Такова отношение ли заслужава едно девствено момиче? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Такова отношение ли заслужава едно девствено момиче?
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 6416 пъти
Здравейте на всички! От доста време чета историите в сайта и се реших и за да публикувам моята история в този анонимен сайт. Аз съм красиво, скромно и свито момиче на 23 г. без няколко месеца. До преди години бях сама учене, работа, еднообразен живот и тогава се появи той след няколко месеца реших да го допусна до себе си, преструваше се на добър и нормален и аз му... повярвах. Станахме гаджета целувахме се, прегръщахме се, допирахме, НО не се стигна до се*с... нещо ме спираше защо ли? Ами точно след месец когато станахме двойка с доста дълго убеждаване от негова страна, че ме обича той започна да... ме блъска като го питах нещо за бившите му или пък да ми разкаже как да му доставям удоволствие. След това почна освен да ме блъска и бута на леглото и да ме плюва с извинение и да ме рита докато един ден просто ме преби като куче, защото като съм си мила ръцете било капнало капки на плочките :(... Друг път ме е бил и ритал на празници като ми откъсна едно цвете от двора си, а аз винаги му подарявах нещо. Та аз тогава го помолих да излезнеме някъде и пак побой получих шамари нарита ме отново искала съм пари да харчиме. Бил ме е зверски и като тази вилица е била вляво, а не вдясно. Знам жалки са причините, но това е истината за такива незначителни неща и мн други получавах унижения физически и психически тормоз и ходех с дълги ръкави истински ужас. Напуснах го след думите му"Пачавро мн си жалка за тия 6 месеца едни крака не можа да разтвориш, а аз тука се правя на добър и харча гориво... Кой ще те погледне, ма? ! Опита се 2 пъти да ме насили :(("Е, мъже отговорете ми така ли се държите мило в началото и после унижавате и биете момичето като му трябва повече време да легне с вас или като е девствена заслужава това? Благодаря на всички, които са прочели историята ми!!! Мн любов ви желая и опичайте си акъла момичета и момчета, вярвайте само на себе си!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 49da27342b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Такова отношение не заслужава НИКОЯ жена, момиче и човек изобщо.
Това, че си девствена си е твой личен проблем, но няма отношение към темата, освен че си голяма жена на 23 г., а нямаш явно никакъв опит с подбирането на мъже.
Друг път не търси и не чакай Принцове, защото големи жабоци излизат. Огледай се сред нормалните момчета от твоя калибър - ако ти си свита, скромна и средна по привлекателност например, не се цели в Брат Питовци.
Други съвети
1. Гледай семейството и средата на човека
2. Какво е образованието му?
3. Какви интереси и хобита има?
4. Какво прави по цял ден?
... и още при първа плесница да знаеш, че се зарязва мъж. Това е ПРИНЦИП НОМЕР 1 на всяка жена.
Жена с цвете не се удря, една плесница трябваше да значи край, а ти си го търпяла и си му била боксова круша.
Дори да те беше изнасилил не виждам разликата, чесно казано - стига я пази тая ципа. Просто подбирай мъжа, ако избереш подобен идиот и 10 месеца да го разтакаваш - хвайда няма! Идиотът си остава идиот и не можеш да го промениш.
Не гледай външността, а сърцето!!!!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7c0c46e101
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жалка картина..

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 0680d07e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Изчакаи секунда аз съм момче на 25 вярно не съм имал дълга връзка, но никога никога не съм говорил на момиче по подобен начин и никога не съм посягал на момиче и не мисля и да го правяя. Та както и да е, попаднала си за съжаление на пълен глупак. Аз от кога си търся някое свястно момиче, милично добричко което да не мунсе връзва с някакви скрити помисли за материални облаги и т. н. е такова не съм открил както и да е това е дръта тема, главното което ме накара да напиша този коментар беше твоят въпрос "всички ли маже сте такива", моля те не ни причисляваи под общ знаменател. За мен би било даже обида да ме сравняват с подибен боклук който като бие жена се има за гилямата работа. да си избере някой от неговата категория и да се прави на интересен да са види до къде ще стигне. И отговора мисля ти е ясен - не сме вдички еднакви някой от нас искат само някоя сериозна дама до себе си с която да си споделят всекидневието а що се отнася до секса като не иска госпожицата не иска какво да се прави като минат доста месеци и пак не иска а аз искам има и други жени няма никакъв проблем все пак си е нужа. Човек без секс дълго време особенно млад, не може да устои. А и не мисля, че е нещо което само той да речем да иска, трябва и двамата да го искат. Това е моето мненеие.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7c8dfc20c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Бягай от това момче като дявол от тамян!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a5c7873cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   ОТ АВТОРКАТА:До номер 1
Той е от богато семейство баща му работи в централата на Козлодуй, а майка ти в общината. По цял ден се шляе не учи бяга от лекции висшист е уж.. няма цели в живота всичко му е на готово мама меси тато носи.... типичният комплексар обсипван от грижи като единствено дете, той не цени и уважава никой. Дори обиждаше пред мен родителите си. Не търся красавци, аз самата изглеждам мн добре имам чар и тяло 1. 66 46 кг. това няма нищо общо харесах го той ДОБРЕ се прикриваше умел манипулатор беше. Допусна грешката да се издаде навреме садистичните си наклонности знаеш историята. Желая ти успех в любовта и мс за коментара ти!

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 49da27342b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От 1 - интересно ми е, кога е изразил за пръв път бабайтлъка си и колко време го търпя това?
Колкто до „садистични наклонности“ - чети нашумелите книги за разните му нюански сиво - там като за начинаещи е обяснена BDSM връзката и ти гарантирам, че този няма нищо общо с един садист, а е по-скоро комплексар с повече мускули.
Съвет като жена - гледай другия път и търси мъж над 30г. със стабилно образование, характер и поведение. Просто по-младите мъже много са променливи нещата. Поне при мен навремето това ми помогна като девица. Не останахме заедно, разбира се, но поне не ме повреди човекът - камо ли да ме бие! (за моралистите - не беше женен, разбира се!)
Колкото до семейството му - не бих казала, че са богати хора, по-скоро средна класа еснафи. Лошо е, че са позволили синът им да деградира така. Хубаво, че си се спасила. Гледай напред!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 98e87c130e
гласове:
1 2 3 4 5
  (47 гласа)

8.   Аз съм красива и скромна.
ХАХАХАХ! Любимото ми е това!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 795c6b2ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Вие май нападате момичето. Оставете настрана подбора й на мъже, вие като, че ли не сте правили грешки по отношение на това. Въпроса й беше дали всички мъже пребиват приятелките си ако са девствени и не искат да спят с тях.
Естествено, че не.
Наистина си сгрешила, но какво да се прави. Бил е добър актьор.
Моят приятел ме чака само три месеца, но защото аз му се отдадох. Беше мил, търпелив, любвеобилен и ме обичаше и все още е така. Никога, ама никога не ми е посягал, дори не ме е заплашвал или наричал пачавра, курва и т. н. Защото не съм такава.
"Пачавро, много си жалка, за тия 6 месеца едни крака не можа да разтвориш, а аз тука се правя на добър и харча гориво... Кой ще те погледне, ма? ! ''
Какъв е тоя буклука, ма?
Жестоко си се объркала, но се случва. Страхотно си е изиграл ролята. Е, много е добре, че го напусна и, че не той отне девствеността ти, нали?
Намери си подходящ приятел и не намразвай всички мъже заради един гомнар.
Успех и благодаря за пожеланията.

Жена, 23

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 629eaa51f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   ОТ АВТОРКАТА:До номер 3
Благодаря за мнението ти! Хубаво е, че мислиш така по отношение на интимността между двама души и отношението между половете. Продължавай да се държиш по този начин и да цениш хората. Желая ти мн скоро да срещнеш любовта, стойностния човек за тебе! Успех в лабиринта на живота!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 629eaa51f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ОТ АВТОРКАТА:до номер 1
Ами след около няма и месец започна първо с бутане и после знаеш историята и така половин година без да броиме месеците на ухажване преди това, докато ме оплете в мрежите си!

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f932adf604
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Напусни го и повече не се обръщай назад. Разбира се, че не всички мъже са такива. Виж ги как се държат в компания, приятели от повечко годинки имат ли - това е доста показателно за отношението на човек към околните, също избягвай такива с много връзки зад гърба. Най - добре човек, с когото сте в една компания би опознала преди обвързване. не е задължително да се влюбиш от пръв поглед, в повечето случаи е по - продължителен процес, не е лошо да се вложи и разум :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 629eaa51f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   ОТ АВТОРКАТА:до номер 9
Благодаря за подкрепата! Така е мн добре си изигра ролята умел манипулатор беше, поне ми отвори очите за така наречените "мъже". Каквото и да става занапред се радвам, че не се е стигнало до интимност с този човек. Даде ми ценен урок тази моя връзка! Ще внимавам повече и ще вярвам и на думи и на дела. При първото лошо отношение бия му шута и си тръгвам. Жени сме и трябва да се цениме и уважаваме. Никой не може да ни нарани и направи щастливи, колкото ние му позволиме. В този ред на мисли обичай себе си и позволи и на друг да те обича истински. Надявам се скоро да го срещна! Успех с твоят партньор в любовта мн незабравими моменти ти желая!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 629eaa51f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   ОТ АВТОРКАТА:до номер 13
Изглежда не си прочел/а добре историята ми. Напуснах го, но не след побоищата и психическия тормоз, а след онези подли думи и опитите му да ме насили. Това с приятелите и парите и семейството няма общо. Има умели манипулатори, той е един от тях. С всеки има различен подход и е хрисим и мил и ма приятлели държи се възпитано. С жените е напълно луд. Иска 2 неща от тях. Да правят секс и да бие оргазъм изпитва от това така го усещам аз. Това ми го сподели накрая. "Аз си ги чукам там курвите спим с тях пък после чао няма да ми захващат място в леглото. Мъжът е важен в секса, неговото удоволствие. А ти какво си мислиш, че хората ще повярват, че те тормозя като се държа добре в обществото. Не ме разсмивай"Поне не можа мен да има би ме да, но не получи най-ценното ми. Като избягах сега се чувствам напълно щастлива и свободна. Може да съм сама, но поне не живея в страх и унижения! Желая ти любов!

 
  ...
преди: 11 години, 29 дни
hash: 332be17e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Момиче, не си на малко години, не си дете, но размишляваш като такова.... затова и този мухльо така се е изгаврил с теб. Доколкото разбирам си от Козлодуй или може би Враца, да, беден край, и аз съм роден там, затова и ти се вижда, че е кой знае колко богат някой /за родителите му иде реч/, който работи в АЕЦ-Козлодуй, голям праз, взима там някаква си прилична заплата, която ти се струва космическа... Но какво значение има образованието и парите на родителите му, като самият той е боклук? !
Мисля, че трябва да поработиш над себе си, над образованието си и мисленето си, за да не изпадаш лесно в заблуждение и да не ставаш жертва на комплексираните хора около теб, засега виждам едно объркано момиче, с недобър правопис, мисля, че можеш и заслужаваш повече в този живот, но за тази цел трябва да се потрудиш. Успех:)
М, 35

 
  ...
преди: 11 години, 29 дни
hash: 9ad0f14817
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   ти май и преди си писала тук за същия индивид, разпознах те заради това че пожелаваш любов на хората които са коментирали, а щом пишеш теми за него значи още не можеш да се измъкнеш от сянката му, продължи напред той не заслужава да мислиш за него

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 29 дни
hash: 629eaa51f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   ОТ АВТОРКАТА:до номер 17
Нямат значение парите просто обясних на един от коментиращите, който ми даде съвет да си потърся човек с образование, характер, от какво семейство произлиза. Не съм неграмотна в писането просто бях мн нервна докато писах историята си. От Монтана съм!

 
  ...
преди: 11 години, 29 дни
hash: 629eaa51f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   ОТ АВТОРКАТА:до номер 18
Не съм писала тук друг път! Измъкнала съм се от сянката му веднага щом избягах. Изпитвам към него единствено отвращение. Написах историята си в сайта, за да получа коментари от хората имали подобен проблем или просто да ми споделят как са протекли връзките им. Продължила съм напред сега съм сама, но щастлива. Успех в любовта от мен!

 
  ...
преди: 11 години, 29 дни
hash: 332be17e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Пак ти казва, наивна си, или поне това лъха от постовете ти, не си и 100% ок с правописа, допускаш пунктуационни грешки, дори когато си положила усилие. Не те критикувам, давам ти идея над какво да работиш, за да вървиш напред в живота. Забрави за това комплексирано момче, не допускай никой да те докосне с пръст, камо ли така да се гаври с теб. Още при първото му "побутване" е трябвало да му поставиш ултиматум, а при повторно такова да му биеш шута. За шамари дори не коментирам. Това не е нормално, цивилизовано отношение.
Козлодуй, Монтана или Враца, общо взето положението е едно и също, наред с Видин, това е най-изостаналият икономически регион в целия ЕС, какво повече да се коментира... Просто ще те посъветвам - бъди умна и отговорна към живота си и неминуемо ще постигнеш повече, отколкото сега подозираш, че би могла:)
М, 35

 
  ... горе^
преди: 11 години, 29 дни
hash: f3d3a78f2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Тази история е ИЗМИСЛИЦА!

 
  ...
преди: 11 години, 29 дни
hash: 9ccd0bb5ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   ОТ АВТОРКАТА:до номер 24
МНОГО СЕ ЛЪЖЕШ! ТОВА Е ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ НА МОЕТО ПЪРВО НЕСПОЛУЧЛИВО ВЛЮБВАНЕ! НЕ СИ ПРАВЯ ЛОШИ ШЕГИ ОТКРОВЕНА СЪМ!

 
  ...

...
преди: 11 години, 29 дни
hash: 606d42db75
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Тоя е много жалък. И е пълно с такива! И точно те се обвързват. Момичетата се прелъгват с тях да тръгват, да създават връзка. А ние свестните? Никое момиче не ни поглежда.

Срамота... Жените са нежни същества, най-красивите цветя на земята и не заслужават такова унижение.
Радвам се, авторке че си държиш на себе си и не си избързала да правиш секс през годините. Защото виждаш какви ги има олигофрени.

Бъди спокойна, вярвам че ще си намериш свестно момче, което ще те обича и цени.
Горе главата! :) :)

Едно Момче-20г.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 29 дни
hash: c89ab251b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   ОТ АВТОРКАТА:до номер 26
Благодаря за подкрепата! Наистина е мн жалък онзи, но аз като нямах опит в началото с мило държане се подлъгах и станахме двойка. После като почна с изпълненията ми оказа психически и физически тормоз и аз не можах да се измъкна. Помогнаха ми онези негови подли думи и 2-та му опита да ме насили!
Много хубаво мислиш за жените, поздравления! Искрено се надявам да срещнеш стойностното момиче за теб и да изживееш незабравима любов! Ще го намеря и ти горе главата!!!

 
  ...
преди: 11 години, 28 дни
hash: d11fb6d4a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Майко мила, как е възможно да съществуват такива изроди :(? Май наистина адът е на земята... Съжалявам, че ти се е случило това, тоя някой трябва да го хване и да го спука от бой. Дано никога повече не попаднеш на такъв изрод, дори не знам как си се сдържала без да го удариш, сигурно от страх но... дано не ти е нанесал някакви поражения на психиката тоя изрод. Не слагай всички мъже под общ знаменател, НО имай си едно на ум, че има много още мъже като него, които се държат по същият начин със съпругите си и те всеки ден са прибивани от бой. Абе защо не си подала жалба в полицията? Той няма право да те докосва... не си му никоя, а дори и да беше - пак няма право!!!

 
  ...
преди: 11 години, 28 дни
hash: 6e63146296
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Мила, спокойно и аз съм на 23 и съм девствена! И не, защото не съм имала възможност и съм свита, както ти описваш себе си. Имам много приятели момчета, с които съм била сама по нощите и нищо не ми се е случвало. Но някои мъже искат само секс, а за съжаление има и такива, които като не го получат стигат до насилие. Радвай се, че не те е насилил и не губи надежда-ще срещнеш добро момче, което ще те уважава. Не забравяй, че истинската любов е търпелива и не мъж, който иска да спи с теб, а този, който ти държи ръката те обича!
Кураж и напред!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 26 дни
hash: 0680d07e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   До №28, Правилно мислиш не сме сички момчета еднакви, аз съм на 25 и никога не съм посягал на момиче и няма и да го направя. И да има много такива изроди, но не ми е ясно какво ви кара жените да стойте при такива боклуци може да не е всички но някои. Имам една позната познавам приятеля й той е същия боклук, тя ми е разказвла как я е заплашвал, че ако си помисли да го устави незнам си какво щяло да й се случи, и аз тапака земах че й влязах в положение и й предложих ако иска да се махне да ми каже. Казах й, че ще и помогна ако трябва да устане при мен известно време да е спокойна, че онзи нищо няма да и направи, като дори не съм си и помислял да се възползвам или нещо подобно даже не съм й и намеквал, че искам нещо в замяна просто ей така (щото съм явно глупуватичак, че да се правя на майка тереза) тя като чу се развика едни драми едно нещо и повече не съм я чувал не съм я виждал. Наскоро я видях с тоя загубеняк земала, че родила от него... Просто нямам коментар, знае го що за стока е имаше шанс да го напусне и да я пазят от ония без нищо да и коства това, нито я е карал някой да спи с мен нито да ходи с мен нито нищо, просто я съжалих и си предложих помоща и тя прекрати сякакви контакти. Е това не мога да разбера но в крайна сметка си е неин проблем.

 
  ...

...
преди: 11 години, 26 дни
hash: a561075872
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   ОТ АВТОРКАТА:до номер 28
От страх не подадох жалба. Сега вече и наште знаят и тати се обади на техните, а жалкия тип скалъпил долната лъжа, че не ме е удрял, А АЗ? ! Неговите родители му вярват или поне от срам отричат... както и да е. Вече е извън живота ми, друга ще бие и така цял живот. Но за всеки има видов ден! Благодаря на Бога, че се отървах на време от този ад! На теб непознати коментаторе ти желая мн любов в живота и мс за подкрепата! ;)

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: a561075872
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   ОТ АВТОРКАТА:до номер 29
Здравей, мила! Така е, за съжаление повечето мъже искат само секс и да бият, като не го получат и дори има и някои съм чувала и след това пак посягат. В днешно време има всякакви откачалки. Мъжете, особено когато си харесат някои са умели манипулатори в лошия смисъл на думата и винаги раняват. Надявам се и аз, и ти да срещнеме стабилни мъже, които да ни обичат истински в този фалшив и суров свят. Много весели моменти ти желая! Иде лято, човек никога не знае... откъде ще дойде любовта? :)))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 25 дни
hash: 651bc4fe11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Трябва да разберете, че от човек до човек има разлика.
Ние мъжете сме всичко друго, но не и хора един вид...
Това не е така, както жените си имате и лоши страни така и мъжете, но не всички сме еднакви. Колкото до неговата постъпка, дори не бих го погледнал без да ме вълнува, кои е и какъв е, определено жалък тип или разглезено "богаташче" което се е взело на сериозно. За в бъдеще си подбирай мъжете, не гледай само това което е от вън, погледни и вътре в човек там се крие нещо уникално. Характер, принципи, ценности и т. н. Аз лично съм бил в една такава ситуация, освен че ухажвах една в процес на 7 месеца, едно не малко време... след това и трябваха още толкова, за да ме допусне до себе си. Нещо което аз и бях казал, че има времето и аз не бързам. Много от приятелите ми казваха, че се мотам с тая прекалено много време и едва ли не е загуба, но това момиче ми е жена от 3г. с която имаме едно прекрасно малко слънчице и се радвам, че толкова време ми отне, защото опознах всичко в нея. Успех на всички.

 
  ...
преди: 11 години, 25 дни
hash: 8418b1fcd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Отървала си се, бъди благодарна на себе си и на съдбата. Живота е пред теб, така че... просто затвори тази страница от живота си завинаги в миналото и гледай само напред и нагоре! :)
М 30

 
  ...
преди: 11 години, 25 дни
hash: 7ff85bd58e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Що за въпрос е това? Питаш ни дали всички сме садистични боклуци, които експлоатират момичета? Не, не мога да потвърдя.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 24 дни
hash: 9400240abb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Ти с кой акъл беше като се запознахте? Може и да преувеличаваш, пък си го намерила и мамино синче. Вие винаги сте жертвата. Намери си скромно момче и няма да се оплакваш.

 
  ...
преди: 11 години, 21 дни
hash: 5317784173
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Ммм той пък сливи ли е имал в устата да ти каже че иска само да спи с теб и нищо повече. Да им се чудиш, сякаш някой ги е карал насила да се правят на такива каквито не са и да се харчат... ама то това са момчетата от нашето поколение.. не стават за нищо, ама за абсолютно нищо - безотговорни, лигави, незрели, ужасни са просто. При следващата "зарибявка" бъди ти директната и като не искаш да скачаш в кревата с някой изведнъж просто си го кажи, пък той да си прави сметка къв е, що е и за кво се бори. Пишеш влюбване- не мисля, че твоето е било влюбване, една влюбена жена би направила абсолютно всичко за любимият мъж, готова на саможертва и компромиси, ти просто си го харесвала. Любовта не е пърхащи пеперуди в стомаха и подкосяване на краката

 
  ...
преди: 11 години, 11 дни
hash: 0703187fa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   Садист и мазохистка сама си го правиш като си с него. Кво очакваш да те посъветваме?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 дни
hash: fa3fd6e7b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   За пръв път чувам зряла 23 годишна жена да живее с някого 6 месеца и да няма интимност.
За какво живееш с него, бездомна ли си? Паразитираш?
Съжалявам, но от написаното разбирам, че си побъркала човека, наистина си го ошашавила и психиката му не е издържала.

Освен това, не видях дали някой друг ти го е написал, защото не четох мненията, но намирам, че е странно да се самоопределяш като красива и свита. Няма такова чудо "свита красива" жена. Свита жена значи обездвижена, с отпусната фигура и с безизразна мимика, а това е обратното на чаровна и впечатляваща.
Нали не се сърдиш.... Прекалено много мислиш за себе си, затова се държиш неестествено, а това наистина побърква околните и отключва агресия.

 
  ...
преди: 11 години, 8 дни
hash: 7c0c46e101
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

44.   41. Много ти знае балалайката то това сте вие мъжете... защитавате се дори да сте виновни... паразитираш как говори мн си отворен.. и ти си същия... като този...!

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 дни
hash: 0680d07e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

45.   №40 за кое по-точно поколение говориш. аз съм на 25 и мога да ти кажа, че не познавам едно сериозно момиче от набора което да става за нещо... Всички спят до обят, нямат никакви планове за бъдещето, мислят се за голямата работа и демонстрират едно самочувствие без абсолютно никакво покритие. Направо е трагично положението. Аз лично не мога да си представя как с подобна "жена" някой сериозен човек може да живее нормално, а да не говорим за семейство и т. н. Големи претенции голямо его и никакви качества.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 8263915899
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

47.   Тоя боклук само бой му требва!!! дееба тия психопати дееба :@ не са виждали женско... един хубав пердах и готово, това му требва според мен... а за теб момиче - спокойно, ще си намериш добро момче :)... от Момче на 22 години

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: eb33625a64
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

48.   Абсолютен идиот, съчувствам ти най-искрено, добре че си се отървала, има ги всякакви.. друг път внимавай и късмет ти желая от тука нататък, че света е станал много опасен и страшен. А на въпроса ти-не, едно девствено, а и каквото и да е момиче, изобщо жена, не заслужава това, този е бил явно психар.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 27d28dc38a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   Направо полудявам какъв е този изрод, бе момиче??? Да го пребият малко му е.... отрепка! Пази се много занапред и отдай девствеността си на ИСТИНСКИ мъж, без комплекси и садистични наклонности. Ти само решаваш! Успех!!! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: d36c32ebe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   До 8 и 42 : Аз съм на 15, малка съм, но нека се изкажа! Драги, една жена може да твърди, че е красива и пак да е скромна. По този начин изразява самочувствие и ясна представа за себе си, което говори за стабилна и завършена личност.
Не смятам, че мъжът е бил "ошашавен" и "психиката му не е издържала", също така наистина никой не го е карал да прави саможертви.
И последно до авторката, мила вместо да те обвинявам защо не си го напуснала още при първите прояви на насилие ще кажа, че определено не ти е било лесно да го оставиш, тъй като те е било страх. Напълно разбирам защо си го търпяла, а другите се замислете, все пак не е толкова лесно да се решиш на такава крачка въпреки тормоза. Причината: Не знаеш какво друго ще му хрумне, мислиш че пак ще те пребие като куче и тее страх, че може да те преследва и след това, като продължава да ти налага психически тормоз. Желая ви лек ден на всички!

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 82eaa18d22
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

52.   Пълен психар... Въобще не вярвай на мъжките мили думи и ако те обича ще чака. Добре, че навреме си се отървала и вярвай в любовта все някъде там има свестен мъж и той би бил горд да ти е първия, а защо не и единствения. Горе главата и успех през новата 2014 година! :))))

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 82eaa18d22
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

53.   Ти си истинско богатство момиче! Дано намериш мъж, който да изтрие болката и сълзите ти!!! Всичко ще се нареди, измъкнала си се навреме. Много любов ти желая! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 788597ef38
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

54.   Не се страхувай вече! Бъди силна и аз съм сигурна, че някой свестен мъж ще пожелае да бъде с такова нежно цвете като теб. Ти си девствена и непорочна, преживяла си много и пак си запазила добротата в себе си. Не се отчайвай, най-доброто предстои! Имай вяра и се цени повече!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d86ab95fb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   Бъди силна! Любовта ще те намери и ти си прекрасно момиче!!!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 11ea5aced7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

56.   Здравей авторке това което е правил този човек с теб е напълно недопустимо, не знам как си го търпяла толкова време. Не всички момчета сме такива аз например съм много мил но може би заради срамежливостта до скоро бях самотен. Надявам се да си намерила своето момче, и да си щастлива. Ти си сериозно момиче и го заслужаваш и другия път опознай добре човека с когото искаш да имаш сериозна връзка.
От момче нa 23

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker