Дали съм бил поредния или нещо по-специално? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали съм бил поредния или нещо по-специално?
преди: 11 години, 10 дни, прочетена 2573 пъти
Здравейте :) Ако очаквате да четете за момиче по-нататък и сте хомофоб - можете просто да излезете :)
Аз съм бисексуален. Не съм се влюбвал в момичета, падал съм си, харесвал съм, но не съм се влюбвал. Въобще не ми е проблем и отдавна съм превъзмогнал каквото и да е. :)
Наскоро се запознах с едно момче, което се оказа доста по-голямо от мен. Харесахме се много, на мен в началото не ми направи такова впечатление, каквото сега, аз като че ли му харесах много повече. Е, да, забелязах, че е добре изглеждащ, поддържан, много готин. ;-) Бяхме у тях, говорихме си, каза ми /и ми показа в последствие :D / колко съм му харесал.. наговори ми и други неща, а аз си бях съвсем ок с всичко това, знаех, че дори и да говори така, това не означава нищо. Изглеждаше сериозен.. Първите няколко дни не ми пукаше какво ще стане - просто не го мислих. Но нещо се пречупи в мен и започнах да се влюбвам. Казах му, но се разбрахме да бъдем приятели за сега и да видим какво ще стане след време.
Не сме се чували от около седмица, не сме се и виждали. Не ми вдигаше телефона, спрях да му звъня..
Може би и друг път е постъпвал така, може би в началото е искал нещо повече, но след това е размислил? Или пък нещо в мен го е отблъснало? Но какво пък може да е, че чак пък да го накара да не ме потърси.. след като аз също като него изглеждам много добре, поддържан съм, старая се винаги да съм добре облечен..
Искам да знам какво мога да направя, за да му привлека вниманието. Явно не трябва да съм себе си, а да играя малко актьорски.. да съм интересен, да провокирам.. а точно тези последни две неща не ми се отдават добре май. Та въпросът е: Какво да направя, след като не се обажда? Как да му привлека вниманието, за да го направи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 дни
hash: bfcba533ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като жена мога да ти дам съвет по отношение на мъжете - не им се натрапвай, те са ловци.
Иначе - щом си бисексоален те съветвам да потърсиш по-скоро контакт сред жените. Просто жените са по-моногамни и ако искаш дълготрайна връзка, то такава можеш да имаш по-скоро с жена. Връзка мъж-жена е достатачно трудна, но да се получи трайна връзка мъж-мъж е страшно трудно. Затова и сред хомосексуалистите рядко се получава нещо по-трайно. Ок, секс може да имат, но по-малко от 10% успяват да се задържат повече от 1 г. заедно.
Всичко си зависи от твоите потребности. Аз, ако бях бисексуален мъж бих се съсредоточил върху женската половина от човечеството, ако искам повече от секс де...
Колкото до конкретния мъж - не му се натрапвай, ако те харесва, той сам ще те потърси.
Ти в момента имаш проблемите на жените и терзанията им. Ако не бях хетеросексуална жена самата аз бих предпочела да имам връзка с жена. Ти си решаваш де...

 
  ...
преди: 11 години, 10 дни
hash: 64018042ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Най-вероятно се е разколебал човека. Не му се натрапвай, не бъди досаден. Ако има нещо по-специално към теб, ще те потърси. Дай му време.

Ж-28

 
  ...
преди: 11 години, 10 дни
hash: 4027ea6d69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Към №1: Той не ми се е обаждал, винаги аз съм го търсил. Колкото до това дали мога да бъда с някое момиче - ами не. Не мога да се чувствам постоянно като двуличник и лицемер. Освен това съм на моменти - доста по-трудно се възбуждам от жени. Сексуалността не е решение. ;-)
Към №2: Май вече достатъчно бях "досаден".. трябваше да слушам съветите на приятели, не да действам на своя глава, понеже видиш ли няма да ми е спокойно, ако не го чуя.. относно това да му дам време - колко може да продължи това? Да ме потърси след месец? Едва ли..
От автора

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 дни
hash: cfa7747816
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо винаги бъди себе си. Не искаш ли той и който и да е друг да те харесва или обича заради теб самия, уморително е да играеш роля цял живот! Според мен трябва да спреш да го търсиш, да се направиш на недостъпен, а ако не те потърси тогава може би е искал само секс...

 
  ...
преди: 11 години, 10 дни
hash: bfcba533ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От 1 - ами не знам. Пак те съветвам да не се натрапваш, гледай си живота (хобита, работа, учене, семейство, приятели) и... стига търси този мъж.
Препоръчвам ти разни книги за жени с проблеми във връзката - просто там ще видиш много от проблемите, които един човек може да има във връзката си с мъж. Не всичко е приложимо в хомосексуалната връзка, но като ти чета нещата - страдаш от терзанията на жените, които като теб са обречени да се занимават с мъже. Много интересни са книгите „Защо мъжете си падат по кучки“ и следващата “Защо мъжете се женят за кучки“ - там ще научиш доста за това, кое дразни мъжете в една връзка и най-вече - КАК ДА СПЕЧЕЛИМ един МЪЖ. Тъй като си мъж, не всичко се отнася за теб, но точно твоя проблем гледам е точно за тези книжки - не става дума само за този конкретен случай, а по принцип за твоето поведение към мъжете, които харесваш и с които си във връзка.
Пишеш, че си бил бисексуален. Ти си знаеш, но аз отново те съветвам да потърсиш сродна душа сред жените. Причината е много проста - просто връзката с жена ще е по-стабилна, а и ще отпаднат всичките ти терзания по темата... просто жената ще ги има, не ти. Не говоря тук само за сексуалност. Връзките между мъжете в днешно време не са проблем (хомосексуализмът си е нормално нещо), но пак си остават нестабилни просто заради качествата на мъжете като цяло. Почва се от засилената сексуалност - такива връзки рядко са стабилни, изневерите са много чести и от двете страни, стига се до агресия, бурни раздели и така - цял живот, ако нямаш късмет, ще се луташ от мъж към мъж.
Огледай се - ти колко стабилни хомосексуални връзки мъж-мъж познаваш?
При жените е друго, те създават с друга жена много по-стабилни връзки от хетеросексуалните дори.
Не знам, аз ако не бях жена, бих си спестила терзанията по мъжете. Ако има и съвсем малка част от теб, която харесва жени, казвам ти -няма какво да загубиш, ако се пробваш... ще си спестиш много, много терзания и проблеми... ти решаваш, но ако си решил окончателно да се занимаваш с мъже -честито! Добре дошъл в клуба на страдащите!

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 дни
hash: 4027ea6d69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   №5, Благодаря ти за книгите. Видях за какво става въпрос, сигурно ще ги взема и ще потърся други подобни. Искаш ли да продължим да си пишем някъде другаде с теб? Обаче кофтито е, че сайта цензурира всякакви контакти. :D
А относно мен и жените - страданието си го има, независимо за какво става въпрос. Така е в живота като цяло, никога не можеш да кажеш със сигурност, че от противоположното на това, за което страдаш, няма да те кара страдаш по същия начин.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 дни
hash: bfcba533ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе - прочети първо една от тези книги. Може да си мъж, но поне 50% от нещата ще са ти полезни. Просто няма книги за хомосексуалисти, а в книгите за жени действително има доста полезни съвети относно връзките с мъж по принцип. Няма какво да губиш - най-много да опознаеш самия себе си и да научиш някой и друг трик.
Не искам да си пишим другъде, тук сме анонимни и можем да помогнем и на други хора с дискусията си.
Какво иначе да ти кажа - не си прав относно жените. Аз като жена общувам изключително с други жени, споделят ми всичко и ако не харесвах мъже 100% бих си потърсила жена за партньор в живота. Дори бях си харесала едно момиче, но съм влюбена в мъжа си, колкото и да ми е трудно с неговата мъжка природа -).
Мисля, че имаш изключително нежна душа и нужда от любов и да - убедена съм, че една жена може да ти я даде. Ще ти кажа защо - просто мъжете (включително 90% от хомосексуалните) не можете да си изразявате чувствата и сте водени повече от сексуалността си. Жените от малки сме възпитавани да си показваме чувствата, но и имаме съвсем друга психология и физиология, начини да общуваме и изобщо - да даряваме любов. Чети книгите, които ти препоръчах, ще ти стане интересно!
Връзката мъж-жена е достатачно трудна, връзката мъж-мъж е за мен като сблъсък между два остри камъка. Виж всякакви статистики - почти няма дълготрайни връзки сред хомосексуалните мъже. Един Елтън Джон имал късмет, но какво правят останалите 90% - изневери, драми, караници, агресия дори.
Не, просто си правиш живота много сложен. Ако имаш и 1% хетеросексуалност търси връзка с жени - най-малкото като отдушници в мрежата, ако те привличат сексуално жени - голям късмет дори имаш! Това ми е мнението. Ако беше чист хомосексуалист не бих ти писала това, но ти сам загатваш, че харесваш и жени - това може да е изход от тръдностите ти с мъжете. Аз определено на твое място бих опитал. Да, определено сексът с мъж си е страстна работа, но жената пък може да ти даде любов, разбиране, и нежност, каквато рядко има сред мъжете

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 4027ea6d69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Пак съм аз, авторът.
Истината се оказа съвсем друга /относно него/. Проблемът си е в него. Разбрах от други места какво прави, само той обаче си знае защо. Целта му е да разбива сърца. Има си тактика, която си следва. Прави го от години, даже бил известен из гей средите в града.. Използва начинът, по който изглежда, както и милото отношение, и лъжите. Говори и едни и същи неща за себе си, които са лъжа. Прави точно това, което казва, че мрази /естествено с цел/. Най-лошото е, че се РАДВА и е ЩАСТЛИВ, когато е разбил нечие сърце и е направил човекът отсреща нещастен. Останах без думиq като разбрах всичко това. Има си план, върви си по него, без значение какъв човек среща /може и най-красивият да е, пак ще постъпи така, както прави с всички/. Аз съм част от веригата, която сигурно е доста дълга.. Голям актьор, наистина - по-добър от някои с диплома. :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker