За "студеното рамо" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За "студеното рамо"
преди: 11 години, 23 дни, прочетена 1897 пъти
Искам да попитам - според вас каква част от жените прилагат тактиката на студеното рамо - когато видят интерес от страна на даден мъж или се започне флирт, въпреки че привличането е взаимно, жената да започне изведнъж да се прави на незаинтересована за известен период? Случвало ми се е и преди, но със доста красиви жени. В последствие съм се убеждавал, че е било само игра с цел да хлътна още повече. Напоследък ми се случва с едно по-скромно момиче - в началото не проявявах интерес, тя започна да флиртува (колеги сме в университета), след известно време реших да отвърна, започнах да захващам разговори, смс-и, без да си откривам картите съвсем. Тогава изведнъж тя охладня. Поканих я да излезем- отказа ми тактично. Според вас дали се опитва да си играе с мен или наистина е загубила интерес? Пак казвам - момичето е хубаво, но не е кой знае какво, млада е и доколкото знам няма много опит с момчетата - в момента има дълга връзка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 23 дни
hash: b440ccdd6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има два варянта за мен
1. Изгубила е интерес/играе си на трудна
Само времето ще покаже. Ако имаш интерес, не изпускай топката!
2. Намерила си е друг мъж/момче и действително няма желание да я притесняваш.
Аз лично съм доста директна жена. Харесах си бъдещия си съпруг, влюбих се в него и на втората седмица му пристанах, а скоро след това и бяхме семейсво, но мъжът ми в разговор след това ми каза, че не се било правило така (???), аз си бях неопитна и не знаех за тези игрички - просто „трудните“ жени въртели мъжа поне 3 месеца, ако били имали сериозни намерения, за да не си мислил мъжът, че жената била лесна и ще му изневери лесно. Що за логика, не разбирам. Сам той си призна, че е имал приятелка, която го въртяла 9 месеца и впоследствие... му изневерила. Аз му пристанах на 2. седмица и не съм му изневерявала никога, а срамно много години съм му вярна и съм нямала никакво желение за друг мъж! За мен нещата са ясни - или харесваш, обичаш някого, или не. Ако е НЕ - край - казваш му, ако без да искаш си му дала надежди и всеки по пътя си. Ако го харесваш - защо да го тормозиш? Ами взимате се, ако и той те харесва и се отдавате на любовта. Поне при мен се получи, но виж - аз си бях малка тогава и много опит нямах, за да ги знам тези игрички и до ден днешен като нещо се скраме мъжът ми ми напомня, колко „лесна“ съм била, нека преди него да са ме сваляли стотици мъже и на никого и грам внимание да не съм обърнала.
Хубава жена съм, нямам нужда от мъжкото внимание, някой да ми сваля с месеци звезди, докато си задоволявам физиологичните нужди с бивш приятел да кажем - така постъпи една приятелка на сестра ми. Никога не съм разбирала такива жени и винаги съм съжалявала мъжете, които се тълпят като мухи на мед и биват подиграни и използвани, а после и с празни ръце остават.
Или драстичен случай - моя приятелка си имаше приятел, с когото 1 г. не спа, но виж - с жененият продавач в кварталния магазин си спеше. После пусна на момчето за награда, но не прекъсна връзката си и с любовника. Днес е сериозна, омъжена жена де, а мъжът ? я хвали като особено „трудна“.
Мъже - можеш ли да ги разбереш? И после виете, че жените не сме знаели, какво искаме. Нищо подобно - една жена винаги си знае, какво иска, вие сте слабият пол в любовните неща.

 
  ...
преди: 11 години, 23 дни
hash: 0f058308de
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В последното изречение нали казваш, че това момиче в момента има дълга връзка - сигурно затова не е приела поканата ти, нали си има приятел.

 
  ...
преди: 11 години, 23 дни
hash: 510e86f775
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   не се правело така но си му жена нали ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 23 дни
hash: e666e7ac2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен е по-често срещано при по-красивите жени, за тях флиртът е състезание, игра, форма на забавление.

 
  ...
преди: 11 години, 23 дни
hash: 706b189305
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ти мъж ли си или какво?
Аз като мъж със задоволителен опит мога да ти кажа, че ако една жена не се държи уважително, шикалкави и прави разни номера, трябва моментално да бъде оставена на мира в буквалния смисъл на думата.
Само жена, която те уважава, държи на думата си подплатена с действия, може да бъде ангел хранител за един мъж. В днешно време такива жени са рядкост, но си струва човек да почака, за да разбере какво е щастие. Всичко друго е плява, с които може мъж да загуби ден-два или месец, но не повече.

 
  ...


...
преди: 11 години, 22 дни
hash: 1c153c33a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Всичко зависи от самочувствието на човека. Не се отнася само до жените. Колкото повече един човек се чувства красив, привлекателен, секси, толкова по-малко интерес проявява към околните и чака да му се свалят звезди. Ако пък няма самочувствие, ако някой прояви интерес към него, той веднага отвръща открито, едва ли не се хваща като удавник за сламка, защото не му се случва толкова често да флиртуват с него.
Може би момичето иска да разбере, че имаш истински чувства към нея и че си сериозен, а не търсиш случаен флирт, така че съветът ми е да бъдеш по-старателен и търпелив, разбира се ако имаш желание да се получи нещо.
Мъж на 30г.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker