Не чувам "Обичам те" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не чувам "Обичам те"
преди: 11 години, 1 ден, прочетена 2832 пъти
И така... имам нужда от помощ, а ситуацията е следната. С едно момиче съм вече близо 1 година и я обичам адски много. Готов съм на всичко за нея и съм й го доказвал хиляди пъти. Дойде моментът, в който наистина почувствах, че съм сигурен в себе си и й казах, че я обичам. Тя не сподели същите думи с мен. Проблемът се състои в това, че тя не изрича подобни неща, а аз имам нужда да ги чувам. Опитвах всичко и правих всичко, за да чуя нещо такова. Наистина не знам какво бих правил без нея. От нейна страна тя ми казва, че каквото и да стане няма да ме забрави и ужасно много държи на мен, но това не ме задоволява.. искам да е с мен... да имаме сериозна връзка. Прекарахме последните 2 месеца у нас. Почти може да се каже, че живяхме заедно, но тя пас не каза нищо от това, което очаквах. Има ли смисъл да продължавам? Има ли смисъл да се нядавам и да опитвам? Може би й е нужно още време? Не знам какно да предприема и Ви моля за съвет!! Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: e4441ce758
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Стигни до по-крайни мерки.. ако тя наистина те обича и държи на теб, това е много добре! Излез с нея 1 път на по-самотно място или в тях и там се прави на тъжен или нещо такова... все едно имаш проблем... няма проблем и да се разплачеш.. препоръчвам го! И тя ще те попита:
-"Какво ти има? "
-"Нищо... всичко е наред, просто ми кажи, че ме обичаш и никога няма да ме оставиш каквото и да стане"
-...
:D бъди креативен, ако държи на теб значи я въртиш на пръста си... :D или я питай много пъти дали те обича и на нея ще и писне и си готов.. :D ;]

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9acf019f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Опитай следното: Развикай й се изведнъж и я питай с леко раздразнен тон: "Абе ти изобщо обичаш ли ме? Защото изобщо не ми го каза. Или само ми увърташ и ми играеш разни театри тука? " Така тя, ще се сепне и мигом в изнанада и от страх ще издаде истината- полицейски трик!
Но трябва да си готов да чуеш истината- каквато и да е тя!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ebc1d281ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Има хора, които по-трудно си показват емоциите, по-студени са дори в отношенията с партньора си, може и твоята приятелка да е от тях, ако искаш да си с нея, трябва или да го приемеш, или по-трудното - постепенно да се опитваш да я промениш.
Друг е въпросът ако просто не чувства към теб, това което ти чувстваш към нея - само че от малкото информация, която си дал, трудно могат да се правят изводи. При всички случаи успех с момичето, дано да чуеш тези така очаквани от теб думи!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d4ea241a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе какви са тия глупости който пишете, какво значи да и се развика или някакви такива. Авторче, ти какво очакваш???
Любовта не се казва, а се доказва!
Разбери, не всеки може да обича по начина по който на нас ни харесва, но това не значи, че не те обича. Нали се сещаш, че ти самия трябва да знаеш или да почувстваш дали тя има тези чувства спрямо теб. По-добре ли ще ти е да ти казва "Обичам те", но да не чувства нищо такова. Вместо да се чудиш какво да правиш, се наслаждавай на това което имаш в момента, в един момент сам ще разбереш има ли смисъл всичко това и бъди сигурен ще знаеш отговора. Няма спор, че е хубаво да го чуваш това нещо, защото те кара да дишаш по друг начин, но не всеки е готов да го каже веднага след като другия му го е казал, а и самия аз мисля, че не би било правилно. За всяко нещо трябва време, дай и го и сам ще разбереш! Успех.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 66669453b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Абе, може ли някой за го караш на сила да ти каже, че те обича. И, като го каже, но не го мисли, по щастлив ли ще бъдеш.

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: c6208e84d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Нито 1 нито 2 бих послушала.. ако аз съм в подобна ситуация като двата варианта описани по-горе бих изрекла обичам те-само от страх да не те загубя или да не те нараня.. а дали наистина чувствам това? Ако ме е страх да не те изгубя-може би имам чувства.. според мен просто нормално я попитай.. точно това което питаш тук-попитай нея. Кажи й че имаш нужда да го чуваш.. или директно я попитай дали те обича.. без да разиграваш театри.. Ако няма чувства и не иска да е с теб-няма да стой 2 месеца у вас и да сте заедно вече 1 година!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: f1fb8ae0ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тази фраза е комунистическа отживелица.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 4b69fa2f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не ти препоръчвам да послушаш номер 1, аз бих реагирала по съвсем друг начин ако се опитат да ме изманипулират така. Аз също много трудно казвам обичам те, по принцип съм адски притеснителна, казвала съм го и то първа, но определено искам да съм сигурна в чувствата си. До сега съм го казвала само на един човек и то след година и половина почти. Знаех още в първите 8 месеца, но ми беше трудно, за това сметнах че когато съм готова, ще го казажа, определено това не ми попречи да го доказвам по всякакъв начин, защото както по - горе казаха любовтта не се казва, тя се доказва. Ако искаш хиляда пъти да ми кажат, че ме обичат, ако не са ми го доказали няма да има смисъл. Така че не притискай момичето когато тя е готова ще ти го каже, никой няма да стои година с теб ако няма някакви чувства, ако беше поредният до сега да те е разкарала. Остави я сама да поиска да ти го каже :) в любовтта е важно да се честен, а не да играеш игрички само и само да ти кажат две думи. Думите без чувства са просто хвърлени на вятъра, когато дойде момента тя ще ти го каже, но трябва сама да го поиска, а не ти да я изнудваш емоционално....

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: dce15f1abf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И според мен трябва да я попиташ направо. Пък каквото сабя покаже. Поне ще разбереш от реакцията й дали не обича да казва това или няма причина да го каже на теб. Но човешкото поведение е показателно - ти вътрешно би трябвало вече да знаеш отговора, ако не прекарваш поне 23 часа от денонощието в сън. Любовта не може да бъде имитирана и си проличава толкова лесно колкото и срама!

Номер 3, ти като някои хора прекаляваш с желанието за промени! Кой реши, че вашето мислене е правилно? Защо пък да не се промените вие? Нахалството в живота трябва да е с мярка, защото всеки човек е една Вселена и тази Вселена е съвършена сама по себе си. Когато не е такава, самият човек изпитва нужда да промени нещо. Но щом така му е добре, кои сте вие, че да решавате от какво се нуждае той? Примирете се с положението или си търсете някой, който няма собствена идентичност и очаква вие да му кажете какъв човек да бъде. Другото са детинщини в изпълнение на възрастни хора - цялата галактика и Космоса да се въртят около вас и според вашите желания. :(

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 3b75f40dfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А бе авторе, я се обичайте и не се хващай за такива глупости. Ние с моя живеем заедно, а досега не сме си казвали че се обичаме. Важното е, че го усещаме и правим неща един за друг, които подсказват че се обичаме. Защо правиш такива драми заради едни думи. Гледай действията, думите винаги може да са празни.

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: d33fe43171
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Навил си си го на пръста както се казва, тоест направил си го това фикс идея в ума си. Знаеш ли, има хора, мъже и жени, които лесно казват силни думи. Кълнат се в любов и вечни чувства, а в сърцата и душите им е пълен мрак. Не си вгорчавай живота с тежки мисли. Напълно те разбирам, защото аз също имам връзка с подобен човек от три години. Няма да се впускам в подробности, само ще ти кажа, че понякога има сериозна причина, която няма как да разбереш за няколко месеца, за да е човека сдържан и по обран в емоциите си. С много любов и желание научих човека до мен да ми казва, че ме обича. И си струваше, защото още преди да е изрекъл тези две думички, аз знаех, че ме обича, усещах по докосването, по целувките, по милият поглед... Научи я на любов с твоята любов...

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: a1e65724ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Чакай чакай!
На скоро имах такъв темерут до себе си. Той твърдеше, че доказва обичта си. Обаче сбърка и в това.
Не се чувствах обичана и приключих с него. Не е задължително да си го казвате през 2-3 минути. Таа... въпросът ми е, чувстваш ли се обичан? Ако не си, това ще те направи много нещастен.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: f501bb42e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   След като една година сте заедно не виждам проблем да я попиташ директно...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker