друг, какво да правя.

Казах на майка ми, тя е един наистина умен и не ограничен човек, разбран (по моите наблюдения тя не е обратното), единственото, което ми каза е, че трябва да се обичаме като брат и сестра, а не както тя и втория ми баща.
Но как, кажете ми! Ние не сме брат и сестра! Обичам го, той мен също, правили сме и любов! Любов, не секс!

Толкова ли е неприемливо и ненормално двама да се обичат въпреки, че родителите им са женени и очакват любовта им да бъда като тази между брата и сестрата.

Обичам родителите ни защото те също ще обичат въпреки всичко, защото те са най - прекрасните родители, но желая да спрат да си мислят, че това е временно и скоро чувствата ни ще истинат.

Малка съм, така е, но се обичаме и нищо няма да ни попречи.
Не разбирам какво му е ненормалното, приятелката ми мисли, че имам нужда от помощ.

А какво да кажа за кръвосмешенията между истинските братя и сестри?

Благодаря ви за отделеното време и коментарите ви. Съжелявам за правописни грешки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: b9cef36a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

1.   Какво да ти кажа? Незаконосъобразно е! Но ето го и другия "край на въжето"- сърцето не говори, а чувства! Можеш да разсъждаваш с ума си едно, но със сърцето само чувстваш!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4b97cfb2b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Мисля си, че е нещо съвсем естествено предвид, че не сте роднини. Под естествено имам предвид нормално, все пак сте достатъчно големи, от противоположен пол, явно и като характери си пасвате. Съмнявам се за родителите да е било тотална изненада. Няма да те съветвам как да си преодоляваш чувствата, според мен е добре да поговорите с родителите и да се разберете. Съгласи се, че за която и да е майка няма да е приемливо 16 - годишната й дъщеря да си ляга под нейния покрив с момче, което и да е то. Ще е добре да спазвате приличие и ограничения, може това да е искала да ти каже майка ти.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1ea4457af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   От авторката :
Благодаря за коментарите.
Знам, че не е правилно да гледам другите хора, но имам приятелка, която се спала със своя брат! И не мисля, че това, което правим е лошо, в предвид, че ние нямаме никаква кръвна връзка.
Колкото за пред майка ми и баща му - той много обича да ме прегръща и т.н., но се въздържаме.
А майка ми се притеснява да не се разчуе, че дъщеря й спи със сина на съпруга й.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: cf57171673
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Не слушай 1, връзката ти не е забранена от закона! Ти дори не си осиновена от баща му - практически той е просто мъж на майка ти и не ти е баща, настойник и т. н. и пред закона със сина му сте никакви. Обичайте се, но не демонстрирайте връзката си в обществото, освен ако не сте вече 100% сигурни, че е сериозно.
Колкото до истинското кръвосмешение - то е много често, но не се говори за това. Противоприродно е и е противозаконно за лица от първа и втора линия роднинство

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1ea4457af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Благодаря ти много,
някак съм по - спокойна.
Колкото до спането, не го правим безрасъдно, той е много внимателен и винаги взимаме предпазни мерки.
Вчера дори майка ми повдигна темата за връзката ни и й казах, че малко неща на тоя свят са вечни, та и тя може да се разведе и втори път!
Е, адски се надявам това да не се случи защото обичам баща си, но не искам да ме обвинява задето се вслушвам в сърцето си, а и разума ми казва, че той е сериозен и много зрял млад мъж за годините си. Щастлива съм, каквото стане стане...

Само, че от баща ми и дума не съм чула!
Приятелят ми каза, че той смята и мен да признае, ще има ли разлика?

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: cf57171673
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Мила Авторке, само една забележка - не наричай баща му твой. Почни да го наричаш по малко име. Кажете на родителите си за връзката си, но не бързайте с обществото, изчакайте... , защото ако вземете да се разделите става страшно. Сега живейте, насладете се на любовта си, но в града си и сред познати не бързайте да демонстрирате чувствата си, а ти почни да показваш на хората, че уважаваш мъжа на майка си, но не го считаш за свои татко, наричайки го по малко име или с „чичо“ ХУ в обществото.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8fabc1294c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Основния проблем е възрастта ти. Повярвай - малка си за голямата и вечна любов! Нали не мислите да се жените на този етап? Помисли за варианта - омръзвате си или поне единия си намира нещо друго... Как ще продължите да живеете под един покрив?
Юридически мисля, че има забрана за скючване на такъв брак, но пак ще попитам - вие нали не сте се засилили да се жените? От друга страна си мисля, какъв е проблема ако отидете и сключите брак в друг град (държава)? Ами ако сте се запознали да речем на морето, в дискотека... Последното нещо, което бихте обсъждали е семейното положение на родителите си. Да речем, скоропостижно сте направили секс и даже си забременяла (недай си боже). Забранява ли държавната машина да си отгледате дето? И какво пък ако си живеете без граждански брак изобщо - та той днес и без това е "демоде" ;)
Виж, какво ще кажат хората... Това вече ще те разбие! С гаранция няма да срещнете разбиране и ще станете обект на лоши приказки. Единствения шанс е да се изнесете някъде надалеч и да не казвате на никого. Това изобщо би било възможно едва след като завършиш училище (и той), имате професии и можете да "си вадите хляба сами". До тогава обаче "ще изтече много вода"... Дали ще останат чувствата ви до тогава... много се съмнявам. Така, че правете секс разумно и тайничко! ... колкото е възможно по-дълго.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1ea4457af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   От авторката към последните два коментара!

Не бих си правила труда да си измислям, а и не съм се изчукала с брат си!
Това се случи преди няколко месеца, той е син на новия съпруг на моята майка,
просто наскоро споделих на майка си и реших да пиша тук! Притрябвали са ми нападки!

И, да, много съм малка, но аз много го харесвам, направо ме боли когато не е около мен, има страхотен характер, мил и чаровен е, много е възпитан и сериозен, зрял за годините си така, че защо не?
И не смятам да сключваме брак защото има много време за това пред нас.

Но ако баща му е против това, може ли да ме осинови сега и това да ни попречи?
Закани ни се...

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4b97cfb2b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Адвокат съм: какво имаш предвид под "да те признае"? Има два варианта: да те осинови или да те припознае. Четейки историята, не си "застрашена" от нито единия вариант. Осиновяването ще е проблем ако ти си имаш баща и този баща не е лишен от родителски права. Другия случай - да те припознае също еабсолютно неприложим ако има вписан в акта ти за раждане известен баща.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1ea4457af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   По документи никъде не е писано, че съм дъщеря на биологичния ми баща.
Искам да кажа, че той не ме е припознал когато съм се родила и майка ми е била самотна майка, аз се водя на нейно име.

Съжелявам, вместо осинови съм написала признае!

Баща му ни, че сега може да ме осинови и това щяло да попречи на връзката ни...
Това исках да кажа.

Авторката

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: cf57171673
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, просто кажи на майка си, че не искаш да те осиновява, но нещо се лъжеш - няма мъж, който доброволно да осиновява чужди деца. Какво сега - ти да го наследиш за сметка на сина му ли? Много се заблуждаваш, а и са един куп бумащини - забрави. Със сигурност ще разбереш, ако тръгне да те осиновява, но не мисля, че ще го стори... Гледай си живота и признай връзката си пред семейството, но в никакъв случай не излизай още пред обществото. Когато сте сигурни, тогава.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1ea4457af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Ние сме сигурни и изобщо не се интересуваме от мнението на другите хора, навсякъде се знае, че се доведени брат и сестра, а и родителите ни вече знаят.
Просто баща му ни каза, че ще ме осинови и няма да стигнем дълече.
Може ли да стане така? А за бракове не мислим защото можем и без тези работи...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 3c091f0cbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Авторке, от правна гледна точка не се безпокой. Ти си непълнолетна и няма как съпругът на майка ти да те осинови без твое съгласие и единствено със съгласието на законния ти представител - майка ти. Така че, дори и да се стигне до тази хипотеза той да се опита да те осинови, можеш спокойно да откажеш и да си защитаваш правата пред съда.

Иначе относно историята - според мен си направила грешка, че си споделила с майка си за това. Тази връзка е по-добре да се пази в тайна, за да не настъпват семейни конфликти. Щом се обичате, бъдете заедно и се радвайте един на друг, но не пред вашите. Някак си гадно впечатление оставя детето ти и детето на мъжа ти да се целуват и натискат пред вас, така че мога да си представя защо родителите ви за против. Бих те посъветвала да си даваш вид, че не е нищо сериозно и нямаш особени планове с момчето, поне пред майка ти. Така тя няма да се безпокои и мъжът й няма да иска да те осиновява.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1ea4457af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Благодаря, предполагах, че е нужно моето съгласие.
Е, той само се кани, но не мисля, че ще си прави този труд.
А приятеля ми иска да заминем някъде да учим... така, че...

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5d4662c883
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Днешните хлапета са стигнали дъното на отврата, направо незнам...

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: faf983234d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Само аз ли виждам вината в родителите, а не в децата? Ако хората съумяваха да имат нормални семейства, не би се стигало до такива случки! Какво е виновна авторката, че не е отгледана в нормално семейство? Та тя дори не е израстнала с това момче, той не и е роднина, той е момче като всички други момчета! Тя има пълното право да го обича и да бъде с него! Така става като възрастните се женят по сто пъти! Те да поемат отговорност за действията си! А това - това са последствията, за които не са мислили!

Да ви кажа, не е далеч от акъла, че мъж и жена като се съберат, има голям шанс двете им деца да се влюбят един в друг ако са на такава крехка възраст и изглеждат добре, държат се добре и тн.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1ea4457af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Благодаря, 17.
Наистина, не мога да разбера как родителите ни очакват да се обичаме като братче и сестриче, вече сме в тази възраст и не разбирам. Майка ми продължава да дрънка, че от това няма да излезе нищо и, че е същото като кръвосмешението!
Кръвосмешение ли? ! Дори нямаме кръвна връзка, кръвосмешение? ! Той няма търпение да навърша 18 и да ме вземе нанякъде. Толкова е романтичен, много съм щастлива с него и не ме интересува.
Благодаря още веднъж.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: cf57171673
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Авторке, не е кръвосмешение, но не позволявай мъжът на майка ти да те осинови и така нататък. Вие се падате точно НИКАКВИ.
Сякаш сега майка да се ожени за съседа, аз дъщеря ли ще съм му и неговите синове мои братя?
Що за глупост е това.
Гледай си училището, любовта и спри да се караш с вашите, а си прави всичко, което искаш малко по-дискретно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: ff11c0b35c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   По средата съм като възраст м/у теб и родителите ти... еми, вината е в тях - затова и толквоа се дразнят (възрастните трудно си признават, че са виновни те.. по лесно е да прехвърлят на децата грешките)
Вие сте момче и момиче, които се обичат.... като на вашите не им харесва да се разделят те (техните объркани животи са причина нещата м/у вас да са сложни)... смисъл защо трябва да жертват вас заради техните неуспешни бракове
на 16 си, след година сигурно ще чувстваш по-истински чувства към друго момче и тая история ще е минало : ) абе не го мисли толкова и без сцени и драми, просто си излизайте, не го правете супер очевадно и толкова

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5d4662c883
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   И накъде ще те вземе? В някой бардак...

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9cc70b2cd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Изчакай, когато пораснете още малко поговори с майка си.. ако има нещо против, вземете се в ръце. Избягайте надалеч, оженете се и заживейте щастливо :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 14 дни
hash: a8e3e203b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Здравей авторке,
Историята ти е отпреди 3 години, сега какво е станало? :)))))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker