Ценете това, което имате. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ценете това, което имате.
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 3482 пъти
Знаете ли.. не знам от къде да започна..

Тя беше толкова мъничка, невинна, чиста... казвам мъничка макар, че ги делеше само 1 година тя си беше просто минъчка за разлика от него..
Той той беше зрял.. на кратко – нейната противоположност. Той определяше настроението и, защото тя беше толкова обзета от него, че постоянно мислеше за него, представяше си, че той е до нея, тя бе готова да прекара с него 1, 2, 3, 4, 5 много много дни.. колкото се може повече. Мечтаеше за стая само за тях двамата с огромно легло и тераса с изглед към Айфеловата кула.. вечерта да влязат във ваната, да си говорят, смеят, той да и измие дългата тъмна коса, а тя да му търка гърба с гъбата.. когато излязат да ги чака голямото легло и да е включена само едната нощна лампа. След това тя да му се отдаде, а той да бъде нежен, да... когато тя му каже, че иска да е нежен му се изпълваше душата, защото той имаше тонове нежност с която да я дари. И двамата искаха да усетят едно от най-невероятните чувства заедно.. тя да обходи цялото му тяло с целувки, в моментите на наслада да забива нокти в гърба му, да се гледат в очите сякаш за последно.. накрая тя да легне на гърдите му, той да си играе с косата и, която всъщност много харесваше. На сутринта тя да се събуди първа, да го гледа, да гали лицето му и да го събуди с целувка.. той да се усмихне и така само двамата да си прекарват деня без никой друг.
Да читатели това момиче съм аз. Мечтая той да е до мен и не ме интересува дали е Париж или просто даже да е в някое село само да сме двамата. Далече сме един от друг. Искам да го видя, да усещам присъствието му, аромата му. Толкова искам, че не знам полудявам ли, но когато съм сама просто ходя и си говоря наум или даже на глас сякаш говоря на него, сякаш е до мен.. като легна вечер прегръщам възглавницата сякаш лежа на гърдите му. Обещал ми е.. обещал е, че ще дойде помоли ме да го чакам.. чакам го докато надеждата не умре. Това за сега е най-голямата ми мечта.. не таблети, айфони, скъпи дрехи, а просто един човек да е до мен. Знам, че няма да е за дълго, но тези дни ще ги живея като за последно, а когато си тръгне.. не мога да си представя как ще е.. как да го пусна? Как да гледам гърба му? Как да ми маха от далече? Как да гледам потегляшият влак? Това само не мога да си представя колко ще е тежко за мен. И въпреки всичко спомените ще останат в сърцето ми. Никога няма да го забравя дори да не дойде.. той е човекът, който както може да ме кара да се усмихвам така и да плача, защото единствено хората, които имат стойност за нас могат да ни наранят. Стискайте ми палци да се видим, моля ви.
За това бъдете благодарни, че можете да се видите с любимия/любимата си, че може да го/я усетите, прегърнете, целунете. Не се карайте за незначителни неща. Винаги си доказвайте колко се обичате и колко държите един на друг, защото в моят случай не ми е лесно никак даже, защото всеки миг в, който сме отдалечени има риск да го загубя. Ценете се и това, че сте късметлии да сте един до друг. Пожелавам ви много любов и успех. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 533477dee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „За това бъдете благодарни, че можете да се видите с любимия/любимата си, че може да го/я усетите, прегърнете, целунете. Не се карайте за незначителни неща“
Авторке, много правилно го казваш, но това могат да го разберат само хора, които по една или друга причина са били разделени с любимия, страдали са от несподелена или невъзможна любов, вдовците, вдовиците и т. н. Нормалните женени хора, които най-много трябваше да се вслушат в думите ти, това няма как да го разберат и ще трябва да минат през караници, разводи, за да стигнат сами до тъй мъдрия ти извод.

Конкретно съвет към теб - никога не чакай пасивно, а си вземи това, от което имаш нужда. За любовта НЯМА граници. За ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ няма и не може да има граници. Хвани самолета/рейса/влака и спри да чакаш мъжът да го стори, ако любовта ти е истинска. Не вярвай на обещания и сладки приказки - отиди, виж, пипни. Успех

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: d1b1563f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   След като имаш нещо да покажеш, кажеш, споделиш, изживееш, ощастливиш, защо не се бориш докрай.

Няма логика в мисленето ти.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 00f2b3d2c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Защото номер 2 нямам тази възможност няма да изброявам причини. А и онзи ден разбрах, че шанса стана все по-малък той да дойде, но все пак имам надежда... толкова е тъжно.. :(
Авторката.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 00f2b3d2c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Край хора... окончателно.. той няма да дойде.. направо се чувствам разбита отвсякъде... в момента нищо няма значение..
Авторката.

 
  ...
преди: 11 години, 29 дни
hash: d1b1563f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да дойде къде?
Ти показа ли му по някакъв начин, че го желаеш да е до теб... на 15 ли си?

От отдавна не живеем в света описан в любовните романи, мъжете и жените са равни, жените трябва да показват желание за любовна игра а мъжете да я играят.
Ф33

 
  ...


...
преди: 11 години, 29 дни
hash: 00f2b3d2c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 5, да и съм казала и показала това беше нещото, което най-много исках от него да не кажа единственото, което исках.. до последно обещаваше, че ще дойде лятото и накрая се появиха ангажименти.. сега ако ме потърси какво правим? ! Не искам повече да се влюбвам, защото няма да го видя никога и това направо не ме оставя на мира.. трудно заспивам през нощта и като заплача не мога да спра, защото имах големи надежди, но истината боли.. :( Предложете какво да правя наистина от една страна не мога да не контактувам с него, защото се пристрастих от друга да го забравя, но е тежко.
Авторката.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 28 дни
hash: 00f2b3d2c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Замислете се в тези думи :)

 
  ...
преди: 11 години, 28 дни
hash: d1d2e2f231
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   здравей! аз изживях същото само че бях на мястото на момчето от твоята история. поради ред причини не можехме да се видим с едно момче, с което си кореспондирахме писмено. беше по-лесно аз да отида. последната ни уговорка беше за лятото, но и тогава нямах възможност, но му казах така:, , няма да мога да дойда на тази дата, за която се уговорихме, но ще дойда.... (тук му казах кога ще мога) ''. искам да кажа да се изясните ще се видите ли изобщо, да се чакате ли, или да продължите напред. поговори с него и се изяснете. успех!

 
  ...
преди: 11 години, 28 дни
hash: 00f2b3d2c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Aми аз го питах и сега какво да правим нали да продължим ли или да спрем и той казва не знам и аз казвам не знам, защото не мога просто ей така и както казах дори да продължим нищо няма да е същото, защото няма да се видим никога.. Номер 8, разкажи малко повече после какво стана? Как се разбрахте и т. н.
Авторката.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 25 дни
hash: 68da32e4ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На колко години си?

 
  ...

...
преди: 11 години, 25 дни
hash: 68da32e4ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ще си намериш друг спокойно, просто скорошна раздяла преживяваш, затова ти е гадно, вие жените лесно преживявате разделите.
Успех занапред.

 
  ...
преди: 11 години, 25 дни
hash: 25252d30bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Защо се трият коментари... защо, нали този сайт е за потребителите, защо се трие мнението ни.

Модератор: не публикуваме коментари с обидно съдържание,с главни букви или неграмотно написани.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 24 дни
hash: ca16d45845
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   12, моля напиши си коментара отново обаче правилно. 10, ако кажа на колко съм ще се започнат упреците така, че по-добре да замълча така или иначе нямат значение. 8, моля отговори ми.
Авторката.

 
  ...
преди: 11 години, 23 дни
hash: acfcc071e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторке, не те виня за мисленето ти, все пак си много млада. Но трябва да разбереш нещо, животът е много суров. И труден. Но така е интересно, трудностите трябва да ни мотивират да се борим и да си решаваме проблемите.
Още по-труден е за емоционалните хора като теб. На първо време, опознай себе си. Според мен си много чувствителен човек, и това може да се окаже трудност за теб занапред. Не казвам да не чувстваш. Но да разчиташ и на разума си. Да се научаваш с времето да ги балансираш - сърцето и ума. Бъди благодарна за хубавите спомени с това момче, за изживяното, защото има момичета, които не са изпитвали това. Но дотук. Животът е разнообразен, има различни аспекти от него, които могат да те правят щастлива. Не се върти всичко около любовта.
И все пак, момчето, в което си влюбена, е в чужбина предполагам, защо е там? За да търси щастието си! Защо иначе? Той себе си е отищъл да устрои, не теб. Та ти си толкова млада, необременена от проблемите на възрастните, наслаждавай се на младостта си, обичай живота, забавлявай се! Имай цели, и ги следвай!
Знаеш ли защо се чувстваш така? Това не е истинска любов. Ти си отдала всичко на този човек, защото сама не се чувстваш пълноценна.
Не бива да допускаме някой друг да ни изпълва с цялост, ние самите сме тези, които си правим живота, ние сме двигателя, не някой друг. Другите може да са ни много важни, но не можеш да допуснеш да загубиш себе си заради някой друг. Сега се чувстваш празна, защото си позволила той да е единственото нещо, което да придава смисъл на живота ти. Не бива да е така. И това наистина не е любов, а една луда и вредна зависимост.

 
  ...
преди: 11 години, 22 дни
hash: 00f2b3d2c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Благодаря номер 14, той не е в чужбина, а е от друг град. Просто го приемам така, че той беше единственото момче, което ме харесваше заради това, което съм, а не просто ей така да има момиче както правят други. Той не е от онези типове, които искат виртуален секс на камерата, а искаше да говорим за мечтите ни и за много по-сериозни теми. Наистина такова момче рядко се намира и дълго ще ме боли...
Авторката.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 20 дни
hash: d1b1563f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   След като говориш в минало време защо не започнеш да живееш в настоящето.
-"... дълго ще боли".
Да така се получва обикновенно първата любов се помни, няколко месеца, споко ще ти мине скоро, ако не мине тогава направи нещо..

 
  ...
преди: 11 години, 19 дни
hash: ca16d45845
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Какво например?

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: d1b1563f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Като за начало направи контакт с него- боло със смс, скайп и т. н. начините са ужасно много.
Покажи, отношение, искренност, бъди като жена, сама казваш като малко момиченце, мъжете не обичат момиченца и лигли.

Г. 25

 
  ... горе^
преди: 11 години, 16 дни
hash: ca16d45845
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Не съм лигла. Просто на мен ми е супер гадно, че няма да дойде, а на него нищо му няма той го приема нормално. Според мен сигурно не го е искал толкова много. На всичкото отгоре ми каза, че ще съм щяла да си намеря момче от моя град и, че не било такъв голям проблем това направо ме изнерви. Иначе извини се, че ме нарани макар, че нищо не оправя това извинение..
Авторката.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker