Кое да избера-животът с него или животът в Англия? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кое да избера-животът с него или животът в Англия?
преди: 11 години, 2 дни, прочетена 2677 пъти
Здравейте, аз съм на 22 а той на 29. Заедно сме от 6 години. от 4 живеем заедно в къщи с нашите.
С годините сякаш ние ли пораснахме или нещо се пречупи не знам. В началото той беше мил, пишеше ми смс-и казваше, че ме обича и всичко вървеше добре. Но какво стана в един момент не разбрах. Секса намаля, той беше изморен от работа, а аз исках забавления и с нетърпение чаках да завърша и да се оженим и да си народим 1-2 деца, тогава уж и той го искаше. Но колкото повече растяхме толкова повече тази илюзия се разкъсваше. Когато секса се разреди, започнах да ходя при други, трудно ми беше но свикнах, исках него но исках и секс. Никога не ме прегръщаше или целуваше пред хората, като че ли бях прокажена. С времето изнверявах без да ми дреме само си повтарях той ще се оправи и ще спра. Но не беше така.
Той не се промени, аз също, изпаднах в депресия, че не вървят нещата, че аз ходя да се предлагам на някой друг заради единия шибан секс, а той научава и нищо не прави. Откриха ми поликистоза и тя ме довърши, налях 20 кг отгоре и от 45 кг станах буре. Той не спираше да го изтъква, на какво съм заприличала, моята депресия се задълбочи. Антидепресантите не действаха както мислех, че ще стане. Спрях всички лекарства след 3 годишна борба да имам някой ден деца. Правим опити за дете половин година, но когато секса е 1-2 в седмицата не става. То и как да стане, ако не улучиш правилният момент. Казвам му, че така не става трябва постоянство за да стане чудото, а той ми казва:Когато тогава, ако е писано ще стане. За нищо сериозно не говорим, аз спрях да изневерявам изгубих интерес, исках да върна тръпката в подобието на връзката ни, но просто не става. Започнах да си мисля това ли искам, мъж които го вълнува само коли и мотори, и смотаното му село да помага на баба си да сее каквото му дойде на акъла. Да стоя вечно сама, а той да е там. Почвам да си мисля че се мъча на сила да създам илюзионно щастие с него. И е то я възможността, другият месец ще ходя при батко си на гости с нашите -в Лондон, програмата по която работя свършва края на август и съм свободна да замина ако искам.
Но се чудя кое да избера животът там, преминаващ в чистене на къщи или животът тук като продавачка, играеща ролята на влюбена в дългогодишният си приятел. Всички мои добри приятели ми казват остави го виждаш, че не върви не си пасвате, а аз се натискам ли натискам. Дали е навикът или наистина е любов не знам, от всичко вече почти не ям свалих 10 кг за 1 година, а може би и по малко време. Искам да съм хубава като преди, да го накарам да ми каже или покаже че ме обича, но сякаш, за него аз вече съм навик, вечно мрънкащото и недоволно момиче, което предпочита да не гледа и да си стои на село или при родителите ми да гледа телевизия стига да не е при мен. Кажете ми нещо различно от това да го оставя това вече го знам, че трябва да го направя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 дни
hash: fea582d22c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не разбирам само, защо трябва да емиграираш (като чистачка), за да се разделиш с този?
Не може ли „Животът тук САМА“ - толкова ли ти е трудно да се представиш като сингъл-дама без фиктивен приятел? Защо си се вкопчила така в идеята за дете, когато нито имаш стабилен партньор и връзка, нито какво да му предложиш на това дете материално.
Не знам, ти си знаеш.
Отиди, виж, прецени си за Англия, но едно е задължително - скъсай с този. Дай му 1-2 месеца да си намери квартира или веднага да отиде да живее с техните, спри да правиш секс с него, скъсай и дори се пренеси при приятелка, знам ли.
Много време си си загубила с този. Не биваше да правиш компромиси и трябваше да скъсаш с него много отдавна.
Как бих постъпила на твое място? Ами бих останала в България, за да се лекувам, но бих скъсала с този. Има достатачно свободни мъже.... или ако имам нужда от смяна на тапета - бих отишла в Англия, но бих си търсила друга работа.
Успех

 
  ...
преди: 11 години, 2 дни
hash: d63a57029f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Как може на 22 години, да очакваш някой от нас да ти даде отговор за това, дали да заминеш или не?
Няма кой да поеме отговорност за моментите, в които трябва да правиш важен избор. Извинявай но не понасям хора като теб, които все искат друг да взима важните избори в живота им и после да се чувстват едва ли не лишени от отговорност.
Рядко пиша крайни коментари, но това е глупава работа твоето.

 
  ...
преди: 11 години, 2 дни
hash: 64e77662c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мила авторке, не ставай поредната чистачка или детегледачка в Англия. Млада си, бъдещето е пред теб, макар и да е малко трудно в България, защо младите трябва да си унижаваме и да вършим мръсната работа на чужденците? Кога и ние ще си позволяваме такива услуги като - детегледачки, слугини, миячки? Вероятно няма да е скоро, но аз бих избрала да остана тук, още повече, че ти имаш НЕГО, не си баш без нищо. Е, ако беше сама и работеше за едва 310лв, тогава бих те разбрала, но не разчитай като идеш в чужбина да забогатееш от чистене на тоалетни и подобни. Дори да започнеш да взимаш хубави пари, това няма да стане първите години, а и ще започнеш от най-долното стъпало... Ако бяхме нормална държава нямаше да се стига до това, но айде няма да коментирам това сега. Избери да останеш при приятеля си!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 дни
hash: a032e5767d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти ме подлуди от смях.. честно... хахаха.. 1-2 в седмицата как да забременея... ти ако сега не можеш в най силите си години.. това означава че си бездетна или проблема е в него... аз имам 4 деца и 3 аборта.. защото мъжа ми не дава да ползвам спирала... на 27 сме и двамата... мога да ти кажа забременях с 1 дето... още на 1 ми секс с него бяхме девтсвени и неопитни... случвало ми се е да го правим на 7 месеца 1 път и пак забременявах... така че аз повече се плаша да правя секс отколкто да го искам.. имате проблем и требва да се лекувате

 
  ...
преди: 11 години, 2 дни
hash: 7d2e9d6a83
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   №4, ти пък ме подлуди от смях -" мъжът ми забранява да си сложа спирала". Как може един мъж да ти казва каква контрацепция да прилагаш? Че и да забранява да я прилагаш. Ами карайте и ги направете 10-на. Не всяка жена хваща от въздуха като теб, което не означава, че има проблем със зачеването. Авторката пише, че има поликистоза и една от причините за забременяване е там.

До авторката- направи това, което ти подсказва интуицията, тя никога не подвежда. Уедини се на спокойно място и чуй вътрешния си глас и не се страхувай да го разчетеш правилно. Успех и кураж, само на 22 си!

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 дни
hash: 8c20cbdb39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Оставяй го този и използвай шанса си за работа в Англия, поне ще успееш да спестиш нещо, докато тука работиш като вол за едни 500 -600 лв, дето за нищо не стигат... Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 дни
hash: 61ad7c1271
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво наистина се натискаш? Личи си, че обичаш този човек, но очевидно той не отвръща на чувствата ти. Ако бях аз вече да съм си събрала багажа, но това е защото просто съм влюбена в Лондон, но и ако имах такъв плужек до себе си нямаше да го търпя. Съжалявам за директните ми думи но направо ти се чудя как го търпиш. А и на всичкото отгоре да ти се присмива за теглото? !? Помисли добре над думите ми - заслужава ли си? Ти го обгрижваш и даваш всичко за него за да ти вика дебела? !? Заслужава ли си? !?

 
  ...
преди: 11 години, 2 дни
hash: e5f4508cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 4, когато си забременяла първия път в който си правила секс си започнала да теглиш надолу откъм интелигентност и образованост (ако дотогава въобще си ги имала)! Какъв смях е твоят живот ха ха, подлуди от смях всички интелигентни хора тук ;)

Авторке, ти не си сигурна дали искаш да си с този човек, но правите опити за дете? !? Според това което ни разказваш, вие не сте един за друг. Знай, че някъде има някой, който ще те заслужава... За живота ти в Англия, аз лично избрах живот в чужбина и сега се боря за него. Но не смесвай въпроса дали ще си с него и този дали ще продължиш своя живот в друга страна. Живота учи и много добре отрежда на всеки каквото заслужава, рано или късно. Какъвто и избор да направиш, той ще бъде правилен, ако съумееш да взимаш най-доброто за себе си. И знай от мен - хората не се променят, само се нагаждат. Успех

 
  ...
преди: 11 години, 2 дни
hash: aec8d6fa0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Наистина ли искаш да разбереш дали тази връзка има бъдеще? Замини в чужбина, за малко или за много, щом имаш възможност, и разстоянието и времето ще ти покажат правилният избор. Ще видиш как се държи с теб като си надалече, дали му липсваш, дали ще те търси, дали пък няма да те търси защото си мисли, че си забогатяла навън... Сама ще усетиш всичко. Ще си дадеш сметка и за собствените си чувства към него и за това как искаш да премине животът ти занапред, дали в Англия, дали в България, дали с този мъж, дали с друг, дали сама. Мисли за себе си и собственото си щастие, преди мисълта за някой мъж. Раздялата събира завинаги или разделя завинаги, често е много добър съветник. Казва ти го жена, която живее от 11 години в чужбина и е разбрала кои са истинските й приятели в България и кой наистина я обича. ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 ден
hash: 16d7db9663
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря ви много за коментарите, мисля и премислям, тъкмо си викам тоя път край и той прави нещо за мен:жест или нещо друго което никога не прави. Знам че ме обича, но дали е достатъчно, и нужно ли е човек да се кара с половинката си, за да покаже после любов. Затворен човек е от към чувства, може би проблема е в това, че детството му е лишено, от майчина обич, не е виждал семейство като моето, с толкова много любов и събирания на роднини по празници. Израснал е в среда без любов, майка му ходеща с чужди мъже водела ги у тях когато баща му е в чужбина, да изкара някой лев, пращан на село за да не клюкари какво прави майка му. Аз мисля че това е проблема. Никога не е чул мила дума от там, за това гледа на всичко иронично и го нарича с грозни имена. Та той на майка си вика свиня и бивол на сестра си, нещо което не мога да изкореня. Думата продотин така му се е забила в главата, че само като види майка си му се иска да се махне. Благодаря все пак.

 
  ...

...
преди: 11 години, 22 часа
hash: 4f41720d23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   "... животът там, преминаващ в чистене на къщи или животът тук като продавачка "
А защо трябва непременно да имаш само тези два избора. Замисляла ли си се да направиш нещо, с което да си осигуриш по-хубаво бъдеще? Защо не учиш? Запиши нещо, което смяташ, че би ти дало хубави възможности за по-високоплатена работа. Аз на твое място бих заминала за известно време. Хем ще се разнообразиш, ще учиш езика на място, ще си спестиш парички(тук това ще ти е трудно), ще поживееш на друго място, а това е ценен опит и развива добри качества у хората... Все позитиви за теб. Няма смисъл да ги пренебрегваш заради една буксуваща връзка. Пък след това кандидатсвай и запиши да учиш. Известно време ще сте разделени с твоя приятел, така ще си дадете малко почивка и въздух. След това може нещата да потръгнат между вас, а може и всеки да си поеме по собствения път. Но не живей с него само и само за да очакваш някакво чудо да се случи, бъди реалист и хубаво си премисли нещата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker