Момичета искат девствени момчета? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Момичета искат девствени момчета?
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 6302 пъти
Здравейте. Искам да попитам, има ли момичета които искат да бъдат с девствени момчета, говорим за сериозна връзка.

Или по-точно казано: момичета които искат девствено момче за приятел (гадже)

Естествено, че има такива момичета, но споделете, да видим, колко момичета искат такива момчета.
Да видим колко сте на брой :) :)

И обяснете защо искате девствен. Какви според вас са и ще са предимствата? :)

Едно Момче-20г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: e6a02a28d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма такива. Може би, ако са на 14-15 им се иска, но после искат опитен. Не виждам предимства. Тва е малко като да питаш дали харесват срамежливи момчета, защото мъжете искат девствени и скромни момичета.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 26902278e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не познавам момиче или жена, които целенасочено да искат девствени момчета - точно обратното.
Но все пак - за любовта подобни неща не би трябвало да има пречки. Всички сме се родили девствени и по-умните от нас знаят много добре, че това „качество“ или липсата му не казват нищо за качествата на личността. Девствените хора придават голямо значение на девствеността си сякаш докато за останалите това просто отдавна вече не е някаква тема за размисъл и изобщо не се питат кой бил девствен и кой не - завърта те живота и... докато не попаднеш на такъв мъж или жена си сякаш забравил по темата.
За мен като жена не би било пречка да към с такъв мъж, ако съм много влюбена в него (теоретично). Признавам си, че никога не съм била и няма да бъда (омъжена съм) с девствен мъж. Още от самото начало си харесвах по-възрастни мъже с опит. При момчетата от класа ми например ме отблъскваше това, че не знаят как да се държат с една жена и така - двама неопитника стават прекалено много. Днес като жена с опит гледам с по-голямо снисхождение към такива въпроси, но като момиче си спомням, че не исках в никакъв случай първият ми път да е с девствено момче, което си признавам, че беше глупаво, защото и опитният мъж не може да ти го направи хубаво - първият път си е просто гадно преживяване.
И така както и да го въртя - просто е много просто - девствеността не е качество, което описва личността на човека и нито е предимство, но не е и пречка за една връзка, ако има любов. Не познавам жена, която да си пада изрично по девствени мъже, но сякаш жените с малко повечко опит почват да гледат със снисхождение към такива въпроси и не им дреме особено. Съвет към автора - Хвани си кака да те отрака. Младите момичета търсят мъж с опит, а когато натрупаш такъв, ще разбереш причината. Когато самата жена има опит, тя може да си (ти) го направи хубаво и без особено изкуство от твоя страна.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2c19b36477
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Аз много исках първото ми момче да е девствено, но не намерих такова. Харесва ми идеята за девствен мъж, някак е по-чисто или може би по-оскверняващо. И според мене би излязла хубава връзка с такъв човек.
Жена на 26

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 38da63a1a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пак ли!?? Може и да има някоя дето да те ПОиска, но като прочете темата ти за майстор-готвача и хвалбите и "превземките" и ти види черно на бяло оношението към жените и... бързо ще те ОТиска!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8e99668ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Тая тема толкова предвидимо ще се развива. Все ще се намери някой младеж, който се опасява, че никоя жена няма да го поиска и ще пусне тема по въпроса. После се изсипват един куп хора да му обясняват как девствените мъже никой не ги иска и никоя нормална жена не харесва девствени мъже, понеже всяка нормална жена ще иска мъж с опит... Ми не, аз лично никога не съм търсила мъж с опит, защото на мен ми харесва идеята да бъда "откривател". Момчетата цял живот си фантазират и представят какво ли е това животно сексът, издигат го в култ едва ли не и е доста приятна идеята ти да бъдеш тази, която един вид го "въвежда" в удоволствието. Погледнато от тази гледна точка, на мен ми е доста по-възбуждащо, отколкото аз да съм с опитен мъж. Не съм някаква педофилка - на 25 съм и по ирония на съдбата съм имала двама мъже, на които съм била първата. Единият ми беше първата голяма любов, а с другия искам да прекарам остатъка от живота си. Не знам дали това по някакъв начин отговаря на въпроса ти, авторе, сигурно има фетишистки, които държат да бъдат с девствен мъж, има и такива, за които тези мъже са пишлемета и гледат с пренебрежение на тях. Теб трябва да те интересуват жените, които могат да те обичат такъв, какъвто си, не трябва да те интересува "по принцип" каква е статистиката.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: ceb3674ae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Това е голяма глупост, сексуалното привличане между двама души или го има или го няма. И не виждам, ако желаеш някого какво значение има дали е девствен или опитен.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2c608a8a17
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Каквото и да говорите все на някого ще му се падне девствено момче. Но какво от това? Да не би " опитните " да са родени научени? И те са били девствени. Всичко се оправя с времето. В началото може да не е много добър, но след това. Искам да кажа, че никой не е роден научен и се учим докато сме живи. Аз не знам какъв предпочитам!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: fceeb03858
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   хаха. Оня пък... или ОнАЯ, видяла че съм пуснал две теми едновременно и почва и тука и тама да приказва некакви глупости (отношението ти към жените... бла бла)

Всъщност, то като е пълно с курви нашарени с 3 кила грим, 2 прически и некви токчета, с които не ходят, а куцат...
какво повече да се каже... Аз такива жени не харесвам.
То свестни момичета почти няма. И за това пускам тая тема, да видя мнението на момичетата, да си споделят ако предпочитат девствен и защо?
Каквото и да се напише тук по тая тема, аз няма да се хвърля да си премахвам девствеността, просто с някакво момиче. Ще си чакам моето момиче. Като се обвържа и то сериозно и като му дойде времето-тогава.

Какво се хвалят хората масово, че са правили секс и се присмиват на 19-20 годишните, които не са правили секс, не знам...
Аз като срещна момиче или момче, на около 20 години на Инвалидна количка и... замислете се. Не щракайте с пръсти и не плюйте другите и не си мислете, че сте с нещо повече от останалите, след като сте правили секс или държите яко на пиене и т. н.
Смисъла на живота е съвсем друг... ;)

Едно Момче-20г.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 00649a77a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Момиче - не, но някоя опитна жена със сигурност би се насладила да използва такова момче.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2383ca32e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм момче, и съм имал възможността с 3 девствени момичета да съм им номер 1 и познайте и за 3 те съм номер 1.

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 26902278e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   10, браво! Превърнал си жените в консерви, които да отваряш - това те прави мъж ли? Аман от комплексари

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8d4ffee24f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм девствена и също бих искала момчето което обичам да е девствено. Според мен по този начин при първия полов акт няма да е толкова голямо притеснението, тъй като и двамата ще бъдем неопитни и няма от какво да се безпокоим.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: ebcc58889f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Аз! Винаги съм искала девствено момче, вместо някой отракан чичко.. Защо ли? Защото ще ни е за пръв път заедно, зощото ще се запомни /без значение хубаво или не толкова/, защото ще е донякъде наивно, някак истинско. Знам ли как да ти го обясня, просто защото искам. Пък и на нашите години вече трудно се намира девствен мъж и жена. Аз съм на 21, ти виждам си на 20 - то си е чудо. Но... има ли значение какво искам? Смисъл дали ако се видим случайно изобщо ще си обърнем внимание? Аз лично никога не гледам отворковците, някак ме отвръщават повечето. Заглеждам се по скромни момчета и винаги се питам, защо въпреки скромността си никога не забелязват мен или такива като мен, а се заглеждат само по девойчета в къси поли и тунинг отвсякъде. Ето, аз се заглеждам и в по-обикновените, но защо те не се заглеждат в мен? Не се имам за грозна, по-скоро обикновена. Такова момче търся, тоест чакам той да ме намери, но уви... В тая голяма София явно... никога няма да срещна подходящия за мен... а толкова ми се иска да не съм сама, да мога да бъда истински с някой /и нямам предвид просто секс/, но много се отплеснах с темата... ако имаш нещо да ми кажеш, ще следя темата, сподели.

Т., 21

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: ebcc58889f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Всъщност ей сега се разрових малко и ти прочетох и други теми /явно си ми направил впечатление/ и много ми се ще, да си початя малко с теб, ей така. "Споделената мъка е половин мъка"... Някакви идеи как да стане, без да нарушим правилата на сайта "без мейли и скайп"?

Т., 21

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 26902278e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Т. 21, не се сърди, но много летиш в облаците. С всяка изминала годинка ще става по-трудно да намериш НОРМАЛЕН девствен мъж на твоите години. В крайна сметка ще трябва да се огледаш сред 16 годишните.
Съветвам те да не търсиш девствен мъж на 21 г., защото подобно на теб ще има проблеми с общуването и нереалистичните очаквания за една връзка и като се съберете двама перковци, не знам до къде ще стигнете.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: fceeb03858
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Здравей Т 21, не знам как да намерим връзка, но знам че не съм единствения девстен :) има много. Много на брой свестни. Просто, както аз не виждам, или поне трудно срещам свестни момичета, така и на теб ти е трудно да срещаш свестни момчета. Но ги има-свестните хора :)

Едно Момче-20г.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: ebcc58889f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   До коментар 15 - изобщо не летя в облаците. Аз отдавна вече съм се отказала да търся, просто казах какво би ми харесало и защо.
До Едно Момче-20г. - не мисли, че ми се искаше да пишем защото си девствен :D просто имаш някои сходни идеи с моите по доста теми /както ти прочетох някои такива/, но все пак не карам никой насила :) Ако някога решиш, че ти се пише - намери някакъв начин, ако не - здраве да е и успех!

Т., 21

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 73a7be8edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   на 16 съм и съм девствен и ме е срам от факта :((((((

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 12ba245450
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ако бях на 16 и не бях девствен, тогава щях да си умра от срам..

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 037eb2119e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Т., 21, Следиш ли темата?! :))

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0f6b36a210
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   До коментар 22 - Да, следя я :)


Т., 22

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: dcea56c5d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Т., 22 - Радвам се, че следиш темата. Искам да те поздравя с една яка песен. Ще светнеш какво имам впредвид. ;)
http://www.vbox7.com/play:0240d78b33

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 037eb2119e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Т., 22- Ще откриеш ли посланието? :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8014d7843b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Била съм с такова момче ив началото беше леко смущавашо. И аз нямах много опит, на него пък му беше за първи път... и беше доста конфузно. Та сега честно да си кажа бих предпочела някой с опит, на който да не му се налага да му обяснявам какво да прави, защото честно казано половината от удоволствието се губи докато обясняваш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6ecc1550f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Разбира се има момичета, които искат да бъдат с девствени момчета. Аз съм момиче и също съм девствена.
По-опитните могат да ти лепнат някоя болест или пък да те сравняват с други и т. н. Дори първият път да не се получи добре, след това със сигурност ще е по-добре ако хората се обичат и уважават. Много се дразня на хората, които са с половинките си само, защото правят добър секс.
Съветвам те да не бързаш. Направи го, когато наистина намериш правилното момиче за теб. Ако тя наистина иска да бъде с теб ще оцени твоите качества без да те кара да се чувстваш неудобно или нещо от този сорт.
Не си създавай комплекси заради това, а зная, че си много ценен за всяка, която иска да те има.
Момиче 21

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 88f389f7aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   До Т., 22

Не предполагах, че има момичета като теб, да се заглеждат в по-обикновени и да не харесват отворковците. Моите поздравления и уважение!!! Продължавай все така :)
Колкото до това да срещнеш девствено момче, прекрасна идея но не прекалявай, времето си върви и има вероятност после да съжаляваш, че си чакала толкова. Казвам ти го от личен опит, и аз съм девствен а съм на... доста повече от 22.

Продължавай да се заглеждаш в обикновените и да търсиш Човека в момчето.

Успех :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 905b6a8798
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Не много момичета ще искат да ходят с 20 годишни чекиджии.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 905b6a8798
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Аз мисля че някои момичета ще ги е срам да излязат с момче кето е на 20 години и е още девствено, особено през лятото когато ще си по къс ръкав и хората има да се чудят защо мускулите на едната ти ръка са много по развити от тзи на другата ти.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 905b6a8798
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Към №10
Бил съм с няколко момичета но нито една от тях не беше девствена. Винаги съм играл с фанелка №2, въпреки че със сигурност зная че едата от тях е била поне с трима, така че няма значение с колко ще ходиш ти винаги ще си им втория.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7384b599d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Оооо какви сте сладки Т22 и автора!!! :))) Дано ви се получи!!! :)))

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: d0498539c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Аз много си харесах едно момче на 24 и се оказа девствен.. Но няма такава душица да ви кажа честно..
Супер умно и добро момче, но просто имам чувство че когато преминеш определена възраст ти става тема табу и се притесняваш доста повече за секса

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 0b2e8f0906
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Ами аз съм момиче на 19 години и предпочитам девствени момчета... в смисъл не мисля че има предимства или недостатъци... но може би е така защото девствените са някак си по-мили.. по-срамежливи... момичетата като мен са малко... но все пак се намират...

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: dba9f31c77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Ми аз съм на 20 и съм девствен и не съм спрял да търса девствено момиче което да е по голямо или по малко със 1 година от мен няма проблеми само да е съгласна и поне нетрябва никой да ми обеснява има порно сайтове който обесняват всичко

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d67c2a607f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Аз съм момче и съм девствен и съм на 19г. От софия ама какво да се прави нямам късмет в този живот....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker