Mоже би много бързам и затова все не намирам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120696)
 Любов и изневяра (29592)
 Секс и интимност (14314)
 Тинейджърски (21853)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3140)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Mоже би много бързам и затова все не намирам?
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 2702 пъти
Реших да споделя и моята история,като се надявам да ме разберете,и ако маже да ми дадете съвет какво да направя,защотот немога да разбера къде е проблема,заради който трябва да минавам през всичко онова ,за което ще ви пиша по долу в историята ми.

Значи аз съм момче на 22 години,и от доста време,най голямото ми желание,и мечта е да си намеря приятелка,и да съм истински щастлив,но все не се получава,или ако си намеря приателка връзката ни продължава не повече от месец и се разделяме.И се чувствам ужасно от този факт.

С първата ми приятелка ,много се обичахме,и всичко беше ок,но както казах,не можахме да изкараме и месец,и тя просто реши че не иска да е с мен. И се разделихме,и все още не мога да разбера защо го направи,защото всичко беше идеално. след това се чудех,дали аз не съм сгрешил някъде, но не се сещах какво маже да съм направил. След раздялата ни ми беше доста трудно,докато приема факта,че наистина съм я загубил.

Е сега отново си имам приятелка,но този път проблема е друг. Аз много я обичам,тя също много ме обича,вижда ме се вече доста пъти с нея,и ни е доста приятно и весело.Но проблема е че тя си има приател.и не и се иска да го оставе за да него нарани. И колкото и да ме обича и тя,в момента не може да бъде с мен.А и аз колкото и да я обичам,просто не ми се еска да ги разделям.Та два пъти удрям на камък.И се чудя къде е проблема,заради които не мога да си намеря момиче,което ще бъде само с мен,и да е свободно,а както казах сташно мнага искам вече да си намеря приателка,може би много бързам,и затова все не намирам,но се надявам съвсем скоро да я срещна,та ако може бихте ли казали и вашето мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: e679227a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хей и аз не знам къде е проблема, но нещо не ми харесва стила ти на говорене. Как така все много се обичате и двамата пак има-няма месец. Тя хем страшно те обича хем си има приятел, който не иска да зареже. Чакай малко-аз съм на принципа, че ако наистина имаш много силно привличане, чувства или каквото и да било към някой-бъди с него. И дори да имаш приятел/ка щом имаш чувства към друг/а значи нещо не е наред. Единственото изключение, което бих направил е ако имам семейство.Тогава дори някоя да ти хареса или каквото и да е там-просто бягаш надалече. Мисля, че повечето хора са така. Може и да греша. :)
Ралф

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: d5e3546e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво да ти кажа, братле... Съгласна съм с Ралф! Ако тя наистина те обича - ще бъде с теб. Явно щом нещата не се получават, значи не сте един за друг. По-полека с всичко, не избързвай. Когато каниш някое момиче да излезете не си прави прибързани планове за бъдещето, ако стане - ок, ако не стане - много важно. Така трябва да разсъждаваш. Не се впрягай за такива неща.
~ Unique

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker