Как постъпих аз - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как постъпих аз
преди: 11 години, 9 дни, прочетена 2523 пъти
Просто исках да споделя мислите си по въпроса и ще се радвам ако си кажете мнението.

Като по - малка аз винаги съм си мечтала да имам добро семейство с дечица, такова каквото майка ми не е могла да има.
Защото баща ми я е накарал да махне бебето(мен) след като е забременяла, в противен случай щял да я изостави. На нея й е било много тежко и е изпаднала дори в депресия, но ме е задържала и е останала сама.
На 15 години разбрах, че не мога да имам деца, което беше тотален шок за мен. Ужасно се натъжих, както и майка ми, защото... е, вече писах по - горе.
Вярвам, че всяка жена мечтае за правилния човек с, който да създаде деца и да ги отгледа в красив дом!
Та реших да се фокусирам над други неща и да не мисля за това на тази възраст. Реших, че мога да си осиновя един ден.
След време започнах да не мисля за това и бях отличничка във художествена гимназия (живеем в чужбина), всичко се нареждаше добре, живеехме си с мама самички, тя постоянно канеше разни нейни приятелки и ми беше добре.
На 17 години започнах полов живот и всичко беше наред. Няма да изпадам в детайли, имах няколко партньора преди да срещна ''голямата любов'', около 2-3 и не се притеснявах.
Доста време по - късно започнах връзка с мъж с няколко години по - възрастен.
Всичко във връзката ни беше добре, чувствах се щастлива и мога да кажа, че бях влюбена. Да, обичах го и той мен също.
В секса винаги използвахме презерватив въпреки, че нямах шанс за бременост, колкото и да ми се искаше, въпреки, че и двамата бяхме напълно здрави.
Сега като си помисля имам чувство, че ги позвахме защото все още не можех да възприема факта, че не мога да имам дечица. В същото време изгарях от желание за това.
Говорихме много пъти за това. Преди да го направим последния път му казах, че не мога за забременея по никакъв начин, и преди тайно бях правила разни опити, но никога не се беше получавало и правихме секс без предпазни мерки.

Тогава най - страхотно нещо в живота ми се случи и аз забременях!
Разбрах чак в четвъртия месец и доста мислих, преди да му кажа.
Тогава му съобщих и за мое съжеление ''любовта'' ни не беше достатъчна. Той реагира по начина по който баща ми е реагирал преди 20 години.
Двойно предателство!
Тогава всичко, което изпитвах към този незрял глупак изчезна, намразих го без да мога да си спомня всичките му мили думи и държание, което беше прикривало повърхностната му същност.
Не можех да повярвам, че въпреки думите на лекарите аз щях да си имам бебче и му казах, че не ме интересува. Не можех да пропусна такава възможност, не можех да оставя детето и щастието си.
А нямаше никаква вероятност да забременея.
Той вдигна ръце и замина надълеч.
А аз бях толкова щастлива, останалия свят нямаше никакво значение.
Знам, че съм млада, но въпреки това не можех да оставя детето си.
Тогава съобщих на майка ми, че очаквам дете и тя за първи път изпита истинска радост в своя живот!
Всичко беше толкова хубаво, молехме се през цялата бременност детето да е живо и здраво без никакви усложнения. Така и се случи, роди ми се здравичко красиво момиче, цялото на мен прилича.
Е, живота продължава и човек не може да пропусне възможността за щастие.
Минаха цели три невероятни години оттогава.
Сега имам сериозен приятел с, който смятаме да сключим брак, и дъщеричката ми, всичко е в реда на нещата.

Мечтата ми се сбъдна и всичко е страхотно, пожелавам всичко, което искате в живота ви да ви се случи, да направите всичко, което желаете и да изпълните всички свои сънища и мечти.
Благодаря.

Ж, 24

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 дни
hash: 12ba9e44c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо - радвам се, че нещата са се получили, но не мисля, че имаш право да се сърдиш на бащата на детето си. Явно е имало начин да забременееш щом се е случило и е трябвало да му кажеш, че има някаква възможност.
Както и да е - явно е било за добро, но аз макар и жена не намирам, че той те е бил предал, а обратното.
И аз на твое място бих задържала детето, но не бих се сърдила на мъжа, който практически е бил излъганият в случая!
За мен да натресеш на някой мъж дете, което не е желал е равносилно на изнасилване. Не искам да засегна лично теб, но съм се нагледала на такива случаи и не винаги мъжът бяга, а повечето поемат отговорност и страдат цял живот заради глупостите на някоя жена. Сори, но така мисля. С мъжа ми сме от 10 г. заедно. Аз искам вече дете, но той още не е готов. Ползваме кондоми, за да може той в крайна сметка да си реши. За едно бебе винаги са нужни двама. Всеки има право на мама и тати и мъжът има същото право на семейно планиране като жената.
ж29

 
  ...
преди: 11 години, 9 дни
hash: 97a117beb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря ти за пожеланията! Радвам се за това, че си имаш детенце, че сте здравички и, че майка ти е щастлива! Желая ти щастлив семеен живот с избранника ти, дъщеря ти и майка ти!! :)
Ж33

 
  ...
преди: 11 години, 9 дни
hash: 002497a3ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   браво, радвам се на такива истории с хепи енд:) всичко се редува в живота - лошо, хубаво. бъдете живи и здрави и много много щастливи:))))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 дни
hash: 889a339edb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Браво момиче :). Браво!!! Поздравявам те за правилният ход, който си поела в живота.

 
  ...
преди: 11 години, 9 дни
hash: 432c75daf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На 21 си забременяла? Това, ако го смяташ за геройство - евала!

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 дни
hash: eec1f4e933
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Радвам се, за това че си щаслива. Само искам да те помоля не казвай на дъщеря си думи като "баща ти ни изостави защото те има, или той не те искаше още преди да се родиш" Прекъсни тази карма в семейството си. Не позволявай дъщеря ти да си мисли, че биологичният й баща я е мразил преди тя да се роди, не повтаряй грешката на майка си.
Реално за баща ти не знам каква е ситуацията, дори ти не знаеш, само майка ти си знае, но едно дете да знае информация, че е мразено преди да се роди наранява единствено и само, самото дете.
В твоя случай бащата на детето ти може би е прав, защото той е правил обезопасен секс и след като ти си го убедила, че няма начин да забременееш тогава се е съгласил без презерватив. В следващия момент му казваш, че си бременна чак след 5-я месец, той е останал излъган, поставила си го пред свършен факт. Някой мъже не биха повярвали, че си не можела да имаш деца и той си е помислил, че си го лъгала, че си искала да го вържеш до себе си с дете и е бил прав от негова гледна точка.
Аз съм жена и вярвам, че бащата на детето ти е в правото си да ти се ядоса и то до толкова, че да ви изостави. Той не е бил ядосан на бебето, което си носила, а на теб. Както казва №1 семейно плануване става от двамата родители.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 дни
hash: 12ba9e44c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   от 1 до 6 - не очаквах някой да одобри казаното от мен. В днешно време много повече се толерират жени като Авторката от такива като мен, които искат детето им да е желано и от бащата, не са сключвали насила брак с надут корем и не са ползвали и ползват предпазни средства.
Много си прав/а за това, което съветваш Авторката. Самият Фройд класифицира травмата на нежеланото от бащата дете за най-травмиращата в живота на едно дете. Забележи - дори малтретираните сексуално от родителя си деца не са толкова травмирани, колкото напълно отхвърлените!
Причината (според учените) е, че в ранното развитие на човека бебетата, които не са били признати от бащите си са били осъдени на гладна или насилствена смърт. В доста общества дори са били убивани, изоставяни на дивите животни или жертвани на Боговете такива деца. Затова и е заложено дълбоко в нас желанието да имаме баща, да бъдем признати и е огромна травма да не знаеш корените си и да не бъдеш признат от баща си, докато сексуланите връзки в семейството не са били нещо рядко, особено след като Човечеството е било пред изчезване и са останали към 25хил. хомо сапиенс след Ледниковата Епока, на места просто е нямало друг начин да се размножи човек. Табу е в съвременното общество, но е доказано, че 1/3 от хората!!! са имали някаква сексуална връзка с близък член от семейството (баща, брат, сестра, майка). Четете гръцка митология! Не случайно имаме в днешно време много стриктни забрани за кръвосмешение - стремим се да преодолеем тази част от природата си, на която практически сме носители всички ние (четете за Едипов комплекс и комплекс на Електра).
Отхвърленото дете не може да мине през всичките фази на развитие на един нормален индивид и подобно на Авторката (според фроидистите) остава на предполовото си развитие. Всеки психолог знае, че такива жени се стремят към забременяване страшно силно, защото имат проблем. Детето им се превръща във фикс идея и трофей. Съмнявам се дори Авторката действително да е имала някакво заболяване, правещо я действително бездетна. Фактите доказват правотата на моите заключения.
Мили мъже, не се отказвайте от ПРАВОТО си на семейно планиране и ВИНАГИ ползвайте кондоми, ако не искате деца. Просто жената има много повече права от вас в тази насока, защото може в крайна сметка да абортира или да предотврати забременяване чрез противозачатачно, докато вие сте заложници на нейната воля и желания, ако не ползвате кондоми.
Жена съм, но не мога да подкрепя жени като Авторката и майка ?, които продължават да създават повредени деца, които да се лутат нежелани в нашия свят. Дано поне това детенце намери баща в образа на някой чужд мъж, защото е много важно за развитието му да бъде желано и признато.

 
  ...
преди: 11 години, 8 дни
hash: 39d9de79bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Благодаря ви за коментарите.
Е, да, имам вина, но ми беше казано, че за в бъдеще нямам никакъв шанс за бременност, а когато се случи бях на седмото небе!
Всъщност бях на 20 и, да, геройство, не, чудо е предвид малкия ми процент!
Вярно е, той не мислеше за деца, но НИКОГА не ми е казвал със сигурност, че не иска въобще.
Възприе ме като лъжкиня, вярно е, е, не съм знаел, че така ще се получи, но ми е казвал, че много ме обича и пак ще ме обича.
Но огромната му любов мигом се изпари и реши, че не иска да има нищо общо с мен.
Не го виня, но мислех, че се обичаме достатъчно за семейство...
Е, всичката ми ненавист отдавна изчезна защото имам това, което винаги съм искала и не мога да тая напразна омраза, дано е щастлив, наистина му го пожелавам, така както той на мен.

А относно другото - майка ми винаги ми е казвала, че баща ми се е разделил с нея защото не е искал семейство, бил е много млад наистина и тя се е почувствала зле, но не е могла да абортира. Не мисля, че моят баща е мразил бебето, мен, и всъщност няколко пъти е правил опити да се срещнем.

Колкото до моето дете! Нямам намерение да му наливам в главата колко лошо е постъпил баща и т. н. защото всеки има право на избор.
Имам вина, но бях растроена защото очаквах да се зарадва и да направи опит да обикне идеята за деца... Казваше ми, че ме обича и така нататък, но
всичко свърши между мен и него и трябва да си гледам живота.
А сегашната ми връзка е пълноценна и приятеля ми няма търпение да се оженим, наистина, иска още едно или две деца.

Отново благодаря за коментарите

 
  ...
преди: 11 години, 8 дни
hash: 12ba9e44c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От 1/7 - ами много се радвам за теб тогава. Не наливай глупости в главата на детето си и приключи с миналото си. Ако не можеш сама - търси психолог.
Иначе според мен бащата на детето ти се е почувствал излъган, измамен и да - това е най-ефикасното лекарство срещу всякаква любов, обич.
Не лъжи партньора си друг път и не вярвай на това, което ти казват хората. Специално за лекари се търсят 3 независими мнения освен това човешкото тяло не е константа. Дано успееш и от тук нататък да забременяваш ЖЕЛАНО, но не превръщай децата си в смисъл на живота, защото това е голям товар. Дано годеникът ти приеме детето ти от друг, много е важно това за детето. И въпреки това постъпката ти е била глупава и последиците са изцяло плод на глупостта ти. не се сърди на никого. Всяко зло за добро в крайна сметка Успех

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 дни
hash: 21c3c37076
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Браво! Страхотна история, зареди ме много положително! Желая ти все такова щастие и занапред! :) А иначе, според мен нямаш никаква вина - как си могла да знаеш, че ще забременееш, след като ти е казано, че не можеш? Пък и що за страхливец ще остави майката на детето му да се оправя напълно сама? Поне да беше останал, за да ти помага, никой не го е вързал с брак или нещо такова. Възмутена съм.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 дни
hash: 293fb3ad48
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ами чувала ли си за семейна и за родова карма?
Това е, което ви се е случило с майка ти.
Но знай и друго - на детето са му необходими двама родители, майка и баща, за да може женската и мъжката енергия в него да се балансира правилно. А и за да може един ден да прекъсне кармичния омагьосан кръг, в който е попаднал рода ти.
Другото е, че едно дете не е добре да расте само, без братче или сестриче - ще пропусне да научи много неща за живота, хората и за общуването с тях. Няма да се научи да се съобразява с друг, да зачита мнението на равнопоставен, и в края на краищата ще последва съдбата на вас с майка ти.
Така че - действай! Добре си намерила баща на дъщеричката си. Направете й и 1-2 братчета/сестрички и всичко ще е наистина на 6.

 
  ...
преди: 11 години, 8 дни
hash: d20ab5dd8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Изключително много благодаря на последните двама коментирали.
Искам да кажа, че определено не съм от онея побърканите за, които да имат деца е единствената мисъл в живота им. Мисля и за други неща, за образованието си, което в момента протича, занимавала съм се с много други неща, не само с мисли за бебета и т. н.
И не се сърдя на баща й, не знаех, че ще забременея, и двамата бяхме здрави и точно когато най - малко очаквах се случи, какво бих могла да сторя, да чакам до второ пришествие? Нямаше начин да направя аборт или да го оставя, а и имах възможност.
Не мисля, че въобще някога ще е готов психически за семейство, но му го пожелавам от все сърце.
А с моя мечо сме решили още малко и да опитаме за още едно или две дечица, направих си изследвания и имам по - голям шанс!
Благодаря още веднъж!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker