Страх ме е, отчаяна съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страх ме е, отчаяна съм
преди: 11 години, 11 дни, прочетена 2020 пъти
Ужасно влюбена съм в едно момче, което след няколко дена сигурно повече никога няма да видя. И все пак оптимистка съм, надеждата умира последна, макар че моята е вече с единия крак в гроба. Трудно е да се каже, че познавам въпросното момче, преди години се запознахме (един от малкото велики моменти в живота ми, разбирате ли, дори дланите му бяха идеални на допир) и толкова. Сега нито си говорим, нито се поздравяваме. Най- много НЕСЪЗНАТЕЛНО да се втренча в очите му, имайки чувството, че той ми прочита душата или да му се усмихна- в тези моменти умирам. Знам, че трябва да го заговоря, търсила съм причини, но не знам какво да му кажа ни в клин- ни в ръкав. Супер нелепо звучи, но наистина го обичам и не че държа да ми вярвате, но неведнъж съм се уверявала. Вие ще си кажете: "Ква пък е тая пикла хлътнала по някъв си, ще й мине след някоя седмица, пролет е, много рибки има в морето" Абсолютно не е така, за съжаление. Разбирате ли, научих толкова много гадости за него, толкова много недостатъци и лошото е, че те ме привличат дори още повече, няма да се намери нищо, което да ме отблъсне, не мога да ви опиша колко е силно... Отхвърлих не едно момче, само защото го ОБИЧАМ наистина много. Не знам как би било възможно да "заместя любовта с любов". Срам- не срам, даже съм плакала за него. Мислех се за по- силна, но в последните дни се чувствам ужасно, МНОГО МЕ Е СТРАХ. Не мога да определя чувството- хем усещам тежест в гърлото, хем сякаш целият ми гръден кош е изпълнен с някакъв много лек газ и е на път да се пръсне. Той е най- силният ми копнеж, не знам как ще го превъзмогна. Моля ви от цялото си сърце, посъветвайте ме как да се справя с този проблем.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 дни
hash: cad2dca7a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моля ви от все сърце, посъветвайте ме дори и да нещо малко. Чувствам се отвратително и започва силно да ми личи и пред другите, а аз най- малкото предпочитам да не го показвам.

 
  ...
преди: 11 години, 9 дни
hash: ae9b7e2c6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ти си влюбена в една илюзия, в една представа за някакъв човек в своето съзнание. Единственият начин е като се разочароваш и ти се разбие представата за него. Трябват ти точно 10 минути разговор с обекта на чувствата ти за да рухне всичко. Бъди смела, та ти даже не го познаваш, а си чувала за него.. Не можеш да обичаш някого само защото има привлекателна външност, клиширано или не тя не е всичко

 
  ...
преди: 11 години, 9 дни
hash: 68b9001f10
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така и не разбрах, искаш съвет как да го забравиш, цитирам "не знам как ще го превъзмогна. " или искаш съвет как да го заговориш? Не става много ясно, какво всъщност искаш да направиш. Най лесно е да го заговориш с молба за помощ. Мъжете обичаме да помагаме на жени, особено на тези които харесваме. Така се изявяваме като способни пред тях. Да не задълбавам в психологията. Ако ти откаже се измъкваш лесно, защото това реално не му е отказ за среща. Така безболезнено без отхвърляне ще добиеш представa дали те харесва. Попитай го да ти помогне за нещо в което е добър, дори и елементарно да е. Лесен сценарии - момичето иска рицар да и помогне, дори да е само за да махне един много страшен паяк. Защото момичето много го е страх от паяци и ще е много щастлива, че момчето е нейният рицар, който я е избавил от страшният и много ужасен паяк. И тя ще е много щастлива и благодарна.
Това е един пример как трябва да действаш. След това разговора почва да си протича нормалнио, даже понеже си му много благодарна за спасението/помоща му казваш, че искаш да му се реваншираш като излезнете някъде. Ех, толкова ли нямаш въображение да го измислиш, не е ядрена физика.

K-Man

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker