Но има и трети човек... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Но има и трети човек...
преди: 14 години, 9 месеца, прочетена 3784 пъти
Здравейте! Аз съм на 22г., съвсем нормално момиче, което работи има си рпиятел, с който почти живеят заедно и всичко изглежда нормално.

Но има и трети човек, който нмога да разбера какво иска от мен, затова ще ви помоля за помощ. Ни е с него се познаваме от около 5г. и от 4г. имаме много странни взаимоотношения.

Всичко започна една вечер уж на шега,бяхме на едно парти и след това отидохме в един хотел и правихме секс, това беше 2004г., .след тази случка аз много силно се влюбих в него,но той незнаеше. От тогава досега не съм спряла да го обичам, точно когато тои разбра за моите чувства се случи нещо в неговия живот и той замина. Нямаше го две години през които той ми се обажда няколко пъти, а аз макар че имах други приятели, гаджета и т.н. с нетърпение чаках мига в които пак ще го видя. Това се случи преди 2 години когато се върна той ми се обади и се видяхме,след това спря да ми звъни,след няколко месеца пак се видяхме, след това той пак забравяше за мен, и така вече 2 години.

Имаше период в който се чувахме по-често, но се виждахме пак на 2-3 месеца. Когато се виждаме ние не правим секс, не е това причината, заради която иска да се виждаме, ние просто си говорим ,след това или се разделяме или се гушкаме и заспиваме у тях.

Най-интересното е че той знае за моите чувства и като се видим се държи с мен адски добре, ходили сме у негови приятели нв гости и той там ме представя като неговата приятелка държи се с мен все е дно сме заедно всеки ден и сме гаджета от сто години, а след това спира да ми звъни, спира да ми вдига не ми отговаря на смс-те и след някакъв период от време ми се обажда и говори с мен все едно вчера сме били заедно и нищо не се е случило. Но аз се побърквам през този период в който той забравя за мен.

Много пъти съм правила опити да го забравя, не съм му вдигала казвала съм му да не ми звъни, а той все ми се извинява и казва че няма да се повтори, но се случва всеки път все едно и също.

Миналия петък на 11.09. пак ми се обди и ми каза че вече се е променил и трябва да поговорим аз отидох при него и наистина усетих промяна, тогава пак говорихме много дълго и той ми каза, че иска да е с мен, иска да живеем заедно у тях иска да оставя приятеля си мнго други подобни неща, аз бях на върха на щастието. Но на следващата вечер той седеше в едно кафе до моя блок, аз минах оттам, той ме видя, но нищо не ми каза.
След това аз му пратих смс, после 2-ри ,после трети, след това му звънях много пъи и той не отговаряше, аз полудях на другия ден в неделя пак му писах и пак му звънях, а той само ми написа смс - "стига си звъняла, утре ще се чуем". Аз спрях да звъня и в понеделник сутринта му пратих три смса, той пак не ми отговори и аз вчера вечерта му звъннах и говорихме около 1 мин., през която той ми каза - "всичко е наред, няма проблеми, всичко е ок"....

Аз немога да разбера кое е ок и какво става, защо той постъпва така и ме кара да страдам по този начин, той знае че всичко зависи от него и че съм готова да зарежа приятеля си, родите лите си и всичко само, за да съм с него, но защо прави всичко това???

Моля ви кажете ми какво да направя, как да го накарам да започне да се държи нормално с мен и да ми обясни какво става???

Извинявам се за дългата история, но исках да напиша, колкото се може по-подробно ситуацията, макар че това може би е най-сбития вариант. Благодаря на всички, които ше ми дадат съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 месеца
hash: 47523382ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Винаги така ще се държи с теб, но жижотът си е твой и ти избираш. Не всеки път избираме най добрият или най подходящият. Ако смяташ, че можеш да живееш по този начин с него, мога да ти пожелая много щастие. Не разчитай, че някога ще ти обясни или пък ще се промени!

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 650c350269
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Глупаче, той си има друга и затова не ти се е обаждал. Тъси само секс от теб, имам много приятели, които играят подобни игри. Ако държеше на теб, нямаше да се държи по този неадекватен начин. Недей да си съсипваш живота с този дебил. Ще те използва и захвърли като куче, а старият ти приятел няма да се върне при теб.

Боже, колко мъка има по този свят! Как може хората сами да си причиняват страдания и да нямат достойнсто!?

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 31966fa910
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И какъв е смисълът във всичко това? За няколко кратки моменти на щастие (за теб) и на забавление (за него)... Едва ли наистина държи сериозно на теб. Звучи ми точно като един обикновен използвач. След като е научил, че имаш силни чувства към него и си готова на всичко, е решил да се възползва. Почти съм сигурна, че си има друга (или други). Може би и за това не ти отговаря по телефона (защото е зает с тях).
Не си пропилявай живота с този идиот, момиче! Само ще си патиш и ще съжаляваш!

Знам, че не е никак лесно да си го избиеш от ума, знам, че много боли, но по-добре да те боли от това, отколкото от изневерите и лъжите му. Помисли си!
Късмет :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: af52f8a8b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбира се, че си има друга. Търси си секс и си намира. Проблема е като започнеш да му досаждаш. Скарал се е с неговата и ти се е обиаснил в любов, за да не остане насухо.После явно се е сдобрил с нея или има друго предложение от някоя. Защо повечето жени все си падат по най-големите отрепки? Не го казвам от комплекси,напротив.Но просто виждам какво става около мен.
Ралф

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 284900109e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   До авторката-моята история е същата!аз направих грешка и му се вързах...зарязах няколко-годишна връзка заради него...после си тръгнах ужасно наранена..сега съм с предния си приятел отново-ама как се чувствам само аз си знам..и аз така..за 1г се видяхме 10ина пъти-а живеехме на БЛИЗО....и той не си вдигаше телефона..умирах за него...после много ще съжалява6 да знаеш...и ние се гушкахме..аз казах на всички за него-даже и на човека с който бях толкова г...изведнъж този същия каза че бил влюбен в др...бил видял че аз съм хлътнала по него-и като го попитах че той не е ли..и той ми отговори-не...да си питала-6тях да ти кажа....

Чувството е такова че ти се иска да не си жив направо...като се върнах при моя приятел тоя почна д азлобее..ама защо??? явно защото не мога да съм му бройка...не вярвам че е имал чувства...просто такива хора са селски тарикатчета..които биха се влюбили само в някоя истинска курва,която ще им подхожда напълно/.....сега ми е толкова унизително..за толкова г на моя приятел не съм му изневерявала нито 1 път...този се появи и аз откачих -зарязах всичко-не го прави-ПОСЛЕ ЦЕНАТА Е ЖЕСТОКА!

 
  ...


...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: cc3871eefc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От автора - много благодаря за коментарите,но искам отново да кажа на всички, че когато се виждаме ние не правим секс,не е това причината,поради която се вижда с мен. Няма друга с която излиза затова съм убедена. Отново ви благодаря!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 1564d5e622
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А ако е хомосексуален и не знае, какво иска? А ако има приятел, но не му стиска да го афишира пред обществото и да понесе последиците от избора си?

А ако не е хомосексуален, а има приятелка от друг град или омъжена, с която се крият за да нямат неприятности, а всъщност я обича.
И т.н.

Единственото сигурно нещо е, че се държи неадекватно с теб, иначе нямаше да ни пишеш.

Знаеш ли в човешките отношения, колкото е по-продължителна една връзка толкова повече се скапват и усложняват отношенията между хората, а ако отначало тръгне скапано, после задължително става по-зле.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 8220f98ea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз си имам една подобна история - момче, с което сме се виждали рядко, той пътува често в чужбина, но даже и като си е тук звъни много рядко, държи се адски добре с мен, когато сме заедно и едва ли не говори, че иска да е с мен и да живеем заедно, а после пак изчезва за месеци...и това продължава вече 3 години. В последствие разбрах как стоят нещата - той е на 31 години, финансово е осигурен, с високо самочувствие и има за какво - доста е лицеприятен, но колкото и приятелки да има, знае много добре, че никоя от тях не струва. Точно затова не се е и оженил до сега. На него просто му трябва някоя, която да си го гледа и да се грижи за него. Някоя която да го обича и той да си стои в къщи, а той да си живее живота. Според мен и твоят случай е такъв. По - добре не се захващай.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 36c406d2ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не върши глупости и се откажи от този човек,който е объркан и не е сигурен в чувствата си към теб. Ако беше сигурен нямаше да те върти така. Как ше оставиш сериозния си приятел заради някои си, който имал "някакви" чувства към теб, обаче и той не знае какви точно. Ще бъде голяма глупост.Накрая ще си останеш сама ако избереш тоя, щото ще има да си го чакаш сама и ще има са се чудиш какво става.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker