Влюбих се в друг - изневерих на принципите си, изневерих не само на него, но и на себе си.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в друг - изневерих на принципите си, изневерих не само на него, но и на себе си....
преди: 14 години, 9 месеца, прочетена 7017 пъти
Никога не съм предполагала, че ще пиша такава история. Никога не съм мислила, че ще постъпя така с някой, на който държа. Бях с приятеля си доста години, аз съм първата му любов и въпреки , че не знаеше как де се държи с една жена все пак много ме обичаше... За всичките тези години му бях вярна като куче- аз съм силно моногамен човек, колкото и да не ви се вярва...
Връзката ни никога не е била цвете, винаги сме се карали, винаги сме се наранявали, винаги съм знаела, че не е той мъжа на моя живот. Стотици пъти съм пробвала да прекратя това безумие. Стотици пъти съм му казвала да ме пусне да си ходя, защото нямаме бъдеще... но той не ме пускаше, а аз продължавах да си губя времето, чаках да се откаже.

В последните месеци се държах отвратително с него в отчаянието си се опитах да го накарам да ме намрази. Мразех се за това, мразех се за начина, по който се държа с него, защото не ми е безразличен- прекарали сме много време заедно. Той ме изкриви като човек- от слънчева и вечно усмихната станах мрачна, навсена и мълчалива. усетих , че губя себе си лутайки се в тъмнината на нашата връзка. И тогава се появи другия.

Той ми показа какво означава да съм истински щастлива. Той ми показа какво е да се чувстваш добре с някой, какви могат да са отношенията между хората, какви трябва да са. Борих се да не се влюбя, опитвах да не мисля за него посоянно- не се получи, колкото и клиширано да звучи, човек не може да си заповяда да обича някой или да не го обича... Когато разбрах че съм влюбена се опитах отново да прекратя връзката си- отново неуспешно и въпреки че се виждахме веднъж седмично и му бях казала че за мен всичко е приключило той продължи да си мисли , че сме заедно.

Откакто сме се разделили окончателно и сме спрели да се виждаме са минали 3 седмици. Но той разбра за другия и сега ме мрази- нормално е. Боли ме от това , че съм презряна от човек, на който държа. Но това заслужавам- аз съм боклук и изневерих на принципите си, изневерих не само на него, но и на себе си....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 месеца
hash: 8dc9dd2566
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Глупости! Животът е такъв, ако връзката ви беше пълноценна щеше ли да се влюбиш вдруг?Щом се чувстваш добре продължавай смело напред!Всички които серазделят са боклуци ли? По добре ли е да живееш и да не знаеш защо? Радвай се на живота, и не мисли, че те мрази, пък и да те мрази какво от това?

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: e4c4524814
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Aз съм боклук и изневерих на принципите си, изневерих не само на него, но и на себе си.... " <- Напълно съм съгласна с вас госпожо или госпожице. От прочетеното във вашата история според мен вие сама си усложнявате нещата.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 59e0929df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Mного добре те разбирам.защото аз съм същата страх ме е да се влъбя и сега се влубих и искам да скъсам с него защото ме е страх да не ме нарани.не съм му го казвала 4е искам да скъсам с него .когато напълно реша 4е ще скъсам с него някак си вътрешно ме кара да не го правя това..и незнам как да продължа дали да скъсам или да се пусна по те4ението и да бъда с него.казва ми 4е ме оби4а но защо по дяволите не му вярвам защо само това се питам..........................яд ме е мн на себе си ..доказвал ми е 4е ме оби4а но някак си аз пак си казвам това е лъжааааааааа

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 67f11be8dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Виж, не се обвинявай. Ясно е, че съм доста по-малка (на 13), но всеки знае, кога е щастлив и кога не е. Ти сама каза, че сте се карали, наранявали и това те е подтиквало да прекратиш връзката. А борбата в живота не е ли за щастие? Дори за най-малката капка щастие? Не е нормално човек да се измъчва така. Ако първия "Ромео-герой в пиесата", наистина обича теб (Жулиета), то тогава той би се отказал от теб само за да си щастлива. (знам, че това е клише но е истина)..Продължи напред..Продължи, за да намериш цялата река на собственото си щастие.
К. 13г.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: bdb31ad408
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Според мен приятелят ти е постъпвал доста егоистично - виждал е, че не си щастлива с него и въпреки това те е държал насила до себе си. Ако някой те обича истински, той ще иска да си щастлива, дори да не е с него. Явно твоят човек не е бил такъв. Но за това не си виновна ти! Ти си в правото си да търсиш щастието си! Нали всички се стремим към него?!

Не се упреквай! Бъди щастлива и се радвай на новата си любов, щом ти е добре с него.
А бившият... рано или късно ще те забрави, ще разбере, че той е сгрешил, не ти. Нека те мрази... той сам е виновен за това.

Не се измъчвай заради него, опитала си всичко, дълго време си жертвала много за него, но той не го е оценил подобаващо.
Не си боклук, просто искаш да си щастлива. Това не е престъпно!
Желая ти много успехи занапред и много, много любов! :)

 
  ...


...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 52ab8a5954
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз напълното те разбирам. В момента съм с човек, който не обичам. Но държа на него, а той дава всичко за мен. Не искам да го нараня, за това все овъртам края... от месеци. Влюбена съм в дръг, а той дори не ме поглежда. Боли ме страшно много от всичко това и много се измъчвам.
Бъди щастлива с другия, не се връщай в миналото. Ако моето момче ме обичаше както аз го обичам, не бих се замислила дали да оставя приятеля си и да тръгна след щастето си. Знам, че ще го боли и съжалявам за това, но всеки има право да бъде щастлив, влючително и ти. Успех от мен

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 1570486c3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Наздраве за една нова и голяма любов! По всичко личи, че си срещнала човека който те кара да се чувстваш жена. Бъди благодарна, че си го срещнала а не се обвинявай за приятеля ти. Знаеш-както жените ни манипулирате, така и ние се опитваме. Това презрение от негова страна е манипулация и последен ход.
Ралф

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 6d853d0932
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря на всички за коментарите. Помогнахте ми да се почувствам по-добре до колкото това е възможно. Радвам се, че все още има хора , които проявяват разбиране и обръщат внимание на проблемите на другите. Желая всичко добро на всички и се надявам да не изпадате в ситуации като моята.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 19c32ae19f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Hапълно те разбирам мила. И аз съм така разликата е че ние бяхме щастливи ... докато той не се промени заради.... парите.. :( такаъв е живота и в никакаъв случай нетрябва да се чувставаш като боклук .Всеки търси щастието си. Щом новият те кара да се чувстваш така не му мисли повече отдай се на това чувство и го изживеи пълноценно. Щом предния не те е оценявал така като заслужаваш проблема е изцяло негов.Той е изгубил от това. :) успехи от мен Живей си живота както ти е добре на теб

Т.20г.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 042ffc7812
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Хората са казали, че няма изневяра без причина. Това което ни липсва в къщи го намираме навън. За това не се обвинявай, ако не ти липсваше нещо във връзката ви, нямаше да се отдадеш на другия. Горе главата и давай напред, такъв е живота.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker